ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ LOCKDOWN: «ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ» – ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ

    Κοινοποίηση:
    χιλη καραντινα

    Μπορεί να έχει εμβολιαστεί περίπου το 60% των Ελλήνων, παρόλα αυτά τα οι «ειδικοί» συνεχίζουν να βλέπουν ως «μόνη λύση» το lockdown.
    Συγκεκριμένα ο ερευνητής Ιατρός στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης υποστήριξε πως μόνο με ένα lockdown 2-3 εβδομάδων θα σταματήσουμε τον ιό. Ξεχνώντας βέβαια πως η Ελλάδα ήταν σε lockdown 6 περίπου μήνες και τα κρούσματα αντί να πέσουν αυξήθηκαν.
    Ο ερευνητής εξήγησε πως «η μετάλλαξη Δέλτα πρέπει να θεωρείται καινούριος ιός. Μεταδίδεται αστραπιαία, μέσω του αέρα. Σταματάει μόνο με lockdown, όταν υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα μέσα στην κοινότητα. Όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο καλύτερα». Διευκρίνισε, δε, πως «ένα lockdown 2-3 εβδομάδων θα κόψει τη μετάδοση του ιού «μαχαίρι».

    Παρά τους εμβολιασμούς η κατάσταση είναι ίδια με πέρσι ή και χειρότερα, σημείωσε ο κ. Παυλάκης αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι ακόμα η μισή ανεμβολίαστη.

    «Η Δέλτα δεν αστειεύεται. Είναι καινούρια επιδημία, μεταδίδεται ταχύτατα, κάνει σοβαρότερη ασθένεια και δυστυχώς προσβάλλει και παιδιά», επισήμανε.

    Τέλος, είπε ότι «πρέπει, πράγματι, να ανησυχούμε πολύ. Η επιδημία γιγαντώνεται. Παρατηρήθηκε απότομη αύξηση 21%».
    Όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων ο κ. Παυλάκης είπε ότι «τα παιδιά και μολύνονται και μεταδίδουν και νοσούν. Χρειάζεται γενικός εμβολιασμός και πολύ περισσότερα μέτρα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΑΜΑ ΚΛΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ

    2. Επειδή οι τύποι έχουν αφηνιάσει βλέποντας πως παρ όλους τους εκβιασμούς τους στον πληθυσμό, εκατομμύρια Ελλήνων τους έχουν γυρίσει την πλάτη με αποτέλεσμα η πρώτη παρτίδα των εμβολίων να λήξει στις 14-8 (βέβαια κανείς δεν ξέρει αν αυτά θα θαφτούν ή θα χρησιμοποιηθούν) τα συνεταιράκια της συν κυβερνήσεως των επομένων εκλογών (μια που συμφωνούν σε όλα) αποφάσισαν και ψήφισαν νόμο
      προσφέροντας ασυλία και προστασία στους “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” για να μην μπορεί ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ οπότε αυτοί ανενόχλητοι και γεμίζοντας τις τσέπες τους χρήμα, συνεχίζουν να κατασπαράζουν την Χώρα, εκτελώντας πολύ παλιά σχέδια, την ώρα που ο κόσμος κοιμάται.
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

      1. Ρε τηγανοκέφαλε, στην Αυστραλία έμαθες τι γίνεται ;

    3. θα τους μαζοξει μονον ο ΛΑΟς !!!!!!!!!!!!!! κανενας αλος δε θα τους στρώσει !!

    4. Γ@μω το @@@@@ που τους πέταγε! 7 μήνες λοκνταουν μ@@νοπανα θέλετε κρέμασμα ανάποδα από τα αρχ@δ@α

    5. Οι ειδικοί τις προβλέψεις και τις εντολές τις παίρνουν από την κυβέρνηση η οποία τους έχεις τοποθετήσει για να βγάζουν το φίδι από την τρύπα με το αζημίωτο πάντα, σε συνεργασία είναι ΝΤΠ –> ΠΟΥ –> κυβερνήσεις –> επιστημονικές κοινότητες ειδικοί –> υγειονομικοί

    6. Αν ξανά κλείσουμε μέσα θα είμαστε μεγάλοι μ@λ@κες. Δεν θα πρέπει επουδενί να δεχτούμε ξανά μαντωμα.

    7. Κέρατα του κερατά. Σαταναδες μεταμορφωμενοι. Γελοίοι, τιποτενιοι.

    8. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      .
      ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΈΣ, ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΑ, ΚΆΝΟΥΝ ΣΥΝΆΞΕΙΣ.
      .
      ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΎΝ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.
      .ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
      .
      ΠΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;
      .
      ΠΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΎΦΤΟΙ;
      .
      ΠΟΣΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ;
      .
      ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      .
      ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ
      .
      ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΆΣ.
      Υπέρ των Ελλήνων.

    9. οι τυποι εχουν αφηνιασει τελειως…οκ εγω το δεχομαι αυτο που λεει ο μιστερ παυλακης οτι δηλαδη με 2-3 εβδομαδες λοκνταουν θα κοπει μαχαιρι η δελτα. αλλα αφου ειναι τοσο σιγουρος να βαλει και στοιχημα.αν αποτυχει και αυτο που πει δεν γινει θα τον αναλαβουμε εμεις μετα οκ?θα κλειδωθουμε μαζι του σε μια αποθηκη για 3 μερες και θα τα πουμε.αφου ειναι τοσο σιγουρος δεν εχει κατι να φοβαται σωστα?

    10. Εμείς οι ψεκασμένοι τα λέγαμε από πέρσι το Νοέμβρη, πως καλοκαίρι θα ψευτοανοίξουν και μετά θα ξανακλείσουν. Θα τα ρίξουν στους ανεμβολίαστους, αυτά είναι προβλεπόμενα πράγματα, αλλά στη πραγματικότητα τα λοκντάουν είναι προγραμματισμένα εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Εκτελούν σχέδια πολύ παλιά, απλά ο κόσμος κοιμάται. Αν δεν αντιδράσουμε και δεν ξεριζώσουμε το καθεστώς, τα λοκντάουν θα γίνονται κάθε χρόνο, και κάποια στιγμή θα γίνουν μόνιμα, ούτε καν το καλοκαίρι δηλαδή δε θα ανοίγουν.

    11. Λοιμωξιολόγοι απτα λιντλ ΓΑΜΙΈΣΤΕ όπως ο μιζοτάκης

    12. Έρχονται οι λάθρο-τουριστο-ταλιμπαν για αυτό θα μας βάλουν πάλι σε Λοκνταουν!

    13. Για αυτό λέμε αρχιπροβατίνες ότι δεν δέχεσαι τις στημένες “λύσεις” που θέλουν να σου περάσουν και αντιδράς άμεσα γιατί μετά θα εφευρίσκουνε πανδημίες και ένα σωρό άλλα “προβλήματα” και θα σου πουλάνε τη λύση…

    14. Τι θα πει κάποιος να τους μαζέψει; εμείς θα τους μαζέψουμε. Έχουν χάσει την μπάλα δεν πέτυχαν οι εμβολιασμοί και δεν ξέρουν πώς να μας εξοντώσουν. Σειρά μας τώρα.

    15. τι ειπε ο βαλτος παυλακης; απο την αρχη μεχρι το τελος, ψεμματα. Ακομη κι ενα βρεφος πια μπορει να του απαντησει καταλλήλως.

    16. Πρόταση να μην ασχολούμαστε καθόλου με τις μ@λακιες περί κορονοιου, καμία αναφορά. Τελευταία σοβαρή εξέλιξη, τουλάχιστον 5χιλ φανατικοι τζιχαντιστες μέλη του ισις και της αλ καιντα απελευθερωθηκαν από τους Ταλιμπαν και έρχονται ως κακόμοιροι μετανάστες προς τα μέρη μας. Μκο και δυτικές κυβερνήσεις που έχουν χρηματιστει από ισλαμιστικα κέντρα είπαν πως θα δεχτούν όλους τους ισλαμοφασιστες!!

    17. θα τους μαζεψουμε εμεις στο δρομο με τη γκιλοτινα
      ολα τα σκουπιδια στη κρεμαλα
      να γινουμε Καμπουλ

    18. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, αυτό λέει ο Μητσοτάκης. Γιαυτό κάνει τα απανωτά lockdown, θέλει να κλείσει όλες τις επιχειρήσεις για να καταφέρει την ολική επανεκκίνηση. Πρώτη φορά, βλέπω πρωθυπουργό να καταστρέφει συνειδητά τον επιχειρηματικό ιστό της χώρας, έτσι για να εγκαταστήσει το δίκτυο των νονών της παγκοσμιοποίησης.

    19. κ. ο μογγολακης το χαβά του, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΉΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΡΕ ΑΛΉΤΗ, ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΔΕΛΛΑ, ΤΡΎΠΑ ΤΟΝ Κ@@ΛΟ ΣΟΥ Κ. ΣΚΑΣΕ.
      ΈΡΕΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΆΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.
      ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕΤΟΥ Γ@@ΛΙΚΟΥ ΤΌΞΟΥ;;;;; όπως κ. κάτι ειδικοί που μετρούν τασκατά στη θάλασσα, αλλά τα σκ… της κεφαλαρας τους ταφηνουν όξω; μην ξεχασω λουγκριτσα. ΠΑΥΛΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

    20. Τόσα ρεπορτάζ και φωτογραφίες από εμβολιαστικα κέντρα…. Έναν Πακιστανο έναν Αφγανο δεν είδαμε να εμβολιάζεται….

    21. Που βρεθηκαν ολα αυτα, τα πουλημενα Καθικια;;;

    Comments are closed.