ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ -“ΦΩΝΑΖΑ ΦΤΑΝΕΙ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΗΡΟΣ” – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ – ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ Η ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture (1)

    Συγκλονίζει ο σταθμάρχης του μετρό που δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο νεαρούς. Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο 53χρονος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

    Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του Μετρό, στον σταθμό της Ομόνοιας, από δύο νεαρούς.

    Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ο 53χρονος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως φοβόταν ότι τα τραύματα του θα ήταν μοιραία και θα έμενε ανάπηρος.

    Το χρονικό της επίθεσης
    “Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα  και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο”, περιέγραψε ο σταθμάρχης.
    Και συνέχισε: “Κατέβηκα στην Oμόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν”.

    “Φώναζα φτάνει”
    “Θυμάμαι ότι φώναζα “φτάνει” και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σα να μου κοπήκανε τα πόδια  Απ’ ό,τι έμαθα αργότερα και ο αστυνομικός βάρδια -που ήταν εκεί το παιδί- κατέβηκε, αλλά επειδή είναι μεγάλος σταθμός η Ομόνοια κι έχει πολλές εξόδους δεν τους πρόλαβε”.
    Και πρόσθεσε: “Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη”.

    Η κατάσταση της υγείας του
    Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. “Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην  κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο… Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω. Μιλάω κάπως ψευδά κι έχω συνέχεια νοσοκομεία”, τόνισε ο εργαζόμενος του Μετρό.

    Εξήγησε, δε, ότι δεν δήλωσε στους δράστες ότι ήταν υπάλληλος του Μετρό επειδή έχει προηγηθεί ένα συμβάν με συναδέλφους του, ελεγκτές. “Δεν τους το δήλωσα, απλώς τους έκανα αυτή την παρατήρηση. Δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι”.

    Τους μίλησα όπως στο παιδί μου
    “Πρέπει να ήταν 18 με 20 χρονών.  Η κόρη μου είναι 23 χρονών, άρα ήταν μικρότερα από τα παιδιά μου. Τους μίλησα όπως θα μιλούσα στην κόρη μου: “Γιατί βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα και γιατί δεν φοράς μάσκα” και νομίζω ότι οποιοσδήποτε πολίτης έχει μια στοιχειώδη παιδεία πρέπει να ενδιαφέρεται για τον συμπολίτη του” εξηγεί ο 53χρονος.

    “Δεν φορούσαν, ούτε κρατούσαν καν μάσκες. Άλλοι σηκώνουν τη μάσκα και σε κοροϊδεύουν, αυτοί ήταν αγρίμια, δεν μπορώ να το καταλάβω…” είπε και διερωτήθηκε: “Γιατί τέτοιο μένος; Θες να κάνεις αυτό που θες; Δώσε μου μια μπουνιά, ένα χαστούκι και φύγε. Η συνεχόμενη ροή με μπουνιές και κλωτσιές είναι σαν να θες να σκοτώσεις κάποιον, δεν θες μόνο να τον τραυματίσεις”.

    “Δεν φοβάμαι να γυρίσω στη δουλειά”
    “Εγώ είμαι σταθμάρχης και μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Όχι δεν φοβάμαι να γυρίσω.. Πηγαίνοντας στη δουλειά πηγαίνω στην οικογένεια μου εδώ και 17 χρόνια. Οι σταθμοί που δουλεύω και οι συνάδελφοι που δουλεύω είναι οικογένεια”, κατέληξε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Η Κουκουνδούρου δεν θα βγάλει ανακοίνωση; Μήπως τα έβαλαν κάτω και απεφάνθησαν
      Εργαζόμενος – Λάθρο 0 – 1;

    2. Ίδια ρούχα τα πουσταριά. Αδερφάκια είναι;

    3. Θα λογοδοτήσεις στον Θεό Κούλη για την εθνική γενοκτονία των Ελλήνων

    4. Στη Βρετανία τα τρένα έχουν κάμερες και όλοι οι σταθμοί δεκάδες Περιμένω να δω την εθνικότητα τους Γι αυτό θέλει γυμναστική περπάτημα και πάντα αιχμηρό αντικείμενο όταν είμαστε έξω να το κρατάμε στο χέρι ποτέ στη τσέπη για ετοιμοτητα οποίος μας επιτεθεί η αντιμιλήσει
      Αυτό κάνω από το περασμένο Μαρτη για όλη μου τη ζωή τώρα ας με συλλάβουν τους έχω όλους γραμμένους Αγγλία και Ελλάδα

    5. Επειδή έχει γεμίσει ο τόπος με θρασύδειλα τσογλάνια (τις προάλλες μου την πέσανε 4 σε 1), πλέον κουβαλάω ρόπαλο του baseball στο αμάξι. Το επόμενο κωλόπαιδο που θα τολμήσει κάτι παρόμοιο θα φάει το ματσούκι της χρονιάς του. Και δεν παει να’ ναι και 4. Εχουν αποθρασυνθεί και ψάχνονται να ρίξουνε ξύλο τα κωλόπαιδα πλέον. Δεν ξέρω αν ειναι αλβανά ή όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι ή κουβαλάς κανα ματσούκι, ή καταλήγεις σαν τον ελεγκτή στο video.

    6. Στήν Γερμανία είναι γνωστό,ότι οί μουσουλμάνοι όπως οί Τούρκοι καί οί Αραβες χτυπούν μέ κλωτσιές στό κεφάλι άτομα πού έχουν ήδη πέσει κάτω.Εχει συμβεί πολλές φορές καί έχουν μείνει άνθρωποι ανάπηροι.Μόναχο:24.6.2008.Δικάζονται οί δύο κτήνη πού ξυλοκόπησαν έναν συνταξιούχο.Τό θύμα:”έπαιζαν ποδόσφαιρο μέ τό κεφάλι μου”.
      Γιάννης Λάκων

    7. για τις ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ δεν εχω τιποτα να πω. ΟΜΩΣ τοσος κοσμος εκει παρεμεινε ΘΕΑΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΒΟΔΙΑ.

    8. Γιατι δεν δειχνουν τα προσωπα τους στην τηλεοραση αφου ειναι σοβαρο αυτο που εκαναν;Γιατι τους καλυπτουν;

    9. αν πρόκειται όντως για λαθρομετανάστες πρέπει να λογοδοτήσουν όλες οι κρατικές και μη υπηρεσίες απο των οποίων τα μάτια πέρασαν και όχι μόνο τους επέτρεψαν την είσοδο και τη διαμονή αλλά δε φρόντισαν να τους σπάσουν και τον τσαμπουκα. Από τον τρόπο που χτυπούν θα εκείνα και εγώ ότι πρόκειται για σαρακινους

    10. Κάποια ανακοίνωση από συριζα, έτσι, για το τυπικό της αριστερίλας, για τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου ;;; Τι ;; Μούγγα στη στρούγγα, ε !!!! Τυχαίο ;;; Δε νομίζω…….

    11. Άξιος ο μισθός τους…
      Οι καλοπληρωμένες ΤΗΛΕΣΑΥΡΕΣ των μέσων ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, -γνωστά και σαν ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ- για άλλη μια φορά ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, έβγαλαν ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ πως ο Άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό έγινε ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΚΑΣ, (με τον τρόπο που ειπώθηκε υπονοούσαν ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) εξαπατώντας με αυτό τον τρόπο τους υπηκόους, κάνοντας τους ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ (οι Έλληνες) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ εκπληρώνοντας έτσι τις βουλές των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ που θέλουν ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, χωρίς να αφήσουν έστω ένα παράθυρο ανοιχτό, πως ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που αυτή την στιγμή ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….
      Και για να καταλαβαινόμαστε με τις ΤΗΛΕΣΑΥΡΕΣ τους χαρακτηρισμούς τύπου ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΚΑΣ τις λέμε ΟΤΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    12. Τα καναλια σκουζουν για το συμβαν,οχι για τις κλωτσιες που εφαγε ο σταθμαρχης αλλα επειδη αιτια ηταν η μη χρηση μασκας.αυτο τελικα τους ποναει!!!το οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν πειθαρχουν στην παγκοσμια χουντα.τωρα οσον αφορα τα 2 αλητακια,ειτε ειναι αλβανοι,ειτε αλγερινοι,το ιδιο μου κανει.ολοι οι μη ελληνες που βρισκονται εντος ελλαδας,μισουν την ελλαδα.και ο λογος που κλωτσησαν τον σταθμαρχη δεν ειναι φυσικα η μασκα,αλλα το μισος τους σε εμας.το λιγοτερο που θελουν,ειναι ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!!!!!

    13. αλγερινα σκουλικια ειναι θα χορτασετε επενδυσεις ελληναραδες ξαναψηφιστε κουλη και τσιπρα για περισσοτερο μπολιασμα

    14. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

      Φίλοι μου, μ’ αυτά και μ’ αυτά πλησιάζει η ώρα που θα κυκλοφορούμε σαν αστακοί και θα ξεκάνουμε τέτοια αποβράσματα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
      Έξω όλοι οι ανθέλληνες ξένοι από την Ελλάδα.

    15. Αν τελικά είναι όντως Αλγερινοι. Να πούμε σε ορισμένους ότι η Αλγερία ΔΕΝ έχει πόλεμο ούτε τους έχουν βομβαρδίσει ποτέ οι “κακοί” Αμερικανοί. Φυσικά δεν είναι είναι πρόσφυγες όλοι αυτοί οι φανατικοί Ισλαμιστες μαντραχαλεοι Αλγερινοι. Που μπουκαραν με το έτσι θέλω στην χώρα μας. Απλά έρχονται στο Ελλαδισταν γιατί ξέρουν ότι υπάρχει ατιμωρησία για τον κάθε παράνομο. Και φυσικά θα παίρνουν και τα επιδόματα τους ως δήθεν πρόσφυγες.

    16. Δεν μηλας σε κανέναν! Δεν κάνεις παρατηρήσεις! Δεν χωρίζεις κανέναν ακόμα και αν τσακώνεστε γυναίκα με τον γκονενο της αν δεν 1 δεν γνωρίζεις πυγμαχία 2 δεν είσαι συγοθρος ότι θα σου βγει η πυγμαχία σε τέτοιες καταστάσεις 3 αν πάνω στην συμπλοκή έχει όπλο μαχαίρι και δεν ξέρεις να παλέψεις όταν είναι οπλισμένος ο άλλος, άμα δεν είσαι έτοιμος για τέτοιες καταστάσεις απλά απομακρυνεσε γρήγορα, κάτι καλέ… Τον άνθρωπο θα τον σκωτοσετε κλπ δεν βοηθάνε σε τέτοιες περίπτωσεις, από το ντύσιμο φαίνονται ότι είναι αλμπανια και πήγαν να ψωνισουν και να χασικλωθουν στην ομόνοια και στο Μοναστηράκι, στάνταρ ακούνε και χασικλομουσικη ραπ, αυτή η μουσική είναι η αιτία για πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις αφού αυτή την ιδεολογία προμοταρει

    17. ΑΛΓΕΡΙΝΌΙ ΕΊΝΑΙ..
      .
      ΤΟΥΣ ΞΈΦΥΓΕ ΣΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΑLERT ΚΑΙ ΤΟ ΕΊΠΑΝΕ ΑΠΌ ΈΓΚΥΡΗ ΠΗΓΉ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΜΗΝΎΜΑΤΟΣ

      .

    18. Σε παλιά ομιλία του, στο συνέδριο της Interpoll δήλωσε : ” Είναι γεγονός ότι εάν θέλουμε να πολεμήσουμε την εγκληματικότητα-τρομοκρατία πρέπει να έχουμε οπλισμένους πολίτες” Παρατηρείστε ότι στις πολιτείες της Αμερικής που δεν υπάρχει οπλοφορία απο τους νομοταγείς πολίτες, έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα δηλαδή έχουν μετακομίσει εκεί οι κακοποιοί. Η απαγόρευση οπλοφορίας ζημειώνει μόνο τους πολίτες. Αφού οι εγκληματίαι πάντοτε θα κυκλοφορούν με μαύρα όπλα !!!

      1. Στις ΗΠΑ σε όσες πολιτείες επιτρέπεται να οπλοφορουν νόμιμα οι πολίτες (όπως στο Τέξας) υπάρχει ελάχιστη εγληματικοτητα. Αντίθετα σε όσες πολιτείες απαγορεύεται η οπλοκατοχή γίνεται χαμός!!! Και σχεδόν όλοι οι εγκληματίες έχουν πάει σε αυτές τις πολιτείες. Στην Ελλάδα έχουμε βαριά οπλισμένους αλλοδαπούς εγκληματίες που αλωνίζουν χωρίς κανένα έλεγχο από το κράτος. Και αφημενους στο έλεος του Θεού ανημπορους να αντιδράσουν πολίτες.

    19. 1) Δεν μιλάς άσχημα σε κάποιον εάν δεν είσαι διατεθιμένος να εμπλακείς με βία έστω και αμυντική.
      2) Δεν υπάρχουν ηλικίες στον καυγά. Ξεχάστε αυτά τα “νόμιζα ότι μιλούσα στα παιδιά μου” αυτούς τους ρώτησες άμα σε έβλεπαν σαν πατέρα τους ?
      3) Να επιτραπεί η οπλοφορία όπως στην Αμερική σε όλους τους πολίτες με ειδικές εξετάσεις.Εάν είχε ρίξει στον αέρα κάποιος περαστικός θα έφευγαν τρέχοντας.
      4) Δεν γίνεται σε κάθε μέρος να υπάρχει και απο ένας Αστυνομικός της Ασφάλειας, για να μας φυλάει.

    20. Διότι κατά τις πεποιθήσεις των κατεχόντων την απόλυτη αλήθεια δεν φταίνε οι θύτες. Φταίνε τα θύματα που τους αναγκάζουν να γίνονται θύτες. Κουκουρούκου ντιρλαντά και δυο αυγά τουρκίας δηλαδή.

    21. Ή Αλβανάκια ήταν ή τσιγγανάκια…Η Ελλάδα έχει γεμίσει σαβούρα…Χρυσοχοίδη κοιμάσαι ρε;;

      1. Aλγερινα μαντραχαλοπουλα ηταν που τα μμε τα βαφτισαν ελληνοπουλα

    22. παρακρατικοί καλά πληρωμένα τσογλάνια με πλάτες του συστήματος που λειτουργούν σαν λαγοί για περισσότερη αστυνόμευση

    23. Στην Ελβετια τα αλβαναρια διακινουν τα ναρκωτικα.Παρολαυτα η χωρα εχει την λιγοτερη εγκληματικοτητα στον κοσμο.Μηπως γιατι ειναι η χωρα που εχει τα περισσοτερα οπλα ανα κατοικο στον κοσμο ακομα και απο τις ΗΠΑ(και μαλιστα και οπλα που απαγορευονται στισ Ηπα)
      Οταν ο αλλος εχει τον φοβο οτι μπορει να εχεις οπλο και να τον κανεις σουρωτηρι δεν κανει ψευτομαγκιες.Ενω εδω που τα οπλα τα εχουν οι εγκληματιες και ο νομος ειναι εναντια στον αμυνομενο η εγκληματικοτητα στα υψη

    24. …..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ CNN GREECE ΚΑΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ….ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΑΝ….ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΗ….ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ….

    25. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΑ ΧΕΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ , ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝΕ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    26. BOYHΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΠΛΑ. ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ Η ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΡΕ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    27. Ή αλβανάκια ή γυφτάκια ή από ανάμεικτους γάμους με τριτοκοσμικούς! Έχουμε πολλά τέτοια εδώ στην περιοχή μου και ας είναι καλή περιοχή κατά τ’ άλλα! Βλέπεις κατάμαυρο και μιλάει Ελληνικά άρα το αν μιλάει κάποιος καλά ελληνικά δεν σημαίνει πως είναι Έλληνας στην καταγωγή ή την εθνική συνείδηση….

    28. Εσυ εισαι Σαπιος ονομα και πραμα και θελεις πολυ ξυλο για τα μυαλα που εχεις και υποστηριζεις δυο τσογλανια!!!

    29. Καλα αλητες αυτοι που τον χτυπασαν αλλα κ η συμπεριφορα ολων αυτων των εργαζομενων στα μεσα μεταφορας ανεκαθεν δεν περιγραφεται

      1. Ασχετο το ενα με το αλλο.Ακομα και το πιο αθλιο κουμουνι να ηταν ειχε απολυτα δικιο

    30. Έπιτιμια λόγω τον αμαρτιών μας,λαθρομετανάστες κλπ.Εκτρωσεις, παρά φύσης αμαρτίες κλπ. Εάν δεν μετανοησουμε σαν λαός θα έρθουν πολύ χειρότερα που αυτό θα είναι απλά καθημερινότητα ..

    31. Η αριστεροπουστρη δημοκρατία έφερε αυτα τα λεσια Αυτα τα σιχαματα που τους υποστηρίζουν αυριο θα τσουβαλιάζουν τις οικογένειες τους και τοτε θα σκούζουν για τα λάθρο πιθήκια

    32. Να δω να τους πιάνουν και να είναι Έλληνες τι θα πείτε πάλι.

      1. Αλλά Αλβανικής καταγωγής που απλά σαν βλακες τους έχουμε δώσει την Ελληνική ιθαγένεια??? Αχαχαχα μάλιστα για τέτοιους “Ελληνες” μιλάς.

    33. Βρειτε τα τα π@υσταρια και τσακιστε τα, ηδη εχει αργυσει η Ελληνικη αστυνομια!!!!!!! Δεν θα γινουμε ζουγκλα επειδη το θελουν καποιοι νεοταξιτες και διαφοροι αλλοι λεχριτες!!!!!!!! Αλλοιμονο επειδη τους ειπε για την μασκα και για τα βρομοποδαρα τους που τα ειχαν απλωμενα πανω στα καθησματα να χτυπουν τον ανθρωπο με τετοια λυσα τα κοπροσκυλα τα θρασυδειλα, δυο εναντιον ενος!!!!!! Βρειτε τους και σπαστε τους τα χερια και θα πρεπει η Μπανανια να αναπροσαρμοσει ριζικα τον ποινικο κωδικα προς την αυξηση των ποινων και παταξη τετοιων φαινομενων!!!!!!!!!

    34. Παιδιά δεν ανεβάσατε το σχόλιο γιατί; Δε λέω κάτι παράνομο. Κοιτάξτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, όταν το τρένο φεύγει, τι κάνει με το χέρι του το ξαπλωμένο “θύμα”. Και πείτε μου εσείς αν μετά από τόσο ξύλο και σπασμένα κόκκαλα θα είχατε καημό να μη φαίνεται η κοιλιά σας.

      1. Ναι κατέβασε την μπλούζα του…όπως φαντάζομαι, προσπαθησε να σηκωθεί κιόλας. Μέσα στην ένταση και στην αδρεναλίνη της στιγμής μπορεί και να σηκώθηκε και να βγήκε έξω για να ζητήσει βοήθεια. Άμα δεχτείς επίθεση αν κι αυτή δεν νιώθεις πόνο από την αδρεναλίνη …ακόμα και σπασμένο χέρι να είχε δεν θα το καταλάβαινε. Έχω περάσει και γω από την θέση του με κάτι αναρχοκουμουνια και όταν φύγανε από πάνω μου και έφυγαν τρέχοντας σηκώθηκα και τίναξα τα ρούχα μου πριν καν καταλάβω που πονάω η πόσο τις έφαγα.

      2. Εχεις δικιο! πραγματι! Δεν το ειχα προσέξει. Απίστευτο. Το κάνει με δύναμη κ σχετικα γρήγορα… δηλ. οταν εισαι τοσο πολύ χτυπημενος, δεν εχεις δυνάμεις να κανεις καποιες κινησεις… τι γινεται ρε παιδια?

    35. αλλοδαποί τον κτυπήσανε το λεω συνέχεια κι δε μου ανεβάζουν τα σχολια κανουν διακρίσεις εδω αυτοι να αναρτούν τα σχολια ΑΜΑΝ !!!

    36. στους ρουφιάνους της νεοταξικής κυβέρνησης, κανένα έλεος στους μπράβους του κράτους!!!!!!

    37. Βάζω και στοίχημα ότι είναι Αλβανοί οι νταήδες.

      1. Που έχουν μεγαλώσει εδώ και τους έχουμε δώσει και την Ελληνική ιθαγένεια!!! Σαν τους Αλβανούς που κάνουν και την θητεία τους στον Ελληνικό στρατό (λόγω απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας). Και που για ευχαριστώ που τους κάναμε Έλληνες κάνουν με τα χέρια τους.Ακόμη και μέσα στα Ελληνικά στρατόπεδα τον αετό της μεγάλης Αλβανίας.

    38. Αλγερινοι,καημενα και κατατρεγμενα “ανηλικα προσφυγοπουλα” οι δραστες της επιθεσης στον σταθμαρχη του Μετρο.
      Αυτά θα τα αναφέρει κανενας;

      1. Καί ο σταθμάρχης μίλαγε Αλγερίνα? Τι λες ρε τρόμπα?

    39. ξεφτίλισαν στην πράξη το παρακρατικό καρακόλι πραιτωριανό του Κούλη Χρυσού!!!!!

    40. “εγω ειμαι σταθμαρχης κ μπορω να πω οτι μου αρεσει”…εε καλα του εκαναν …εχει παραγινει με ολουσ τους κομπλεξικους που πουλανε εξουσια ελεω μασκας..στα ταμεια των σουπερ μαρκετ ειναι παντου διαφορα τσουλια που ουρλιαζουν χωρις λογω για αποστασεισ μυτεσ που εξεχουν απο την μασκα κ θα τουσ σκοτωσουν κτλ…με ενα χερι ξυλο θα στρωσουν

      1. Εσύ θα στρώσεις μ’ένα χέρι ξύλο , όχι αυτοί..

    41. Φανταστειται την αστυνομια του Κουλη στα πανεπιστημια τι ξυλο θα φανε αφου δεν θα εχουν οπλα.Οποιος παει θα πρεπει να ειναι τρελλος.Αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να εχουν οπλα και να φυτευουν τετοια πουστρακια

    42. του αλλάξανε τα φώτα του καθεστωτικού κομματοσκυλικού ρουφιάνου!!!! μπράβο στους νέους που αντιστέκονται και δίνουν το παράδειγμα για την εξέγερση ενάντια στην άθεη νεομαρξιστική κυβέρνηση!!!!!

      1. Αντε ρε λαλακα!Επρεπε να’ταν ο πατερας σου στη θεση του.Υποστηριζεις σαν αντιστασιακους τους λαθροπιθηκους ισλαμοαλβαναραιους.

        1. ο πατέρας μου δεν θα ήταν ποτέ δοσίλογος μαρξιστής προδότης σαν τους μπράβους του Κούλη

          1. Γιατι ειναι δοσιλογος και μαρξιστης ο σταθμαρχης ρε;Παλι ληγμενα πηρες;Στη μασκα κολλας ρε τρομπα,επειδη τους ειπε να βαλουν μασκα;Τους ειπε να βγαλουν και τα βρωμοποδαρα τους.Μαρξιστικο και δοσιλογικο ειναι κι αυτο;

    43. Δηλαδή ο σταθμάρχης έβρισε το σπίτι του άλλου και απορεί που τις άρπαξε; Ρε έχετε καταλάβει ότι κόσμος είναι σαλταρισμένος με την ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη που μας έχει καταστρέψει; Είναι που είναι όλοι τα νεύρα τους τσατάλια πάτε και γυρεύοντας; Δεν δικαιολογώ τις πράξεις των νεαρών που και μόνο που την έπεσαν δύο σε έναν είναι άνανδροι αλλά πολύ φοβάμαι ότι περιστατικά όπως αυτό ή όπως ο άλλος που μπήκε στην εφορία και άρχισε να τσεκουρώνει τους εφοριακούς θα αυξάνονται συνεχώς. Να είστε ευγενικοί στις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις γιατί δεν ξέρετε πότε θα εκραγεί ο απέναντί σας.

    44. Αυτήν την κοινωνία έφτιαξε η μεταπολίτευση και οι ραγιάδες. Μια κοινωνία χωρίς σεβασμό σε τίποτα, μια κοινωνία σαπιμενη, μια κοινωνία παραλιών και καθαρμάτων, μια κοινωνία ανήθικων και ασεβών, αμαξών, και βίαιων ανθρώπων..μια κοινωνία εγκληματικών στοιχείων, μια κοινωνία που έχει πιάσει πάτο..

      1. αυτη η κοινωνια αρεσει μαλλον στους γραικυλους Δειτε την κουλα, πώς κάλυπτε τον παιδέρα φίλο του απτη μολδαβια Ισως γιαυτο τον ψηφισαν οι αρρωστημενοι γραικυλοι Να τα γουσταρουν ολα αυτα

    45. Σημαίνει ότι του αρέσει παντού να χώνεται και να διατάζει. Άσε που είπε κι άλλα που δε τα λέει . Χωρίς να εννοώ ότι οι άλλοι ήταν καλλίτεροι.

    46. Β ρομα, ένας από τους καρκίνους της χώρας. κ. να τους βρει αστνμια , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΆΞΕΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    47. Βρείτε τους και τσακίστε τους και να δείξετε και τις φάτσες τους, γιατί τους καλύπτουν;

    Comments are closed.