ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ «ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ! Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Κοινοποίηση:
    plistiriasmoi

    Όπως είναι φυσικό με τις τιμές τόσο στην ενέργεια όσο και στις πρώτες ύλες να έχουν εκτοξευθεί, είναι βέβαιο πως θα αυξηθεί δραματικά ο αριθμός όσων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ήδη εδώ και δυο τρεις μήνες ένα στα τρία δάνεια που ρυθμίστηκαν το τελευταίο 12μηνο ξανακοκκινίζουν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει. Υπάρχει μεγάλο ζήτημα πάλι με τα κόκκινα δάνεια. Ολοι μιλάνε για εξωδικαστικούς μηχανισμούς.

    ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα! Ο εξωδικαστικός μηχανισμός δεν προχωράει και ο κυριότερος λόγος είναι γιατί οι εταιρίες διαχείρισης και οι τράπεζες δεν δέχονται την πρόταση που βγάζει το ίδιο το σύστημα. Η πλατφόρμα τι κάνει; Παίρνει τα πραγματικά περιουσιακα και οικονομικά στοιχεία του δανειολήπτη και βγάζει μία πρόταση με αλγόριθμο, μια πρόταση που ο δανειολήπτης μπορεί σε κάποιο βαθμό να ανταποκριθεί. Αλλά οι τράπεζες και τα funds δεν αποδέχονται αυτές τις προτάσεις, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

    ΧΡΕΗ - ΑΦΜ

    Χρέη προς το δημόσιο – Το γνωρίζατε;

    Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 6,5 εκατομμύρια ΑΦΜ. Από αυτά τα 6,5 εκατομμύρια ΑΦΜ έχουν γινει κόκκινα, δηλαδή χρωστάνε στην εφορία οφειλές που δεν μπορούν να αποπληρώσουν, περίπου 5 εκατομμύρια!!! Και το χειρότερο απ όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και ειδικά τον πέμπτο και έκτο μήνα, δηλαδή τ Μάιο και Ιούνιο, προστέθηκαν στα κόκκινα ΑΦΜ επιπλέον 800.000! Η συντριπτική πλειοψηφια αυτών είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Και αυτό μέσα σε ένα μολις ΔΙΜΗΝΟ! Η κατάσταση είναι τραγική!

    ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Η βαριά ευθύνη της ελλαδικής εκκλησίας

    Η χώρα πέφτει στα βράχια. Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και στον αφανισμό του ελληνικού έθνους. Στόχος και σκοπός αιώνες τώρα είναι ο αφανισμός του ελληνικού έθνους και η ορθοδοξία που δεν έχει καμία σχέση με την ηγεσία της Ελλαδικής εκκλησίας που είναι διπλά και τριπλά υπεύθυνη, ίσως έχει το κύριο βάρος αυτής της καταστροφής που βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα στη χώρα μας. Αν ήθελε η Ελλαδική εκκλησία να σταματήσει αυτό το έγκλημα, – που απ΄ ότι φαίνεται αυτή διαπράττει μαζί με το πολιτικό σύστημα της χώρας- θα είχε σταματήσει και δεν θα βρισκόταν ο Έλληνας σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα να μην έχει να φάει, να μην έχει ρεύμα και νερό, και να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πάνω από 4,5 εκατομμύρια μετανάστες στους οποίους παρέχονται τα πάντα και ο Έλληνας να ζητιανεύει. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο!

    ΚΡΗΤΗ - ΔΑΝΕΙΑ

    Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Κρήτης – κάναμε και ρεπορτάζ – έχουν ξεφυτρώσει κάτι «φιντάνια – σωτήρες» που δουλεύουν τον κόσμο ότι θα τους σώσουν το σπίτι και τους τρώνε χρήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες πάνω τους. 25-30.000 ΕΥΡΏ έχουν φάει συνολικά από τον καθένα που τους εμπιστεύεται και πέφτει στην παγίδα τους. Προσοχή που δίνετε χρήματα για να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι επιτήδειοι.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    Υπάρχουν ΟΜΩΣ και κάποιοι δικηγόροι – μεγαλοκαρχαρίες που θέλουν να φάνε τα ακίνητα των Ελλήνων και να αρπάξουν μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω των πλειστηριασμών. Είναι ένα έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε βάρος των Ελλήνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπάρχει κύκλωμα δικηγορων που κάνει τη βρώμικη δουλειά.

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ

    Ακούσαμε την εξής συνομιλία:

    «Δικηγόρος (κολλητός μεγαλοκαρχαρία δικηγόρου στην Αθήνα): Ελα φίλε (δικηγόρος- μεγαλοκαρχαρίας στην Αθήνα)  έχω άνθρωπο στη επαρχία (δικηγόρος στην επαρχία με κονέ στους πλειστηριασμούς)  με τρομερές διασυνδέσεις για τους πλειστηριασμούς. Μπορούμε να βγάλουμε πολλά φράγκα αν συνεργαστούμε. Μιλάμε για πολύ χρήμα!»

    Δυο λοιπον δικηγόροι των Αθηνών και ένας δικηγόρος από επαρχία ετοιμάζουν μεγάλη δουλειά με χοντρά φράγκα. Και να ήταν οι μόνοι λέτε; Πληροφορίες λένε ότι φαίρεται είναι μπλεγμένος και βουλευτής – δικηγόρος.

    Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τι γίνεται…

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Διαβάστε επιτέλους το κείμενο του Τραϊανού για τον ρόλο του airbnb για να καταλάβετε το σχέδιο που εκτελείται εις βάρος όχι μόνο των Ελλήνων αλλά εις βάρος όλων των λαών. “Σκουπίζουν” τα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ.

    2. Το …ελληνικο…κράτος είναι εχθρός του Ελληνικού Έθνους.

    3. Ολοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ . Και η επισημη Εκκλησια,που σιωπά και τα πολιτικα κόμματα, που ουτε ενα απο αυτα ( αυτες τις συμμοριες δηλαδη) δεν ζητα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΝΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Αυτο και μονο δειχνει καθαρα οτι ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Δεν γλεντανε μονο οι Δεσποταδες ,το ιδιο κανουν και ολα τα κομματα. Οταν αλλαξει η κατασταση ,και θα αλλαξει , ολοι αυτοι οι πλειστηριασμοι θα κηρυχτουν ΑΚΥΡΟΙ, οπως οι κατοχικες δικαιοπραξιες.

    4. Συγγενης μου χρωστουσε 230 χιλιαδες και ειπε να τους δωσει 200000 και δεν δεχτηκαν και μαλιστα ειχαν το θρασσος να του πουν οτι αφου εχει σπιτι γιαυτο δεν δεχονται Στελνοντας γραμμα στον Γεωργιαδη δεν του απαντησαν και οταν πηρε τηλεφωνο στο γραφειο του του απαντησαν οτι δεν ανακατευονται με τις τραπεεςΓια δανειο 20000 ητησαν 60000 και οταν πηγαν να το εξοφλησουν για να δωσουν εξοφλητικη αποδειξη τους ειπαν οτι πρεπει να πληρωσουν αλλες 30000 για επι πλεον τοκους που δεν ειχαν υπολογησει συνολο 90000 για δανειο 20000Απατεωνες που εκβιασουν και κανεις δεν τους ελεγχειΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ

    5. Αυτοί που αγόρασαν σπίτια με τα δάνεια και τα πλήρωναν κανονικά, το 2012 απώλεσαν την ικανότητα καταβολής και δεν κυκλοφορούν με κουρσάρες. Αυτοί στους οποίους αναφέρεστε, είναι ποντικοί του συστήματος και μέτοχοι των τραπεζών. Έχουν δανειστεί εκατομμύρια δεν τους κυνήγησε κανείς. Να μην τους συγχέετε με τα θύματα των τραπεζών. Καλό θα ήταν να υποστηρίξετε τον Ηλία στις ερχόμενες εκλογές.

    6. Και σε ρωτώ από όλους τους Έλληνες ακόμα και μεταγενεστερους Πόντιους μικρασιατες κλπ έχει τόσο αρχαίο δημοτολόγιο στους δήμους που να βρίσκετε στης βιβλιοθήκες Ελλάδας και κόσμου κανένας,,,,,,είμαστε οι μόνη φυλή στην Ελλάδα με δικό της γενεολογια καμία άλλη δεν μπορεί να το περιφανευτει αυτό εάν πληρώσεις εδώ θέλει χοντρό χρήμα βρίσκεις από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα και ο.ως οι αρβανιτες έχουν και για την Θράκη Χαλκιδική Μακεδονία ποιους έστειλαν εκεί

    7. Και σε ρωτώ από όλους τους Έλληνες ακόμα και μεταγενεστερους Πόντιους μικρασιατες κλπ έχει τόσο αρχαίο δημοτολόγιο στους δήμους που να βρίσκετε στης βιβλιοθήκες Ελλάδας και κόσμου κανένας,,,,,,είμαστε οι μόνη φυλή στην Ελλάδα με δικό της γενεολογια καμία άλλη δεν μπορεί να το περιφανευτει αυτό εάν πληρώσεις εδώ θέλει χοντρό χρήμα βρίσκεις από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα

    8. Οι μεγαλύτεροι δικηγόροι αρπαρχτες είναι οι δύο γιοι του αληστου μνήμης Σιούφα. Έχουν στήσει στον Ταύρο εισπρακτική επιχείρηση, που απασχολεί δεκάδες αποτυχημένους δικηγόρους μαζί με εκατοντάδες διοικητικούς και σωματοφύλακες.
      Συνεχώς εγγράφουν κατασχέσεις στα υποθηκοφυλακεία και μετά πλειστηριασμοί.

    9. Ο στρατάρχης Παπαμελετιου από την Πύλη Δερβενοχωρια Ηλληρικη ιστορία είχε διδαχθεί όταν όταν μιλησε στην Κύπρο που του είπαν να φυλάξει την αμερικανική πρεσβεία κλπ θάφτηκε Ασπρόπυργο ήταν γυναίκα.του από.εκει αρβανιτισα

    10. Κρυφοι μεσιτες για εχτραδακια, καραβαναδες, παπαδες, δικηγορακια, τραπεζιτες, κυπατζιδες, αφομοιωτες πλυθησμων κ.α.

    11. Κατ’ αρχήν η εκκλησία από εποχής ΣΙΜΗΤΗ και μετά και ειδικά από εποχής μνημονίων έχει στάση μη μου άπτου.
      Βρίσκεται απέναντι από τον απλό λαό.
      Απόδειξη;;;
      Η κοινωνία καταρρέει και οι επίσκοποι και ιερείς στον κόσμο τους, να χτίζουν παρεκκλήσια, να διοργανώνουν εκδρομές, να ζητάνε από τον κόσμο βγάζοντας δίσκους σε κάθε ακολουθία, να διοργανώνουν εκθέσεις ομιλίες συναυλίες, να χτίζουν σχολεία και μουσεία, δηλ. ζούνε στην κοσμάρα τους, απλά ο κόσμος κοιμάται….
      Πράγματι η εκκλησία θα μπορούσε με πολλούς τρόπους να σταματήσει αυτήν την άθλια κατάσταση την οποία βιώνει στο σύνολο της η κοινωνία.
      Θα μπορούσε να επαναφέρει στην τάξη την πολιτεία, με την δύναμη και την επιρροή που ασκεί γενοκότερα.
      Θα μπορούσε αξιοποιώντας τα ακίνητα της να βοηθήσει κόσμο και οικογένειες.
      Θα μπορούσε να συσπειρώσει την κοινωνία και να υπάρχει μεγάλη αντίσταση κατά όλων αυτών των αντεθνικών αντικοινωνικών και διεστραμμένων σχεδίων της πολιτείας.
      Θα μπορούσε τέλος τέλος να απαιτήσει σοβαρό οικονομικό ποσό από τα ακίνητα τα οποία έχει παραχωρήσει στην πολιτεία πρός όφελος του λαού.
      Όμως πόσα αργύρια έχουν μπεί στίς επισκοπές και στούς ναούς, είναι ένα ερώτημα τ οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν΄.
      Επειδή όμως ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου κάποια στιγμή όλα θα αποκαλυφθούν, εύχομαι μόνο να ζούνε όλοι όσοι έπαιξαν αυτό το βρώμικο και ανήθικο παιχνίδι σε βάρος της κοινωνίας μας.
      Όσο για τα φάουντσ τα μάουντσ και όλους τους αρουραίους μυρίστηκαν τυράκι και σίγουρα θα ορμήσουν.
      Εάν όμως έβλεπαν την φάκα θα το σκεφτόντουσαν.
      ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ……

    12. Είναι μια πολλή καλή έρευνα μεταξύ αρβανιτιας και Αλβανών που έχει γίνει φυσικά έχουν πάρει σαφή δείγματα από φανάρι στην Ευρώπη λένε ότι η αρβανιτια απορρίπτει των Αλβανό ότι αυτός ήταν κουμουνιστης εδώ φενετε ότι κρύβουν ότι ο αρβανίτης ηλληρος έκανε βασιλικούς γάμους όπως και να γίνει αξίζει να το διαβάσεις για να ξέρεις να μιλάς δημοδιογραφικα αν και πάνε να κουκουλωσουν τα θέματα να τα μπασταρδεψουν https://en.m.wikipedia.org/wiki/Arvanites

      1. Γιατί δεν κάνεις καριέρα στο OnlyFans; Θα σου πάει πολύ ΜΟΥΛΙΚΟ του κερατά.

    13. Ο καθένας μας δικαιούται να έχει ένα σπίτι. Τα πολιτικά κτήνη πώς έχουν τόσα σπίτια; Πού τα βρήκαν; Είναι αμαρτία να αγοράζεις σπίτι σε πλειστηριασμό, να παίρνεις το σπίτι του φτωχού για ένα κομμάτι ψωμί. Φυσικά και είναι συνένοχη η εκκλησία. Εδώ τρώνε με χρυσά κουτάλια από το κράτος και το εγκαλούν γιατί θέλουν κι άλλα. Τον λαό θα βοηθήσουν; Και τα συσσίτια ο λαός τα πληρώνει.

    14. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΟΝΕΤΑΙ…….

    15. ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΝΑΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΜΠΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΤΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΕΣ………

    16. Κάτι ήξερε ο Λεβέντης όταν ευχόταν “καρκίνο” στους μητσοτάκηδες

    17. ΚΑΠΤΕΝ Χίος έχουν ξαναγίνει όλα αυτά κάποτε με ένα έγκλημα φαγώθηκε μια τεράστια περιουσία που για να γίνει χρειάστηκε και συνεργασία πολλά τζακιών και επιτροπών εκκλησίας που μέχρι σήμερα μοιράζουν ξανάγινε με το χρηματιστήριο κραχ Νέας Υόρκης κλπ φαγώθηκαν μεγάλες περιουσίες γης οι πλούσιοι φτωχοί αγρότες που τα είχαν επί Οθονα ξαφνικά φτωχοί τα χάνουν όλα άλλοι φεύγουν άλλοι μένουν η αλλάζουν περιοχή, ναι αυτήν την εποχή ζούμε τώρα μπορεί να αλλάξουν ολόκληρες περιοχές πχ εάν σε μια περιοχή ζουν πχ 100 οικογένεια και οι 80 έχουν κόκκινο Αφμ τότε αργότερα έχουν πρόβλημα και αυτοί που δεν χρωστάνε δεν ξέρεις σε τη χέρια πέφτουν κλπ δεν είναι τυχαίο που ειδοποιούν τα βασιλεία βορείων χωρών δεν θα φύγετε από εκεί είστε η λευκή φυλή ,, είναι πολλή ύπουλη η εποχή ξαφνικά μπορεί να δεις την Εκάλη να περνάει σε εταιρίες και να γίνετε η σφραγίδα Αλβανική άσε σου λέω εγώ τα είχα δει αυτά όλα προτιτερα κλπ πάμε πολλή πίσω όχι μπροστά περνούν με το έτσι θέλω βουνά που τα έχουν σε συμβόλαια και τα δηλώνουν και δεν περνούν τα Τουρκοβούνια από την Αγγελόπουλου που τα βρήκε από την Κρήτη πχ τα περνάνε όλα σε εταιρίες ολόκληρη Εύβοια και ανήκει στο βαρδινογιαννη έχουμε ένα αίσχος για αυτό δεν σεβετε ο κόσμος μπορεί αύριο να δεις των Αλβανό που τον είχες υπηρέτη να σου περνει το σπίτι με μια Εταιρία 100 σπίτια μέσα κλπ κλπ άστα να πάνε ,αυτά είναι όλα αλήθεια για αυτό λέω γη και ύδωρ τι αίμα στον αέρα

    18. Επανασταση και θανατος στον καθε προδοτη ας τολμησουν θα γινει ο ταφος τους.
      ρεεεεεεε ουυυυυυυυσσσσσστττττ.

    19. 6 Μαΐου 2023 η στέψη του Βασιλιά Αγγλίας ανακοινώθηκε επίσημα πριν μια ώρα

    20. Ο Πούτιν φταίει και η Ρωσία!… ή μήπως η Τουρκια;Η Κίνα φταίει!

    Comments are closed.