ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ Η “ΕΠΙΣΚΕΨΗ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ… Ο ΡΑΜΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΑΘΕ “ΑΦΩΝΙΑ”! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-rama

    Ματαιώθηκε η επίσκεψη στη Χειμάρρα λόγω κακών καιρικών συνθηκών
    Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αυριανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

    «Επειδή, λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    Η τελευταία επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Ήπειρο, σε περιοχές όπου κατοικεί η ελληνική εθνική μειονότητα, ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 1991, στη Δερβιτσάνη.

    Ισχύει ή μήπως έφαγε “πόρτα”; 

    Ο Μητσοτάκης έχει πάει στην Αλβανία με το αεροπλάνο

    Screenshot 2022-12-06 135730

    Μας είπαν ότι στην Β. Ήπειρο δεν μπορούσε να πάει λόγω καιρικών συνθηκων, το ελικόπτερο δεν θα μπορούσε να πάει (δηλαδη θα άφηνε το αεροπλάνο στα Τίρανα και θα πήγαινε εκεί με ελικόπτερο)

    Ο καιρός όμως από ότι λένε και οι χρήστες στο τουιτερ δεν είχε κάτι ιδιαίτερο στην Χειμάρρα

     

    Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού, στο πρόγραμμα έχουν ότι αύριο θα πήγαινε στην Β.Ήπειρο

    Screenshot 2022-12-06 141323

    «Αφωνία» από τον Κ.Μητσοτάκη για την επίθεση του Ε.Ράμα κατά της Ελλάδας
    Μίλησε μόνο για «φίλη Αλβανία» και «φίλο Ράμα»

    Αναπάντητη άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας μέσω συνέντευξής του στην Euractiv, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός στη δήλωση που έκανε προσερχόμενος στη σύνοδο ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων που γίνεται στα Τίρανα (σ.σ. τον υποδέχθηκε μάλιστα θερμά εκεί ο Ράμα και είχαν ένα πολύ… cozy τετ α τετ), δεν είπε λέξη για να υπερασπιστεί τη χώρα που εκπροσωπεί. Αντίθετα επιδόθηκε σε φαιδρότητες τύπου «φίλη Αλβανία» και «φίλος Ράμα».

    Θυμίζουμε ότι σε ερώτηση για τη διαδικασία ένταξης των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, ο Ράμα τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχουν λειτουργικοί θεσμοί και «να μην εξαπατάμε πολύ όπως έκαναν κάποιες γειτονικές χώρες στο παρελθόν». Όταν του ζητήθηκε να τις κατονομάσει, ο Αλβανός είπε, «Ελλάδα».

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός λοιπόν δεν θεώρησε πως πρέπει να απαντήσει με την πρώτη ευκαιρία. Και αυτή χάθηκε.

    Ε.Ράμα: «Η Ελλάδα εξαπάτησε για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση» – Λίγο πριν συναντήσει τον Κ.Μητσοτάκη!
    Αποκαλεί τους Έλληνες απατεώνες και ο Κ.Μητσοτάκης θέλει να ενταχθεί η Αλβανία στην ΕΕ!

    Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο οποίος θα είναι ο οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων σήμερα στα Τίρανα και θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, παραχώρησε συνέντευξη στη EURACTIV κάνοντας πολύ προσβλητικά σχόλια κατά της Ελλάδας λέγοντας πως οι Έλληνες μπήκαν στο ευρώ εξαπατώντας!

    «Η Ελλάδα εξαπάτησε πολύ. Πήρε χρήματα από την Ευρώπη, πέρασε μια περίοδο χλιδής και μετά κατέληξε πολύ άσχημα» είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πόσο… δεν τον ενδιαφέρει η συνάντησή του με τον Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος έχει φροντίσει εξαρχής να είναι δεδομένη η στήριξή του στην Αλβανία για την ένταξή της στην ΕΕ.

    «Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι μια διαδικασία που βασίζεται σε άτομα και αξίες.

    Πρέπει να κάνουμε τις ‘ασκήσεις μας στο σπίτι’, δεν πρόκειται για εξετάσεις που μπορείς να εξαπατήσεις. Ακόμη, και αν οι καθηγητές έχουν μεγάλη διάθεση να σε βοηθήσουν να περάσεις […] είναι προς το συμφέρον σου να περάσεις το διαγώνισμα σωστά», δήλωσε ο Ράμα.

    «Και επειδή είναι για το καλό μας», είπε, «πρέπει να έχουμε θεσμούς που λειτουργούν». «Όχι όπως έκαναν κάποιες χώρες στο παρελθόν, όπως μια γειτονική χώρα, η Ελλάδα για παράδειγμα, που εξαπάτησε πολύ. Πήρε χρήματα από την Ευρώπη, πέρασε μια περίοδο χλιδής και μετά κατέληξε πολύ άσχημα», τόνισε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

    Nα προσθέσουμε ότι ο Έντι Ράμα, πέρσι έθεσε θέμα πολεμικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα, για να πάμε στη Χάγη για χάραξη ΑΟΖ.

    Την ίδια στιγμή  φανατικότερος υποστηρικτής της ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ είναι ο Κ.Μητσοτάκης!

    Ο Κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, για πρώτη φορά τέτοια Σύνοδος φιλοξενείται σε χώρα υποψήφια προς ένταξη, ενώ υπενθύμισε ότι η όλη διαδικασία εκκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το 2003 και αυτό την στιγμή που ο Ε.Ράμα λίγο νωρίτερα μας αποκάλεσε… απατεώνες!

    «Η Ελλάδα εξακολουθεί να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων», σημείωσε ο πρωθυπουργός, ενώ σε ό,τι αφορά τις διμερείς μας σχέσεις με την Αλβανία ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η βούλησή μας είναι να βάλουμε τις διμερείς μας σχέσεις σε τροχιά ακόμη μεγαλύτερης προσέγγισης».

    Η Αλβανία ξεκίνησε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο του 2022 και πρόκειται να ξεκινήσει τη διαδικασία ευθυγράμμισης των νόμων της με το κεκτημένο της ΕΕ.

    Υπάρχουν, πολλοί τομείς που απαιτούν μεταρρυθμίσεις, όπως το κράτος δικαίου, η διαφθορά και η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο.

    Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι η κυβέρνησή του φέρει ευθύνη για την αργή πρόοδο σε βασικούς τομείς, ο Ράμα παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη. «Εκ των υστέρων, υπάρχουν πάντα πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα και υπάρχουν πάντα προβλήματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα, χωρίς αμφιβολία», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης.

    Η σύνοδος κορυφής της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί εν μέσω διαμαρτυριών υπό την ηγεσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου Σαλί Μπερίσα, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση Ράμα για διαφθορά και ότι δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει τη μαζική μετανάστευση.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ε όχι να μας προσβάλλουν και οι Αλβανοί και να κάνουμε τουμπεκί.λιγη αξιοπρέπεια ρε πουστη μου

    2. “Η Ελλάδα εξαπάτησε για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση”!

      * Οχι! “Φιλε Ραμα”! Η Ελλαδα, δεν εξαπατησε! Την εξαπατησε, η συνεχεια του Γ’ Ραιχ, που ονομασαν Ε.Ε και οι εκ των εσω Προδοτες! Ηταν ολα, προσχεδιασμενα! Η Ελλαδα, επεσε θυμα πλεκτανης, για να βαλουν χερι στα περιουσιακα της στοιχεια! Και οχι, μονο! Εν γνωσει της Ε.Ε! Σας διαβεβαιω! Οπως προσχεδιασμενη και εσκεμμενη ηταν και η αλλοιωση του ελλειματος, ωστε να οδηγηθουμε στο ΔΝΤ και στα παρελκομενα του! Εν γνωσει και παλι, της Ε.Ε! Σας διαβεβαιω! Και μαλιστα, μπορω και να τα αποδειξω, μιας και με το θεμα εχω ασχοληθει και στοιχεια διαθετω! Επι πλεον, ο σκελετος της δικογραφιας, εχει καταγραφει απο χρονια, στον σκληρο δισκο του εγκεφαλου μου! Και εχει δεσει! Ομως το ζητουμενο ειναι, το ποιος θα την λυσει! Ελα μου ντε!

    3. Ο μίστερ Άλμπα ας μας κάνει τη χάρη να διαβάσει καλλίτερα την ιστορία της Αλβανίας….που την ‘απελευθερωσαν’ ως προτεκτορατο….
      Δυστυχώς η Αλβανία μάς ‘σηκωνει μποι’ διότι την θέλει η Γερμανία στην Ε.Ε. και η ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ….
      Τον καιρό που είχε τον Εμβέρ Χότζα ….μας έβλεπαν με τα κιάλια….και τώρα θέλουν να μας πουν ότι τους αδικήσαμε??

      Μας χρωστά η Αλβανία και δεν της χρωστάμε…..

    4. Κοίτα οι τριτοκοσμικοί Σλάβοι βγάλανε και γλώσσα!
      τσιφσακια θα έρθει η ώρα σας

    5. Ρε πάλι βγήκατε εσείς οι δήθεν πατριώτες τού πληκτρολογίου από τους υπονόμους;; Γρήγορα μέσα γιατί βρωμάει η ανάσα σας κ ο εγκέφαλος σάς έχει γεμίσει ακαθαρσίες με τον τρόπο πού σκέφτεστε.Η Ελλάδα κ η Αλβανία είναι χώρες φιλικές, μέλη τού ΝΑΤΟ κ σε λίγα χρόνια ισότιμα μέλη στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    6. Ο Τουρκοφιλος Ραμα να δει τα χαλια της Αλβανιας και να παρει πισω ολους τους παραβατικους που κουβαληθηκαν στην Ελλαδα και …αλωνιζουν και δεν τον αφορα πως μπηκε η Ελλαδα στην ΕΕ!!! Κουβεντα δεν ειπαν οι μουγγοι για τα λεχθεντα απο τον Ραμα, οπως ειχαν μουγγαθει και οταν τα Αλβαναρια σκοτωσαν τον πατριωτη Κατσιφα εν ψυχρω, κατα τα αλλα βοηθουν να μπει η Αλβανια στην ΕΕ , χωρις κανενα ανταλαγμα για την Ελληνικη μειονοτητα της Β. Ηπειρου!!!

    7. Ραμα Μητσοτακης τα ίδια σκα@@ κανεις δεν τους θέλει τους αλβανούς στην Ευρώπη

    8. Συνάντηση δύο εγκληματιών,μαφιόζων,κλεφτών…Τιποτε άλλο……

    9. Απ’ ότι διάβασα αυτός ο Ράμα από μικρός ρουφούσε κόκα κι άλλα ναρκωτικά κι ΕΔΕΡΝΕ τη μάνα του
      Στο Μητσοτάκη θα κολλήσει;;

    10. Πολύ καλή κίνηση. Και πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών πάνε Αλβανία. Αυτό δείχνει ότι την υπολογίζουν πλέον αρκετά (και την φοβούνται λιγάκι ίσος) Η επίσημη ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει πάντα καλή διαγωγή στα αλβανικά θέματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ελλάδα έκανε την χάρη στην Αλβανία και αναγνώρισε τα διαβατήρια Κοσόβου σαν ταξιδιωτικά έγγραφα, άνοιξε γραφείο εμπορίου στην Πρίστινα .(μίνι αναγνώριση τού κράτους) Και γενικά απομακρύνει τον εαυτό τής από την μη νατοϊκή Σερβία. Η ακύρωση της επίσκεψης τού πρωθυπουργού στην Νότιο Αλβανία λογικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι η υπουργός εξωτερικών Αλβανίας Όλτα Τζατσκα δεν ήταν διαθέσιμη να τον συνοδεύει, και χωρίς εκείνη θα ήταν ατιμία να επισκευθεί αλβανικά εδάφη. Επιτέλους, η Ελλάδα ευθυγραμμίζεται

      1. Όχι Νότια Αλβανία κωλο Αλβανέ Αλμπι αλλά ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
        Αναγνωρισμένη βλακα

          1. Ούτε στα ποιο τρέλα σου όνειρα βλάκα.
            Άντε πηγαινε στο κωλο χωριό σου στη λάσπη με τα γουρούνια.
            Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λαχανα

        1. Τα ελληνοπουλα, μαγκες απο το καναπε! Για ελατε να την παρετε… θα γελασουν και οι πετρες!

          1. Σχεδόν την πήραμε το ’40 πολεμώντας κι εσάς και τους Ιταλούς . Στις μέρες μας δε , μια ντουζίνα f-16 θα στείλουμε και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο …
            (εκεί να δεις γέλια)

          2. Mια διμοιρία ΜΑΤ φτάνει για να σας κάνει να κρυφτείτε στα λαγούμια σας τηγανοκέφαλα πρεζόνια. Άντε να ξεκουμπιστείτε από δώ που ζείτε με τα επιδόματα που σας δίνουμε.Τα στερούνται οι Έλληνες για να τα παίρνετε εσείς χωρίς να δηλώνετε τα μαύρα εισοδήματά σας στην Εφορία. Φορολογούνται οι Έλληνες για να παίρνετε εσείς ψεύτικες αναπηρικές συντάξεις τις οποίες δεν είχατε δει ποτέ στα μάτια σας ενώ σε εμάς φέρατε από την πατρίδα σας εγκληματικότητα και ναρκωτικά. Ένας Χότζας σας χρειάζεται πάλι να σας λυσάξει στο ξύλο και στη φυλακη.

      2. Aλβανέ, η Ελλάδα δεν φοβάται την Αλβανία και ούτε ευθυγραμμίζεται όπως λες. Απλά οι πολιτικοί μας το παίζουν “πολιτισμένοι” και “υπεράνω”, χαρακτηριστικά για τα οποία δεν πείθουν, ότι τα έχουν, ούτε τους Ελληνες αλλά ούτε και τους Ευρωπαίους.,
        Αυτή τη στιγμή η Αλβανία καλώς ή κακώς έχει ανάγκη την Ελλάδα, προκειμένου να μπει στην ΕΕ, ενώ η Ελλάδα δεν έχει κανένα όφελος από την Αλβανία λόγω της φιλοτουρκικής στάσης της την οποία δεν την κρύβει καθόλου.

    11. Προσπαθούμε να καλοπιάσουμε αλβανούς σκοπιανούς και βούλγαρους γιατί η παιχτούρα τους τάζει εδάφη όταν την πέσει. Εμείς ως διεθνοδικαιάδες δεν κάνουμε τέτοια πράγματο εμείς δίνουμε μόνο κώλο στον μογγόλο γι αυτό και μας χλευάζουν. Έπειτα πληθυσμιακά είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά με όλους τους πίθηκες που έχουν μπάσει και εξακολουθούν να μπάζουν. Άρα αρκεί μια δήλωση του αλβαναριού ώστε να μας φτάσει το σκατό στην κάλτσα αφού γνωρίζουν πως ο εξ ανατολών επιβήτορας μας ψάχνεται. Μετά σας πείραξε η δικτατορία του μεταξά παλλακίδες των βαλκανίων.

    12. χαχαχαααα..εν τω μεταξυ για αυριο λεει 16 βαθμους, ασθενης βροχη και ανεμοι μεχρι 3 μποφωρ …χαχαχαα…ποσο γιδια τα θεωρει τα ελλαδιστανογιδα

    13. Λυστε μου μια απορια;
      Γιατι κοπτωνται οι δικοι μας τοσο πολυ να μπει η αλβανια η τα σκοπια στην ΕΕ;
      Τι οφελος θα εχουμε εμεις;
      Ρε ειμαστε να μας παρουν με τις πετρες καταλαβετέ το

    14. Από αυτά που έφαγε η Ελλάδα όπως λεει ο Αλβανος, μέρος αυτών και μαλιστα μεγάλο ίσως το μεγαλύτερο έφαγε και η Αλβανία μέσα από εμάς, αναπτύχθηκε μέσα από εμάς, πράγματα που στερήθηκε ο Έλληνας καρπωθηκαν και συνεχίζουν να καρπωνονται οι Αλβανοί. Σε όλα τα επίπεδα μιας κοινωνίας που θεωρείται ανεπτυγμένη, ας ρωτήσει τους συμπατριώτες του αν και τα ξέρει ο ίδιος καλύτερα.

      1. Η νδ του Σαμαρά το πασοκ και μετά ο σύριζα τους καλοδέχτηκε αυτοί είναι που φταίνε και έχουν ην ευθύνη

      2. Πολύ καλή κίνηση. Και πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών πάνε Αλβανία. Αυτό δείχνει ότι την υπολογίζουν πλέον αρκετά (και την φοβούνται λιγάκι ίσος) Η επίσημη ελληνική κυβέρνηση έχει δείξει πάντα καλή διαγωγή στα αλβανικά θέματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Ελλάδα έκανε την χάρη στην Αλβανία και αναγνώρισε τα διαβατήρια Κοσόβου σαν ταξιδιωτικά έγγραφα, άνοιξε γραφείο εμπορίου στην Πρίστινα .(μίνι αναγνώριση τού κράτους) Και γενικά απομακρύνει τον εαυτό τής από την μη νατοϊκή Σερβία. Η ακύρωση της επίσκεψης τού πρωθυπουργού στην Νότιο Αλβανία λογικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι η υπουργός εξωτερικών Αλβανίας Όλτα Τζατσκα δεν ήταν διαθέσιμη να τον συνοδεύει, και χωρίς εκείνη θα ήταν ατιμία να επισκευθεί αλβανικά εδάφη. Επιτέλους, η Ελλάδα ευθυγραμμίζεται

    15. Μην μιλάτε ρε εξωτερική πολιτικη κανει , που να ξέρετε εσείς από αυτά ολη ημέρα στον καναπέ εισαστε και σχολιάζετε.
      Έχουμε την καλύτερη κυβερνηση και πρωθυπουργό αχάριστοι Ελληνες αλλα έπρεπε να είχατε κανενα τσιπρα και κανενα Πολακη να σας γλενταει αμόρφωτοι ντενεκεδες.

    16. Εμεις οι Εθνικιστες δεν διεκδικουμε την Βορειο Ηπειρο αλλα ολη την αλβανια την θεωρουμε Ελληνικο εδαφος .Τακουσες λαθρεμπορα ράμα? Ο εθνικος σας ηρωας Σκερδεμπεης ηταν Ελληναρας που μόνο Ελληνικα ηξερε και στα Ελληνικα υπαγορευε τις εντολες του.Γκεγκε? Οταν μια. Εθνικη κυβερνηση παρει την εξουσια θα βρουμε την ακρη απλα τωρα κανεις πάρτυ γιατι δεν κυβερνουν Ελληνες

      1. Αι Κιούμπρικ ρε που θες ολη την Αλβανία.μπαγλαμα.

      2. Μία τέτοια περίπτωση (σύν-ομοσπονδία) θα ήταν τρελό σενάριο, μάλλον τρελά δυνατό σενάριο.
        Μία κεντρική κυβέρνηση και τρία διαφορετικά τοπικά κοινοβούλια (με όρους Κύπρου, πάντα ο αντιπρόεδρος και το 33% τής εκάστοτε κυβέρνησης αλβανικής προέλευσης).
        Θα άνοιγε δυνατότητες πού πότε πρίν δεν θα τολμούσε κανείς να σκεφτεί.
        Τέτοια μεγάλη ιδέα αν ποτέ γίνει πραγματικότητα θα ήταν το όνειρο τού Ισμαήλ Κεμάλ και τού στρατηγού Πάγκαλου να γίνει αληθινό.
        Είναι κάτι πού δεν θα ήθελε ούτε η Τουρκία ούτε και η Ιταλία – Γερμανία.
        Θα ήταν πολύ ισχυρή οντότητα,και θα προκαλούσε φόβο σε όλα τα Βαλκάνια, Ευρώπη και Τουρκία.
        Δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα βέβαια, απλά φανταστείτε το ΑΝ

    17. Κάτι έχουν πάθει αυτά τα βόδια οι πολιτικοί μας δεν μπορεί.. δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι μας έτσι και με τον Τσιπρα που φίλεψε πλουσιοπάροχα με τιμές μεγαλόπρεπου ηγέτη τον Ερντογαν άντε ρε κόπροι

    18. Την αληθεια ειπε ο ΡΑΜΑ και εγω σεβομαι αγπητοι μου τους Αλβανους. Ελεγχουν ολη τη διακινηση πρεζας στην Εΰρωπη και Β Αμερικη. Ουτε γι αυτο δεν ειμαστε ικανοι !!!!!!!

      1. Αααα τα κατορθώματα τους σε εγκληματικές ενέργειες είναι παγκόσμιος γνωστές πάτα στο γκουγκλ..
        ”Συνελήφθησαν Αλβανοί” θα δεις τους Αλβανούς Συνώνυμο της διακίνησης ναρκωτικών.

    Comments are closed.