ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ “ΜΠΑΜ” ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    stolos

    Ως κρίσιμη, χαρακτηρίζουν την αυριανή ημέρα τα τουρκικά ΜΜΕ, λέγοντας πως μπορεί να αποτελέσει αιτία για επεισόδια στο Αιγαίο.

    Όπως αναφέρουν αύριο η Τουρκία έχει εξαγγείλει ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή στο Καστελόριζο σύμφωνα με την (παράνομη) NAVTEX 0959/19 και την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο το ΠΝ πρόκειται να πραγματοποιήσει δικές του ασκήσεις, όπως έχουμε ήδη αναφέρει.

    Όπως αναφέρει ο Τούρκος αναλυτής Ceyhun Booth: «Υπάρχει αύριο μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν εντάσεις αύριο μεταξύ 10:00 και 14:00 καθώς τουρκικές και ελληνικές ναυτικές δυνάμεις θα βρεθούν στον ίδιο χώρο».

    Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έσπευσε να προαναγγείλει τις ασκήσεις της μετά την εμφάνιση του Ρ.Τ.Ερντογάν μπροστά από χάρτη που παρουσιάζει τη «γαλάζια πατρίδα» των Τούρκων, λέγοντας πως αποτελεί μια κίνηση πανικού.

    «Πρώτα απ΄όλα πρέπει να τονιστεί ότι τέτοιες ασκήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν. Αυτό όμως που είναι σημαντικό, είναι ότι η Ελλάδα ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ασκήσεων στην περιοχή αμέσως μετά την εμφάνιση του προέδρου μας Ερντογάν μπροστά από το χάρτη με την γαλάζια πατρίδα», λέει ο Ceyhun Booth για να συνεχίσει:

    «Η δεύτερη διάσταση της όλης υπόθεσης είναι ότι όλη αυτή η δραστηριότητα θα εξελιχθεί γύρω από το νησί Καστελόριζο. Το τελευταίο είναι προβληματική περιοχή και θα παραμείνει προβληματική και στο μέλλον.

    Επομένως για ποιο λόγο πήραν αυτή την απόφαση; Η Τουρκία παρά τις προκλήσεις των Ελληνοκυπρίων και στην Ανατολική Μεσόγειο παραμένει σταθερή στις θέσεις της.

    Έχει εξηγήσει ότι θα συνεχίσει τις γεωτρήσεις της. Η Ελλάδα θέλει να τις σταματήσει αλλά δεν μπορεί γιατί δεν έχει την δύναμη στο Ναυτικό που έχουμε εμείς. Έτσι δεν μπορούν να μας αντιμετωπίζουν», συμπληρώνει.

    Η τουρκική NAVTEX

    TURNHOS N/W : 0943/19 MEDITERRANEAN SEA NAVAL TRAINING, ON 04 SEP 19 FROM 1000Z TO 1500Z IN AREA BOUNDED BY; 33 47.18 N – 028 47.17 E 33 55.02 N – 028 54.63 E 33 48.78 N – 029 04.05 E 33 40.94 N – 028 56.59 E CAUTION ADVISED.

    H Ελληνική NAVTEX

    IRAKLEIO RADIO NAVWARN 468/19 SOUTH EAST KRITIKO SEA. IERAPETRA SEA. FIRING EXERCISE. FROM 041000 UTC TO 041500 UTC SEP 19 IN AREA BOUNDED BY: 33-47,18N 028-47,17E 33-55,02N 028-54,63E 33-48,78N 029-04,05E 33-40,94N 028-56,59E CAUTION ADVISED. CANCEL THIS MSG 041600 UTC SEP 19

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εγώ αυτό που έχω να πω :ότι είναι να γίνει θα γίνει και προσωπικά πέρα από τον Θεό δεν φοβάμαι κανέναν άνθρωπο και κανένα όπλο γιατί πολύ απλά αυτά μπορούν να σκοτώσουν το σώμα , αυτό που έχει αξία είναι η ψυχή και αυτήν την σκοτώνει η αμαρτία..ας κάνουμε αγώνα να σώσουμε την ψυχή μας κι ας ζωθουμε με τα πιο ισχυρά μας όπλα που είναι η αγάπη για τον Θεό, τον Ιησού Χριστό το Αγιο Πνεύμα για τον συνάνθρωπο μας και η πίστη ότι την αγάπη μπορούμε να την αποκτήσουμε εάν πραγματικά έχουμε αληθινή θέληση … Μαραν Αθα

    2. στο χωριό μου λένε: θα μας κλάσουν τ’αρχίδια

    3. Πρέπει να κλείσει το θέμα εδώ και τώρα!!!!!!!!
      Πρέπει να πνιγούν στο Αιγαίο, είναι χεστες
      Αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει να εχωμε πολιτικούς με Αρ…….α εχωμε;;;

    4. Ελάτε ρε μπάσταρδοι Τούρκοι!!!
      Ελάτε να μάθετε πώς αυτή η χώρα, ποτίστηκε με αίμα, όχι προσκυνημένων, αλλά αντρών που μίλησαν με το θάνατο για την ελευθερία…!
      Το αίμα των προγόνων μας και των 3 παλικαριών που έπεσαν την νύχτα των Ιμίων και το δικό μας αν χρειαστεί, αυτό και θα σας πνίξει Τούρκοι μπάσταρδοι!!!

    5. Αυτα συμβαινουν, οταν σε κυβερνουν, Λεπριασμενα, Μ@υνοπανα!

    6. ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΌ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΊ ΠΑΤΟΥΝΕ ΤΏΡΑ ΣΕ ΔΎΟ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΊΑ.

    7. Κολληστε τους {κατά λαθος} καμια τορπιλη στα πλευρα να δειτε πως θα τα μαζεψουν και θα φυγουν οι θρασυδειλοι μπουνταλάδες ,μετα θα λενε παλι Μαλτα γιοκ…

    8. Ασε μας ρε φιλε με τους πατερες της ορθόδοξης εκκλησιας,ναι αυτους που εδωσαν αδεια σε αυτά τα τσογλανια να κανουν βιντεακια με τα αιματα …ποιοι πατερες ρε?? κανονιδι και μπαρουτι να μιλησει μονο ετσι καταλαβαινουν τα μεμετια γαμω τον πουστη τον λλαχ τους!!! κανονιδι και μπαρουτι μονο ετσι!!!!!!!!11

    9. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

    10. ΌΤΑΝ ΔΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΆΖΟΥΝ ΤΑ 6ΜΙΛΙΑ ΤΌΤΕ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΆΡΙ ΤΟΥΣ (ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ)

    11. Απλά θα τους κοιτάμε με τα κιάλια από μακρινή απόσταση όπως πάντα. Όσο η Ελλάδα θα υποχωρεί, Η Τουρκία θα διεκδικεί.

    Comments are closed.