ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο «ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ …ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ. «ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ» Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ «MAKELEIO.GR»

    Κοινοποίηση:
    b3e3f023e60c4d318d0845056ede2419

    Συνελήφθη ο «εθνικός κοριός» Χρήστος Μαυρίκης
    που το 1993 είχε αποκαλύψει πως παρακολουθούσε 3 χρόνια τον Ανδρέα Παπανδρέου και άλλους πολιτικούς με εντολή του Ν. Γρυλλάκη, στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τις υποκλοπές, ο Μαυρίκης συνελήφθη έπειτα από διαπληκτισμό με άλλον οδηγό. Λογομάχησαν, κλήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ και ο Μαυρίκης συνελήφθη, ενώ πέρασε και την προβλεπόμενη αυτόφωρη διαδικασία. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το Makeleio.gr μαζί του, έγινε έλεγχος στην οικία του, όπου και βρέθηκε ένα όπλο του …’44 (!). Έτσι βαραίνεται με το… αδίκημα της «παράνομης οπλοκατοχής»!

    Σε ερώτηση του Makeleio.gr για το αν το περιστατικό συνδέεται με την τρέχουσα επικαιρότητα και τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και το σκάνδαλο των υποκλοπών, η απάντηση του Χρήστου Μαυρίκη ήταν ότι «πρόκειται για τυχαίο γεγονός».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. δηλαδη μαλωσαν δυο τυποι στον δρομο και η αστυνομια πηγε και εψαξε το σπιτι του ενος να φανταστω θα εψαξε και του αλλου η οχι? ρε συγνωμη αλλα για ποσο μ…… μας περνατε

    2. Μήπως μπορεί κανένας υποκλοπέας(ο οποίος θα είναι και αυτός ακαταδίωκτος) να μας πει πόσες μίζες πήρανε οι ακαταδίωκτοι ντήλερς του εμβολίου; Πήρανε καμιά μίζα και για το πιθηκομπόλι ή επειδή δεν το κάνει κανένας, μείνανε με το ακαταδίωκτο στο χέρι;

    3. Προφανως εντολη Κουλαρας μη μιλησει ο μουστακιας περσσοτερο!

    4. ΤΟΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ

    5. …….ΑΤΟΦΙΟΣ ”’ΖΑΠΤΙΑΣ” [ΑΥΤΙΑΣ] της τουρκοκρατιας ….οπως τοτε…..

    6. η αστυνομία πάντα ψάχνει τα σπίτια ανθρώπων που μαλώνουν στο δρόμο. Δεν έχει καμιά σχέση με την τρομάρα της κούλας να κρύψει τα άπλυτα της οικογένειας που γνωρίζει ο μαυρίκης. Οι ελέφαντες πετάνε, οι κουράδες μυρίζουν τριαντάφυλλα και οι τράπεζες χαρίζουν λεφτά. Καμία αμφιβολία..

    Comments are closed.