ΣΚΥΛΙΑΣΕ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ TWITTER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ – ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ [ΕΙΚΟΝΑ]

    Κοινοποίηση:
    erdogan-2-1-1024x683

    Απέκλεισαν το Twitter λέει η ομάδα παρακολούθησης του Διαδικτύου και τονίζει πως πρόκειται για κυβερνητική ενέργεια.

    Το Twitter έχει μπλοκαριστεί στην Τουρκία, σύμφωνα με το NetBlocks, που παρακολουθεί τις διακοπές στο Διαδίκτυο.

     

    Σύμφωνα με τον Αλπ Τόκερ, διευθυντή του NetBlocks, η «συντονισμένη φύση του μπλοκ υποδηλώνει ότι πιθανότατα ήταν αποτέλεσμα κυβερνητικής εντολής».

    Ο αποκλεισμός έγινε με λογισμικό εγκατεστημένο από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ώστε να εμποδιστεί η φόρτωση συγκεκριμένων ιστότοπων και υπηρεσιών.

    Είχε προηγηθεί εκτός των άλλων μεγάλη διαμαρτυρία των Τούρκων πολιτών για την προετοιμασία της κυβέρνησης ενώ λάμβανε χώρα και επίθεση αγάπης των Τούρκων προς τους Έλληνες, μετά την αποστολή βοήθειας από την Αθήνα στις σεισμόπληκτες περιοχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ελληνες αμα γινει πολεμος ποτε νομιζετε οτι θα βγουνε οι τουρκοι στα τουιτερ και θα πουνε και θα σωσουν τα ελληνικα νησια μας? μη τρωτε τον παπα απο τα καναλια και τους ηλιθιους…ναι φυσικα και κριμα και να διασωθουν και μπραβο στους διασωστες π κανουν θεαρεστο εργο…αλλα οι τουρκοι μυαλα δεν αλλαζουν…ακομα κ τωρα παραβιασεις κανουνε…κ ο λαος τους δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τον ερντογαν…και τα κομματα της αντιπολιτευσης εκει χειροτεροι εθνικιστες ειναι….οπως ο λαος εδω ειναι μαλακοπιτουρας και ψηφιζουν νδ και συριζα και πασοκ 50 χρονια ετσι και εκει οι τουρκοι που ειναι κ 60 εκατ ψηφιζουν ερντογαν…

    2. Κανε κι αλλες μαλακιες σουλτανε και δεν θα σε ψηφίσουν ουτε και τα κοπροσκυλα που ταϊζεις τοσα χρονια μεγαλοιδεαϊστη του κωλου…
      Εξαιτιας του πηγε το κρατος του 100 χρονια πισω

    3. Αν δεν τον κρεμάσουν οι τούρκοι δεν γλιτώνουν από το κάθαρμα.

    4. Ο Ερτογάν τα έχει χαμένα. Είναι για λύπηση αλλά εγώ τον κόσμο λυπάμαι. Τίποτα δεν του βγήκε από όσα ανήθικα έκανε και σχεδίαζε.Πολύ κακός στην διπλωματία. Τον έφαγε ο μεγαλοϊδεατισμός του. Η Τουρκία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το κακό μόνη της. Χρειάζεται βοήθεια από όλο τον κόσμο. Ας πάει τώρα να λέει στην Αϊρίν και τους συγγενείς της ότι θα πάω ένα βράδυ να σκοτώσω τους σωτήρες σου.

    5. Μυαλο δεν μπαινει στου Ερντοκλαν τη φαια ουσια! Ισως με 9 ριχτερ μπει στο εγκεφαλικο του ρηγμα! Κουλαρα κολληταρι του γερμανοδοσιλογο το ιδιο ισχυει και για σενα! Αλεκθη….αγωνιστη με τον Μπαρουφακη του τριτου μνημονιου με υποθηκευση της χωρας εναν αιωνα… θερμα συγχαρητηρια!
      Μετα φταιει ο Κασιδιαρης! Εχετε να φατε με τη πολιτικη σας πολλους Κασθδιαρηδες στη μαπα καταπατητες του Ελληνικου Συνταγματος, καταπατητες των ατομικων ελευθεριων!

    6. Διαβασα μερικα απο τα μηνυματα.Εκλαψα απο συγκινηση,ειλικρινα.Ειναι η ωρα να ξεβρωμισει η περιοχη και απο ενα αναδρομικο βαθυ Κρατος της γειτονος,μαζι με τον μπαγαποντη εκφραστη του,και να απαλλαγει η Χωρα μας απο το μιζερο,απανθρωπο και πιο θλιβερο ανδρεικελο που εβγαλε ο ανθρωπος μαζι με ολες αυτες τις σβουνιες και τα κατακαθια.Και για να μην νομιζετε οτι ο Χιος λεει κουμαρα,χθες στον ΑΝΤ1,η μετερεωλογικη πορνη μας ενεφερε -4 σε Θεσ/νικη και 3-4 μποφορ.Ωρα 11,εχω 7βαθμους και δεν κουνιετε φυλλο.{ρωτησα την γεωγραφικη υπηρεσια και μου διαβεβαιωσε οτι η Καλαμαρια ειναι στην Ελλαδα,ομορη της Θεσσαλονικης.Μην παρουμε τζαμπα χαπια;]

    7. “”………ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ “” ΔΕΝ συνομιλει….. μονο τα orders παιρνει απο τους συνεταιρους του ερντι…. δηλαδη τσου γερμανους….. και απλως συμφωνουν πως θα ξεφουρνιστουν τα μαντατα στα κατοικιδια διοτι μεχρι το 2100 το -σταν ειναι σε αλλα χερια….και οχι σε ελλαδιστανικα……. εχετε γεια ραχουλες!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.