«ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ» – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΜΕΛΟΝΙ

    Κοινοποίηση:
    meloni

    Η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, αποφάσισε να αναβάλει την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος για απόψε στις 10 ώρα Ιταλίας, δηλαδή μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες. Αρχικά, είχε ανακοινώσει ότι θα ψήφιζε σε σχολείο της Ρώμης, σήμερα το πρωί στις 11 τοπική ώρα.

    Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η απόφασή της αυτή οφείλεται στο ότι στο συγκεκριμένο τμήμα, είχε σπεύσει μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων και φωτογράφων και η ίδια δεν θέλησε να προκαλέσει προβλήματα στους υπόλοιπους ψηφοφόρους.

    Σε ανάρτησή της στο Twitter, η αρχηγός των Αδελφών της Ιταλίας υπογράμμισε: «σήμερα μπορείς να συμβάλεις στο να γραφτεί ιστορία. Ας γράψουμε την ιστορία μαζί».

    Ως τώρα πάντως, έχουν ψηφίσει ο πρόεδρος της χώρας, Σέρτζιο Ματαρέλα, ο επικεφαλής του αριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, ο γραμματέας της δεξιάς Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. θαυμαστρια του τουρκοπουτιν…. Μακρυα!

    2. Οι Ιταλοί κρέμασαν τον
      Μουσολίνι και την ερωμένη του κατά την διάρκεια του β’ παγκισμίου πολέμου.

    3. Ελα ρε Τζορτζια μαζι σου και με τη νικη! Βιβα Ιταλια! Τ ακους πουρο Ουρσουλα εισαι πολυ λιγη με παρτεναιρ τον Μπορ(ντ)ελ! Θα επρεπε η ΝΤΠ να σας εχει ηδη αντικαταστησει οπως εκανε με τον κοκκινοκωλο Τζονσον στη Βρετανια!

    4. Είναι δυνατό να είναι κάποιος υποψήφιος-προτεινομενος κ πολλά υποσχόμενος χωρίς να έχει τη άδεια του περιούσιου Ρότσιλντ?
      Πλάκα με κάνετε?

    5. Η ναζίστρια φον ντερ λαιεν άφησε να εννοηθεί πως… υπάρχουν τα εργαλεία (μέσω αγορών, μυστικών υπηρεσιών, τάχα αναρχικών κτλ) να βάλει η εε εμπόδια στην κυβέρνηση Μελονι. Ήδη στην Ιταλία ο κόσμος τα έχει με την ναζίστρια του Βερολίνου.

    6. ΤΡΑΜΠ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΤΥΑ! – ΠΛΑΤΥΑ! Η ΦΟΥΣΤΑΝΈΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΆ!
      ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΤΥΑ! – ΠΛΑΤΥΑ! Η ΦΟΥΣΤΑΝΈΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΆ!

    7. Άνθρωπος εξουσιάζει άνθρωπον προς βλάβην αυτού.(Αγία Γραφή).

    8. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ………ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΙΚΑ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…………. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ…………ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

      1. μάλλον εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη

    9. Άντε να γίνει κάτι μπας και ξυπνήσουν και οι Ελληνες.

    10. νομίζετε όλοι, οτι δεν έχουν υπό έλεχο τους πάντες. Την δουλειά τους θα κάνει και θα πνιγούν όλοι οι Ιταλοί αυτόματα στα δάνειά τους με τα υπέρογκα επιτόκια κσι τις διαφορές ισοτιμίας.
      ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ. ΒΟΟΟΟΟΔΙΑΑΑ νομίζετε σκομα οτι βγαινουν αυτοι που ψηφιζετε…..αυτή τους εξυπηρετεί, συτή θα βγεί τώρα…ΒΟΟΟΟΟΔΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! άντε και καλή όρεξη με το φαγητο απο τα σκουπίδια….ΛΑΟΙ -ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!!

      1. Όπα ρε ξυπνιε , έχεις κάποια καλύτερη λύση , ;οι το να βρίζεις τους άλλους;
        Τώρα βοήθησες δηλαδή την κατάσταση; Πεςωμας τη λύση , εσύ που δεν είσαι βόδι…

      2. Μαλλον εσυ εισαι το ΒΟΔΙ, μαλλον εσυ εχεις προβλημα…γιατι τοση αναστατωση? γιατι εχεις τοση απελπισια?

    11. Ευχομαι οι Ιταλοι να ξεβρωμισουν οριστικα απο τα τοποθετημενα πιονια των παγκοσμοιοποιητων και να γινει η αρχη παγκοσμια Για ολους τους Λαους . Και θα γινει .

    12. Για πολιτικη δεν κανει!..αλλα τουλαχιστον βλεπεις φινετσα ιταλικη εχουνε γουστο η γειτονες.

    13. Καιρός ήταν να κανουν καποιοι την αρχή άντε και στα δικά μας με το καλό

    14. Ας κάνει κάποιος την αρχή…
      Αυτοί οι άχρηστοι της ΕΕ μας πάνε για θάνατο…και τα πιονακια τους…
      ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…….

      1. Σωστοτατα λογαριασαν τους λαους.
        Κοπαδια προβατων ειναι και θα ειναι.
        Με τον δικο τους τσοπανη,τους κανουνε οτι γουσταρουν.

    Comments are closed.