ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ “ΗΓΕΤΗΣ”! “ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”, ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ORUC REIS ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ… ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-20-8-20

    Υπό την απειλή κυρώσεων η ΕΕ πιέζει την Τουρκία να αποκλιμακώσει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ταυτόχρονα να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με την Ελλάδα.

    Κάλεσε την Τουρκία πρώτα «να σταματήσει τις προβοκάτσιες» και στη συνέχεια «να συζητήσουμε σαν πολιτισμένοι γείτονες». Νωρίτερα, κατά την Σύνοδο Κορυφής, ενημέρωσε τους ομολόγους του για τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου από τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο και σύμφωνα με πληροφορίες ξεκαθάρισε προς τους ομολόγους του, ότι για να ξεκινήσουν εκ νέου οι διερευνητικές επαφές θα πρέπει πρώτα να φύγουν τα τουρκικά πλοία από την περιοχή.

    «Η Ελλάδα έχει τονίσει ότι δεν θα δεχθεί ούτε εκβιασμούς, ούτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της», όπως έχει δηλώσει ο κ. Μητσοτάκης. Βέβαια δεν αναφέρθηκε (αλλά ούτε καν δέχτηκε ερώτηση από τον δημοσιογράφο του CNN) στο γεγονός ότι τα “κυριαρχικά δικαιώματα” της Ελλάδας έχουν γίνει κουρελόχαρτο εδώ και αρκετές ημέρες.

    Με την συνέντευξη στο CNN, ο κ. Μητσοτάκης, θέλησε να το παίξει ηγέτης και να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η κλιμάκωση είναι αποκλειστική ευθύνη της Τουρκίας και η Ελλάδα ναι μεν δεν θα κλιμακώσει την κατάσταση, αλλά αφετέρου δεν θα ανεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων και την δημιουργία τετελεσμένων. Ως τέλος της διαδρομής στην διένεξη με την Τουρκία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, εφόσον η άλλη πλευρά σταματήσει τις προκλήσεις και καθίσει στο τραπέζι των διερευνητικών επαφών, έδειξε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. «Αν δεν μπορούμε να λύσουμε αυτό το ζήτημα μπορούμε πάντα να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο και να αποφασίσει αυτό», σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην Κριστιάν Αμανπούρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…. πηγαίνοντας για τα κρεματόρια οι λαδεμποροι της εποχής τρίβουν τα χέρια τους…………

    2. Μένουμε ασφαλείς… μένουμε σε στρατόπεδα και ναυσταθμούς. Υποχώρηση ολοταχώς

    3. Ο μητσοτάκης ηγέτης;; Γελάνε τα γίδια με τα πουρνάρια και τις πέτρες μαζί.. Αυτό το πράμα με τη μούρη του ηληθίου οπου τα τρία τέταρτα των Ελλήνων ούτε να το βλέπουν δε θέλουν, είναι βαλτό να ξεπουλήσει μέχρι και την Κρήτη..Σε 30 χρόνια από τώρα θα έχουν δώσει τη χώρα σε όλους σχεδόν τους “καλούς”γείτονες,(αλβανούς, τούρκους,σκοπιανούς μ@ύλους,γερμανούς,..) Αυτοί ως μειοδότες προδότες που είναι θα έχουν πολλά εκατομμύρια ώστε να συνεχίσουν να ζουν βασιλικά αυτοί και τα μούλικα τους.. Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα και βάλτε και το γαρύφαλλο στο πουκάμισο την ώρα της κάλπης.. Ντρέπομαι για όλα όσα μας φτάσατε άθλιοι..Η νέα γενιά που αναγκάστηκε να φύγει σας καταργούνται και σας φτύνουν κατάμουτρα αν χρειαστεί.. Ξεφτιλες και ανθελληνες..

    4. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει διάλογος. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σύντομα όλοι εσείς οι προδότες θα συναντήσετε σύντομα το δημιουργό σας τον διάβολο. Τα σχοινιά και τα δέντρα ρωτάνε για σας.

    5. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΤΕΜΗΔΩΝ.

    6. Από τούς μεγαλύτερους προδότες.Ολοι στην οικογένεια Μασόνοι γερμανοδουλοι ρουφιάνοι.

    7. Ποιο ζήτημα εννοεί ότι δεν μπορεί να λυθεί και θα πρέπει να πάμε στη Χάγη με ο, τι κίνδυνο έχει αυτό;. Ερχεται δηλ. ο γείτονας και λέει θα σου πάρω με το έτσι θέλω το σπίτι που έχεις απτον προπαππου σου και επειδή δεν το δίνεις σου κάνει και μήνυση κιόλας. Πάμε καλά;

    8. MHN ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ Ο ΚΕΜΑΛ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.

    9. Οπως ακριβως τα λεει ο man……..tiger!!!!!!!! Ετσι ειναι!!!!!! Αυτοι οι ξευτιλισμενοι πολιτικαντηδες νομιζουν οτι απευθηνονται σε καφρους!!!!!!! Ποσες μερες τωρα ενας Τουρκικος στολισκος….. αλωνιζει μεσα στην Ελληνικη και Κυπριακη υφαλοκρηπιδα και αυτοι λενε δεν θα ανεχτουν παραβιαση των κυριαρχικων μας δικαιωματων!!!!!!!! Και τοσες μερες αυτο δεν γινεται;;;;;;;; Ειμαστε για γελια και για κλαματα!!!!!!!Αν εδω και χρονια ειχαμε αντιδρασει, οπως θα αντιδρουσε μια χωρα που σεβεται τον εαυτο της και την αξιοπρεπεια της, στις τουρκικες προκλησεις, δεν θα φταναμε εδω που φτασαμε!!!!!!! Καταφεραν οι γελοιοι με την φοβικοτητα τους και την ανοχη τους στο……αλωνισμα των τουρκων, να τους αποθρασυνουν εντελως, και να τα αποτελεσματα!!!!!!!!

      1. ‘Εχεις δίκιο. Τι να τα κάνεις τα λόγια αμα ο άλλος σε παίζει με στόλο μέσα – 7 μέρες τώρα.

    10. Πολύ τουρκολάγνοι έχετε γίνει εκεί στο μακελειό…..ωραίους τίτλους βάζετε να τούς χαίρεστε γιουσουφάκια……το άλλο πού σας έστειλα τι έγινε το πνίξατε; δέν πειράζει ξυδάκι…κάνει καλό.

    11. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΣΟΝ…… ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Μ@ΥΝΙΚΑΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ………

    12. Ο Παισιος έλεγε ότι ο Τούρκος θα εισβάλει στην Ελλάδα καλεσμένος από τον νυν παν κακουργο αντίχριστο πρωθυπουργό ( σ.σ Μητσοτάκη) δηλαδή το κάλεσμα θα το κάνει ο Μητσοτάκης όταν θα χάσει ο ίδιος η το Κόμμα του στις εκλογες η στις διαπραγματεύσεις ( συνομιλίες των δύο πλευρών)για να τιμωρήσει την Ελλάδα και ότι τα έχουν κανονίσει όλα με τους Τούρκους.

    13. Ο Παισιος έλεγε ότι ο Τούρκος θα εισβάλει στην Ελλάδα καλεσμένος από τον νυν πρωθυπουργό ( σ.σ Μητσοτάκη) δηλαδή το κάλεσμα θα το κάνει ο Μητσοτάκης όταν θα χάσει ο ίδιος η το Κόμμα του στις εκλογες η στις διαπραγματεύσεις ( συνομιλίες των δύο πλευρών)για να τιμωρήσει την Ελλάδα.

    14. Ο κουλης Ριτζ Φορρεστερ πάλι λέει σα πουνοφουσκες για σαπουνόπερας!

    15. H ελλάδα είπε δε θα δεχθεί αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Μα ήδη τη δέχτηκες βρε αρχιψεύτη όταν ήρθαν 7 πολεμικά πλοία συν το όρουτς ρεις επι τόσες μέρες μέσα στα νερά μας και εσύ έσκυψες το κεφάλι. Όταν ήρθε το όρουτς ρεις και έριξε τα καλώδια στην υφαλοκρηπίδα μας και έκανε έρευνες αυτό δε συνιστά αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας? Που πρέπει να φτάσουν οι τούρκοι για να έχουμε αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας? Στον πειραιά? Στη λευκάδα? Σα δε ντρέπεσαι να μπορούσα να σε βρώ στο δρόμο να σε φτύσω μέσα στα μούτρα.

    16. ‘Άριστη παρουσία στο CNN ο Μητσοτάκης, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν δείχνει πυγμή επί της ουσίας ; Ο Έρντο παίζει αλήτικα, βρώμικα και δεν ακούει από λόγια.

    17. Η προσφυγή εκεί δεν είναι υποχρεωτική. Αλλά άμα πας σε δεσμεύει. Όποτε γιατί να πάμε; Αφού το δίκαιο είναι πάντα με τη μεριά του πατριώτη. Κακώς μπήκαμε στην ΕΕ in the first place.

    18. Ο γιός τού προδότη Μητσοτάκη ο μεγας προδότης ο πρωθυπουργός τής κάλπικης δεκάρας τό λέει ξεκάθαρα οτι θέλει νά πουλήσει τήν Ελλάδα.Επαναλαμβάνει ότι έχει πεί η άλλη προδότρα η αδερφή του η αράπισσα.Νά πάει η
      Ελλάδα στή Χάγη,δηλαδή νά κρεμαστεί μόνη της.Αυτό ζητάει ο εβραίος Ροζάκης-Ροζενστάιν,ο Ντόκος ο σκυλοδόντης ο Καιρίδης καί τά άλλα πρακτοράκια τού Ερντογάν.Πρέπει νά πάρουμε μέ τίς πέτρες τό αρχικαθίκι
      τόν γουρλομάτη καί όλους τούς κολαούζους του.
      Γιάννης Λάκων

    19. Μοιράζει την Ελλάδα, λες και πρόκειται για περιουσία των μητσοτάκηδων. Η φύλαξη της χώρας είναι κενό γράμμα, οι δε υλοποίηση των εντολών Μέρκελ αποδεικνύεται ως ύψιστο Καθήκον.

    20. ακολουθει τα χναρια του μπαμπα. δουλοι των γερμανων

    21. Άφησαν μόνο ένα ελληνικό σκάφος και αυτό σε απόσταση, ο Μητσοτάκης εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα, δεν εξυπηρετεί κανένα ελληνικό συμφέρον. Η Ντορα άλλωστε το είχε θέσει, μας είχε πει πριν οκτώ μήνες πως το Καστελλόριζο δεν έχει ΑΟΖ.

    22. Στην Χάγη είναι που θα διχοτομήσουν το Αιγαίο,αυτό θέλει και ο πορδηπουργός λεγόμενος ηγέτης. Να μας σερβίρει μετά ότι “πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της δικαιοσύνης της Χάγης.Αυτά να πάει να τα πουλήσει στους ομοίους του και ΟΧΙ στον Ελληνικό λαό . Από προδότες και ανθέλληνες γεμίσαμε δεν μας χρειάζεται ένας ακόμα. Τους μάθαμε τώρα τι ρόλο ύπουλο παιζουν . Είναι γερμανόφιλοι-προδότες οικογένεια Μητσοτάκηδων -Μπακογάννηδων,και όλο το σειρολόι τους.

      1. Και ο «Ελληνικός λαός» τι κάνει για όλα αυτά, μπάνια;;;;;;;;

        1. Πεστα!!!!!!!!!!!!! Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ………………………. !!!!!!!

    23. ΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ Π@ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    24. Ναι ρε τριμάλ@κ@, μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε…

      1. σπουδαια απαντηση………………. οταν θα θελετε η ελλαδα θα ειναι τουρκια……

    25. Αυτός ο ανθρωπος οπου τον πιέσεις θα στάξει γάλα . Δεν υπαρχει καμια απολύτως περιπτωση θαρραλέας αντίδρασης . Κοντά σε κατι τέτοιους τύπους εχουν κιοτεψει και πολλοί απλοί άνθρωποι . Αναζητείται ηγέτης με φρόνημα και γεννητικους αδένες .

    Comments are closed.