“ΣΒΗΝΕΙ” ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ “ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ – Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ “ΓΡΟΘΙΑ” ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! 138 ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΟ 2022

    Κοινοποίηση:
    ΜΩΡΟ

    Τρομάζουν οι αριθμοί που γνωστοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους παιδιών από την αρχή του έτους. Το τελευταίο διάστημα έχουν πεθάνει ανεξήγητα έξι παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα ωστόσο ο συναγερμός δεν έχει χτυπήσει ακόμη.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το Πάσχα κατέληξαν δύο παιδιά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ένα 3χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγόρι, στις αρχές Μαϊου βρέθηκε νεκρή στην Πάτρα στο σπίτι από τη μητέρα της μία 12χρονη, στη συνέχεια έχασε τη ζωή του νοσηλευόμενος στο Παίδων ένας 16χρονος από τη Ρόδο, στην Κατερίνη σοκ προκάλεσε η θλιβερή είδηση του επίσης ξαφνικού θανάτου ενός νέου, μόλις 18 ετών ενώ προχθές  κατέληξε μια 12χρονη στη Θεσσαλονίκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Επανεκκίνηση της οικονομίας με έναν ολιγοήμερο πόλεμο με τη Τουρκία είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα.Το ΝΑΤΟ θα κάνει για τέσσερις μέρες τα στραβά μάτια μέχρι ο Τούρκος να φθάσει κάτω από τη Ακρόπολη.
      Τότε ο ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί και θα προσφερει από μόνος του τα 150 νησιά κ βραχονησίδες που θέλει ο Τούρκος για να μας αφήσει στη ησυχία μας.

    2. να μπουμε στη βουλη μεσα να την κατακλυσουμρ με οτι μπορουμε να τους σπασουμε τα μουτρα τα κτηνη και να τους κλείσουμε στα μπουντρουμια

    3. Δεν πειράζει έχουμε αρκετά λαθροόρκ προς αντικατάστασιν των αδιάφορων ιθαγενών που ψηφίζουν βοθρομήτσο

    4. Αλμπερτ εσύ….::: Το ”βραβείο” μην ξεχάσεις να χώσεις στον Εβραικό κώλο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. ένας εισαγγελέας να ελέγξει τι κοινό έχουν ?

      1. Τώρα, παραγγείλαμε έναν με τρούφα και σιρόπι

    Comments are closed.