“ΣΕΡΙΦΗΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΕ ΤΡΕΛΟ “ΣΟΟΥ”! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ”! ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” – ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ…ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    χαρδαλιας

     Στο κόκκινο μπαίνουν οι εξής περιοχές 

     

     

    Λευκάδα εκτός από το Μεγανήσι

    Θεσπρωτία

    Σύρος

    Σάμος

    Άρτα

    Διδυμότειχο

    Δήμος Λοκρών

    Αμφιλοχία

    Ηράκλειο

    Κορινθία

    Κάνοντας αναφορά στην Λάρισα και στον Βόλο κάλεσε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    Παραμένουν κόκκινες η Κεφαλονιά, η Ηλεία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Θάσος, η Αγιά, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού, η Ζίτσα, το Ναύπλιο, η Τανάγρα.

    Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι σε βαθύ κόκκινο μένει η Αττική και προβληματίζει πολύ ο Πειραιάς. Εκεί θα ενταθούν οι έλεγχοι για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ίδια εικόνα και στον δυτικό τομέα Αθηνών που τα ενεργά κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 1.000.

    Επίσης, στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») παραμένουν οι δήμοι Καλυμνίων και Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης και οι Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας (πλην Σκύρου), Αχαΐας, Αρκαδίας.

    Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ο Δήμος Μυκόνου βγαίνει από το επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου και μπαίνει στο επίπεδο επιτήρησης, μιας και υπάρχει βελτίωση στην επιδημιολογική εικόνα του νησιού, όπου υπάρχουν 3 ενεργά κρούσματα, όταν στις 3 Φεβρουαρίου είχαν φτάσει τα 53.

    Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμα ότι: προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού από την Δευτέρα 1η Μαρτίου έως και τις 15 σε Κακκαβιά και Ευζώνους το ωράριο θα είναι επτά το πρωί με επτά το απόγευμα. Θα μπορούν να εισέρχονται 400 άτομα ημερησίως.

    Από την Δευτέρα 1η Μαρτίου οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενους με νέες βεβαιώσεις έως τις 8 Μαρτίου.

    Για την Τσικνοπέμπτη είπε ότι θα ισχύει ότι ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

    Ο κ. Χαρδαλιάς κλείνοντας την ενημέρωση και κάνοντας τον απολογισμό του ενός χρόνου, λύγισε και με σπασμένη φωνή ευχαρίστησε όλους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Φήμες λένε ότι αλλάζει όνομα το κόμμα από νέα Δημοκρατία σε νέα Τρομοκρατία

    2. ΤΑ ΚΟΡΚΟΔΙΛΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Η
      ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ , Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ
      ΣΥΝΧΩΡΕΙ & ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΛΛΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ !!!

    3. Ο ΙΤΑΛΌΣ ΓΙΑΤΡΌΣ ΜΟΝΤΑΝΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΆΛΕΣΕ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ
      Μ Α Φ Ι Α…….

    4. (ΚΆΝΩ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ ) ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΠΕΚΤΕΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΈΙΤ ΣΤΟ ΦΥΛΆΚΙΟ .ΒΓΆΛΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΆΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΈΣΑ Η ΣΑΜΟΘΡΆΚΗ !!!! ΟΠΩΣ Η ΊΜΒΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΝΕΔΟΣ ‘ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΙ !!” ΌΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΚΟΠΕΊ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΛΙΜΆΚΙΟ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΆΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ !!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΩΣΤΕ ΒΆΡΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΆΚΗ ΜΑΣ !!!! ΜΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΎΡΚΟ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΆΝΟΙΞΗ ΡΟΥΘΟΎΝΙ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ .

    5. θελουν να μας ελενχουν και να μας κουμανταρουν και σα προβατα φοβισμενα εμεις υπακουμε πιστα στα πιονια των μασονων απλα

    6. Πάρτε το απόφαση δεν θα μας “ξεμαντρώσουν” πριν το Πάσχα μέσα σαν τα γίδια στο μαντρί θα μας έχουν με την χρήση “μαγειρεμένων” αποτελεσμάτων και καλά σας κάνουν αφού τρέχετε να κάνετε τα τεστ χωρίς να υπάρχει λόγος και το εμβόλιο.

    7. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΜΕ ……ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ !!!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΏΣΤΟΥΣ …..ΨΥΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !!!!!!! ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΥΣ !!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    8. Άμα τον πετύχω να τσικνίζει έξω θα τον γ@μ@σο.

    9. ΣΕΡΊΦΗ ΣΕ ΜΙΣΟΎΜΕ. ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΆΣΕΙ ΑΥΤΌ…..

    10. μια παροιμία λέει ” ο ψεύτης με τους όρκους και η πο#ταν# με τα κλάματα

    11. Επείγον. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει 34 στρέμματα ελληνικής γης στην Τουρκία. Προχωράει κανονικά η δημιουργία αμιγώς ισλαμικης πόλης ελάχιστα από τα σύνορα με την τουρκια με τελικό σκοπό την προσάρτηση ελληνικών εδαφών από την Τουρκία. Αυτός είναι ο σκοπός του Μητσοτάκη. Μέσω των μεταναστών χάνουμε εδάφη.

    12. Έτσι θα το πηγαίνουν. Εβδομάδα εβδομάδα, μήνα μήνα. Η ζωή σας θα είναι εγκλεισμός στα σπίτια. Όσο δεν αντιδρά ο κόσμος, τόσο περισσότερο καιρό θα τραβήξει ο εγκλεισμός.

    13. Παντος ρε παιδιά δεν πρέπει να έχει μίνι ούτε δείγμα από τον κορονοιο έσκασε από τα γέλια με τα τραγελαφικα που γίνονται, μα τόσο απίθανοι; αυτό πάει φουλ για το βιβλίο γκίνες, ήμαστε η μοναδική σε όλο το ηλιακό σιμπαν που ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΑΜΕ ΠΑΙΖΟΔΡΟΜΟ εεε αντε τώρα να υπαρχή κορονοιος, τάδε έφη Δήμος Ευόσμου Κορδελιού, μπράβο δημαρχαρα είσαι απίθανος αφού κατάφερες να μονοδρομισεις ΠΑΙΖΟΔΡΟΜΟ

    14. Επίταξη στα ιδιωτικά νοσοκομεία όλα… Χτες… Θα στενοχωρηθουν οι σπόνσορες σας αλλά έτσι πρέπει να γίνει…..

    15. πιο καραγκιοζης ειναι μονο το αφεντικο του ουστ τομαρια

    16. Ρε βλακα μοσχαροπαπαροκεφαλε έχεις και εσύ αισθήματα; γιατί ξερω τα ζώα δεν εχουν

      1. Όχι βέβαια! Τα ζώα φυσικά έχουν! Ο εν λόγω βόϊδακλας αποκλείεται…

    17. Πέρσι τέτοιο καιρό υπήρχε ΕΝΑ κρούσμα, σήμερα ,λόγω των σούπερ επιστημόνων γεμίσαμε . Μπράβο ρε επιστημοναρες του ΚΩΛΟΥ.

    18. Λυγισε η φωνη του λεει. Οι ανθρωποι που εξαθλιωσατε τι να πουν; χαρδαλιαδες, τσιοδρες και 301 ανθελληνες χαριστε τους μισθους σας για να συγκινηθει και ο ελληνικος λαος. Αλλιως τον δουλευετε κανονικα.

      1. Οι άνθρωποι που εξαθλιώθηκαν, που να είναι άραγε:: Μήπως στον καναπέ και με το πληκτρολόγιο αγκαλιά::: ¨Όχι μόνο το Πάσχα αλλά, θα είναι μέσα μέχρι να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση πληθυσμού και η εκχώρηση Ελληνικής γης, βάσει του σχεδίου…

    19. Όσο υπάρχουν μπάτσοι και όχι αστυνομικοί με κρίση αυτά τα σκουλήκια έχουν χέρια και αγγίζουν τα πάντα και τους πάντες.

    20. Σε χωρες με 200 κρουσματα και ανω στις 100.000 οπως λενε οι κομπογιανιτες λοιμοξιωλοι ανοιγουν τα μαγαζια και στην ελλαδα των 35 δηθεν κρουσματων σε 100.000 οι περιορισμοι αυξανωνται.Ζουμε σε ενα κρατος παραλογων και λαμογιων.Οι δηθεν γιατροι ουτε για σκουπιδιαρηδες δεν κανουν.

    21. θελω να δω τωρα τσικνοπέμπτη αυτοι ολοι που μας διαταζουν πως θα κανουν την ημερα τουτη ??? ο καθενας μονος σπιτι του ???η τυπου ικαριας οπως ο μητσουτακης ??? θα ηθελα με καποιο τροπο να τους δω τι θα κανουν ολοι αυτοι ??? κι γενικα φανταζομε κρυφα τσιμπουσια και με γιουσουφακια παρεα ………..

    22. Καλύτερα την Τσικνοπέμπτη μέσα έχει γενέθλια ο γκαντέμης.

    23. Πάντως το ‘σερί’ της γκαντεμιάς, και τι γκαντεμιάς, συνεχίζεται. Εδώ και πολλά χρόνια, περιμένει κόσμος να εορτασθούν τα 200χρονα της επετείου του ’21, και ΄έσκασε μύτη’ ο ιός! Ακόμα κιαυτό μαγάρισε ο καραγκαντέμης! Άν ζούσε το 1821, τα πληρώματα των ξένων πολεμικών στο Ναυαρίνο, θα είχαν ψοφήσει από τύφο!!!

    24. Να πάνε να πνιγούν οι άθεοι αφορισμένοι!!! Κρατούν τους Έλληνες φυλακισμένους κ ο κάθε ανώμαλος είναι έξω ελεύθερος!

    25. το πασκεδι κανει κινηση να ανοιξουν τα εστιατορια απο μονα τους . μπες στηνν σελιδα να δεις το καλεσμα και πεστο στον σταθμο σου. θα γινει χαμος. μπες σε αυτην την κινηση μπροσταρης

    26. Δεν φταίει αυτός, ο λαός που υον αφήνει να παριστάνει τον σερίφη φταίει.

    27. αρε προβατα τι βλακειες ειναι αυτες ???? ακου εκει θα υγενετε τοτε τοσο και μετα τελος ??? τοτε βγαινει παγανια ο κορονοιος ??? μα ποιος βλακας τα πιστευει ???μονον προβατα !! ουτε στην εποχη που θεριζε η φυματιοση δε καναν αυτα τα χαζα

    28. εκει που φέρνουν λαθρο !!!! α κι να ανοιξουν καταστιματα παλι με αδια εξόδου και 3 ωρο εξω μετα μεσααααααααααααααα

    29. Μη στεναχωριέστε. Μία εβδομάδα ακόμα και τελειώσαμε με τον κορωνοϊό. Βήμα-βήμα για να μην διαμαρτύρεται πολύ ο λαός. Θα μας πάνε με μέγιστη πίεση και φυλάκιση ώσπου να μας πείσουν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε για να «ελευθερωθούμε». Επίσης στοχεύουν στο να μας κάνουν να θέλουμε το πιστοποιητικό (το οποίο αφού διαδοθεί αρκετά θα το περάσουν και επί ή εντός του σώματος) και βάση αυτού θα επιτρέπονται κάποιες στοιχειώδεις μετακινήσεις και κοινωνικές ασχολίες. Οι μάσκες είναι μόνιμες, το έχουν πει αυτό. Τα εμβόλια θα επαναλαμβάνονται ή δύο ή τέσσερις φορές ανά έτος. Όλο το θέμα των μεταλλάξεων εκεί στοχεύει. Αυτά και άλλα «ωραία» έχει το πρόγραμμα.

    30. ψησταριες στα μπαλκονια σημαινει κινδυνος για πυρκαγιες … μακαρι να βγω λαθος ….

    31. ΑΠΌ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΔΙΠΟΔΑ ΌΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ. ΤΟ ΓΈΛΙΟ;;;;;;;;;;;; . ΜΑΝΤΈΨΤΕ.

    32. αυτο το οι επομενες 2 εβδομαδες θα ειναι κρισιμες οποτε το ακουω θελω να αδειασω ολη τη γεμιστηρα σε οποιον το λεει..κακο ψοφο να εχετε ανθελληνικα σκουλικια..μονο να ξαναπιασουμε το g3 στο χερι θελω που θα παει..

    33. Όσο θα κάνουν το πάρτυ τους οι τούρκοι στο Αιγαίο μας δηλαδη

    34. Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Από δω και πέρα έτσι θα είναι η ζωή. Αυτή είναι η “νέα ” -παλαιά- τάξη πραγμάτων. Αφαίρεσαν όλα σου τα ανθρώπινα δικαιώματα, έφεραν τους λαθροεποικους με το στανιό και σε γύρισαν στον μεσαίωνα με το πρόσχημα του Κορωνιού. Αντέχεις να ζεις έτσι;

    35. όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    36. Χωρίς τη δική σας προσπάθεια, χωρίς τις δικές σας θυσίες καθηστε φιμωμενοι και κλειστοί στο κλουβάκι σας… Χαχαχα κάνεις πια δεν είναι φοβισμένος όπως λέει ο Χαρδαλιας! Εμβολιαστειτε όλοι μα όλοι για να νικήσουν οι πολυεθνικές εμβολιαστικες εταιρίες λίγο παραπάνω, όσο για την αποτελεσματικότητα των εν λόγω εμβολίων όπως λέει κι ο Π. Ο. Υ ακόμη δεν έχει επιβεβεωθει!!!! Ξυπνήστε, βγείτε και κάψτε τους τη βουλή, όλοι έξω γιατί δεν θα μας τρελάνουν οι ΑΝΏΜΑΛΟΙ!!!!!!!!!

    37. Έλληνες και Ελληνίδες;;;; αλλοδαποί, ρομά και τρανσέξουαλ είναι σε δεύτερη μοίρα;;;;;

    38. ρε ψευτες διωξτε ολους τους λαθροεισβολεις απο την αθηνα και θα δεις ποτε θα καθαρισει το τοπιο κοψτε το παραμυθι πια ο καθε απιθανοπουλος βγαινει και παρλαπιπαρει στην τηλεοραση . αργοτερα η εκρηξη δεν θα μαζευετε με τιποτα εννοω την εκρηξη του λαου θα σας λυντσαρουν

    39. ξερουμε οι επομενες 2 βδομαδες ειναι κρισιμες καρναβαλε

      1. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!!!!
        ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!

        1. ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ηταν ηγετης και πανω απο ολα Ελληνας αυτοι ουτε που ξερουν ποιος τους εσπειρε αυτο ηταν αναμενομενο γιατι ολους τους εγκλεισμους επιτηδες τους κανουν δεν μπορει οταν πλησιαζει μια γιορτη τοτε ανεβαζουν τα νουμερα ειναι σκουλικια ολοι αυτοι

    Comments are closed.