ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12 ΛΕΠΤΩΝ! ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ – ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    ukraine-soldiers-trenches-1-1100x570

    Σκληρό βίντεο που δείχνει την συντριβή μιας ουκρανικής αντεπίθεσης έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ρώσοι. Το βίντεο διάρκειας 12 λεπτών αποτυπώνει τις άγριες συγκρούσεις και την ήττα των ουκρανικών δυνάμεων στο Bakhmut και συγκεκριμένα στις περιοχές  Spornoe και Nikolaevka.

    Το βίντεο δείχνει μια επίθεση αυτοκτονίας ουκρανικών δυνάμεων εναντίον ρωσικών θέσεων. Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν συγκροτώντας δύο επιθετικές ομάδες.

    Οι Ρώσοι έλεγχαν με UAV την κίνηση των ουκρανικών δυνάμεων και αφού τους άφησαν να πλησιάσουν, ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν αεροσκάφη εγγύς υποστήριξης Su-25 μαζί με βομβαρδιστικά Su-34. Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση άρματα μάχης και το πυροβολικό με όλμους και MLRS.

    Οι Ουκρανοί καταφέρνουν να μπουν στα χαρακώματα από τα οποία όμως δεν βγαίνουν ποτέ.

    Mέρος Α’

    Ουκρανοί στρατιώτες βγαίνουν από ένα APC και αρχίζουν να επιχειρούν στα βόρεια χαρακώματα που δεν έχουν καταληφθεί από στρατιώτες της Wagner και του Λουγκάνσκ. Χρησιμοποίησαν και ένα πολιτικό όχημα.

    Μέρος Β’

    Ένα ζευγάρι Su-25 επιτίθεται στα τεθωρακισμένα τους οχήματα ενώ ξεκινά μάχη χαρακωμάτων με το ρωσικό πυροβολικό να βάλλει διαρκώς.

    Μέρος Γ’

    Τα χαρακώματα γεμίζουν με νεκρούς Ουκρανούς. Ταυτόχρονα μια δεύτερη ομάδα Ουκρανών δέχεται πυρά σε γειτονικό οικισμό.

    Μέρος Δ’

    Μια μεγάλη ομάδα Ουκρανών στρατιωτών σέρνεται μέσα σε ένα μικρό τμήμα τάφρου με το ρωσικό πυροβολικό να βάλλει μέτρα μακριά.

    Ταυτόχρονα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ουκρανοί δέχεται πλήγμα από ρωσικό RPG

    Η περιοχή έχει γεμίσει με πτώματα.

    Μέρος Ε’

    Ένα άρμα μάχης των δυνάμεων του Λουγκάνσκ αρχίζει να βάλλει εναντίον ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων.

    Δείτε τα πέντε βίντεο

    Πηγή: warnews247.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. σκληρό πράγμα ο πόλεμος…μακάρι να επικρατήσει η ειρήνη…δεν υπάρχουν νικητές σε ένα πόλεμο καταστροφή είναι….

    2. Αλβανοί υποστηρίζουν τους Ουκρανούς Ναζί στο Ίντερνετ.

      Ευτυχώς που οι Ρώσοι θα τους σκοτώσουν όλους και θα σώσουν την Ελλάδα απο το σατανικό ΝΑΤΟ.

      Όλοι είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και είμαστε μαζί σας.

      Όλοι εκτός των Αλβανών που γράφουν υπέρ των ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΩΝ .

      1. Καταρχήν ξεχνάς ότι και εμείς είμαστε στο NATO. Άρα με την ηλιθια λογική σου και εμείς πρέπει να καταστραφουμε! Τώρα που ξέρεις τι εθνικότητας είναι ο καθένας που γράφει στο internet. Εκτός και αν είσαι μάντης! Βέβαια επειδή είσαι Ρωσολαγνος/Ρωσοδουλος ξεχνάς ότι οι Ρώσοι μεθυστακες και ο κοντός πρώην καγκεμπιτης. Έχουν βάλει μέχρι και τους φανατικούς κατσαπλιαδες Ισλαμοφασιστες Τσετσενους να σφάζουν τους Ορθόδοξους Ουκρανους. Οπότε ξύπνα καημένε Ρωσολαγνε δεκάρα δεν δίνουν οι αλκοολικοι για το ποιος είναι Ορθόδοξος και ποιος όχι. Τα συμφέροντα τους κοιτάνε και τίποτα άλλο. Αλλά το πιο αστείο είναι ότι θέλεις να πεθάνουν οι Ουκρανοι χωρίς να σε έχουν πειράξει ποτέ! Μιλάμε για τελείως ψεκασμενο βλακα δηλαδή.

    3. έχω καταλάβει 3 πραγματα
      1 είτε ο άθεος πρωθυπουργός σας εκεί στην Ελλάδα σας σπονσαρει να τον υποστηρίζεται
      2. είτε σας πείραξαν τα πολυ-εμβολια και δεν έχετε αντιληφθεί τι λέτε
      3 είτε σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και χασατε κάθε μέτρο λογικης και σκέψης.

    4. Αυτό το βίντεο έχει ανέβει εδώ και αρκετές μέρες. Ναι είναι σημαντικό που οι ουκροναζί διαλύονται στο πεδίο της μάχης και αυτό έχει γίνει πιο έντονο τις τελευταίες μέρες άφού οι ρώσοι παίρνουν τον έναν οικισμό μετά τον άλλο. Μακάρι οι ρώσοι να κερδίσουν αυτή τη μάχη ενάντια στο σύστημα και τις σκοτεινές δυνάμεις.

    5. χα χα οι ρεζιλορωσοι φαγανε καλα

    6. Βγάλε και στο μπαλκόνι σου τη σημαία της ΕΕ με τα αστέρια των φύλων του σιωνισμού να δω που μένεις να ρθω να σε γαμησω νεοταξικο αρχιδι…..

    7. Κανενας γνησιος Ελληνας δεν υποστηριζει ολους αυτους τους ΟυκρανοΝαζι.

      Μονο εαν υπουλος Αλβανος ΝΑΤΟικος.

      1. Αλβανός είσαι και φαίνεσαι! Και μόνο που λες ζητώ οι Ρώσοι δείχνει ότι είσαι Ρωσοδουλος κατσαπλιας που βάζει την Ρωσία πάνω απο την Ελλάδα! Όπως οι συμμοριτες του 46′-49′ που τα, είχαν βρει με τους Ρώσους μεθυστακες και τον σφαγεα Στάλιν. Για να δώσουν την Μακεδονία μας στους τότε Γιουγκοσλαβους και στους Βουλγαρους.

    8. Έχω δει εγώ βίντεο και βίντεο που οι Ουκρανοί δεν άφησαν ούτε τανκ, ούτε ελικόπτερο, ούτε στρατιώτη Ρώσο. Τα εξαφάνισαν όλα από προσώπου γης. Ξέρετε τι σημαίνει προπαγάνδα πολέμου; Ενα είναι σίγουρο. Αυτοί που χαίρονται με τον σκοτωμό ανθρώπων από την μία ή την άλλη πλευρά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ. Πρέπει να κοιταχτεί.

    9. Αυτα κανουν οι πολιτικες των Αμερικλανων.

      Προσοχη σε ολα αυτα τα φιδια , Ελληνες.

      1. Φωτιά και τσεκούρι σε όλους τους Ρωσοδουλους! Κανείς πραγματικος πατριώτης δεν πρέπει να ξεχνάει τους χιλιάδες Έλληνες που σκότωσαν οι φιλορωσοι συμμοριτες στον λεγόμενο “εμφύλιο” δηλαδή συμμοριτοπολεμο! Φυσικά όλοι αυτοί έκαναν σφαγές με τις ευλογίες της Σοβιετικής/Ρωσίας.

    10. Ζήτω η Ευρώπη. Ζήτω το κεφάλι της Ευρώπης η Ουκρανία. Ζήτω τα πόδια της Ευρώπης Η Ελλάδα μας !
      Ερντογάν και Πούτιν ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΘΑ ΓΗΣ.

      1. εσύ πρέπει να εισε τέλειος καμένος.πινεις ληγμένα χάπια,η σε εμβολιασαν με το πολυδυναμικο εμβόλιο

    11. Ναι ε? Εσυ τι εισαι? ρε αι στο διαολο χθεσινο τσουτσεκι ρεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσστττ

    12. Και ναζιστες και σιωνιστες εχει η Ρωσια! Το θεμα ειναι οτι προειδοποιησε 100 φορες προτου εισβαλει με αφορμη τις καθαρσεις Ναζινσκυ σε βαρος της Ρωσοφωνης κι Ελληνικης ποντιακης μειονοτητας! Αμα το καταλαβουμε το καταλαβαμε! Αντε γιατι εχει γινει βαρετο το θεμα κυριε Παιατ ! Να ξεπλυνεις το αιμα των αδικοχαμενων απ τα χερια σου Αθεε νεοταξιτη!

    13. ορε, τι πατριώτης κουμουνιστής είσαι εσυ που χαίρεσαι με το θάνατο “φασιστών”
      στο ΕΛΛΑΔΑ ‘ΑΥΓΟΥΛΑ’ ψηφίζεις σίγουρα!!!!

    14. Επιχειρείς να κάνεις γενίκευση επιπέδου ηλ@θίου.

      Ναι όλες οι χώρες έχουν περιθωριακές μικρές ομάδες αμελητέου δυναμικού αλλά εκεί έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας, την διοίκηση του στρατού, των τοπικών διοικήσεων και καθορίζουν την εκπαίδευση των νέων έχοντας καταστήσει αποδεκτή τη νεοναζιστική ιδεολογία στην πλειοψηφία των πολιτών.

      Φτάνει πια με τη χαζή επιχειρηματολογία του κάθε άσχετου μπ@γλαμά.

    15. Οι Ρώσοι ρημάξαν τις Ουκρανικές υποδομές που πλήτουν τους αμάχους,διαπράττουν εγκλήματα πολέμου,μην τους υποστηρίζετε.

      1. 8 χρονια που εισαι ποντικομαμι ?? ευχομαι να σου ερθει ουκρανικος πυραυλος στο σπιτι να δουμε τ θα κελαηδας ….. χ@λβ@δες βγηκατε απο της τρυπες σας και μιλατε …. κατσε σπιτι σου νοσταλγε της γοβας … φαε φαπες απο την ουκρανοναζι γκομενα σου και πανε αλλου να πουλας παραμυθεια !!!

    16. Τετοια ευχαριστα να ακουω.τετοια να βλεπω.Πουτιν πηδα τους χωρις ελεος

      1. Επιχειρείς να κάνεις γενίκευση επιπέδου ηλ@θίου.

        Ναι όλες οι χώρες έχουν περιθωριακές μικρές ομάδες αμελητέου δυναμικού αλλά εκεί έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας, την διοίκηση του στρατού, των τοπικών διοικήσεων και καθορίζουν την εκπαίδευση των νέων έχοντας καταστήσει αποδεκτή τη νεοναζιστική ιδεολογία στην πλειοψηφία των πολιτών.

        Φτάνει πια με τη χαζή επιχειρηματολογία του κάθε άσχετου μπ@γλαμά.

      2. Εθνικιστές έχει και καλά κάνουν που γλεντάνε τους νεοταξίτες διεθνιστές ανωμαλιάριδες της γοβατης και του νατο

    Comments are closed.