ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ! ΦΟΝΙΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο! «Φονιάς» ταξιτζής παραβίασε  κόκκινο σηματοδότη και πέταξε κυριολεκτικά στο αέρα έναν μοτοσυκλετιστή!

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ερατοσθένους και Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου. Ταξιτζής (όχι Έλληνας) πιθανότατα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και χτύπησε μοτοσυκλετιστή. Ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας( ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος) εκτινάχθηκε από την πρόσκρουση- κυριολεκτικά στον αέρα- και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Στο σημείο, τυχαία, περνούσε ιδιωτικό ασθενοφόρο, του οποίου ο διασώστης έδωσε τις πρώτες βοήθειες, όπως και οδηγοί Ι.Χ που συνέδραμαν τον μοτοσυκλετιστή.

    Ακολουθούν φωτογραφίες από το σημείο!

    1

    2

    3

    5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Το συγκεκριμένο φανάρι είναι μία τεράστια παγίδα αν είναι αυτό που νομίζω. Το φανάρι που βρίσκεται στην αριστερή νησίδα κρύβεται από ένα δένδρο. Το φανάρι που βρίσκεται στο δεξί πεζοδρόμιο συνήθως κρύβεται από λεωφορεία που σταματούν γιατί υπάρχει στάση στο σημείο. Πρέπει οι αρμόδιοι να δούν το σημείο σοβαρά γιατί θα γίνουν κι άλλα ατυχήματα.

    2. Σιγά ρε νόντα γίνανε και οι ταξιτζήδες γαμιάδες !! Μπορεί να γίνανε αλλά κάνοντας όπισθεν!!.:Ούστ βρε αλβαναριά

    3. Αλβανοι στα ταξι….Ρωσομποντ στα φορτηγα…και ο Θεος βοηθος

    4. Όταν στριμωξουν οι κώλοι και βάλουν οι ταξιτζήδες ζώνη ασφαλείας θα καταλάβουν ότι είναι σαν όλους τους άλλους.δεν έχουν κάνει σύμβαση με τον Θεό..

    5. ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
      ΟΙ ΥΠΕΗΛΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ

    6. Σκεφτείτε γενικότερα πως ήταν η ζωή σας πριν ο γκαβός ανοίξει τις πόρτες για τους τηγανοκεφαλους!!!!

    7. Είναι οι μόνοι που δεν έχουν POS και δεν κόβουν απόδειξη. Μια χαρά τους χαιδεύει ο Τσιπρας και ο κάθε Τσιπρας. Πάει το μαύρο σύννεφο. Για κοιτα να πληρώσεις το ΦΠΑ σου γιατί θα σου πάρου το σπίτι. Ο ταξιτζής όμως αλβανός/πακιστανός/αφρικανός κλπ δεν κόβουν απόδειξη.

    8. Μετά τα περίπτερα τα ταξί τα ελέγχουν Αλβανοί !!

    9. μην βρίζετε τους ταξιτζήδες… μπορεί να είναι οι πατεράδες σας.

      1. Ρε νοντα, προσέχετε τις κούρσες σας μην σας τύχει κανένας ηθοποιός και σας σκίσει.εγιναν και οι ταρίφες γκομενοι

    10. Δεν ξέρω πλέον ποιοι οδηγούν τα κίτρινα αλλά έχουν ξεφύγει τελείως….

    Comments are closed.