ΣΚΕΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ: “ΜΥΘΙΚΟΣ” ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΚΑΝΟΝΙΚΟ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ” ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΤΑ – ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; EΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Το makeleio.gr είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και από την περασμένη Παρασκεύη για αυτό που πρόκειται να συμβεί έξω από τις τράπεζες.

    Δείτε τι έγινε έξω από τράπεζες και ΕΛΤΑ και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον διάλογο που είχε αστυνομικός με ηλικιωμένη από το 1:00 λεπτό και μετά:

    Συνωστισμός σε τράπεζες και ΕΛΤΑ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    To makeleio.gr είχε πάντως προειδοποιήσει εγκαίρως και από την Παρασκευή! Δείτε εδώ: AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ – ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ Ο ΕΝΑΣ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΔΙΝΑΝ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ..! (BINTEO)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Μα τόσο ζώα, τόσο πρόβατα?βγαίνει ο κάθε απίθανος/η και λέει την καραμέλα περί απόστασης και μάσκας??ρε μνημόνια 1500 χρόνια θέλετε!καλά κάνουν και σας ξεσκίζουν…και λίγα σας κάνουν…..μπεεεεερε…

    2. Δυστυχώς κάθε κομπλεξικος που μεγάλωσε χωρίς ΓΟΝΕΙΣ και απλά τον γέννησαν και τον άφησαν να μεγαλώσει σαν ΖΩΟΝ έχει σήμερα την πολυτέλεια να ΖΑΛΙΖΕΙ με τις μπούρδες του όλους όσους είχαν την τύχη να μεγαλώσουν μέσα σε μια Οικογένεια και να έχουν σήμερα συναίσθηση του τι είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ,Εκπαίδευση ,Κοινωνική Συναναστροφή ,Ήθη και Έθιμα κτλ.Εχει βρωμισει ο τόπος από αποτυχημένα ρεμαλια που είναι Ανίκανοι για οτιδήποτε και κυκλοφορούν ανάμεσα μας απλά περιφέρονται τα σαλεμένα τους κουφιοκεφαλα ποτέ Αριστερά και πότε Δεξια ανάλογα με το πόσα σκατα θα τους ταισουν ,θα να μπορέσουν να επιβιώσουν ακόμα μια μέρα.Ευχομαι κάποτε να εμφανιστεί ο COVID νούμερο τάδε ειδικά Σχεδιασμένος για να τους Ξαποστειλει μια ώρα αρχιτερα.

    3. ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

      ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ

    4. Πρώτον είστε γελοίοι όσοι υποστηρίζετε τα γεροντια, όταν βρίσκεστε να γράφετε στο σάιτ του ανθρώπου που τους μπινελικωνει δικαίως τις περισσότερες φορές.

      ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν επί 46 χρόνια κυβέρνησαν για 41.5, αφήστε που και με Σφύριζα το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε. Κι αυτους πάντα τους ψηφίζουν ηλικιωμένοι κι είναι αποδεδειγμένο και με βούλα.

      Όταν σου λέει η γρια εγώ δεν παθαίνω τπτ μπορείς να απαντήσεις κάτι; Αντί να έχουν σοφία κάνουν χειρότερα από μωρά.

      Να σας δώσω λοιπόν παράδειγμα με δικό μου ηλικιωμένο. Πάω στο πατρικό μου πριν 4-5 μέρες και λέω θα σου ψωνίσω εγώ στη μάνα μου έρχομαι και μέχρι να πάω όχι πάνω από πεντάλεπτο είχε πάει η γρια μου 84 χρόνων μόνη της σε σούπερ μάρκετ που ήταν σε κατάσταση…πολιορκίας. Φυσικά ψηφίζει πάντα ΝΔ. Όταν της φώναζα τόσα χρόνια μου έλεγε τις ίδιες δικαιολογίες. Άμα αρπάξει τον ιό ποιος θα φταίει; Δεν ασχολούμαι λοιπόν καν γιατί δεν δέχονται ούτε βοήθεια ούτε τι τους λες.

      Μυαλό λοιπόν κουκούτσι, ότι τραβάνε το γουστάρουν. Όπως να τους τραβολογανε εκδρομές σαν τον ψυχοπαθή τον Σαμαρά που τους κουβαλούσε από τα ΚΑΠΗ στις συγκεντρώσεις.

      Να ντρέπονται πρέπει που υποθηκεύουν όχι μόνο το μέλλον των παιδιών τους που το ξεπατωσαν , αλλά και τώρα που τους έχουν αφήσει με τρεις κι εξήντα ακόμα αυτούς ψηφίζουν, υποθηκεύοντας το μέλλον των εγγονιων τους.

      Λυπηθείτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας όχι τη γενιά που κατρακύλησε την Ελλάδα. Η αλήθεια έχει μια όψη. Αυτή είναι η όψη της. Τα γεροντια μας κατέστρεψαν και βγαίνοντας έξω θα μας αποτελειωσουν.

      1. Εσύ τι ακριβώς κάνεις για να παραδώσεις μια καλύτερη κοινωνία στους επόμενους? Ψηφίζεις διαφορετικά νομίζοντας πως με την ψήφο πρόκειται κάτι να αλλάξει? Γράφεις εναντίον αδυναμων και ανυμπορων ανθρώπων δείχνοντας τον δρόμο προς τους επόμενους? Τι ακριβώς κάνεις για να αλλάξεις την κοινωνία ΕΣΥ.

        1. Το τι κάνω εγώ δεν με ξέρεις από χθες για να με κρίνεις.Ολη η προηγούμενη γενιά κρίθηκε ελλιποβαρης. Και ναι και μόνο που ψηφίζω διαφορετικά σαφώς και είναι κάτι. Δεν επικροτω τον βιαστή μου. Μαθαίνω στα παιδιά μου να αγαπάνε την χώρα τους και ρουσφέτι για να τα βολεψω δεν θα ζητήσω ποτέ από κλέφτες όπως έκανε η προηγούμενη γενιά γονέων στην πλειοψηφία της. Αν τα κάνουμε το ίδιο σκατα με τους δικούς μας γονείς η επόμενη γενιά θα μας κρεμάσει ως γέρους.Στο υπογράφω.

    5. ΣΚΑΣΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΨΩΦΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΤΣΕ ΚΛΑΡΥΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΣΥΧΟΡΟΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕ.ΑΓΡΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ

    6. Τουρκία coronavirus: “……..Σε ένα παράδειγμα, ένας υπάλληλος της αστυνομίας φωνάζει έντονα σε έναν γέρο ότι «πρέπει να σέβεται την εξουσία του κράτους». Εξαιτίας αυτού του βίντεο, η τουρκική αστυνομία εξέδωσε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αστυνομικού….”
      ενώ στην ελλαδα,…?. τα αντράκια της γυφτοδημοτικης “αστυνομίας” τους κάνουν κανονικά λαβή – κεφαλοκλείδωμα και δεν τρέχει…τίποτα!!
      μιλάνε και οι….πολιτισμένοι ουραγκοτάγκοι ελληνομπλογκάρχες…..
      ….του κώλου όλοι σας. Τέτοιος απολίτιστος λαός, τέτοια πλεον, ειναι η καταντια της……..γ-ελλαδας….

      1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΤΡΕΛΛΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

        1. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΛΟΥΛΟΥ ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.

          1. Ποσα παιρνεις ρε βρωμερο σκουπιδι της κουμουνδουρου για να γραφεις καθε μερα τις ιδιες πιπες;

    7. Ενταξει,οι ηλικιωμενοι εχουν τα αγχη και τις φοβιες τους και φυσικα δεν μπορουν να μαθουν ebanking και internet,οποτε καλως η κακως μαζευονται ολοι στις τραπεζες.Εξαλλου με τις συνεχομενες και κρυφες μειωσεις που γινονται τα τελευταια 10 χρονια στις συνταξεις,εχουν το αγχος καθε μηνα να δουν αν κατι τους κοπηκε.Αλλα τα πουστοκαναλα,τα ρουφιανοκαναλα του κερατα,καθονται επιτηδες εκει και δυσφημουν επιτηδες τον κοσμο και δημιουργουν θεμα εκ του μηδενος για να ασκουν ελεγχο και τρομοκρατια και γλυψιμο στην εκαστοτε κυβερνηση.Το ιδιο κανουν και στα μπλοκα,πανε και στηνονται και περιμενουν να πιασουν κανενα χωρις χαρτι για να αρχισουν τα “να ο ψωριαρης,που θα μας κολλησει κορονοΪο,ο βρωμιαρης”.

      1. Ο/Η Μόνο Ελλάς, και όποιος δεν συμφωνεί να πα να γ@μηθει λέει:

        Πες τα ρε φιλαράκι με τον κάθε μ@λακα που δεν καταλαβαίνει και κάθεται και βρίζει τα γεροντάκια. Ο δειλός χεστης που τα έχει κάνει μπ@υρδελο στο γ@μομυαλο του και του φταίει η Ελλάδα στο τέλος!! Που θα πιάσετε στο στόμα σας την Ελλάδα και τον λαό της, αντε φλώροι θρασυδειλοι.

        1. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ “@” ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    8. Εγω θα προσθετα οτι τα ταγαρια οι τρομολαγνοι τα βαζουν με τους ηλικιωμενους χωρις να σκεφτουν πως αυτοι ειναι οι τελευταιοι ανθρωποι του Εθνους που αισθανονται ελευθεροι.Ολοι οι αλλοι μαζι και εγω ειμαστε χεστες,δειλοι,και λυπαμαι που το λεω,ποσο μαλλον τα παιδια μας και τα εγγονια που μαθαινουν απο τωρα να ζουν μοναχικα,αποξενωμενα απο τους συνανθρωπους τους.Μαθαινουν να ζουν φυλακισμενα με πολλες περιορισμενες ελευθεριες.Το πειραμα προχωρα αργα,αλλα σταθερα παγκοσμιως.Αβουλα οντα που σκεφτονται μονο την υλικη ικανοποιηση και τιποτε αλλο

    9. ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ….
      Η ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ…..
      Η ΝΑ Α;ΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ…ΔΛΔ 7 ΠΡΩΙ ΜΕ 9 ΒΡΑΔΥ ΣΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ…..
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ

    10. Η κολογρια που λέει πως δεν φοβάται και δεν φοράει μάσκα, θα φοβηθεί μόνο αν της έκοβε κλήση 150€…….αν παίρνει 500 € σύνταξη και αφαιρέσει την κλήση τότε και μόνο τότε θα καταλάβει πως για την βρωμοσυνταξη , δεν μπορεί να μας γράφει όλους στα τέτοια της😷😷😷😷😷😷

      1. SΚΑΣΕ ΡΕ ΧΑΦΙΕ !!! ΛΙΓΑ ΓΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑς ΚΡΕΤΙΝΕ!!!

    11. ΠροςΗδηδ: Να υποθέσω ότι κωλόγερους αποκαλείς και τους γονείς σου που σε έφεραν στη ζωή; Η ζωή είναι ρόδα και όταν θα σε λένε έτσι και τα παιδιά σου τότε θα καταλάβεις μ@λ@κα.

      1. Έτσι, σιχαμενοι υπανθρωποι όσοι δεν σέβονται τους ανθρώπους που έχουν φτύσει αίμα για να τους μεγαλώσουν μέσα σε κακουχίες φτώχεια. Αυτά τα γεροντάκια που τώρα βρίζετε, αυτά σας μεγάλωσαν. Αντε κ@λαρχιδα στην τελική. Σας έχει κάνει ο σύριζα όλους σαν τα μούτρα τους.

    12. Ντροπή να τα βάζετε με τους ηλικιωμένους!!!! Είναι οι απόμαχοι μιας δύσκολης ζωής! Ολοι μας κάποτε έτσι γινόμαστε! Και να ξέρετε οτι δεν φταίνε μόνο οι ηλικιωμένοι που ψηφίζουν άσχετους και πουλημένους στις εκάστοτε εκλογές!! Αφού ούτως ή άλλως όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι και έχουν άλλα αφεντικά που στην ουσία κυβερνάνε!!! Δεν φταίνε οι ηλικιωμένοι που ο κόσμος έγινε σούπερ ηλεκτρονικός και διαφεντεύουν οι τράπεζες! Παλαιότερα την σύνταξη την πήγαινε ταχυδρόμος στο σπίτι τους! Γιατί λοιπόν αφού η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή δεν βάζει το κράτος υπαλλήλους…μασκο και γαντοφορεμένους να τους πηγαίνουν την σύνταξη σπίτι??? Αλλά μην μου πείτε οτι είναι μόνο οι ηλικιωμένοι που παραβιάζουν τα μέτρα!!!

    13. Ο ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΝ ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ALPHA ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    14. ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ. ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΑΜΑΞΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ 3 ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΣΑΝΕ) ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΥΦΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

      1. η μεγαλυτερη πληγη στην Ελλαδα ειστε εσεις οι ηλιθιοι ψηφοφοροι της κουλας,,,,

        1. Αν το ησουν πιο εξυπνος θα με εκανες να αναρωτιεμαι αν εισαι απλως ενας αναρχοαπλυτος αντιρρησιας συνειδησης που παιρνει σβαρνα τα σχολια στο Μακελειο. Το γεγονος ομως πως αναφερεις τον Μητσοτακη δεν αφηνει καμια αμφιβολια πως εισαι ενα πληρωμενο συριζοτρολ. Πρωτου σκεφτεις να γκρινιαξεις παλι…να μας πεις και γιατι επιλεγεις εσυ ο αριστερουλης το μακελειο για σουλατσο…

          1. αι στο διαολο ρε παπαρα τρολ της κουλας που εχεις παρει εργολαβια και απαντας σε ολους….αριστερουλης εισαι εσυ και ολο σου το σοι μαλακα…καμια διαφορα δεν εχει ο βλακας προδοτης με γραβατα που γλυφεις με τον προδοτη χωρις γραβατα…τα ιδια σκατα ειναι….και κολομακελειο ανεβαζε την απαντηση μου γιατι αυτος ο μαλακας απανταει σε ολους αλλα βλεπω στα οπα οπα τον εχεις,,,σου ειναι κατι και δεν αφηνεις να τον ξεσκισουμε;

    15. Κωλογεροι ψηφιζουν προδοτες και τωρα πανε απο δω κι απο κει να μεταδοσουν τον ιο.αυτοι καταστρεψανε την ελλαδα .κωλογεροι

      1. ΠροςΗδηδ: Να υποθέσω ότι κωλόγερους αποκαλείς και τους γονείς σου που σε έφεραν στη ζωή; Η ζωή είναι ρόδα και όταν θα σε λένε έτσι και τα παιδιά σου τότε θα καταλάβεις μ@λ@κα.

        1. Οι γονεις μου δεν βγαινουν εξω ρε μαλακα που θα τους πιασεις στο στομα σου να μην βγουνε ουτε αυτοι.

      2. Κάτι ξεφτιλισμενα άτομα σαν εσένα υποβαθμιζουν το επίπεδο στην Ελλάδα. Μάθε να μιλάς ρε πίθηκε.

      3. Φτωχό, κρετίνικο και πουλημένο πουστοτρολάκι της δεκάρας, κωλόγερους να πεις τους γονείς σου..αν έχεις..γιατί για μπάσταρδο σε κόβω..

      4. ..ενώ εσύ ηδηδ…μες την επανάσταση,για να αλλάξειςτα κακώς κείμενα!!🤣🤣🤣Αυτά που ψήφιζαν οι κ@όλ@ροι,πάντως,σε τρέφανε τόσα χρόνια!!!!Τωρα τί μου φωνάζεις;;….

    16. Δέν θα πληρώνουμε συντάξεις σε λίγο έτσι πού κάνουν τα γερόντια …

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ; ΤΟΣΟ ΤΟΥΒΛΟ ΕΙΣΑΙ;

    17. κοιτα κατι απογονους των αρχαιων ελληνων… κοιτα κατι ταγαρια ρε πουστη μου…

    18. Λενε να κατσουμε στο σπιτι Εαν δεν εχω ιντερνετ ειμαι γρια πως θα πληρωσω τις δοσεις στην ΔΕΗ την εφορια Διοτι εαν δεν πληρωσω θα με βγαλουν απο τις δοσεις Γιαυτο στριμωγνεται ο κοσμος ποιοε θα παει να παρει την συνταξη του Αλλα ποιος νοιαζεται για τους γερους ολο λογια τι κανουν για νατους διευκοληνουν μονο θελουν να εισπραξει το κρατος κατα τα αλλα καθηστε σπιτι Ηυποκρισια σε ολο το μεγαλειο της ΝΤΡΟΠΗ

      1. Πες τα, γιατί κάτι νούμερα δεν έχουν την νοημοσύνη να σκεφτούν ούτε να καταλάβουν έναν αδύναμο ανυμπορο γέροντα που φοβάται μην του κόψουν το ρεύμα, που δεν έχει ούτε 5 ευρώ για να πάρει λίγο ψωμάκι και περιμένει την σύνταξη των 500 – 600 ευρώ για να μπορεί να ζήσει με όση αξιοπρέπεια του εχουν αφήσει οι αλήτες της μεταπολιτευσης. Για κάτι τέτοια καθηκια που βρίζουν τα γεροντάκια, εύχομαι ρε κ@ριοληδες να σας τα πάρει όλα η τράπεζα και να περιμένετε σαν τις π@υτανες για λίγα ευρώ. Ευτυχώς είσαστε λίγοι αλλα ρεζιλευετε την χώρα. Καψωχες, ε Καψωχες.

    Comments are closed.