ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΙΤΗ! «ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ»! ΜΚΟ ”ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ – ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η καταγγελία μεσίτη από τη Θεσσαλονίκη για ενοίκια και πωλήσεις ακινήτων στην πόλη
    Καταγγελία έκανε μεσίτης από τη Θεσσαλονίκη στο ραδιοσταθμό FOCUS FM αναφέροντας πως για κάθε αγγελία που αναρτά δέχεται προσφορές από ΜΚΟ με διπλάσια ενοίκια.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεσίτης Βασίλης Κοντέλης «Η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Μόλις ανεβάζουμε κάτι στο ίντερνετ, σου λένε “εσύ το έχεις 300 ευρώ, θα το νοικιάσουμε 500 ευρώ, θα βάλουμε 8 άτομα, έστω 6”. Αναρωτιέμαι όλα αυτά τα χρήματα ποιός τα διαθέτει και έχουν αποθρασυνθεί όλοι αυτοί, που ασχολούνται με τις ΜΚΟ».

    «Πες στον ιδιοκτήτη δεν είναι θέμα χρημάτων. Να μπούμε στο σπίτι. Τεράστιο είναι το ποσοστό ακινήτων, που έχουν ενοικιαστεί μέσω ΜΚΟ και σε σπίτια, που δεν πάει το μυαλό σου, φοιτητικά, πλήρως επιπλωμένα. Έρχονται 15 ΜΚΟ και κάνουν “δημοπρασία” ποιός θα το πρωτοπάρει. Αν δεν μπορεί να πουληθεί ένα σπίτι, ακόμη και αν είναι ρημάδι, λένε θα το νοικιάσουμε με 600-700 ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις ανταποκρίνονται οι ιδιοκτήτες», συμπλήρωσε ο κ.Κοντέλης.

    Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία του κ.Κοντέλη στον FOCUS FM, εδώ

    πηγή: typosthes.gr

    Διαβάστε στην σημερινή εφημεριδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ τις αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ που εμπλέκουν και την κόρη του πρωθυπουργού!

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

    2. 70 χιλιάδες διαμερίσματα στον Δήμο της Αθήνας ανήκουν στο πατριαρχείο. Όσοι δεν μπορειτε να πληρώσετε ενοίκιο απευθυνθείτε στην ΕκκλησιαΑΕ . Έτσι για δοκιμή . Μόνο η εκκλησία θα δοκιμάζει την πιστη σας;;;; , Θεσετε και εσείς σε δοκιμασία την αγάπη της προς το ποίμνιο …

    3. Θελουν σώνει και καλα να μας τους φορτωςουν. Ποτε δεν προκειται να φύγουν ολοι αυτοι απο την Ελλαδα,μπείτε εχουν δικαιωμα να ειναι εδω ειτε οχι. Και κατ´εμε κανένας δεν εχει δικαιωμα να ειναι εδω, γιατι κανένας δεν ειναι προςφυγας. Κανένας. Ολοι ειναι φερμενοι εδω για να διώξουν εμας.

    4. Εγώ έχω καλύτερη ιδέα. Να κλειδώσουμε τα ακίνητα μας να μη βρίσκει κανείς να νοικιάσει. Προκειμένου να πληρώνουμε φόρους, δικηγόρους για εξώσεις κ μαστόρους για επισκευές προτιμώ να κάθεται το ακίνητο μου. Μια ζωή εισπραττω αχαριστία από τους ντόπιους ενοικιαστες, από τους αλλοδαπούς τί να περιμένω; Οι ΜΚΟ να τους πάρουν στα σπίτια τους.

    5. ….κάποτε οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε ρωτούσαν εάν έχεις κατοικίδιο κ σε απέρριπταν με την μια….τώρα για τα διπλάσια χρήματα τα κατοικίδια είναι αδιάφορο……. θεία δίκη…..,..

    6. Τους ενοχλούσε το Airbnb τους μη έχοντες ιδιοκτησία , κατηγορούσαν τους ιδιοκτήτες που τα απέκτησαν στερούμενοι τα πάντα , και που πληρώνουν τον αβάσταχτο ενφια, για αισχροκέρδεια , εις βάρος τους μάλιστα .. λες και μας τα χάρισαν οι ακαματηδες…
      γιατί , λέει , δεν μπορούσαν να βρουνε σπίτι σε λογική τιμή.
      Ε τώρα να δείτε τι έχει να γίνει , σε σκηνές και βαγόνια τριαινών θα καταλήξετε όσοι τρώγατε τα λυσσακά σας για το πως θα διαθέσουμε τις περιουσίες μας…

      1. Σιγά ρε καρμοιρη που έπρεπε να το βουλώσει ο χαμηλόμισθος που έψαχνε να βάλει μια σκέπη πάνω απτό κεφάλι, για να κονομας εσύ αφορολογητα…να δω αν θα τα πάρεις μαζί σου σκατοψυχε..

    7. Όλα για αλλαγή πληθυσμού. Η παρούσα κυβέρνηση τα έχει χρειαστεί διότι δεν επιτελείται η αλλαγή πληθυσμού όσο γρήγορα όσο θέλουν τα παγκόσμια αφεντικά.

    8. Δεν πάει άλλο με αυτούς
      Φανερώστε μας που είναι και που στεγάζονται αυτά μπουρδέλα που λέγονται ΜΚΟ γιατί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και έχουν τρελά και ύπουλα μυαλά
      Πρέπει να φρενάρουν άμμεσα γιατί η Ελλάδα κοντεύει να γίνει ένα χάος εξαιτίας αυτών και των πολιτικών που τους στηρίζουν
      Καταπατάνε το σύνταγμα, διαπράττουν εγκλήματα κατά των συνταγματικών μας δικαιωμάτων ως Έλληνες πολίτες και έχουν διαπράξει ήδη εσχάτη προδοσία φροντίζοντας με αδιανόητους τρόπους και μέσα παράνομους λαθρομετανάστες που δεν είχαν ποτέ καμία δουλειά εδώ και ποτέ δεν έπρεπε να τους επιτρέψουν να μπουν εδώ μέσα απ’ την στιγμή που ήδη η κρίση μας έχει τσακίσει και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

      Η βροχές και οι πλυμμήρες θα περάσουν και απ’ το δικό τους κατώφλι γιατί είναι ελεινοί και τρισάθλιοι

    Comments are closed.