ΣΚΑΕΙ “ΜΠΟΜΠΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ – ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΙΤΑL-EXIT!

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Η απουσία οποιασδήποτε βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη μάχη κατά του κορωνοϊού προκαλεί αντιδράσεις στην Ιταλία.

    Οι αριθμοί που ανακοινώνει καθημερινά το κράτος δείχνουν το δράμα που βιώνει η Ιταλία με τον κορωνοϊό και παράλληλα φανερώνει το πόσο δύσκολη είναι η μάχη που δίνει. Μια μάχη που γίνεται δυσκολότερη, από τη στιγμή που η γειτονική χώρα δεν έχει κάποια βοήθεια.

    Μια ματιά στον ιταλικό Τύπο αρκεί για να καταλάβει κανείς την αρνητική έκπληξη που νιώθουν οι Ιταλοί – οι οποίοι πλέον μετράνε 2.503 νεκρούς και 31.506 κρούσματα συνολικά- για τη μηδενική συμπαράσταση από την ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Θερίζει ο κορωνοϊός στην Ιταλία: Mεγαλώνει ο τραγικός κατάλογος – 345 νεκροί σήμερα

    «Το Italexit υπάρχει ήδη, ο κορωνοϊός μάς άνοιξε τα μάτια, είμαστε απομονωμένοι στην Ε.Ε.», είναι μια φράση που κυκλοφορεί συνεχώς στα social media από Ιταλούς, με τον Τύπο να… σιγοντάρει, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

    Η άρνηση της Γερμανίας και της Γαλλίας να στείλουν προστατευτικές μάσκες στην Ιταλία θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους γείτονες, αν λίγες μέρες πριν οι ίδιες χώρες, όπως και η Βρετανία, δεν είχαν στείλει μάσκες και ό,τι άλλο ιατρικό εξοπλισμό χρειάστηκε το Ιράν.

    Για να γίνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα, ήρθε πριν λίγες μέρες, στις 12 Μαρτίου, η καταδίκη της Ιταλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την οικονομική υποστήριξη με 13,5 εκατ. ευρώ των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και γενικά του τουρισμού της Σαρδηνίας, με το κράτος όμως να μην έχει πάρει πίσω αυτό το ποσό.

    Έπρεπε να επιβληθεί τιμωρία; Τυπικά ναι. Σε μια τέτοια περίοδο όμως, με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά και χιλιάδες να βρίσκονται θετικοί στον ιό, οι Ιταλοί περίμεναν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εμφανιζόταν αυτές τις μέρες για να βοηθήσει, να δείξει στην πράξη ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη και ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, και όχι για να καταδικάσει και να επιβάλει πρόστιμο 7,5 εκατ. ευρώ, συν άλλες 80.000 ευρώ καθημερινά, μέχρι να επιστρέψει η Σαρδηνία τα λεφτά.

    Όπως και να έχει, η μάχη με τον κορονοϊό συνεχίζεται, αλλά όταν τελειώσει, θα αρχίσει μια άλλη. Αυτή των αλλαγών στην Ευρώπη, η οποία, όπως λένε στην Ιταλία, δεν θα είναι ίδια μετά το τέλος αυτού του εφιάλτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Σχέδιο αντικατάσταση λευκού πληθυσμού με βιολογικό ΟΠΛΟ κατασκευασμένο,επιβολή απομονοσης(εθελούσια πρός το παρόν).Λευκοί πληθυσμοί ….μείωση.Σχέδιο Καλέργη.

      1. Τι λες ρε κου κλουξ κλανα εσυ;;; μονο τους λευκους χτυπάει αυτος ο ιος; οι Κινέζοι οι Ιρανοι και οι Ινδοι είναι και αυτοι λευκοι ρε στοκε;;;;

    2. Ο ελληναράς τόσα χρόνια που ροκάνιζε τα δανεικά της ΕΕ ήταν όλα καλά. Τώρα δεν θέλει ΕΕ λέει. Αυτός είναι ο ελληναράς κυρίες και κύριοι.

      1. Αυτοι που τα ροκανιζαν εχασαν τα σπιτια τους…
        Αλλα αυτοι που πραγματικα τα τσεπωσαν εφτιαξαν οφ σορ εξυπνακια Ελληνακο μου
        Για πες μας ομως για ποιον ελληναρα μιλας?για αυτον που τις επιδοτησεις τις εκανε καγιεν??

    3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ.
      ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ
      ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΙΝΟ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΑΥΤΑ.

    4. Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ (ΤΣΙΠΑΚΙ-ΑΟΡΑΤΟ ΤΑΤΤΟΥ+ΕΜΒΟΛΙΟ) ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΥΜΠ ΧΕΙΡΑΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΔΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

    5. Έχτισαν τόσα χοτ σποτ με containers που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμα ως ΜΕΘ για έκτακτες ανάγκες σαν και αυτή. Αλλά ξέρετε για ποιους χτίστηκαν!

    6. Άγγελος-Μιλάνο
      Το έχω διαβάσει αυτό που λες σε ελληνικά σάιτ από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν κρούσματα στην αγαπημένη μου Ιταλία…η Κινέζα αυτή πήγε στη Γερμανία σε μια εταιρεία με ανταλλακτικά αυτοκινήτων Webasto ως συνεργάτης..όταν επέστρεψε στην Κίνα βρέθηκε θετική στον ιό και αμέσως ενημερώθηκε η αντιπροσωπεία στη Βαυαρία…ένας συνάδελφος στην ίδια εταιρεία αδιαφόρησε για την προειδοποίηση και επισκέφτηκε την Ιταλία Βόρεια και μετέδωσε τον ιό…για αυτή του την αδιαφορία ενώ ήταν ενημερωμένος έπρεπε η Γερμανία να πράξει τα δέοντα..αλλά είναι ένας σιχαμένος λαός…

    7. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ
      ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ,,,,,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ…
      ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ….ΤΕΛΟΣ..
      ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ…
      Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΥΣΟΜΑΝΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…
      ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ…
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΛΑΙΩ)
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ??? ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΣ…
      ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…
      ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡIΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ…
      ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..
      ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ
      ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΦΩΣ…ΜΑΛΑΚΕΣ!!

      1. ΝΑΙ ΝΑΙ, Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ, ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΑ ΕΛΟΧΙΜ, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΗΓΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Ο ΕΛΒΙΣ ΖΕΙ…
        ΛΟΙΠΟΝ, 1 ZYPREXA ΤΩΝ 20MG ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ABILIFY 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΥΞΗ!
        ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ…

    8. Γιατί σκούζουν τώρα οι Ιταλοί. Πότε βοήθησαν κάποιον. Εκαναν ποτέ κάτι για τα μνημόνια τής Ελλάδας? Εκαναν μία αυστηρή δήλωση κατά τής Τουρκίας? Πάντα τόν εαυτούλη τους κοιτάνε.
      Να βγούνε από ΕΕ και να πάνε πού??? σιγά τα λάχανα …

    9. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!

    10. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ,
      ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ IQ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ APOLLO ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!
      ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ.

    11. Το Χονγκ Κονγκ δίνει 1.200 δολάρια μετρητά σε κάθε ενήλικο κάτοικο

    12. ΝΔ ελειμμα 15% και μετα ο Σαμαρας με Γεωργιαδη διαλυσανε το συστημα υγειας…
      ηλθαν οι ψευτες του Συριζα δεν κανανε τιποτε, μονο λογια facebook και tweeter και doggy style
      ολα ιδιωτικα..πηραν οι Ελληνες ασφαλειες για να εχουνε ιδιωτικη καλυψη, επεσε η πανδημια και τα ιδιωτικα κεντρα σου λενε, πηγαινε στο νοσοκομειο αναφορας…κλειστε τα ή βαλτε νομους
      τωρα ειναι δυνατον ο πρωθυπουργος να παρακαλαει τον ιδιωτικο τομεα να μην κανει απολυσεις οταν οι δημοσιοι υπαλληλοι (αυτη η γενια λογω ηλικιας ειναι κυριως διορισμενοι απο το ΠΑΣΟΚ)
      καθονται σπιτι τους, και βρεξει χιονισει θα πανε στα ΑΤΜ να εισπραξουν τον μισθο τους
      Θα παει η ανεργια στο 40% και χωρις τουρισμο, κλαφτα τον επομενο χειμωνα
      ειναι μαθηματως σιγουρο…αλλα τα δανεια, εφορια , ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, Τελη θα τρεχουν αλλα δεν θα τοκιζονται
      Στην Γερμανια βαζουνε βενζινε με 1.19 το λιτρο…ποσο την πληρωνουμε εδω;;;
      εδω δεν βαζουνε νομο να για να διατιμησουν 10 πραγματα που χρειαζεται ο κοσμος
      μασκες που στον amazon οι 4 κανουνε 4 ευρω εδω κανει η μια 12
      μην κανετε παραγγελιες, το ξερετε οτι τα ταχυδρομεια εχουν σταση εργασιων και παραμενουν εκει δεματα για ενα μηνα τωρα…αυτο συμβαινει οταν τσεκαρα στο κοντοπευκο Αγια Παρασκευη
      ενα ατομο στα δεματα και διχτυα εκατονταδες δεματα, μου ειπε οτι εχουν απεργιες και σταση εργασιας
      Μακελειο αμα θελετε τεκαρετε το 2106001267 αμα το σηκωσουν….

      1. Τασο,μας μπερδευεις πολύ που θες να καταληξεις; πηγαινε κανε ένα ζεστο μπανιο αγορι μου και ξαπλωσε να κοιμηθείς,και αμα δεν σ αρεσει εδώ πηγαινε ζησε στην Γερμανια να δινεις τον μισο και παραπανω μισθο σου ,ανωτερο απ την ελλαδα 2 και 3 φορες , μονο για το νοικη να σου πω εγω μετα πως θα παιρνας τον υπολοιπο μηνα μεχρι να ξαναπληρωθεις ,Ελλαδα και παλι Ελλαδα θα λες.

    13. Δεν θελατε Σαλβινι πανιβλακες Ιταλοι εε?? Τα ιδια μυαλα εχουμε και εμεις. Ας φαμε σκατα τωρα και εμεις και εσεις με τα κομματα που ψηφιζουμε.

      1. Τι λες ρε πατενταρισμενε βλακα ;;τι θα εκανε ο Σαλβινι δηλαδή;;; τα σκατα φατα μονος σου κρετινε!!

        1. Θα εκλεινε τα συνορα και δεν θα εμπαινε ποτε ο ιος στη χωρα τους. Αλλα τοσα ξερεις τοσα λες, συμμοριτη.

          1. Τι λες ρε τζοβενο;;;; θα εκλεινε τα σύνορα και σε κινεζους και αλλοδαπούς αντιπροσωπους ; από αυτους μεταδωθηκε ο ιος μπετοβλακα !!!!και συμμορίτης ηταν ο παππους σου μπασταρδε εαμοβουλγαρε!!!

    14. Ο φίλος ο Άγγελος από Μιλάνο που είναι ρε παιδιά να σχολιάσει τις εξελίξεις?Έχει χαθεί το τελευταίο καιρό.Εύχομαι να είναι καλά και να επιστρέψει να διαβάζουμε τις τρελές αναλύσεις του.

      1. Γειά σου Φίλε Κώστα,

        Εδώ Είμαι, Είναι μία Δύσκολη Κατάσταση η Ιστορία με τον Κορονοιό, Αλλά θα Περάσει. Προς το Παρόν Υπάρχει Καραντίνα σε Όλη την Ιταλία, Επιτρέπεται η Κυκλοφορία Μόνο με Ένα Έγγραφο που να Δηλώνει για Ποιο Λόγο Είναι Κάποιος στο Δρόμο και Όχι στο Σπίτι, και οι Λόγοι Κυκλοφορίας Είναι για Σούπερ Μάρκετ, Φαρμακεία, Λόγους Υγείας και Λόγους Εργασίας.

        Εργαζόμαστε από το Σπίτι με Τηλεδιασκέψεις, Περιμένοντας το Τέλος της Καραντίνας στις 03/04..

        ΔΕΝ Είναι ότι θα Γίνει ITALEXIT, Λόγω του Κορονοιού, Όμως Μπορεί να Αποτελέσει την Αφορμή. Αυτή τη Στιγμή ΔΕΝ Υπάρχει Καμία Συζήτηση στην Ιταλία για ITALEXIT,

        Οι Ιταλοί στην Συντριπτική Πλειοψηφία Επιθυμούν Όχι Μόνο Αποχώρηση από το Ευρώ, Αλλά και Αποχώρηση από την ΕΕ Γενικότερα. Και η Αιτία ΔΕΝ Είναι Άλλη, από τη Γερμανία. Η Ιταλία ΔΕΝ Έχει να Ζηλέψει Τίποτε από τη Γερμανία, Έχει Βιομηχανική Παραγωγή, Είναι στις 3 Μεγαλύτερες Οικονομίες της Ευρώπης, Μαζί με Γαλλία και Γερμανία. Επομένως, η Ιταλία ΔΕΝ Ανέχεται, και το Έχει Καταστήσει Σαφές, να Κινεί τα Νήματα στην Ευρώπη η Γερμανία και η Ευρώπη να Γίνεται Ολοένα πιο Γερμανική. Η Ελλάδα, και 3-4 Χώρες Ακόμη, Είναι για Λύπηση που Κάνουν ότι Θέλει η Γερμανία,

        Και να σου Πω και Κάτι για τον Κορονοιό, που Κανένα Κανάλι στην Ελλάδα ΔΕΝ Έχει Πει έως Σήμερα. Ο Πρώτος Ευρωπαίος Πολίτης ( Ασθενής 0 ) ο Οποίος Προσβλήθηκε από Κορονοιό Είναι Γερμανός Πολίτης, Manager, στο Μόναχο, στην Εργασία του, από μία Σύσκεψη στην Οποία Συμμετείχε και μία Κοπέλα η Οποία είχε Έλθει από Κίνα και τη Σαγκάη Συγκεκριμένα, Κινέζα Πολίτης, Ήλθε σε Επαφή ο Γερμανός με την Κινέζα, η Κοπέλα Επέστρεψε στην Κίνα, Όπου μετά από 4-5 Ημέρες, Παρουσίασε Συμπτώματα, Διαγνώσθηκε με Κορονοιό, ο Γερμανός Ήλθε στην Ιταλία, στην Περιοχή Lodigiano ( 30 Λεπτά από το Μιλάνο ), και με Διάφορες Επαφές που Είχε Μετέδωσε τον Ιο. Δηλαδή, Αγαπητέ Κώστα, το Πρώτο Κρούσμα Κορονοιού στην Ευρώπη, Εμφανίσθηκε στη Γερμανία, και Όχι στην Ιταλία. Είδες Εσύ Κάνένα Ελληνικό Κανάλι, να Παίξει την Είδηση Αυτή; Όλα τα Κανάλια Ασχολιούνται με την Ιταλία. Λες και θα Θιχθεί η Γερμανία εάν Προβληθεί η Είδηση ότι η Γερμανία Έχει το Πρώτο Κρούσμα στην Ευρώπη.

        Αν Γνωρίζεις Ιταλικά, Διάβασε το Άρθρο Αυτό για τον Ασθενή 0 του Coronavirus, τον Πρώτο στην Ευρώπη, εάν Όχι Πες μου να σου το Μεταφράσω.

        https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/coronavirus-galli-paziente-0-arrivato-dalla-germania-il-25-26-gennaio_15995099-202002a.shtml

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Άγγελε ΚΑΝΕΙΣ δεν κατηγορεί την Ιταλία! Ούτε ότι φταίει για τον κορονοϊό, ούτε για τον ασθενή 0, ούτε για τίποτα! Απλά με δέος παρακολουθούμε την ραγδαία εξάπλωση εκεί και φυσικά ανησυχούμε τι θα γίνει εδώ. Από την άλλη όλοι είμαστε αλληλέγγυοι με τους φίλους Ιταλούς στην δοκιμασία που περνάνε, αλλά καλώς ή κακώς γίνονται παράδειγμα προς αποφυγή για την αδιαφορία που αρχικά επέδειξαν. Ίσως αν ήταν ο Σαλβίνι στην κυβέρνηση, λόγω των δυναμικών αποφάσεων που παίρνει, τα πράγματα πιθανόν να μην είχαν εξελιχθεί τόσο άσχημα. Βέβαια με τα αν και τα ίσως δουλειά δεν γίνεται και τώρα μένει να δούμε τι θα κάνουμε, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και (κυρίως) στην Ελλάδα. Αυτός ο κορονοϊος είτε φτιαχτός είτε φυσικός είτε μεταφυσικός έχει ραγδαία εξάπλωση που διαλύει τα πάντα!!! Είναι λιγότερο φονικός από τον Η1Ν1 πχ, αλλά εξαπλώνεται ασυγκράτητα και οδήγησε σε μικρό χρόνο σε πανδημία.

    15. ΣΩΘΗΚΕ Η ΙΤΑΛΙΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…..

    16. Για τη Γαλλία μου κάνει εντύπωση. Πάντως καλύτερα να διαλυθεί αυτήν η ενωση που μόνο ένωση δεν είναι. Μετά την Ιταλία να ακολουθησουμε εμείς. Καλύτερα θαμάστε. Αυτή είναι η αλληλουποστηριξη των χωρών; Μας διαφεντεύει τόσα χρόνια η κωλο Γερμανία. Η ενωση έγινε για να διαφεντευουν ευκολότερα τα κράτη. Η Αγγλία γιατί νομίζετε έφυγε; οι Άγγλοι το κατάλαβαν και τους δρόμους λυσσαγαν να πείσουν κυβερνήσεις τους. Τα κατάφεραν και σωθηκαν. Αλοιμονο σε εμάς που δεν είμαστε και Αγγλία…

      1. Ποιος θα σε βγαλει απο την απατη ΕΕ ο κουλης?ο τσιπρας?
        Μην λεμε μακακιες.
        Αυτοι ολοι ειναι εδω για να σε κρατανε σε αυτην την απατη και να πλουτιζουν οι τραπεζιτες με το ψευτικο ευρο.
        Ξυπνηστε μωρε.

    17. Ο/Η Θα δούμε πολλά ακόμα. Ξεχάστε τον κόσμο που ξέρατε λέει:

      Έρχεται οικονομική καταστροφή παγκόσμια. Το 95% των επιχειρήσεων θα χρεοκοπήσουν ανάμεσά τους κολοσσοί όπως οι αεροπορικές εταιρίες. Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο της σωτηρίας τους; Ο λαός έχει μπουχτίσει να σώζει τράπεζες άσε που φυτοζωεί ήδη άρα δεν γίνεται να μπουν άλλοι φόροι άρα πρέπει να κοπεί χρήμα. Η Αμερική έκοψε χτες 1 τρις δολάρια περίπου για να στηρίξει το χρηματιστήριο να μην πάει στο μηδέν (για το λαό ούτε κουβέντα φυσικά) και πάλι είχε ιστορική κατάρρευση. Στην ευρωπαϊκή ένωση όμως οι χώρες δεν μπορούν να κόψουν χρήμα. Και με παρακάλια στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και γραφειοκρατικές μπούρδες από το διευθυντήριο στη Γερμανία πάλι δε γίνεται δουλειά. Άρα πολλές χώρες ίσως επιλέξουν επανεκκίνηση με δικό τους νόμισμα και έξοδο από την δήθεν ένωση.

      1. Επειδη μαλλον δεν νερεις τι ειναι ευρο θα σου πω οτι το να κοψει χρημα εκτος τραπεζων η εκτ δεν γινεται φιλε ειναι η δομη του ευρο αυτη.αν κοψει και μοιρασει στις επειχηρησεις απλα θα καταρευσει την ιδια στιγμη.
        Αυτος ειναι και ο λογος της καταστροφης των ευρωπαικων κρατων σαν ελλαδα ιταλια πορτογαλια ιραλνδια κτλ κτλ.
        Αν κοψει και δωσει στις τραπεζες που μπορει να το κανει απλα θα μεγαλωσουν τα χρεη γιατι οι τραπεζες πρεπει να τα δανεισουν.
        Αν νομιζεις οτι ολα τα ευρωπαικα κρατη που ειναι μεχρι τα αυτια υπερχρεωμενα και οι ιδιωτες τους,μπορουν να σηκωσουν και αλλο χρεος τοτε κανεις μεγαλο λαθος .
        Αυτο ολο θα φερει πολεμο κανονικο η οτιδηποτε αλλο καταστροφικο θα βαλει ο νους σου.
        Η εε φτιαχτηκε για να διαλυσει τα κρατη της ευρωπης ωστε να μπορει να τα ελενξει το σιωνιστικο συστημα.
        Αυτος ηταν ο στοχος απο την αρχη.

    18. μετράει αυτούς τους νεκρούς και ξέρει τα ονόματά τους; Μιλάμε για έναν καταιγισμό ψευδών ειδήσεων από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως με σκοπό μια ταχύτατη εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Το εναλλακτικό σενάριο ήταν σκηνοθετημένη εισβολή από το διάστημα αλλά αυτό θα παραπήγαινε.

    19. Να διαλυθεί Στέφανε η ΕΕ γιατί μόνο κακό έχει κάνει ΟΧΙ μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλα τα κράτη πλην της Γερμανίας που είναι η τσατσά σε όλη την υπόθεση

    20. Σιγα σιγα αρχιζουν ολοι οι λαοι της ευρωπης να καταλαβαινουν οτι εε ποτε δεν υπηρξε ουτε υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε.
      Το να φυγουν οι ιταλοι ειναι η καλυτερη επιλογη στην ιστορια τους.μονο ετσι θα σωθουν απο την ολικη καταστροφη που τους εχει επιβαλει η τραπεζικη ευρωπαικη αλητεια.
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ να ξαναφτιαξουμε την χωρα μας αφου πρωτα καθαρισουμε τα σκουπιδια που τοσα χρονια μας παπαγαλιζαν τον μονοδρομο της ΕΕ.

    21. Καλα θα κανουν, σειρα μας μετα να στειλουμε και στους “ευρωπαιους” “φιλους” μας και τους λαθραιους που μας φορτωσαν τοσα χρονια, τοτε να δουμε ποσο ανθρωπιστες ειναι αυτοι και σεβονται τους διεθνεις κανονισμους (εδω γελαμε).

      1. Δεν μας τους φόρτωσαν μόνο οι Ευρωπαίοι αλλά και η κυβέρνηση της αριστεράς (με λένε Πινόκιο Αλέξη) με την πολιτική των πλήρως ανοικτών συνόρων που εφάρμοσε.Όταν ο “σόφος” λαός του Ελλαδιστάν έκανε για πρωθυπουργό έναν κατσαπλιά που γελουσέ όταν του μιλούσαν για σύνορα τότε μην τα ρίχνουμε και όλα στους κακούς της ΕΕ.

        1. Ο πινοκιο η καλυτερα ο απατεωνας εβραιοτουρκος ειναι απλο υπαλληλακι φιλε οπως και ο κουλης και γαπ και ολοι οι σκουπιδοτενεκεδες που κυβερνησαν εδω μαι πολλα χρονια.
          Η εε δηλαδη οι τραπεζιτες δινανε δινουν τις εντολες μεσω στοων μπιλντεμπεργκ eurogroup κτλ κτλ.
          Για αυτο φτιαχτηκε η εε για να διαλυσει τα εθνη κρατη με καθε τροπο και να τα κανει οικοπεδα των τραπεζιτων.

    22. Αν πράγματι συνέβησαν αυτά είναι τερατώδη και για την τρισκατάρατη Γερμανία δεν αμφιβάλλουμε, αλλά και η Γαλλία;

      1. Ξεχνας μαλλον οτι η γελλια εχει προεδρο εναν τραπεζιτη.
        Εναν υπαλληλο του ροτσιλντ που εφτιαξε την εε και το ευρο.
        Δεν ξερω αν εχεις ακουσει κατι για τους φραγκους για την γαλλικη επανασταση (ποιος πραγματικα την εκανε) ψαξε την πραγματικη ιστορια και θα καταλαβεις οτι ολα τα ευρωπαικα κρατη εδω και αιωνες ελενχοντε απο τα ιδια ατομα γεννεες.

    Comments are closed.