ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! 2.152 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 87 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 2152 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 97288, εκ των οποίων το 53.2% άνδρες.

    4849 (5.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 25291 (26.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    597 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 170 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 505 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 87 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1902 θανάτους συνολικά στη χώρα. 759 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά απορώ με τον κόσμο, πώς είναι δυνατό να έχει μασήσει τόσο πολύ το κουτόχορτο!
      Θα μας πάρουν τα πάντα και κάποιοι θα φοβούνται μην πεθάνουν απ την ίωση. Έλεος πια!
      Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι πότε άλλοτε νοιάστηκαν οι κυβερνήσεις για την καλή μας υγεία!
      Πότε έδειξαν ενδιαφέρον για τους καρκινοπαθείς, πότε αγχώθηκαν για την ανεργία.
      Τώρα λοιπόν καίγονται για να μας σώσουν, ας γελάσουμε! Στην τελική κάθε χρόνο γίνονται τόσα θανατηφόρα τροχαία. Γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ την κυκλοφορία των αυτοκινήτων;;; Φυσικά η απάντηση είναι μία.
      Ο στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού και θα το επιτύχουν ή με την υποχρεωτική δηλητηρίαση ή στερώντας μας την τροφή.

    2. Καλά όλο δικοί μας φεύγουνε;; Οι πρόσφυγες και οι εμετά νάστες εχουν ανοσία η τούς είχαν κάνει εμβόλιο πριν έρθουνν με τα φουσκωτά;;

    3. Τι Χριστούγεννα όταν δεν υπάρχει 1α.δεν περνω δεν δίνω. Φάτε κακαλα. Για εμφια. Φάτε κακαλα για ΦΠΑ. Φάτε κακαλα για τεβε. Και για τελει ακινητοποιησης. Φάτε ρεεεεεε.!

    4. Με όλο αυτό τον ιό και την δήθεν πανδημία ,απορώ γιατί δεν ανοίξανε ένα λοιμωδών νοσημάτων για να μην υπάρχει διασπορά, τα έχουν κλείσει, τώρα έπρεπε να κάνουν ένα ,

    5. Με τόσα κρούσματα ποιος ο λόγος της καραντίνας λοιπόν; ή φταίει ο κοσμος πάλι που δεν τηρεί τα μέτρα;

    6. Εντωμεταξύ κρατούν ακόμη κλειστά τα νοσοκομεία οι μ@λακες. Και μια τελευταία ενημέρωση, τουρκικα πολεμικά πλοία μόλις 8νμ έξω από το Καστελόριζο. Θα περάσουν λέει τα 6νμ.!!!

    7. Αν δεν ανεβάσουν τα κρούσματα δεν θα πάει κανείς να κάνει το εμβόλιο. Απλά πράγματα.

    8. ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ……ΑΡΡΩΣΤΟΙ

    Comments are closed.