«ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!» – ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΟΡΜΠΑΝ – ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Viktor-Orban-and-Vera-Jourova-790815

    Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν ζήτησε την παραίτηση της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Βέρα Γιούροβα, για τις «υποτιμητικές δημόσιες δηλώσεις της», όπως τις χαρακτήρισε, που αφορούσαν την κατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα του.

    Ο 57χρονος Όρμπαν έχει επανειλημμένως συγκρουστεί με άλλους ηγέτες χωρών της ΕΕ στην προσπάθειά του μνα διατηρήσει την εθνική ανεξαρτησία της χώρας του.

    Επικριτές στην ΕΕ λένε ότι ο Όρμπαν υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εθνών κρατών και των εθνοτικών πλειοψηφιών εις βάρος των γενικώς αποδεκτών κανόνων της πολιτικής συμπεριφοράς. Ο Όρμπαν απέρριψε αυτές τις κατηγορίες σε συνέντευξή του στο Reuters την περασμένη εβδομάδα.

    «Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο, στην Ουγγαρία “οικοδομείται μια νοσηρή Δημοκρατία”», έγραψε ο Όρμπαν σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που δημοσιεύεται σήμερα.

    Η έκκληση του ούγγρου πρωθυπουργού για καθαίρεση της Γιούροβα, η οποία είναι υπεύθυνη για τις Αξίες και τη Διαφάνεια και την τήρηση του κράτους δικαίου, γίνεται την ώρα που η Ουγγαρία δέχεται πόλεμο από το διευθυντήριο των Βρυξελλών. Με λίγα λόγια ο εκλεγμένος δημοκρατικά Ορμπάν, είπε στην διορισμένη αντιπρόεδρο «Σκάσε και παραιτήσου!».

    Ο Όρμπαν έχει επανειλημμένως χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ομιλίες του για να εμφανιστεί ως ο υπερασπιστής της εθνικής υπερηφάνειας της χώρας του και της εθνικής της κυριαρχίας απέναντι στην ξένη καταπάτηση, περιλαμβανομένων των επιθέσεων από «γραφειοκράτες των Βρυξελλών».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ελλάς εκτός Ευρωπεϊκού Μπορντέλου να γλυτώσουμε από το μασονικό διευθυντήριο των βρυξελιασμένων καρ@@λών.
      Μα και το φιάσκο με τον κοράνι-ιο από την ΕΕ δεν προωθείται για να μας κάνουν ακράτεια λάθρο;

    2. Οι ξευτιλισμενοι γραφειοκρατες των Βρυξελλων κατηγορουν τον Ορμπαν γιατι δεν θελει στην χωρα του λαθροισλαμιστες!!!!!!!! Ο Ορμπαν ειναι εκλεγμενος και αγαπαει την πατριδα του!!!!!! Η Ουγγαρια ειναι για τους Ουγγρους εχει πει!!!!!!! Δεν ειναι σαν τους απατριδες λαθρολαγνους πολιτικαντηδες που κυβερνουν τα τελευταια χρονια την Ελλαδα και την γεμισαν με λαθροσκουπιδια με οτι αυτο συνεπαγεται!!!!!!!

    3. Ο βλα-κούλης ούτε μια τρίχα από τα αρ@ίδια του Όρμπαν

    4. ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ..ΗΓΕΤΗΣ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.

    5. Τόν Ορμπαν γιά πρωθυπουργό θέλουμε. Όχι πιά λούγκρες προσκυνημένους.

    6. Ου να χαθείτε κοπριές που έχετε τον βρωμότουρκο να αλωνίζει και κατηγορείτε τον ΌΡΜΠΑΝ γιατί υπερασπίζεται την πατρίδα του. Καλά σας τα χώνε μπράβο του.

    7. Μονο εδω κοτες πουλημενες προσκηνουν και σαν τον Νερωνα χαιρονται οπως εκεινοε οταν εκαψε την Ρωμη ετσι και οι εδω προδοτες χαιρονται με την καταντια της πατριδας μας Ο κορονοιος δυστυχως κανει λαθος επιλογες δεν επιτιθεται εκει που πρεπει μπας και σωθουμε

    8. ναι ρε παιδια..οι Βρυξελλες ειναι για να μας στελνουν πολλα δισ ευρουλακια και εσεις τα τελευταια χρονια να ψηφιζεται 3 οικογενειες και πρωθυπουργους ανεπαγγελτους και ολα τα χρηματα να τα τρωει η μαρμαγκα
      μετα να βριζεται τους Ευρωπαιους γιατι ζητανε τα δανεικα πισω

    9. Ποια δημοκρατία μωρή κ@ριολα? Αυτή την στιγμή ο τουρκος βομβάρδισε αμάχους στην Αρμενία, εισβάλει στην Συρία και σφάζει αμάχους, δίνει λεφτά σε μισθοφόρους τζιχαντιστες, βομβαρδιζει την Λιβύη. Και σεις τον καλύπτετε, τον στηρίζετε του δίνετε λεφτά και δεν βάζετε κυρώσεις. Αντε γ@μιολες που θα μιλήσετε για6δημ0κρατια6. Εάν δεν μπουν κυρώσεις δυνατές και καθαρές στην σύνοδο το αντιεε κλίμα θα γιγαντωθεί σε όλη την Ευρώπη. Τελωνειακη ένωση με έναν εισβολέα δολοφόνο? Ου ρε μ@υνοπανα.

    10. καλα της ειπε της παλιοκ@ριολας!
      αυτος ειναι εκλεγμενος μωρη σαπια!
      εσυ τι εισαι????
      να μας πει η ΕΕ γιατι ανεχεται ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ στο εδαφος κρατους-μελους της και να αφησει τις υπολοιπες π@πες!
      αντε παλιοχ@μουρες…

    11. καλα της ειπε της παλιοκ@ριολας!
      αυτος ειναι εκλεγμενος μωρη σαπια!
      εσυ τι εισαι????
      να μας πει η ΕΕ γιατι ανεχεται ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ στο εδαφος κρατους-μελους της και να αφησει τις υπολοιπες π@πες!
      αντε παλιοχ@μουρες…

    12. Ο/Η υπεύθυνη για τις Αξίες και τη Διαφάνεια και την τήρηση του κράτους δικαίου; λέει:

      για τον ισλαμοφασίστα ερντοκλάν που έκλεισε ΟΛΕΣ τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες και συγκυβερνά με τους γκρίζους λύκους θα πεις τίποτα μωρή πετούγια; Για τους δρόμους της Ελλάδας που γέμισαν μπούργκες και τζιχαντιστές θα πεις κανά λόγο; Αει σιχτίρ λοιπόν, και λίγα σου είπε ο Ορμπάν, βρωμοθήλυκο του σόρρος

    13. Καλα της είπε. Αιντε, ανοιγουν μεγαλο στομα γιατι νομίζουν πως καααποιοι ειναι. Τιποτα σεν ειναι. Σκουπιδια και απόβλητα της γης ειναι. Ευτυχώς καποιοι εχουν τα αρχιδι@ να τα λενε εξω απο τα δοντια. Και καποιοι ειναι κότες. Κο κο κο. Σαν τους ….δικους μας…..ας πούμε.

    14. Τά κοπρόσκυλα τών Βρυλελλών έχουν κυρήξει πρό πολλού ανοιχτό πόλεμο κατά τού πρωθυπουργού τής Ουγγαρίας τόν μέγαλο πατριώτη Βίκτορ Ορμπάν.Τό βαρύ πλημμέλημά του.Δέν θέλει ούτε επιτρέπει τήν είσοδο στούς λαθροπίθηκους στήν χώρα του.Ομως ή επίσημη πολιτική τής ΕΕ επιδιώκει τήν εξάπλωση τών λάθρων σέ όλη τήν Ευρώπη.Δηλαδή τήν ισλαμοποίηηση.Ο Ορμπαν ονομάζει για αυτόν τόν λόγο τίς Βρυξέλλες κέντρο τών υποκινητών καί διακινητών τών λάθρων.Ο Ορμπαν δήλωσε:Η Ουγγαρία στούς Ουγγαρέζους.Ετσι μιλάει ένας πρωπυπουργός πού αγαπάει τήν χώρα του.
      Γιάννης Λάκων

    15. Μακάρι και η Ελλάδα να είχε έστω και μισό Ορμπαν για πρωθυπουργό !

    16. Μακάρι να είχε κάθε χώρα από έναν Όρμπαν για πρωθυπουργό. Αλλά για να έχει θα πρέπει να έχει πρώτα σοβαρό λαό που σκέφτεται την Πατρίδα και το Έθνος του, όχι να σκέφτεται πως θα πάρει νόμπελ ξενολαγνικής μαλακίας όπως ο δικός μας γελοίος λαός….

    17. Έχετε πλάκα ρε. Στηρίζετε και μπλοκαρετε κυρώσεις στο τζιχαντιστη φασίστα δολοφόνο ερντογαν και μετά μας λέτε για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα? Ρε δε πα να γ@μηθειτε υποστηρικτές φιβθαδων τζιχαντιστων.

    18. Νοσηρή δημοκρατία είναι η χώρα που φυλάει τα σύνορά της και δεν στήνει κ@λο στην παγκοσμιοποίηση.
      Δείτε ποιοι κυβερνούν στην ΕΕ ! Δεν πειράζει ο καιρός γαρ εγγύc !

    Comments are closed.