ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ – ΑΦΟΥ “ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ” ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ – ΤΟ “ΨΙΘΥΡΙΣΕ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ, ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-grafeio

    Λήξη του αυστηρού lockdown περιμένατε από Δευτέρα; Καθίστε και άλλο μέσα γιατί τα “μαγειρεμένα” νούμερα, που αυξήθηκαν εν μια νυκτί, μάς κρατούν και πάλι μαντρωμένους. Ουσιαστικά η παράταση του lockdown είχε “κλειδώσει” και έπρεπε να μας το φέρουν με τρόπο για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

    Σήμερα, μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, μεταξύ άλλων: “Είδαμε χθες μία απότομη αύξηση των κρουσμάτων, ειδικά στην Αττική, η οποία εκ των πραγμάτων απομακρύνει την πρόθεσή μας, πάντα ακούγοντας τις οδηγίες των ειδικών, να προχωρήσουμε σε ένα σταδιακό άνοιγμα την 1η Μαρτίου.

    Το βασικό, όμως, μήνυμα το οποίο πρέπει να εκπέμψουμε είναι ότι πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσηλωμένοι στα μέτρα τα οποία ξέρουμε ότι δουλεύουν. Γνωρίζω ότι όλοι οι συμπολίτες μας είναι κουρασμένοι, έχουμε όμως αυτή τη στιγμή πραγματικά στα χέρια μας ένα όπλο το οποίο δεν είχαμε πριν από κάποιους μήνες και αυτό είναι το όπλο του εμβολιασμού. Kαι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πλησιάζουμε προς το τέλος αυτής της μεγάλης περιπέτειας”.

    Φυσικά, έχει και… καλά νέα που αφορούν το μεγάλο στοίχημά του, τον εμβολιασμό: “Έχουμε ένα πολύ θετικό νέο, το οποίο είναι η γρήγορη πρόοδος στη διαδικασία των εμβολιασμών. Εκτιμώ ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε και το φράγμα του 1 εκατομμυρίου στην Επιχείρηση «Ελευθερία», η οποία κατά γενική ομολογία είναι άρτια οργανωμένη και τυγχάνει πολύ μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες.

    Αισθάνομαι, όμως ταυτόχρονα ότι η επιτυχία μας στον εμβολιασμό δημιουργεί και κάποια αισθήματα γενικότερου εφησυχασμού. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν έχουμε χτίσει ακόμα τείχος ανοσίας και οι μήνες του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου είναι πολύ δύσκολοι μήνες -πάντα, παραδοσιακά- για όλες τις αναπνευστικές λοιμώξεις”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. LOCKDOWN O ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!
      ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

    2. Στην Αγγλία ανακοινώθηκε στης 24.02.2021 ότι μέχρι της 21.06.2021 θα αρθούν όλα (μα όλα) τα μέτρα. Τι παίζει εκεί???

    3. Γινεται χαμος στα λεωφορεια και στα σουπερ μαρκετ. Και κλεινουν τα μαγαζακια που θα μπορουσαν να εξυπηρετουν με ραντεβου και δεν υπαρχει συνωστισμος. Μιλανε για τηλεργασια των δημοσιων υπαλληλων(που δεν πανε στις δουλειες τους) και οι πολιτες δεν μπορουν να κλεισουν ραντεβου ουτε μετα απο μερες. Τι σοι τηλεργασια ειναι αυτη. Ρε δωστε τους μισθους σας λαμογια που εχετε καταστρεψει την ιδιωτικη οικονονια και κατα τα αλλα εισαστε υπερ της ιδιωτικης οικονομιας. Κρατικοδοαιτοι ειστε οπως οι συριζαιοι και λαθρολαγνοι οπως οι συριζαιοι. Ντροπη να καταστρεφετε ενα λαο αλλα θα δειτε πως θα φυγετε. Θα το δειτε κτηνη που καταστρεφετε την ελλαδα.

    4. ΧΑΧΑΧΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΦΑΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ .

    5. ‘Καλ’α πριν δυο μ’ερες δεν ‘ελεγε η … “ειδικ’η” καθηγ’ητρια ‘οτι μ’εσα στα σπ’ιτια γ’ινεται “Υπερμετ’αδοση” ;;;

    6. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΝ ΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

      1. ο δικος μου γείτονας παιθανε απο ………………… δήθεν κορονοιο απο αλλο εφυγε κορονοιο του φορτώσανε

    7. Και εδώ ταιριάζει παλια ελληνική ταινία.. Με ατάκα… “Κάνε με πρωθυπουργο”.. Πιο σκατα από τον Μητσοτάκη δεν προκειται να τα κάνει κάνεις!!! Είχαμε Τσίπρα και παρακαλαγαμε να φυγει.. Ευτυχώς που ηρθε ο Κουλης και μας άλλαξε τα φώτα💡💡💡… Α ρε Κουλη θυμήσου θα έρθει η τελευταία Κυριακή σου.. Ας ξεστραβωθουμε επιτέλους!!!!!

    8. Μας αφηνουν αμολητους ανεβαινουν τα κρουσματα. Μετα μας μαντρωνουν ξανανεβαινουν τα κρουσματα. Και φυσικα ΠΑΝΤΑ φταιμε εμεις οι πολιτες ΠΟΤΕ το πεφωτισμενο καθεστως Κουλη. Το πιο δυσαρεστο απ’ ολα ειναι οτι υπαρχουν ακομη ηλιθιοι που τους πιστευουν γι’ αυτο η χωρα παει κατα διαολου διοτι ολοι αυτοι διανοητικα καθυστερημενοι ψηφιζουν και καθοριζουν τη μοιρα μας.

    9. Αφού ο εγκλεισμός δεν λειτουργεί κάτι άλλο ευθύνεται και σκέφτομαι ότι μήπως τα εμβόλια είναι που διασπείρουν τον ιό, γιατί πέρυσι στον προηγούμενο εγκλεισμό τα κρούσματα μειώθηκαν. Απαιτούμε επίσημη απάντηση εαν τα εμβόλια ευθύνονται για την διασπορά του ιού.

    10. Όσα κρούσματα θέλουν ανακοινώνουν κάθε μέρα και κανείς δεν τους ελέγχει.

    11. Ρε ΚΡΟΎΣΜΑ Κουλη απατεώνα που γελάς κιόλας με τις ασυναρτησίες που λες έχεις δίκιο, ξέσκισε μας ΑΠΑΤΕΏΝΑ!!! Ρε ξεδιαντροπε βλαμμενε, ανεμελε Κουλη έχεις ιδέα τι καταστροφή έχεις επιβάλλει στις πλάτες των πληρωμένων επιδημιολογων σου, που στηρίζεσαι; Εμείς βρε βλακα απατεώνα που ζούμε από τα ενοίκια τι θα απογίνουμε; Θα μας πληρώσεις το 50%,της ΑΠΩΛΕΙΑΣ του Δεκεμβρίου; ΜΠΡΑΒΟ ρε ΑΧΡΗΣΤΕ!!!! Κι εσύ που με διαβάζεις Έλληνα γιατί κάθεσαι ακόμη φιμωμενος κι εγκλωβισμενος ρε τι φοβάσαι;;;; ΕΛΕΟΣ

    12. Άρα ακυρώνουν το μέτρο που πήραν, και η καραντίνα αυξάνει τα νούμερα. Ποιός ο λόγος να συνεχίσει ένα μέτρο που πολλαπλασιάζει τα κρούσματα. Δεν πείθουν, γελοιοποιούνται.

    13. Και αυτο σας το λεει ενας δεξιος. Καταστρεψατε τα παντα, δεν βλεπετε τα λεωφορεια που ειναι τιγκα στον κοσμο και καταστρεφετε την ελλαδα. Φτου σας, δεν θα κανουμε το εμβολιο γιατι καταλαβαμε οτι δεν θελετε το καλο μας. Οι φαρμακευτικες σας νοιαζουν. Γινατε σαν τον τσιπρα στα εθνικα θεματα και υπερμαχοι των μεταναστων. Φτου σας που μιλαγατε και για ασφαλη συνορα.

    14. Οι κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή ώστε να κρατηθεί παρά μόνο την παράταση του lockdown. Οπότε και αν μας ανοίξει θα πέσουν και το ξέρουν

    15. Πρέπει να έδωσαν χρήμα στους ηθοποιούς που πεινάνε να παίξουν το ρόλο τους 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭από την κουλά όλα να τα περιμένεις !!!!

    16. ευχομαι αργο και εποδινο θανατο ανωμαλε αντιχριστε κουλη σε εσενα και σε οτι αγαπας!!Τελειωνεις σιχαμα εσυ και το ανωμαλο ανθελληνικο αντιχριστο και μασονικο βρωμοκομμα σου.

      1. Υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι (χωρίς αρχίδια) όχι καθαρά αρσενικά που προφανώς τους αρέσει η πίσω κίνηση και θα τον ψηφίσουν !
        Οι ανώμαλοι Βρωμιάρηδες θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα…….

      2. Εθνικιστή που να βιάζει παράφορα τη γλώσσα της πατρίδας του, πρώτη φορά μου έλαχε. Αλλά μάλλον δεν είστε Έλλην εθνικιστής.

    17. Πολύ σύντομα θα πουν ότι επιβάλλεται ΟΛΟΙ να εμβολιαστούν για να ανοίξουν τα μαγαζιά , η εστίαση και ο τουρισμός. Εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε !

      1. Τότε ή θα πέσει ή θα γίνει αυτό που ονειρεύεται η Κουλα, διχόνοια μεταξύ του λαού

      2. Ας έρθουν να μου το κάνουν! Θα φάω τουλάχιστον 3 άτομα πριν με φάνε οι μπάτσοι.

        1. ΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ. ΘΑ ΣΤΟ ΜΠΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    18. Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ….ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ?

    19. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ”ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ” ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ… ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

      1. Το ΠΘ είναι φουλ λογοκριτικό. Εσύ τα πιστεύεις τα ψέμματα που λες;

    20. Οσο ο κοσμος ανεχεται τους Μητσοτακηδες και το κομμα της Νεας Παιδεραστιας θα ειναι αξιος των lockdown…. και της συγκαληψης βιασμων ανηλικων.

    21. οτι και να κανεις κουλα χρυσου παλιοπου@@@@ενα θα σου πω και τελειωμενος εισαι και τα εμβολια θα τα βαλεις στο πατο σου στο δικο σου και των 300 κοπριτων που ειναι στη βουλη.οσο για την καραντινα τον απριλιο θα την σταματησεις γιατι τα κουκια πλεον δεν βγαινουν οικονομικα και το ξερεις και απο τον νοεμβριο που θα ξαναχειμονιασει εσυ δεν θα εισαι επανω θα εισαι εξαφανισμενη κουλααααααααααααααα

    22. Προχθές: 880 κρούσματα στα 15610 τεστ ποσοστό 5,64%
      Χθες: 2147 κρούσματα στα 55543 τεστ ποσοστό 3, 87%
      Δραματική αύξηση κρουσμάτων έτσι;

    23. σκουπισου και αποφαγες απογονε προδοτων και προδοτη τα εμβολια καντε τα αναμεταξυ σας οι μιζαδοροι

    24. Πρωθυπουργέ, βγες μια βόλτα έξω, όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι, όλοι καταλαβαίνουν πως υπερβάλετε. Το 2020 δεν υπήρξε ουδεμία αύξηση των συνολικών θανάτων (ΕΛΣΤΑΤ), άρα πως δικαιολογείται ποινικά η κατάργηση άρθρων του Συντάγματος από τον αρχηγό της αστυνομίας ? Ποτέ άλλοτε, σε τόσο μικρό διάστημα δεν έγινε μεγάλη ζημιά στη χώρα. Το χρέος εκτοξεύτηκε, ο επιχειρηματικός ιστός καταστράφηκε διερράγει με τις μισές επιχειρήσεις να είναι κλινικά νεκρές. Η ανεργία στα ύψη, το χρέος της χώρας ξεπέρασε 224%, η ανταγωνιστικότητα είναι νεκρή όπως και οι επενδύσεις. Άρα, η πείνα χτύπησε ήδη τον πόρτα μας, όπως και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

    25. Χρησιμοποιεί την ψυχολογική μέθοδο: Θες την «ελευθερία» σου; Εμβόλιο. Αν κάποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι κατά της «ελευθερίας» σου,είναι κοινωνικά κολάσιμος και απόβλητος. Θέλει να αναζητούμε τον εμβολιασμό μας με λαχτάρα και να μισούμε αυτούς που δεν το θέλουν.

    26. Μόνιμα τα θέλουν τα lockdown, μη σας παραμυθιάζουν. Είναι καθεστώς νεοταξικής κατοχής και στρατιωτικού νόμου. Ούτε τα εμβόλια θα άρουν τα lockdown,γιατί σύντομα θα γίνονται αναποτελεσματικά στα «νέα στελέχη του ιού» και θα απαιτούνται νέες δόσεις. Αλλά όπως λένε και οι ίδιοι και το εμβόλιο να κάνει κάποιος και φορέας μπορεί να είναι και μεταδότης και να νοσήσει.

    27. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂
      Αφού τους ανέχεστε ακόμη καλά σας κάνουν. Δώσε πόνο Λυγνάδη παιδέρα και μόλις σε φτιάξει ο πσπατζης Κούγιας, θα μειωθούν και τα κρούσματα….😁😁😁😁😁😁

    28. πρωθυπουργαρα εσυ ολα δουλευουν τους περισσοτερους δουλευεις

    29. Όσο παίζει το θέμα των παιδεραστών στον κύκλο του Κούλη, δεν θα βγει κανείς έξω.
      Φοβούνται τις διαδηλώσεις

    Comments are closed.