ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΠΟΥ “ΑΓΓΙΖΕΙ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    basilakopoylos_252863_253436_type13262

    Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς του καθηγητή της πνευμονολογίας Θεοδώρου Βασιλακόπουλου, ο οποίος είπε ότι στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας, είχαν δημιουργηθεί ΜΕΘ που δεν είχαν στελεχωθεί σωστά, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θνητότητα.

    Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και “αγγίζει” μέχρι και την κεφαλή της Κυβέρνησης, αν ευσταθούν οι καταγγελίες του Βασιλακόπουλου.

    «Όλες οι κλίνες εντατικής θεραπείας που υπάρχουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο λειτουργούν πλήρως. Πέρυσι την άνοιξη μέσα στην κλινική κοροναϊού δημιουργήθηκαν εκτάκτως κάποιες κλίνες. Αυτές στελεχώθηκαν, λειτούργησαν για λίγο ως κλίνες ΜΕΘ, δεν υπήρχε καν πεπιεσμένος αέρας. Υπήρχε μόνο οξυγόνο και χρειαζόταν ειδικοί αναπνευστήρες που να συμπιέζουν το οξυγόνο.

    Δημιουργήθηκαν λοιπόν πέντε κλίνες εκ των ενόντων, λόγω τεχνικού προβλήματος. Όταν λειτούργησε αυτή η μονάδα, λειτούργησε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με πολύ μέτρια, επιεικής χαρακτηρισμός, αποτελέσματα,είπε μεταξύ άλλων.

    Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης η διενέργεια της οποίας ανατέθηκε σε εισαγγελέα θα διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών αυτών καθώς και αν έχουν τυχόν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις.

    Εντύπωση προκαλεί η στάση του Βασιλακόπουλου που ξαφνικά άλλαξε στάση και έβαλε φωτιές στην Κυβέρνηση. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν τον έκαναν πρόεδρο του ΕΟΔΥ δεν είναι τυχαίο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Επειδή όλα παίζονται….σκεφτείτε και το ενδεχόμενο όλο αυτό να είναι η δικαιολογία της κυβερνησουλας στο γιατί λειτουργούν λιγότερες ΜΕΘ ….λέω εγώ τώρα…αν αυτές που είχαν ανοίξει ήταν ακατάλληλες να ο λόγος που δεν τις ξανανοιξαν, και όλοι βγαίνουν λάδι….

    2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΟΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΣΑΜΠΛ. ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΩΝΗ

    3. Όλα τα εμπορικά κέντρα είναι γεμάτα κόσμο στην Στοκχόλμη. Χωρίς μάσκες, χωρίς ελέγχους, χωρίς κ@λόχαρτα και ταυτότητες στο χέρι.
      Το έμαθα σήμερα από έναν φίλο.

      1. Για την Ελλάδα έχουν αποφασίσει να τον περάσουμε βαριά τον κοροιδοιό

    4. Και γιατί να τον κάνουν πρόεδρο του ΕΟΔΥ τον μισότρελο ψυχάκια?

    5. Μετά το περιστατικό στη ταβέρνα,είχε πει πως θα ζητούσε αστυνομική προστασία.Μήπως δεν του τη παρείχαν,τελικά και του τη βάρεσε;

      1. Εδώ έχει ο Φουρθιώτης αυτός δεν θα ζητήσει;

    6. Ψεκασμενος , ψεκασμενος 😆
      Βέβαια υπάρχει και μια παροιμία που λέει….από μικρό και από τρ…..ο μαθαίνεις την αλήθεια.

    7. εμ θα φαγωθουν σα τα σκυλια αυτοι απ μονοι τους

    8. Μέχρι να κάνει την 3η δόση θα λέει αλήθειες. 🙂

    9. Ο χειρότερος εχθρός είναι ο πρώην φιλόδοξος “σύμμαχος”, που δεν του ικανοποιείται η ματαιοδοξία. Θα γυρίσει και θα σε ξεσκίσει. Εμμέσως πλην σαφώς θα συμβάλει στην πτώση του “μιτσοτακισμού”. Αυτά έχουν οι λυκοφιλίες. Πιστεύω ότι θα προκύψουν και άλλα τέτοια.

    10. Ξέρεις τη πρέπει να κάνει η Ελλάδα θέλω αυτές της ειδικότητες ΛΑ για τα δημόσια νοσοκομεία δίνω αυτά τα χρήματα ή ασφάλεια δημοσίου η ιδιωτικού τα σπίτια ανάλογα περιοχή το κατώτερο 250 ευρώ και ανάλογα περιοχή μη επιπλωμένα ίσως προσωπική βοήθεια επίπλωσης από ιδιοκτήτη να δεις πόσοι θα έρθουν και δυνατότητα μάθησης ελληνικών τα βασικά τα άλλα τα μσθενουν εδω χωρίς συνεργεία κλπ ,καθαρό πινικο μητρώο και νοτια Αφρική έχει πολύ εκπεδευμενο προσωπικό μαύρο
      μεθ μιλάμε ότι εκεί τα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν και 300 πυροβολισμός την ημέρα,,οι Έλληνες δεν ερχοντε τίποτε δασκάλες και αυτές θα φύγουν μάθανε διαφορετικά πρέπει να απευθυνθείς σε σωστά χέρια για επάνδρωση να σπάνε το κεφάλι τους με λίγα λόγια οι γιατροί ΛΑ θέλουν να έρθουν δεν τους καλύπτει η ασφάλεια του όχι και τόσο το πτυχίο η ασφάλεια η δική τους είναι το πρόβλημα και στης διακοπές εκτός αν αυτό το έχει κανονίσει ο Μητσοτάκης το εμβόλιο δεν προεξοφλεί ότι δεν θα αρρωστήσουν η πάθουν κάτι άλλο

      1. Αυτό ακριβώς,τίποτα άλλο.Εισαι λεπτομερέστατη.

    11. τον εριξαν και τους δινει εισαγγελεας; να τους μαζεψη ολους; και να σαπισουννμεσα υπαρχει; στη μπανανια;

    12. ΝΑΙ- Λεμε καιρο πως, TA KAΛΑΝΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΕΦΕΤΟΣ- ΒΟΥΙΖΕΙ η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…..απλα εδω καποιοι ειχαν βρει σεντουκια με πολλες ‘λυρες’…..ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΡΥΦΤΟ— ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ !!!!!!

    13. Ξέρεις τη πρέπει να κάνει η Ελλάδα θέλω αυτές της ειδικότητες ΛΑ για τα δημόσια νοσοκομεία δίνω αυτά τα χρήματα ή ασφάλεια δημοσίου η ιδιωτικού τα σπίτια ανάλογα περιοχή το κατώτερο 250 ευρώ και ανάλογα περιοχή μη επιπλωμένα ίσως προσωπική βοήθεια επίπλωσης από ιδιοκτήτη να δεις πόσοι θα έρθουν και δυνατότητα μάθησης ελληνικών τα βασικά τα άλλα τα μσθενουν εδω χωρίς συνεργεία κλπ ,καθαρό πινικο μητρώο και νοτια Αφρική έχει πολύ εκπεδευμενο προσωπικό μαύρο
      μεθ μιλάμε ότι εκεί τα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν και 300 πυροβολισμός την ημέρα,,οι Έλληνες δεν ερχοντε τίποτε δασκάλες και αυτές θα φύγουν μάθανε διαφορετικά πρέπει να απευθυνθείς σε σωστά χέρια για επάνδρωση να σπάνε το κεφάλι τους

    14. ΣΩΩΩΩΠΑ ΡΕ… ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ… ΤΖΟΥΤΣΕΚΙΑΑΑΑΑΣ… ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ…. ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ…. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ….. ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ…. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ….. ΠΟΣΑΑΑΑΣ?… ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο #ΜΕΣΣΙΑΣ# ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ?…. 5.000.000 DOLLARS ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?… ΛΙΝΑΤΣΑ

    15. Εμείς περιμένουμε τον ειδικό επιστήμονα όπως τον εν λόγω να μας πει επιτέλους τι θα γίνει με τα παιδιά. Κολλάνε, δεν κολλάνε, μεταδίδουν δεν μεταδίδουν, δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν, τι έχουν αποφανθεί επιτέλους οι ειδικοί επιστήμονες;
      Οι ειδικοί πρέπει να δώσουν απάντηση άμεσα για το θέμα των παιδιών.
      υ.γ. προφανώς οι μεθ είναι υποστελεχωμένες και πλέον χάνονται ζωές ανθρώπων από ατυχήματα, καρδιακά, εγκεφαλικά γιατί δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για την φροντίδα τους.

    16. Δώστους όλους Βασιλακόπουλε και οι νύφες θα κάνουν ουρά!

    17. Ασε ρε κουάξ κουάξ και σας έχουμε καταλάβει όλους εκεί στην νέα δικτατορία τι ρόλο παίζετε λαμόγια

    18. Μήπως αυτές οι σάπιες εντατικές που πήγε άκλαφτος ο κοσμάκης ήταν αυτές που έδωσαν κάτι “δωρητές” και φωτογραφίζονταν μετά σα σωτήρες στα συστημικά ΜΜΕ;
      Αν δεν είχαν μπουκωθεί με λίστα πέτσα οι βωθροδημοσιογραφοι αυτή τη στιγμή θα είχαμε “υπουργικό συμβούλιο” στον κορυδαλλό.

    19. Τώρα που δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και οι ακαταδίωκτοι αρχίσουν και λένε καμιά αλήθεια! Εδώ η παγώνη μίλησε για τέταρτη δόση! Δηλαδή τους λένε ότι θα σας μπολιάζουμε συνέχεια και σας δουλεύαμε τόσο καιρό που σας λέγαμε για μονοδοσικό! Σε κάθε περίπτωση, το ότι πεθαίνουν άνθρωποι στις δήθεν μεθ είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο και από τα λεφτά που τους δίνουνε οι φαρμακευτικές και τα τζάμπα συνέδρια. Την ίδια ώρα ο εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος των γιατρών αντί να φωνάζει για την επίταξη, ζητάει ακαταδίωκτο αυτών που θα επιταχθούν! Εξάλλου ο ίδιος ως …πλαστικός έχει ακαταδίωκτο για τα …εμβόλια αλλά για …προσθετική στήθους δεν έχει ακαταδίωκτο(που είναι στο αντικείμενό του)! Έρχονται αποκαλύψεις ακαταδίωκτοι και δεν θα σας στηρίξουν τα αφεντικά σας!

    20. Συγνωμμη ,ο Ελληνας πολιτης που τον ακουγε,τον εμπιστευτηκε και εκανε ολα οσα του ελεγαν ,μεχρι και που εκαναν το εμβολιο ..και τωρα ;;;;Αυτα δεν φωναζαν και διαμαρτύρονταν καποιοι συμπολιτες μας οι ίδιοι νοσηλευομενοι η συγγενεις τους ;;;Το θεμα εινσι ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ..

    21. Που να το περίμενε ο Βασιλακόπουλος πως ο νόμος Μητσοτάκη θα έκανε εγκαίνια με τον ίδιο, εκτός βέβαια και η κίνηση είναι εκφοβιστική μούφα.

    22. Ρε το βάτραχο.Ελπιζω να συνεχίσει τις αποκαλύψεις.

    Comments are closed.