ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ….ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Την επιχείρηση αποσυμφόρησης των κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών των πέντε νησιών του ανατολικού Αιγαίου προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοινώνοντας ότι  θα αρχίσει η σταδιακή μετακίνηση «ενός συνολικού πληθυσμού 2.380 ευάλωτων ατόμων αιτούντων άσυλο, συμπεριλαμβανομένων και των μελών των οικογενειών τους».

    Η επιχείρηση αφορά μετακίνηση των 2.380 προσφύγων από Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο και Λέρο σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα με στόχο την περαιτέρω μείωση του κινδύνου από την ενδεχόμενη εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού στα ΚΥΤ.

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «ο χρόνος μεταφοράς των 2.380 αιτούντων άσυλο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δύο εβδομάδων και είναι σε άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη των γενικών μέτρων προστασίας από τον Covid-19 που αφορούν στους γενικούς περιορισμούς μετακίνησης».

    Από τους 2.380 ανθρώπους οι 200 είναι ηλικίας άνω των 60 ετών (μαζί με τις οικογένειές τους πρόκειται για έναν αριθμό 650 ατόμων) και οι υπόλοιποι 1730 είναι άτομα κάθε ηλικίας τα οποία αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    «Η επιλογή των ευάλωτων ατόμων που πρόκειται να μετακινηθούν, έγινε μετά από αξιολόγηση του ιατρικού τους ιστορικού, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, τον ΕΟΔΥ, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Η διαδικασία της μετακίνησης τους στην ενδοχώρα και η εγκατάσταση τους στις δομές φιλοξενίας, θα γίνει σε συνεργασία όλων των ανωτέρω φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ« συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

    Οι 2.380 αιτούντες άσυλο θα φιλοξενηθούν σε δομές φιλοξενίας, σε διαμερίσματα και σε ξενοδοχεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ειναι ύπουλοι, βρώμικοι και προστυχοι. Εκμεταλλεύονται τον φόβο μας, μας εχουν κλειδαμπαρωσει και γεμίζουν την Ελλαδα με λαθρο, κάνοντας χώρο στα νησιά για να φέρουν κι αλλους. Αυτο πρεπει να το θυμούνται οι Ελληνες στις επόμενες εκλογες. Πρεπει να θυμόμαστε τι μας εχουν κανει ολα τα κόμματα τα τελευταία σαράντα χρονια. Ολοι ιδιοι και απαράλλακτοι, απο τα ιδια αφεντικα παιρνουν ολοι εντολες. Να το θυμόμαστε οταν ο Κουλης μας παρουσιαστεί σαν σωτήρας για τον ιο. Η ο Τσιπρας σαν Ελληνας που αγαπάει την Ελλαδα και τους Ελληνες, η η Φωφη σαν Αγία, η ο Κουτσούμπας υπερ των φτωχών κλπ. Να τα θυμόμαστε ρε γαμω το. Και να βάλουμε πάνω απο ολα το γενικό καλο και το καλο της πατριδας και οχι το προσωπικό μας συμφέρον. Το γενικό συμφέρον ειναι και το δικο μας, πρεπει να το καταλάβουνε.

    2. ΤΟΣΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΓΝΑΤΑΡΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ; ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΞΩ ΡΕ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    3. Ρε κουφάλες πληρώνω από τον ιδρώτα μου ασφάλιση που δεν έχω και έχει ο κάθε λαθροκανίβαλος και οι γύφτοι .
      Στα νοσοκομεία που πληρώνω αλύπητα νοσηλεύονται γύφτοι και κανίβαλοι .
      Πληρώνω αστυνομία και την έχουν να φυλάει τους λαθροκανίβαλους και να κυνηγάει τους γύφτους .
      Δεν έκανα πολλά παιδιά γιατί ήμουν υπεύθυνος για το μέλλον τους την μόρφωση τους και την αποκατάσταση τους Φέρατε τις κουνέλες τις μουσουλμάνες και τις γύφτισες να γεννούν τζάμπα στα νοσοκομεία μας και να τους δίνεται και επιδόματα για να τα μεγαλώσουν να τα κάνουν κλέφτες και ληστές να μας σκοτώνουν και να μας κλέβουν.
      Δεν αντέχω άλλο , έχω τρελαθεί με αυτά που κάνετε αφού έχετε καταστρέψει όλα τα όνειρά μου .
      Περιμένω την ώρα να πάρω την εκδίκηση μου

    4. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ;; ΣΤΑ ΟΠΛΑ !

    5. Ο/Η Θα μας τρελάνουν μ'αυτά που ακούμε και διαβάζουμε κάθε μέρα ... λέει:

      όπως εδώ “Η επιλογή των ευάλωτων ατόμων που πρόκειται να μετακινηθούν, έγινε μετά από αξιολόγηση του ιατρικού τους ιστορικού, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, τον ΕΟΔΥ, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Η διαδικασία της μετακίνησης τους στην ενδοχώρα και η εγκατάσταση τους στις δομές φιλοξενίας, θα γίνει σε συνεργασία όλων των ανωτέρω φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ« συμπληρώνεται στην ανακοίνωση. Αυτοί δε ξέρουν (μάλλον το κράτος μας) τ’όνομά τους κι έχουν κι όλας και ιατρικό ιστορικό!!!!!!!!

    6. Όπως λέει ο Χίος… Μια μέρα θα ξυπνήσουμε όλοι κ@βλωμενοι και θα τους πηδηξουμε… Και αυτούς…. Και αυτούς που τους κουβάλησαν..

    7. Ευάλωτα άτομα,αιτούντες άσυλο,ευαίσθητες ομάδες,αλληλέγγυοι η καταστροφή της Ελλάδας μας…

    8. 60άρηδες αλλοδαποί, που θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, με επιδόματα απλησίαστα για το μέσο Έλληνα, με δωρεάν παροχές διαδικτύου, τηλεφωνίας, στέγασης, σίτισης, φύλαξης, με άφθονα δικαιώματα και μηδέν υποχρεώσεις …. και στο τέλος με μια συνταξούλα, έτσι, για τις εισφορές στην κοινωνική ασφάλιση που δεν έχουν δώσει. Και μαζί με αυτά, να βλέπουμε μισέλληνες ψευτοαριστερούς θολοκοτουριάρηδες να τους υποστηρίζουν. Θα τρίζουν τα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας με το χάλι της πατρίδας αυτής, όπως την καταντήσανε οι εκλεγμένοι πολιτικοί μας. Κρίμα …

      1. Απολύτως σωστός.Μέσα σε λίγες γραμμές τα είπες όλα.Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας οι ιδεοληπτικοί αριστεροί και τα μέλη των μκο.

    9. ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΩΝ ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ !!!!ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!

    10. ……..ελπιζω να σας δωρισουν και απο μια μπουρκα σε ολους σας……… ετσι για το καλο στο νεο ξεκινημα της διαφορετικης ελλαδας.

    11. Με τις υγιες σας και συνχαρητιρια……. τα καταφερατε………την διαλυσατε την ελλαδα. Αξιοι !!!!!!!!!!!! Τα καλυτερα αξιζετε που ερχοντε…………

    12. Ώραια , άντε να δούμε τι θα ψηφίσουμε.. Δεν υπάρχει φως , ο ένας χειρότερος απ τον άλλο. Πες τε ποιον? Μην πείτε Χ.Α αυτοί εξαερωθηκαν.

    13. Σχεδια, που εχουν, απο χρονια, στα σκαρια, τα υλοποιουν, με προσχημα, τον “ιο”!
      Επι τη ευκαιρια, να πληροφορησω, οτι ο Ο.β.ριος, των Ιωαννινων, εχει παραδεχτει, οτι αποδεχτηκε, προσφορα του Σορος.

    14. μην ξεχνάτε την μεγάλη νίκη που πανηγυρίζατε τον Ιούλιο του 2019, δηλαδή που η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην Βουλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    15. Δεν ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ …μηταρακη παρτους σπιτι σου ή ΔΙΩΞΤΟΥΣ γιατι εμεις θα σε κυνηγησουμε και θα τους κυνηγησουμε….κοιτα να δεις τι θα γινει….ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΎΛΟΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    16. Τό παλιό γνωστό τροπάριο “οι αιτούντες άσυλο”τού γουρλομάτη.Ούτε ένα λαθροπίθηκος δέν έχει
      δικαίωμα ασύλου.Είναι παράνομοι εισβολειίς όπως οι Γερμανοί τό 1941.Πρέπει νά απελαθούν τό
      γρηγορότερον.Τό Υπουργείο Μετανάστευσης τού καραγκιόζη Μηταράκη καί ή εβραϊκή Υπαστη
      Αρμοστεία τού ΟΗΕ ο πιό ανθελληνικός οργανισμός στίς υπηρεσίες τής Νέας Τάξης Πραγμάτων
      συνεχίζουν μέ ζήλο τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος γιά τά αυσ-
      τηρά μέτρα τού “σκληρού χωροφύλακα” Χαρδαλιά.(Σκορδαλιά).Ο κορωνοϊός είναι πρόσχημα γιά
      είναι οι εθνικοί δρόμοι ελεύθεροι γιά τίς μεταφορές τών νέων εποίκων.Ο Κούλης είναι τό καλύτερο
      παιδί τής Νέας Τάξης αντάξιος τού σκατοψύχη τού πατέρα του.
      Γιάννης Λάκων

    17. Τραβα μαλακα ραγια ελληνα και ξανα ψηφησε κουλη καριολη και φορα μπουρκα ηλιθιε..μια κουλη μια τσιπρα βλακοελληνα για να μη χασεις την θεσουλα…..χρυση αυγη πουστηδες για να ξεβρωμισηωο τοπος.καλη ανασταση στο εθνος μας..

    18. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ; ; ;
      Στην Χώρα που Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ (για όσους δεν γνωρίζουν ΤΡΕΛΟΣ ονομάζεται ο Υμηττός) η εγκατάσταση των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στο εσωτερικό της χώρας μας, φυσικά και αποτελεί μέρος ενός πολεμικού σχεδίου του εχθρού, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΡΙΣΤΑ (με αντάλλαγμα της καρέκλας τους) οι εφιάλτες της Χώρας, που εδώ και χρόνια, σε απλά Ελληνικά ονομάζονται ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ! ! !
      Οπότε για τους ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ που δεν καταλαβαίνουν, σημαίνει πως για να κρατάς την καρέκλα και την μιστάρα σου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    19. Συνεχίστε έτσι, μια χαρά το πάτε…ο καιρός γαρ εγγύς!

    20. Πριν τις εκλογές, έταζαν να διώξουν τους εισβολείς. Μετά τις εκλογές έδωσαν σπίτια στους λάθρο, γέμισαν όλη την Ελλάδα. Σε εμάς μας φύλαξαν το καλύτερο. Μας έβαλαν τιμωρία στο σπίτι, μας χόρτασαν διοικητικά πρόστιμα και τρώμε κατάφατσα τον φασισμό τους.

      1. Πριν τις εκλογές, έταζαν να πατάξουν το νατιβισμό δλδ τους ντόπιους… κανείς δε το καταλαβε όμως!

    Comments are closed.