ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ “ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ” ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 42ΧΡΟΝΟ: “ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΦΗΝΑ

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των δύο Αλβανών για τη δολοφονία του 42χρονου άνδρα στη Ραφήνα σε νυχτερινό κέντρο.

    Ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο προσαχθέντων για τη δολοφονία, αναφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με τον εντολέα του, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

    Η παρέα των τεσσάρων – δύο συλληφθέντες και δύο άτομα που προσήχθησαν και τελικά αφέθηκαν ελεύθερα – βρίσκονταν στο μπαρ από όπου ξεκίνησε η μοιραία συμπλοκή.

    Τον βρήκε αιμόφυρτο
    «Δεν ήταν μπροστά, έγιναν κανά δυο περιστατικά, αλλά σε αυτό που έγινε -το τραγικό- είχε φύγει ο δικός μου ο πελάτης για άσχετο λόγο από το μαγαζί όπου έγινε ο τσακωμός» λέει ο Παναγιώτης Γαργαρέτας.

    «Επέστρεψε λίγο πιο μετά στο μαγαζί και είδε τον άνθρωπο κάτω αιμόφυρτο και μάλιστα του παρείχε και τις πρώτες βοήθειες. Αυτό πρόεκυψε και από το υλικό από τις κάμερες και ήταν ένας από τους λόγους που αφέθηκε ελεύθερος. Προσήχθη γιατί ήταν στην παρέα, σαν μάρτυρας», συμπληρώνει.

    Στη συνέχεια ο δικηγόρος περιγράφει πώς έγινε, σύμφωνα με τον πελάτη του, το τραγικό συμβάν. «Στην αρχή έγινε μία μικροπαρεξήγηση, ένα σπρώξιμο που το είδε ο εντολέας μου, όμως στο δεύτερο, το τραγικό περιστατικό που επήλθε ο θάνατος του 42χρονου δεν γνωρίζει πώς συνέβη, γιατί δεν ήταν μπροστά. Είχε αποχωρήσει για κάποια λεπτά για άσχετη αιτία και μετά επέστρεψε και είδε δυστυχώς το θύμα κάτω και δεν είχε καταλάβει καν ότι ο αιμόφυρτος άντρας ήταν ο άνθρωπος που είχαν μαλώσει προηγουμένως».

    Του είχε γυρίσει η γλώσσα
    Συγκλονιστικά είναι όμως όσα αποκάλυψε ο νεαρός στον δικηγόρο του, Παναγιώτη Γαργαρέτα, ότι την ώρα που τον βρήκε αιμόφυρτο στον δρόμο, ο άτυχος 42χρονος ανέπνεε. «Αμέσως έτρεξε να βοηθήσει, νομίζω του είχε γυρίσει η γλώσσα του ανθρώπου και του άνοιξαν το στόμα με κλειδί, του τράβηξαν τη γλώσσα, ανέπνεε εκείνη την ώρα».

    Ο κ. Γαργαρέτας μιλάει και για όσα ο πελάτης του, τού είπε για την σιδηρογροθιά που είχε αναφερθεί ότι χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή. «Ο εντολέας μου έμαθε ότι δεν υπήρχε σιδηρογροθιά, αλλά ότι είτε του έριξε γροθιά είτε τον έσπρωξε και εκείνος έπεσε κάτω και χτύπησε άσχημα και άνοιξε το κεφάλι του. Έτσι μου το περιέγραψε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τσιμουδια νεοελληνες εσεις τους φερατε για φτηνα εργατικα

    2. Επαναφορα θανατικης ποινης!!!Ολα τα κατακαθια στο Ελλαδισταν!

    3. Καλα θα κανουν οι αρχες να φροντισουν να παθουν καποιο ατυχημα στις φυλακες. Αλλωστε ειναι επικινδυνο να εισαι μεσα σε φυλακη…..

    4. το ποιος μαζεψε τους Αλβανους στην Ελλαδα ,,και ποιος τους αγαρινους λαθροκεραταδες ,,εχουν ονομα …Σαμαρας ,και τσιπρας

    5. ΑΛΒΑΝΟΙ 100% αποβρασματα της κοινωνιας που το δικο μας αποβρασμα ο Σαμαρας τους επετρεψε να μπουν στην Ελλαδα. Τα ιδια εχουμε και με τους Πακιστανους και Αφγανους . Μιλαμε για οτι χειροτερο υπαρχει παγκοσμιως. Εδω στην Αμερικη υπαρχουν κατι λιγοι αλλα ειναι με την ουρα κατω απο τα σκελια .Φοβουνται και τη σκια τους γιατι οι Αμερικανοι δεν αστειυονται. Σαπιζεις στη φυλακη για ψυλλου πηδημα ιδιως αν εισαι τετοιου ειδους φυλη. Δυστοιχως εκει στο Ελλαδισταν τους εχετε και τους ακουτε.Για αυτο δεν ερχονται εδω και ευτυχως δηλαδη με τους ταγαρογυφτους.

    6. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”

      Κώστας Μπακογιάννης 25/6/2021

    7. ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ, ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΡΑΧΙΑΙΑ ΧΕΡΙΑ; ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΩΝ ΟΣΤΩΝ;
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ, ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ MAKIWARA ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΔΙΑΣΕΙΣΗ… ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ; ΑΣΤΟ…
      ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

    8. Ευχαριστούμε για τις σκατόφατσες των τιγανοκέφαλων φονιάδων!!Αφήστε τους ελεύθερους να καλοπεράσουν!!
      Και σίγουρα ακούνε τραπ σαν ψευτόμαγκες-κουραδόμαγκες που είναι!!

    9. 30 χρόνια αλβανικό έγκλημα , δεν χορτάσατε ρε Έλληνες?

    10. Υποφέρουμε από την παράφρονη εγκληματικότητα των αλβανων υπάρχει κάποιος πολίτικος που θα βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες από δαύτους;;; και να πράξει τα αυτονόητα;;

    11. Υποφέρουμε από την παράφρονη εγκληματικότητα των αλβανων υπάρχει κάποιος πολίτικος που θα βοηθήσει τους Έλληνες πολίτες από δαύτους;;; και να πράξει τα αυτονόητα;;;

    12. Ντροπή μας σαν κοινωνία. Αυτή είναι η κατάντια του νεοέλληνα προσκυνημένου και ασυνείδητου. Αλήθεια!!! Δεν βρέθηκε κανείς να παρέμβει και να βοηθήσει το άτυχο παλληκάρι? Παλαιότερα, θυμάμαι, όταν γίνονταν καβγάδες, παρενέβαιναν πυροσβεστικά αμέσως κάποιοι συνάνθρωποι, διπλανοί και τελείωνε εκεί η παρεξήγηση.
      Που ήταν οι φίλοι του από το μπαρ? Κάποιος διπλανός η διπλανοί που αντιλήφθηκαν κάτι?
      Εξαφανίστηκαν ρε τα παντελόνια και οι παντελονάτοι? Αν ήταν το παιδί τους θα το άφηναν αβοήθητο? Την χάσαμε παντελώς την ευαισθησία μας, την αλληλεγγύη και την καλοσύνη μας?
      Καλά να πάθουμε. Εύχομαι να μην την πέσουν στο παιδί σας κάποια αλβαναριά με δολοφονικό DNA, θρασύδειλοι, αλλοτριωμενοι και γομαρια που είδατε το σκηνικό και δεν βοηθήσατε.

    13. Δε θέλατε Χ.Α. όρνια.
      ΦΑΤΕ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ

    14. Μια σίδερογροθιά θα την αφιερώσω σε αλβανική σκατόφατσα….. Όποιο μπάσταρδο ενδιαφέρετε και έχει διάθεση για ολική ζημιά ας έρθει….

    15. έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του όπως έλεγαν για την Μυρτώ ότι γλίστρησε και έπεσε στα βράχια, περιμένω να δω συλλήψεις από τους συλλόγους και τα κόμματα και τα στέκια που συμμετείχαν οι Αλβανοί, φαντάζομαι θα μαζευτούν και 30.000 έξω από το εφετείο και ότι θα πάνε καμία 70αριά άτομα φυλακή….

    16. Σοβαρή μαρτυρία φαίνεται, ξεπλυματάκι με αφρό…

    Comments are closed.