ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΒΙΑΣΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ- “ΠΟΛΥΕΚΔΟΤΗΣ” ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΑΥΘΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

    Κοινοποίηση:
    APATSINO-KOKA

    Κάνει το μάγκα.

    Πουλάει παντού νταβατζιλίκι.

    Συχνάζει ή τουλάχιστον σύχναζε στο Κολωνάκι. Κάποια στιγμή ενεπλάκη σε καβγά με αποτέλεσμα να τρέχει στο Τμήμα Εκβιαστών.

    Υπήρχε λόγος να πηγαίνει εκεί για να κολλάει σε ξανθιές μπαργουμάνες και να τις παραμυθιάζει. Εκεί κατάντησε ένας “σαλονάτος”.

    Λαδώνει τους πάντες, γιατί νομίζει ότι όλοι λαδώνονται.

    Κυκλοφορεί με σωματοφύλακες και ανακατεύεται με την πολιτική.

    Έρχονται αποκαλύψεις για τον άνθρωπο θαύμα που δεν κοιμάται ποτέ, ανακατεμένος στην κοκαίνη. Ξέρουμε και από που αγοράζει. Βλέπουμε και φωτογραφίσαμε από που αγοράζει. Τόσο βλήμα είναι, ο “κατάδικος” που πουλάει εξουσία στα κοριτσάκια που εργάζονται για να βγάλουν ένα μεροκάματο.

    coc4

    Ποιος είναι; Από τη Δευτέρα στα περίπτερα όλης της Ελλάδος.

    Γιατί όταν αρχίζει το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Ο “πόλεμος” θέριεψε.

    Γιας μας δεν είναι η πρώτη φορά. Το μαγαζί είναι μπαρουτοκαπνισμένο και δεν είμαστε άσφαιροι καραβανάδες. Αλλά ΛΟΚ του Τύπου και των ΜΜΕ.

    Και το ξέρουν. Πάμε λοιπόν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ποια δικαιοσύνη;;;
      Που σου λέει ένοχος 10 χρόνια φυλάκιση με 3 χρονιά αναστολή και 30.000€!!!;;;
      Και τον αφήνουν ελεύθερο

    2. Τσο και λο σε καθε Αρχιμαφιοζο,το θεμα ειναι οτι η Δικαιοσυνη κοιμαται και παιρνει εντολες απο την καθε πολιτικοαλητ εξουσια και εφοπλιστοαλητ εξουσια για να κινηθει,λιγοι ειναι οι αγνοι και τους τρωει η καταβοθρα.

    Comments are closed.