ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΓΑΔΑ! ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ… ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    lignadis-1

    Οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως στην υπόθεση Λιγνάδη οδηγούν όλο και πιο πολύ στο συμπέρασμα της καραμπινάτης συγκάλυψης αλλά και της βοήθειας που βλέπουμε πλέον σε κάποιες περιπτώσεις να προσφέρουν οι ίδιες οι αρχές στον κατηγορούμενο καλλιτέχνη!

    Σύμφωνα με πληροφορίες που οργιάζουν στους διαδρόμους και στα γραφεία του αστυνομικού μεγάρου, ακόμη και το κινητό του που περιλαμβάνει πληθώρα στοιχείων και θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ καθοριστικό στην ανάδειξη της αλήθειας, δεν έχει κατασχεθεί όπως θα έπρεπε εκ της προβλεπόμενης διαδικασίας, αλλά μένει απλώς… πεταμένο μέσα σε ένα συρτάρι στη ΓΑΔΑ.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Το κακο ειναι οτι θα εξαντλησει την 4ετια… Γιατι με αυτη την οργη λαου κανενας δεν παει σε εκλογες τωρα.

    2. Έχουν πολύ δίκιο οι φίλοι γι αυτά που λένε.Ψηφίζουμε σαν τα ζώα τόσα χρόνια τουs βρωμιάρηδεs ενώ ξέρουμε τι σκατά είναι κατά βάθοs.Μόνο και μόνο για να διοριστούμε εμείs ή τα παιδιά μαs και να εξασφαλιστούμε.

    3. Τελικά πόσο δίκιο είχε ο Μελισσανίδης που σάπισε τον χασοδίκη στο ξύλο στην ψαροταβέρνα στον Φλοίσβο

    4. Ρε παιδιά, αυτός ο μ@λακας της κεερφα που εξαφανίστηκε μόλις ακούστηκε πως στο κόλπο ήταν η solidarity now? Που κρύφτηκες πετρακη, τέλος η αλληλεγγύη? Α ρε μ@υνοπανα όλοι σας.

    5. Στέφανε ξεβρακωσε τους…. Φυλακή σαν τον Βουλευτή Αξιώτη….

    6. Ελένη Κούρκουλα χθες: Όχι, ο Λιγνάδης δεν ήταν στο σπίτι μου

      Ελένη Κούρκουλα σήμερα: Ναι, ο Λιγνάδης ήταν στο εξοχικό μου τότε

    7. Πίσω από τις ΜΚΟ ξέρουμε όλοι ποιος κρύβεται.Να μας πει π Στέφανος Χίος αν τώρα όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται για τις παιδεραστίες είναι τυχαίο.Η τους ξεμπροστιάζει ένας συγκεκριμένος που ξέρουμε και αυτός ποιος είναι ( τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι ) για να χτυπήσει το μεγάλο κεφάλι και το συνάφι του που κρύβεται πίσω από τις ΜΚΟ.

    8. Η ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ …..ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    9. Πίσω από τις ΜΚΟ ξέρουν μέχρι και οι πέτρες ποιος κρύβεται.Να μας πει ο Στέφανος Χίος από ποιον, γιατί και αν γίνεται τώρα τυχαία όλο αυτό το σούσουρο για τις παιδεραστίες!!!Η κάποιος που πάλι ξέρουμε όλοι ποιος είναι ( τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι) θέλει να χτυπήσει το μεγάλο κεφάλι πίσω από τις ΜΚΟ.

    10. Δίνουν Μενδωνη στα σκυλιά, βγάζουν λάδι Λυμπερακη και μκο. Όλοι μαζί τα τρώνε.

    11. Σκεφτείτε ο Στεφ να φαίνονταν ότι είναι ο πραγματικός εκδότης του μακελειό.
      Και ο Λιγνάδης αυτός που είναι.
      Ποιος θα έτρωγε τη μεγαλύτερη ποινή;;;

    12. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Λιγδιάρη και τον Κούγια εκτός φυλακής δείχνει την σαπίλα μιας κοινωνίας

    13. Δεν ίσχυει στο ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ αυτό
      Χρειάζεσαι ανακριτική πράξη για έρευνα οικίας και τηλέφωνου κλπ ! Δεν την έδωσαν

    14. Βγαλτα ολα στη φορα. Οχι μονο για τις παιδεραστιες αλλα και για τις μκο. Που βρισκουν τα λεφτα και δινουν επιδοματα και σπιτια στους λαθρομεταναστες; Γιατι οταν βρισκουν λεφτα για τους λαθρομεταναστες, φανταζεσαι τι δινουν στους πολιτικους. Μονο ετσι εξηγειται η εγνοια των πολιτικων μας(δεξιων και αριστερων) για τους λσθρομεταναστες και το τζαμι και το μισος τους για τους ελληνες και την εκκλησια. Γιατι μου κανει εντυπωση πως αυτα τα λαμογια οι πολιτικοι που δηλωνουν αθεοι καιγονται για το τζαμι !

      1. ΦΙΛΕ Ο ΧΙΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.Ο ΧΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΠΟΛΛΟΙ……ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΤΛΠ ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΟΜΜΑ Κ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΆ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

    15. Ξέρει πολλά και εκβιάζει ο Λιγδιάρης…..στην φυλακή θα τον “αυτοκτονήσουν” όπως τον Epstein

    16. Η τεχνη θελει θυσιες…ε…?
      Ποιος σας τα διδαξε αυτα…μωρη παλιο – πο*στρα…?
      Ο δασκαλος σου ο Μινωτης…?
      Ελατε να σας κανω σταρ, αφου πρωτα σας…βαλω το παλουκι στο κ*λο…?
      Τραβατε ρε…στην Ολλανδια…εκει θαστε νομιμοι…παιδεραστες…
      Τραβατε ρε…στην Γερμανια…εκει εχει νομιμα μπουρδελα…για να γαματε ζωα…
      Σιχαματα…

    17. Μην περιμενετε καμμια σοβαρη καταδικη του λιγδιαρη..Θα ειναι τιποτα ποινες του κ@λου με αναστολες κλπ.Πρωτον γιατι δεν ανηκει στην ΧΑ οπως σωστα λεει ο Χρηστος,και δευτερον γιατι ξερει πολλα και πολλους για τα κυκλωματα της παιδεραστιας,ποιοι και πως προμηθευουν ανηλικα,ΜΚΟ κλπ,και αν ανοιξει το στομα του θα καψει πολλους και υψηλα ισταμενους και “υπερανω υποψιας”…Αρα στα μαλακα με τη συνδρομη του αγιου Κουγια,βοηθεια μας.

    18. Στεφανε αν οντως μπορεις να εκθεσεις στοιχεια για την συνδεση ΜΚΟ με εκμεταλλευση ανιληκων και κυκλωμα σωματεμποριας /παιδεραστιας τοτε το θεμα δεν ειναι θεμα της Ελληνικης Δικαιοσυνης αλλα παιρνει διεθνεις προεκτασεις γινεται διεθνες σκανδαλα και οφειλετε να απευθυνθειτε στη interpol. Μην το αφησετε ετσι! Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

    19. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΘΟΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?

      1. Ακριβώς. Και όπως λέγανε και οι αρχαίοι “Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή”.
        Έχει δει κανένας κανένα Άγιο της ορθοδοξίας με μορφή σαν των ΣΥΡΙΖΟ_ΝΔ;;;
        Ανώμαλοι όλοι σκατόψυχοι και προδότες.

    20. Είτε η ΝΔ είτε ο Μητσοτάκης θα επιβιώσει από το Linardis gate….και οι 2 αποκλείεται.Κι επειδή δεν βλέπω αντιδράσεις απο τους ευνουχισμένους βουλευτές να αντικαταστήσουν Μητσοτάκη , η ΝΔ θα βυθιστεί για τα άρρωστα πάθη ενός ανώμαλου

    21. Δυστυχώς θα την βγάλει λάδι ο φερόμενος ως παιδεραστής δεν είναι τυχαίο οτι την υπόθεση αναλαβε ο Κουγιας.
      Ζούμε απιστευτες καταστάσεις και όμως αληθινές.

    22. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΕΙ.

    23. δεν ταν τυχαία η στήριξη στο σκουλήκι από STAR-Βαρδηνογιάννηδες και Μητσοτάκηδες.Για αυτό το σκουλήκι συμπεριφερόταν με τόσο θράσος και ασυλία.Πιστεγω ότι θα τον “αυτοκτονήσουν ” στη φυλακή

    24. Κούρκουλα-Παναγιωτάκης-Βενιζέλος πάνε να τον σώσουν!!!! Μαζέψτε τους ψεύτες βρωμοπασόκους

    25. Η μόνη περίπτωση να καταδικαστούν, θα ήταν εάν ανήκαν στον χώρο της χρυσής αυγής. Απο την στιγμή που ΔΕΝ ανήκουν σε αυτό το χώρο, θα αθωοθούν πανηγυρικά.

    26. Κυβέρνηση και σύριζα σε πλήρη συνεννόηση κουκουλωματος. Κανόνισαν όπως όλα δείχνουν να μαλώνουν δήθεν για την Μενδωνη, όλη η κουβέντα εκεί θα περιστρέφετε με σκοπό να μην ακουστεί το παραμικρό για την Λυμπερακη του ανθελληνικού ελιαμεπ ξαδέρφη του κουλη και φυσικά, ούτε σαν σκέψη από κουλη και τσιπρα να ακουστεί το όνομα solidarity now. Θα τους γ@μησει όρθιους ο θείος Τζωρτζ εάν ανοίξουν κουβέντα για τις μκο. Τους ταΐζει και τους διατάζει. Σαπίλα οι πολιτικοί.

    27. Η συγκαλυψη ηταν και ειναι αναμενομενη. Οταν στα social media του 99% των Ελληνων Εφοπλιστων αναμασαται η καραμελα ΝΔ και Μητσοτακης ως η μονη Εθνοσωτηρια κατανοουμε ακομη και οι πιο αδαεις οτι η κυβερνηση της ΝΔ δεν εχει απλα πλατες αλλα εχει ΠΛΑΤΑΡΕΣ. Επισης οταν οι ΜΚΟ το 99% απο αυτες ανηκουν σε εφοπλιστες και παλι ειναι αυτονοητο οτι οσο πιο γρηγορα συγκαλυφθει η υποθεση τοσο το καλυτερο. Αρχισε να ξεδιπλωνεται γιατι και ενα αλλο θεμα που προβληματιζει τους Ελληνες . Γιατι δινονται επιοδματα στους προσφυγες και οχι σε εμας. Η απαντηση ειναι οτι τα επιδοματα χρηματοδοτουνται απο τις Μεγαλες Δυναμεις γιατι ακριβως το προσφυγικο ειναι μια μηχανη χρηματος και κυκλωματων. Απο τα επιδοματα που δινουν τα μισα μπαινουν στη τσεπη τοσο της Κυβερνησης οσο και τον ΜΚΟ γιατι κανεις δεν τα ελεγχει. στη ουσια κλεβουν τους προσφυγες.Σε ενα παραλληλο συμπαν που θα κυβερνουσε παλι καποιος εφοπλιστης οι μαρτυρες θα εξαφανιζοταν ακομη και ο κατηγορουμενος , εδω ομως ο Λιγναδης ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ! γιατι??? γιατι πολυ απλα ανηκει σε στο κυκλωμα Ιλλουμινατι της Ελλαδας (αν μπορεις να πεις αυτο το διεθνες αποκρυφιστικο ταγμα κυκλωμα ) και για καποιους λογους πρεπει να παραμεινει σωος και αβλαβης μεχρι το τελος.Αυτο που θελουμε ειναι απο τον Στεφανο τον Julian Assange της Ελλαδας να τα αποκαλυψει ολα και να ριξει την κυβερνηση αν και εφοσων ειναι μπλεγμενα στελεχη της στο κυκλωμα παιδικης σωματεμποριας . Το τηλεφωνο του ακομη και να ελεγχθει θα ειναι για τα ματια του κοσμου! Μονο αν το εχετε ηδη εεγξει εσεις στεφανε και το Μακελειο θα βγει η αληθεια στο φως !

    28. Κουκουλώστε τα ρε αδερφάτο και μετά βγες να νιώσεις…. την αγάπη του κόσμου !
      Δεν θέλουμε τέτοιους στην Ελλάδα , να πας Γαλλία μεριά με τον Μακρόν και εκείνοι δεν τον ήξεραν στην αρχή……..

    29. Ακόμα και ο ποιο ηλίθιος έχει καταλάβει τι παίζει …. όταν έχεις ένα τέτοιο θέμα πετάς την ευθύνη από πάνω σου δεν βοηθάς να καλυφτεί και να αθωώσεις τον κατηγορούμενο …… εκτός φυσικά και έχεις κάποιες άλλου είδους σχέσεις μαζί του ….. τι έκανες με τις τρελές ρε ΦΟΥΣΤΗ ;;;

    30. Εμπιστοσυνη στο δεικεοσινει παιδιά!!!

    Comments are closed.