ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ 2004 – ΔΩΣΑΜΕ 20 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΑΝ – ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ – ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    teaser2-10

    Γιάννα Αγγελοπούλου. ΑΥΤΗ Η ΓΚΙΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ 2004 . Δώσαμε 20 δις και σάπισαν. Όλα τα καθάρματα της μίζας κάτω από το ιπτάμενο φέρετρο του Καλατράβα. Εάν το Στέγαστρο του απατεώνα και μαφιόζου Ισπανού κόστους 130 εκατ. έπεφτε, θα είχαμε πάνω από 20.000 νεκρούς. Σημίτης , Καραμανλής, Λιάνης, Βενιζέλος, Πετραλιά, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης και άλλοι τόσοι κλέφτες, κατάπιαν δημόσιο χρήμα και κυκλοφορούν ασύδοτοι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ναι, σιγα μη μας εκλεψε η Γιαννα

    2. Τέτοιο ρουφηγμα μέχρι σήμερα από καμία .

    3. Η Γιάννα Δασκαλάκη-Παρθένη-Αγγελοπούλου ένα μωροφιλόδοξο γύναιο.
      Ύπανδρος γυνή ούσα, κυρία Παρθένη, πήγε απρόσκλητη στην Κωνσταντινούπολη για να παραστεί σε τελετή του Πατριαρχείου προς τιμήν του μετέπειτα πεθερού της.

      Παντρεμένη γυναίκα την έπεσε στην ψύχρα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, που συνόδευε όμορφη Ελβετίδα Φαρμακοποιό.
      Δύο υποκριτικές λιποθυμίες δίπλα στον Θεόδωρο,

    4. Είναι ακριβές οι πλαστικές και τα πούρα…..

    5. Άσε το Αγγελοπούλου και γράψτε Δασκαλάκη κρητικιά είναι.
      Όλη η μούργα εκεί είναι,έχουν πιάσει όλα τα πόστα λεβέντακες.

    6. Όλες οι κατασκευές χρειάζονται στοιχειώδη συντήρηση, ειδικά οι μεταλλικές. Μην συγκρίνετε με τις αρχαίες κατασκευές που παραμένουν χωρίς συντήρηση χιλιάδες χρόνια, είναι διαφορετική τεχνολογία και μέγεθος.

    7. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ!!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    Comments are closed.