ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ!!! ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    alvanos

    Σκληροπυρηνικός, έτοιμος για όλα και με συμμετοχή σε οπαδικές «μάχες» χαρακτηρίζεται ο 23χρονος Α.Γ., που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη.

    Ο άτυχος 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε από μαχαίρι με κυρτή λάμα, που μοιάζει με δρεπάνι.

    Αν και μέχρι στιγμής, ο 23χρονος Αλβανός Α.Γ. έχει ταυτοποιηθεί μόνο για την επίθεση «καρμπόν» -όπως χαρακτηρίζεται- τον Μάρτιο του 2019, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος φοιτητής, θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε και σε άλλα επεισόδια, καθώς είναι από τους «σκληρούς» οπαδούς συνδέσμου του ΠΑΟΚ στη συμπρωτεύουσα.

    Για το ειδεχθές έγκλημα που έχει ξεσηκώσει το Πανελλήνιο, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί:

    exofillo3-2

    Δεν ομολογεί ο 23χρονος

    Καλά πληροφορημένες πηγές, ανέφεραν πως στην απολογία του δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τους συνεργούς του, ενώ ούτε ο ίδιος παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην φονική επίθεση.

    Το προανακριτικό υλικό «δένει» την υπόθεση

    Ωστόσο, το προανακριτικό υλικό, το οποίο έχει συγκεντρωθεί, ήταν εκείνο που «έδεσε» την υπόθεση και αρκετές ώρες μετά την προσαγωγή του το βράδυ της Τρίτης, ήρθε και η σύλληψη.

    Οι αρχές έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι πρόκειται για μία οργανωμένη επίθεση, από οργανωμένη ομάδα και γι αυτό συνεχίζονται οι έρευνες τόσο για την ταυτοποίηση όλων των δραστών αλλά και για τον ρόλο που είχε ο καθένας.

    Τι δείχνει το βίντεο-ντοκουμέντο

    Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται έξι δράστες που πραγματοποίησαν την επίθεση και ήδη υπάρχει εικόνα για τα άτομα που ήταν στην «ομάδα» του 23χρονου.

    Αυτός είναι ο λόγος που εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί σύντομα να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, αφού πρώτα ταυτοποιηθούν έτσι ώστε να εκδοθούν και τα σχετικά εντάλματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται αν ο 23χρονος μαζί με τους συνεργούς του, είναι μέλη συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών, που πουλάει και «προστασία» στην περιοχή, σκορπώντας τον φόβο.

    Θεοδωρικάκος: «Θέμα τιμής η σύλληψη ο εντοπισμός των δραστών»

    Από την πλευρά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έχει ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση όλων των εμπλεκομενων επισημαίνοντας πως είναι «Ζήτημα τιμής για την ελληνική αστυνομία ο εντοπισμός όλων των ενόχων».

    Παράλληλα, αναμένονται οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο κάθισμα του οδηγού, στο αυτοκίνητο του 23χρονου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν το αίμα ανήκει στον 19χρονο.

    Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε συνδέσμους οπαδών

    Σημειώνεται πως στο πλαίσιο των δράσεων για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, συνεχίζουν εντατικά τους εξονυχιστικούς ελέγχους λειτουργίας εκατοντάδων Λεσχών Φιλάθλων ανά την Επικράτεια, για την πιστή τήρηση όσων προβλέπει η νομοθεσία, επιβάλλοντας τις αυστηρότατες κυρώσεις όπου διαπιστώνεται η παραμικρή παράβαση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Τον περιμένουν με λουλούδια οι κρατούμενοι..Δώρο : τακούνια ζαρτιέρες και φουστανάκι..

    2. Σιγα τον σκληρο ΜΑΛΑΚΑ!
      Ενα τσογλανι ειναι Και σωμα σα σακι με σκατα.
      Απλα αλήτης.
      Οπου και να παει τον περιμενουν για ρετρουσαρισμα στις λεκανες.
      ΤΟΡΝΟΣ που θα δουλεψει αλμπανι!!

    3. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αναρχης και χωρις κανονες και ελεγχω πολυπολιτισμικης Ελλαδας που συμφωνουν όλα τα κομματα [ Τσιπριδες και μητσοτακηδες].Κανενας να μην εχει παραπονα γιατι με την ψηφο των ελληνων αυτοι μετατρεπουν την Ελλαδα σε ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ και ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ.

    4. Όποιος απελάσει Αλβανούς , Ρωσοπόντιους θα κυβερνάει για 500 χρόνια.

    5. Ο Ρωσοπόντιος πρόεδρος του ΠΑΟΚ που είναι ρε παιδιά? Ζεί? Υπάρχει?

    6. Εμένα η δολοφονία πέρα από ομάδες μου φαίνεται πως έχει κίνητρο Ρατσιστικό…..

    7. Αυτή η κραυγή του Ελληνόπουλου στο χτύπημα του Αλβαναρά να στοιχειώνει Έλληνες. Να μας στοιχειώνει…

    8. UCKάδες Αλβανοί μας “τρώνε” τα παιδιά 30 χρόνια τώρα κι εμείς βάζουμε τον Κασιδιάρη φυλακή. Ντροπή μας Έλληνες.

    9. Υπάρχει Αλβανός που δεν κάνει εμπόριο ναρκωτικών?

    10. Και τη θα του κανουν?? εφτα χρονακια το πολυ να φαει σε δηθεν ελληνικες φυλακες που ειναι γεματες απο συμπατριωτακια του……….και μετα εξω……..ΣΠΑΣΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ…….. ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΗ ΣΙΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΗΔΙΟΥ ΣΤΙΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ

    11. Επαναφορά της θανατικής ποινής ,οι εγκληματίες δεν κατήργησαν την θανατική ποινή εναντίον των αθώων θυμάτων τους το κράτος γιατί την κατήργησε για τους δολοφόνους;

    12. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη αν έκαναν καλά τη δουλειά τους κι έπιαναν τον Αλβανό μετά τον τελικό κυπέλλου με την Αεκ στο Πανθεσσαλικο, δεν θα γινόταν η προχθεσινή δολοφονία….. Γιατί δεν τον έπιασαν το 2017…;;;;

    13. Θέλουμε επιτέλους δικαίωση σε όλους εμάς καί ΤΙΜΩΡΙΑ σε όλους τούς εγκληματίες δολοφόνους.Θέλουμε η θανατική ποινή να εφαρμοστεί στο Ελλαδιστάν ώστε να αρχίζει να καθαρίζει ο τόπος καί να σταματήσουμε να τούς ταίζουμε όλους αυτούς στις φυλακές μας.ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Τ Ω Ρ Α !!!!Όχι ποινές χάδι καί αργότερα με καλή διαγωγή πάλι έξω στούς δρόμους.Να γίνει δημοψήφισμα.

    14. Ψάξτε το κινητό του Αλβανού έχει διασυνδέσεις….. Κρύβονται κι άλλοι από πίσω….

    15. ΕΙΠΑΜΕ.ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

      1. Έτσι,σκληρός με άλλους δέκα, εύχομαι το Αλμπάνη να μην βγάλει τον μήνα.

    16. Νομίζω ότι πλέον, όλοι ζητάμε την επαναφορά της θανατικής ποινής! ΑΡΚΕΤΆ ΠΙΑ!

    17. Γιατί δεν λέτε ποιας ομάδας είναι η οργάνωση που τα τελευταία χρόνια κάνει οργανωμένες επιθέσεις;

    18. Προσεξτε μονο να μην σκίσετε κανα καλσόν εκει στην αστυνομία.
      Τον ξαναπιάσαν τον μαγκα αλλα τον αφησαν

    19. Θανατική ποινή για αυτο το κολοπαιδι τον κολοαλβανο που αφαίρεσε την ζωή απο εναν ανθρωπο και κλεισιμο ολων των συνδεσμων σε Θεσσαλονίκη, Αθηνα και Πειραια.

    Comments are closed.