ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ: «ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΑΚΟΡΕΥΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ» – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_28-06-2022

    Στο ΦΥΛΛΟ της Tρίτης 28-6, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

    exofyllo28-6

    opisthofyllo28-6

    Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο μπαμπινιώτης του αρσακείου, ο εν γνώσει όλης αυτής της ξεφτίλας, καθώς και ο αδελφός/τέρας του veritable τέρατος, γιατί βρίσκονται στο απυρόβλητο;;;

    2. Η ποντικομουρα της Novartis, των ανεμογεννητριων και λοιπον εκδουλευσεων για το κατασαπιο πολιτικο συστημα φωτογραφιζεται με μπινεδες της τεχνης!
      Εγινε προεδρας ξεπληρωθηκε παντως απο τους 300 χαβαλεδες λαμογια του κοινοβουλιου ο Θεος να το πει κοινοβουλιο!

    3. Αν δεν ξεκουμπιστούν και οι 301 δεν υπάρχει μέλλον. Σκεφτείτε καλά και προτρέψτε γνωστούς και συγγενείς να ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα. Πρέπει να κυβερνήσουν άνθρωποι που δεν έχουν ξανά εμπλακεί με την πολιτική. Όσοι δεν ασχολούνται με το διαδίκτυο δεν γνωρίζουν γι αυτά τα κόμματα. Φροντίστε να τους ενημερώσετε εγκαίρως. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

      1. δεν ξεκίνησες ακόμα (!) να ψάχνεις για δουλειά, μπλε συριζαίε μετακλητέ ;

    4. πρώτα έσκιζε κοριτσάκια και μετά το γύρισε σε αγοράκια ο λιγδιάρης

    5. Μην ξεχνάτε τον Αντιπρόεδρο του ΣΤΕ με τα ναρκωτικά και τους νεαρούς λαθρό.
      Κολλητάρι της είναι, όπως και η συντροφός του Πρόεδρος του ΣΤΕ.

      1. Πρώην πρόεδρας στε η “σύντροφοσ” του ξεφτίλη! Έχει φρεσκότερο “φυντάνι” τώρα…

    Comments are closed.