ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ; ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ

    Υπάρχουν 27 υπουργοί στη νέα γαλλική κυβέρνηση, η πιο σφοδρή κριτική όμως ασκείται σε έναν: στον 56χρονο μαύρο ιστορικό Παπ Ντιαγιέ, που είναι ο νέος υπουργός Παιδείας. «Ο Εμανουέλ Μακρόν επέλεξε την πρόκληση, τοποθετώντας στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κάποιον που υποστηρίζει μια φυλετική και ουοκιστική ιδεολογία», δήλωσε η αρχηγός της δεξιάς Μαρίν Λεπέν.

    Ο Μακρόν – που στην πρώτη του θητεία κατηγορήθηκε ότι κυβερνά από τα δεξιά – ήξερε τι έκανε διορίζοντας τον Ντιαγιέ. Γιατί ο τελευταίος είναι ένα σύμβολο για την αριστερά.

    Γιος ενός Σενεγαλέζου τον οποίο γνώρισε ελάχιστα και μιας Γαλλίδας, αδελφός μιας από τις γνωστότερες γαλλίδες συγγραφείς, και μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Μουσείου Ιστορίας της Μετανάστευσης, ο νέος υπουργός είναι ένας διακεκριμένος διανοούμενος. Αποτελεί επίσης ένα σύμβολο της διαφορετικότητας, την οποία εξηγεί σε βιβλία όπως «Η μαύρη κατάσταση: δοκίμιο για μια γαλλική μειονότητα», που εκδόθηκε το 2008.

    Στη «Μαύρη κατάσταση», ο Παπ χαρακτηρίζει τη μειονότητα όχι ως μια χωριστή κοινότητα, αλλά ως ένα άθροισμα εμπειριών: όταν οι μαύροι της Γαλλίας ζητούν δικαιώματα και αξιοπρέπεια, επιδιώκουν την πλήρη αναγνώριση της γαλλικής τους ταυτότητας και ταυτοχρόνως ενισχύουν τις οικουμενικές αξίες της Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει αντίφαση ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το όνειρο του Ντιαγιέ είναι οι μαύροι της Γαλλίας να γίνουν σαν τους εβραίους συμπατριώτες τους, «που είναι ελεύθεροι να είναι Εβραίοι με τον τρόπο τους, ή να μην είναι».

    Οι κριτικές για τον διορισμό του δεν προέρχονται μόνο από την ακροδεξιά. Του καταλογίζουν ότι, πριν διοριστεί, είχε καταγγείλει τη ρατσιστική πολιτική της γαλλικής αστυνομίας. ‘Η ότι είχε μιλήσει για έναν “δομικό ρατσισμό” στη Γαλλία. Η ότι σε μια συνέντευξή του στη Monde είχε πει ότι συμμερίζεται τα περισσότερα επιχειρήματα του κινήματος “ woke”: «Όπως τα επιχειρήματα του φεμινισμού, της οικολογίας και του αντιρατσισμού».

    Σύντομα και στην Ελλάδα θα δούμε τέτοιες εικόνες. Πατριώτες, Έλληνες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Δηλαδή για την Γαλλία που είναι πυρηνική υπερδύναμη ένας Σενεγαλέζος υπουργός είναι καλός αλλά για την Ελλάδα δεν είναι; Πως την έχουμε δει έτσι; Να προτιμάμε ντόπια λαμόγια μόνο και μόνο επειδή είναι ντόπια;

    2. Βαλε εναν λοατκι στο υπουργειο εθνικης αμυνης. Ρε κουλη…θα το προχωρησεις το πραγμα πιο πολυ……

    3. Η εθνική Γαλλίας για χρόνια έχει μέσα την μισή Αφρική , ο Σενεγαλέζος Υπουργός σας έβγαλε τα μάτια;

    4. Γιατι εδω σε μας ρε φιλαρακια που ειναι ολοι τους Ανθέλληνες είμαστε σε καλυτερη μοίρα??Τους νοιαζει το πως θα κονομίσουν τα περισσότερα χ@στηκαν για το λαο

    5. Αντε και στα δικα μας. καλομελετα και ερχεται που λεει και ο θυμοσοφος λαος μας.Και ας πουμε οτι οι γαλλοι ηταν αποικιοκρατες και ειχα ενα εστω υποτυπωδη λογο να βαλουν σενεγαλεζο για υπουργο.Να ευχομαστε να μη συμβει και σε μας αυτη η καταντια…

      1. ΝΑΙ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.

    6. στον πουστρον εκτός από χρέη ζιγκολό του αρέσκεται κ. στο μαύρο κρέας. τι ΣΚΑΤΑ διανόηση γαλλίας θα ήταν αν δεν είχε την ανωμαλία κ. την διαστροφή.ο αράπης μισεί τους λευκούς Γάλλους(στα λίγα που γράφονται το αρθ.)…..
      ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ Κ. ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΕΠΙΔΙΑ Κ. ΌΠΛΑ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΌ 2 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022……. Ο σκυλαραπας ξεσηκώνει ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΎ ΥΠΟΥΛΑ . ΜΕ ΠΟΛΎ ΒΡΏΜΙΚΟ ΤΡΌΠΟ.

    7. ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ !! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΓΙΑ ….ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.

    8. αράπηδες και τους προμοτάρουν, είτε ως “άριστους” μαθητές, είτε ως ελληνοποιημένους, επειδή έτυχε να γεννηθούν εδώ. Όλοι αυτοί αύριο θα ψηφίζουν και θα ψηφίζονται. Όλοι αυτοί, θα έχουν δικαιώματα και κάποιος από αυτούς, θα βρεθεί μέχρι και Α/ΓΓΕΘΑ, αφού θα έχει το δικαίωμα να εισαχθεί στη σχολή Ευελπίδων. Αριστεροί και δεξιοί, η καταστροφή της Ελλάδος. Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ μαζί ένα πατριωτικό κόμμα στις επόμενες εκλογές.

    9. Η νέα γκρίζα φυλή του δόγματος Καλλέργη,επιδιώκει πλήρης αμάθεια στα παιδιά μας για να αφομοιώσουν πιο εύκολα την μανιφεστολογική παιδεία της παγκοσμιοποίησης,δημιουργώντας παντού παγκοσμιοποιημένους σκλάβους. Ήταν που ήταν μπουρδέλο η Γαλλική παιδεία,θα γίνει ακόμα χειρότερο!!! Η Ελλάδα έχει την Κεραμέως γι’αυτόν τον σκοπό. Μόνο εμείς οι γονείς μπορούμε και πρέπει να είμαστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την παιδεία και τις αρχές που θα δώσουμε στα παιδιά μας. Ξαναγυρίσαμε στην εποχή του Κρυφού Σχολειού,ειδικά με τις ηλήθιες δικαιωματικές νομοθεσίες που υπάρχουν σε κάθε κράτος και τις καλλιεργούν από πολύ μικρές ηληκίες στα παιδιά μας.

    10. Δεν μπορεί το πουστάκι χωρίς τον μαύρο!

    Comments are closed.