ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ: «ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ». ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ “ΘΕΡΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΦΗΝΑ

    Στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου με θύμα έναν 42χρονο στη Ραφήνα τώρα. Στο MEGA μίλησε η μητέρα του άτυχου άνδρα λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στον γιο της. Όπως λέει, δεν δέχεται την εκδοχή της κακιάς στιγμής και μιλά για ένα καρτέρι, για μια προμελετημένη ενέργεια. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή πάντως σοκάρουν καθώς στο σώμα του άνδρα εντοπίστηκαν κατάγματα στο κρανίο αλλά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

    Η έκθεση του ιατροδικαστή σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν:

    – Πλαϊνό κάταγμα κρανίου

    -Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο,

    -Ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

    Ο 42χρονος Δημήτρης ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

    «Αυτοί θα πάνε φυλακή και θα βγουν, το δικό μου παιδί, το παιδί δε βγαίνει από το χώμα, αυτοί θα βγουν…», είπε η μητέρα του 42χρονου.

    Η μητέρα του 42χρονου μίλησε στην Ευφροσύνη Κυριαζή, μία ημέρα πριν πει το τελευταίο αντίο στο γιο της. Δε δέχεται την δικαιολογία της κακιάς στιγμής και μιλά για ένα έγκλημα προμελετημένο.

    «Ήταν φτιαχτή η δουλειά, δεν πας έτσι, φονικό όπλο αυτό που πήγαν και σκοτώσανε, ήταν φονικό όπλο, όταν πας και παρεξηγείσαι δεν πας με φονικό όπλο να σκοτώσεις, οποιονδήποτε και να βρίσει», συνέχισε η μητέρα του 42χρονου.


    «Μας κοίταξε ειρωνικά και άγρια»
    Ο 42χρονος διασκέδαζε σε αυτό το μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου, όταν έφυγε ξημερώματα Κυριακής, οι δύο δράστες τον περίμεναν σε αυτό το σημείο όπου τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

    Όπως προέκυψε από την κατάθεση των δύο 24χρονων κατηγορουμένων, το θύμα έχασε τη ζωή του για ασήμαντη αφορμή, για ένα σκούντημα, για ένα κοίταγμα.

    «Σκούντηξε έναν από την παρέα μας που περίμενε την σειρά του να μπει στη τουαλέτα. Όταν του ζήτησε τον λόγο, τσακώθηκαν. Μετά μας κοίταξε ειρωνικά και άγρια», είπε ο 24χρονος συλληφθείς στην κατάθεσή του.

    Τρεις νεαροί που ήταν στην παρέα των δυο κατηγορουμένων κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία, ωστόσο δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή τους στο αποτρόπαιο έγκλημα.

    «Η γνώση που έχω είναι ότι δεν ήταν καρτέρι, ήταν γρήγορη στιγμή, άτυχη στιγμή, και δυστυχώς συνέβη αυτό που συνέβη αλλά επαναλαμβάνω ο δικός εντολέας δεν συνελήφθη, κατέθεσε… ήταν αυτός που βοήθησε», τόνισε ο δικηγόρος του 24χρονου συλληφθέντα, Παναγιώτης Γαργαρέτας.

    «Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό, είναι συμμορία, είναι και άλλα άτομα δεν είναι μόνο αυτοί. (CUT) τρομοκρατούν τους πάντες και τα πάντα άντε να αφήσεις τώρα το παιδί σου να βγει έξω, να πάει μία βόλτα», επεσήμανε ένας κάτοικος της περιοχής.

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

    Το MEGA αποκαλύπτει τί ισχυρίστηκε στην απολογία του ο ένας συλληφθείς
    Ένας από τους 2 συλληφθέντες, όπως αποκάλυψε το MEGA, υποστήριξε μεταξύ άλλων:

    «Ενώ καθόμασταν, πέρασε ανάμεσά μας και μας έσπρωξε ένας άνδρας που μετά έμαθα το όνομά του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, επέστρεψε και έκανε ξανά το ίδιο πράγμα. Ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και τότε το θύμα άρχισε να τον σπρώχνει και έπειτα τον έπιασε από τον λαιμό. Τότε τον έσπρωξα και εγώ για να τους χωρίσω και να ηρεμήσουν», Και συνέχισε:

    «Το θύμα με έπιασε από τον λαιμό και με έσπρωξε. Ύστερα, με χτύπησε με γροθιά στο μέτωπο και εγώ ανταπέδωσαν ρίχνοντάς του μπουνιά στο σαγόνι για να αμυνθώ. Τότε με είδε ο φίλος μου – ο 4ος της παρέας – και ήρθε προς το μέρος μου για να με απεγκλωβίσει ρίχνοντάς του μπουνιά, γιατί εγώ ήμουν στο έδαφος. Κατάφερα τελικά να τον σπρώξω και με το πόδι μου και τον έριξα κάτω».

     


    Η αστυνομία κατάφερε πολύ σύντομα να φτάσει στα ίχνη των δραστών, και να συλλάβει  τους δύο 24χρονους που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στον  άτυχο 42χρονο έξω από μπαρ της Ραφήνας.
    Ως μάρτυρες κλήθηκαν ακόμη τρεις νεαροί που ήταν στην παρέα των δραστών, ωστόσο δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή τους στο έγκλημα.

    Οι δύο νεαροί που ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 42χρονο, φαίνεται πως δεν είχαν δώσει δικαίωμα βίαιης συμπεριφοράς στις συναναστροφές τους.

    «Τον έσπρωξαν… να του συντρίψεις το κεφάλι; Τι γίνεται πια; Να φοβάσαι που βγαίνει το παιδί σου έξω;», ανέφερε ένας κάτοικος.

    Ο δικηγόρος του ενός κατηγορούμενου της παρέας των «5», κ. Γαργαρέτας, σημείωσε: «Όλοι οι δράστες και οι οικογένειες τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ».

    Σύμφωνα με όσα του έχει πει μέχρι τώρα ο πελάτης και μέλος της παρέας: «Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις, κατά την πρώτη υπήρξε μία παρεξήγηση εντός του μπαρ, ενδεχομένως υπήρξε  κάποια λογομαχία, αλλά τελειώσε εκεί. Στη συνέχεια, ο εντολέας μου αποχώρησε για λίγα λεπτά από το μπαρ. Κατά τη δεύτερη φάση,  δεν συμμετείχε. Είχε φύγει και όταν επέστρεψε είδε τον 42χρονο χτυπημένο σε άσχημη κατάσταση και έσπευσε να τον βοηθήσει. Μάλιστα, είχε γυρίσει η γλώσσα του και προσπάθησε να τον επαναφέρει».».

    Κατά τον δικηγόρο του 24χρονου, δεν υπήρξε σιδηρογροθιά στο τραγικό γεγονός.

    Η τελευταία πράξη του δράματος θα διαδραματιστεί αύριο, με την κηδεία του αδικοχαμένου 42χρονου να τελείται στον Μαραθώνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ρε αλβανοπιθήκια και ποιος δε θα σας κοίταζε παράξενα;; με την κεφάλα που θυμίζει χέστρα και τ’αυτιά που κρέμονται λίγο πάνω από το λαιμό σαν τα χερούλια της χέστρας;;;;

      1. να βαλετε το σχολιο μου-απαντηση, να ακουνε και την αληθεια οι νεοελληναρες και νεοελεεινίδες… οχι μονο αντιαλβανικες βρισιες

    2. Αφήστε τους τιγανοκέφαλους κατσαπλιάδες ελεύθερους να καλοπεράσουν!!
      Καλό παράδεισο στον παλικάρι!Κακός ψόφος στα σιχάματα.

    3. γεματος τατουαζ και υφος… δεν τους λυπαμαι κατι τετοιους

    4. Ηθικοι υπευθυνοι για τη καταντια δεν εχουν πολιτικοι του ’90 που μαζεψαν στη χωρα μας πανω απο 1 μυριο τηγανοκεφαλων?Αν διαβασει κανεις τη ιστορια των τηγανοκεφαλων και πριν 2-3 αιωνες σε χωρια των 100-150 κατοικων οι μισοι τουλαχιστον σφαζοντουσαν μεταξυ τους!! Ααυτους μαζεψαμε εδω!!!

    5. Μπάσταρδα του κερατά. Αφήστε τους ελεύθερους να αποδώσουμε εμείς δικαιοσύνη

    6. ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ θέλουν όμως τα παιδιά. Λουστειτε τα τώρα.

    7. Αυτοδικία μόνο. Έτσι θα το σκέφτονται 100 φορές πρίν το κάνουν.

    8. Εισαγομενοι εγκληματίες σκοτώνουν τους ιθαγενείς κάτοικους αυτής της χώρας…….

    9. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΖΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ?

    10. Τηγανοκέφαλα κομπλεξικά και προβληματικά αλμπάνια.

    11. Βρωμιαριδες απολιτιστοι και βάρβαροι τηγανοκεφαλοι που δυστυχώς τους δίνουμε και την Ελληνική ιθαγένεια! Αυτοί θα κάτσουν λίγα χρόνια στην φυλακή και θα ξαναβγούν! Αλλά το παληκαρι δεν γυρνάει πίσω. Μακάρι να υπήρχε και εδώ στο Ελλαδισταν η θανατική ποινή όπως υπάρχει στις ΗΠΑ. Θανατηφόρος ένεση η ηλεκτρική καρέκλα θα ήταν τέλεια για αυτούς τους φονιάδες και αληταραδες.

    12. Τιμή και δόξα σ’αυτόν που έβγαλε το “μίλα ελληνικά ή ψόφα”. Ώρα του καλή όπου κι αν είναι.

    13. η οικογένεια μπορει να κάνει παραγγελιά και θα ήταν το σωστό, ηθικό και τίμιο να γίνει έτσι…

    14. Οι προσκυνημένοι και θρασύδειλοι νεοέλληνες με κρυμμένα πρόσωπα ανοίγουν το στόμα τους εκ των υστέρων και ομολογούν ότι οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι μαζί με άλλα αλβανικά κατακάθια τρομοκρατούν τον κόσμο της περιοχής. Παρακολουθήσεις εκφοβιστικες, απειλές, ξυλοδαρμούς. Δυστυχώς το αποποιηθηκαμε το αρχαίο μας DNA και το αντικαταστήσαμε με τον φόβο από το αλβανικό δολοφονικό DNA.
      Και οι Αλβανοί κατσαπλιάδες- δολοφόνοι πάνε πέντε -πεντε για να σιγουρευτούν ότι θα το αποτελειώσουν το θύμα τους.

    15. Γιατί ή Στεφανίδου καί ο Ευαγγελάτος δέν αναφέρουν ΠΟΤΕ καί ΠΟΥΘΕΝΑ ότι οι δολοφόνοι είναι Αλβανοί ??? ΓΙΑΤΙ ??? 😠

    16. «Αυτοί θα πάνε φυλακή και θα βγουν, το δικό μου παιδί, το παιδί δε βγαίνει από το χώμα, αυτοί θα βγουν…»
      Στο χέρι σου είναι χαροκαμένη μάνα να μην βγουν και αυτοί ποτέ, κάνε ότι και ο Παπαδόσιφος με αυτό τον τρόπο και το αίμα του παιδιού σου θα πληρωθεί και θα δώσεις ένα μήνυμα σε όλα τα σκουπίδια ότι εάν πειράξουν κάποιο αθώο θα έχουν την ίδια κατάληξη.

    17. εξω απ την χωρα επιτελους τα αλοδαπα παρασιτα που μισουν και τον ελληνα θρασιμια ουστ να φεύγουν με κλωτσες

    18. Δεν τον έσωσαν τα τατουάζ…δε φοβήθηκαν οι αλβανοί…

    19. Τι κοιτάς α?? Κλασικοί Αλβανοί.

    Comments are closed.