ΚΑΘ@ΡΜΑ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!

    Κοινοποίηση:
    erntogan

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτήρισε την 19η Μαΐου 1919, την μαύρη που ξεκίνησε γενοκτονία των Τούρκων κατά των Ποντίων ως «ημέρα που ξεκίνησε το ευλογημένο ταξίδι», δείχνοντας τις αντιλήψεις που επικρατούν στην Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα και τον ελληνισμό και που πολύ σύντομα η χώρα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει με την κλιμάκωση της έντασης στην ανατολική Μεσόγειο.

    Την ημέρα που η Ελλάδα πενθεί για την γενοκτονία των Ποντίων, οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του Κεμάλ στην Τραπεζούντα και το ξεκίνημα της γενοκτονίας.

    «Το τουρκικό έθνος από το παρελθόν μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εξαλείψει όλες τις απειλές κατά της πατρίδας και της σημαίας με επιμονή, με θάρρος, με αποφασιστικότητα και με πίστη» είπε ο Ερντογάν.

    Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «οι νέοι αποτελούν την εγγύηση της ελευθερίας, της κυριαρχίας και της ύπαρξης της Δημοκρατίας της Τουρκίας και τους ζήτησε να μεταλαμπαδεύσουν και στις επόμενες γενιές τις αξίες για τη σημαία και την πατρίδα που τους άφησαν οι πρόγονοί τους».

    Σε ένα άλλο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, πάντα για την επέτειο της 19ης Μαΐου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προτρέπει τους νέους να μάθουν την… αληθινή και ακριβοδίκαιη ιστορία για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα νέα εμπόδια και τις προδοσίες κατά της Τουρκίας στη σύγχρονη εποχή.

    «Η 19η Μαΐου αποτελεί το πρώτο βήμα της ελευθερίας κατά της αιχμαλωσίας και της ελπίδας και του θάρρους απέναντι στον φόβο και την ηττοπάθεια. Για αυτό, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να μάθετε την ιστορία μας ακριβοδίκαια, με βάση την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, χωρίς αισθήματα έχθρας και φτηνής ρητορικής.

    Σε αυτό το ευλογημένο ταξίδι που ξεκινήσαμε στις 19 Μαΐου 1919 με το σύνθημα «Ανεξαρτησία ή Θάνατος», περπατάμε αποφασιστικά παρά τα εμπόδια, τα σαμποτάζ και τις προδοσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εχει κανει μια Τουρκια υπερδυναμη και τα βοθροκαναλα μας δουλευουν για δηθεν απομονωση. Μονο πιπες που δεν του κανουν ευρωπαιοι ρωσοι αμερικανοι αφρικανοι. Εμεις εδω με το αδερφατο που εχουμε μπλεξει σε λιγο θα λεμε τι ωραια που ηταν η κρητη….. Εναν Ερντογαν θελουμε αλλα που να τον βρουμε.

    2. Καλα κανει και και τα λεει…
      Αφου απεναντι του εχει τους δικους μας μαλακες…
      Αν ειχε κανα Λιακουρα θα’ταν πιο μαζεμενος ο μεμετης.

    3. Δηλαδη ο Πούτιν δεν κάνει τα ίδια, ο βλαξ της Αμερικής δεν κάνει τα ίδια.. μιλάνε απλά από θέση ισχύος.. κάποτε η Τουρκία ήταν με σφεντόνα και μεις με όπλα, αλλά η Τουρκία το έπαιζε δυνατή και μεις γιουσουφάκια, οπότε τώρα ο τροχός Ίσως γύρισε.. όμως δεν τον βλέπω να κάνει κάτι, μόνο γαβ γαβ.. ας δοκιμάσει να δούμε τι θα γίνει..

    4. Την ίδια στιγμή που ο Τουρκος πρόεδρος λέει αυτά τα αισχη, η εξοχοτατη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας βγάζει ανάρτηση στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας κατα της ομοφοβίας (17/5). Τρανή απόδειξη της κατάντιας του σύγχρονου Ελληνικού κράτους

    5. Με αυτόν θέλουν να πάνε στην Χάγη και να συζητήσουν?

      1. αυτοί την φτιαχουν την πατρίδα τους και ας μην ήταν δική τους εμείς την διαλύσαμε που ήταν δικιά μας τώρα καλα να πάθουμε μαθηματικά χάνουμε και αυτή που μας εμινε γιατί προτιμάμε το χρήμα αλά χρήμα χωρίς πατρίδα = 0

    6. Ποιος τουρκος?? Ελληνας ειναι, Ποντιος. Απο τη Ριζουντα… Αλλα οι γενιτσαροι παντα ηταν οι χειροτεροι. Μπασταρδε, οταν μιλας για τους Ελληνες του Ποντου θα πλενεις το στομα σου με ακουα φορτε…

    7. Να σαπίσει από κορωναιο ο ηλίθιος… αγνοεί την καταγωγή το τέρας… τα ψωμιά του είναι λίγα… το στόμα του δεν θα ξαναγελασει …

      Κάθε ανθέλληνας τελειώνει …

    8. Να τον χαιρεστε οι ποντιοι…..γιατι να μη ξεχνιωμαστε οι δηλωσεις αυτες βγαινουν απο το στομα ενος ποντιου….Και εγραψα να τον χαιρεστε γιατι μεχρι προτινος οι ποντιοι καυχιοντουσαν οτι ο εν λογω “ηγετης” ειναι δικος τους….Αυτο παει να πει ειμαι τοσο βλημα που εχω καταντησει ανεκδοτο….

    9. Aπο αυριο ραγιαδες,βουρ στα τουριστικα γραφεια για ταξιδακια στην τουρκια,ξερετε εσεις να τιματε ,αυτους που εσφαξαν και λεηλατησαν τους προγονους σας.

    10. Ο κουμπαρος του τεμπελχανα Καραμαν-αλη Κ. και, ο κολλητος του Παπανδρεου Γ.

    11. Κάψιμο το τουρκικό προξενείο και το σπίτι του Κεμάλ για αυτήν την Αισχρή Δήλωση του απέναντυ στον Λαό μας και τις πληγές του ελληνισμού

    12. με δυο γενοκτονιες μια με ελληνες μια με αρμενιους
      Με αισχη απεναντι σε παιδια και γυναικες που δεν χωρα νους

      Ο παπας ζητησε συγνωμη για σταυροφοριες
      Η γερμανια για το 40
      Μονο η τουρκια οχι μονο δεν ζητησε ποτε μα το γιορταζει κιολας και καθονται οι χωρες της δυσης και καλα οι δημοκρατικες και μιλουν μαζι τους
      Καλα και ο πουτιν βεβαια το ξανθο γενος ειναι συνομιλητης τους
      Μεχρι και εμεις που συζηταμε μετρα οικοδομησης εμπιστοσυνης με τους μογγολους που εστω μια συγνωμη 100 χρονια δεν ειπαν αν ειναι δυνατον

      1. Όλοι αυτοί ζήτησαν απλώς μια συγγνώμη. Όμως από τότε που βγήκε το συγγνώμη , χάθηκε το φιλότιμο.

      2. Που είχαν φτάσει να πολιορκούν μέχρι την Βιέννη στην καρδιά της Ευρώπης έχουν ζητήσει συγνώμη έτσι???αχαχαχαχαχαχαχα Ακόμη και οι σταυροφόροι δεν είχαν σφάξει ούτε τους μισούς απο αυτούς που είχαν σφάξει οι μουσουλμάνοι.Που απλά μεγάλωναν συνεχώς το Ισλαμικό χαλιφάτο που ξεκίνησε ο Μωάμεθ με ποταμούς αίματος σφαγές αποκεφαλισμούς βιασμούς και γενικά ότι πιο βάρβαρο υπήρξε.

    13. Έμαθα ότι του αρέσει το κολύμπι του πουσταρά

    14. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ; Η ΑΛΛΗ Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    15. Μπούρδες από έναν μπουρδα που σε λίγο θα γλείφει τα αποτετοια του ΔΝΤ για να μπορεί ο υπαναπτυκτος λαός του να βρει μια σακούλα με κρεμμύδια.

      1. μαλλον εμεις παμε για ΔΝΤ αυτος εχει τις πλατες της γερμανιας της αμερικης εμεις δεν εχουμε αν και σκυβουμε σε αυτους( οι πολιτικοι μας)

    16. Το μόγγολο βγάζει γλώσσα γιατί δεν μας στηρίζεται να του την κόψουμε! Εσείς μείνετε σπίτι προς το παρόν και φορέστε μάσκα μην πεθάνετε και αφήστε της πουτάνας το γιο να αλωνίζει μαζί με τα δίποδα σιχάματα που στέλνει καθημερινά….

    Comments are closed.