ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΑΡΑΧΝΗ! ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ – ΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    teaser2-6

    Φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που πήγαιναν στο γυμναστήριό του δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο Γιώργος Παπαναούμ, γνωστός και ως «γυμναστής των επωνύμων» έβαλε τέλος στη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη μέσα στο γυμναστήριο που διατηρεί στα ανατολικά της πόλης, επί της οδού Γαμβέττα 37, όπου και βρέθηκε απαγχονισμένος.

    Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αρχικά, όλα γύρω από την υπόθεση έδειχναν αυτοκτονία, ωστόσο μια ανάρτησή του στα social media κίνησε τις διαδικασίες ώστε την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

    Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του μιλά για κύκλωμα το οποίο συνδέεται και με την γνωστή καταγγελία βιασμού της Γεωργίας Μπίκα την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Αυτή η ανάρτηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση και ερευνάται κατά πόσο μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση.

    Η γυναίκα «αράχνη» που εξαπάτησε τον 50χρονο γυμναστή

    Σύμφωνα με όσα έγραψε στο τελευταίο μήνυμά του ο γνωστός γυμναστής, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, κατάφερε να του αποσπάσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια.

    Πρώτα κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και εν συνεχεία «με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ», όπως έγραψε Γιώργος Παπαναούμ.

    Τι λέει φίλος του 50χρονου γυμναστή

    «Της έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή την τραπεζική για να αισθανθεί ασφάλεια. Αυτή άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει από μέσα 50.000 ευρώ, 100.000 ευρώ και να αποστασιοποιείται, μέχρι που κατάφερε και σήκωσε όλο το ποσό… και εξαφανίστηκε. Το θέμα του δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά, τελείωσε κι αυτή», ανέφερε φίλος του μιλώντας στο Star, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Διαβάστε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης αποκλειστικά στο σημερινό φύλο της εφημερίδας μας:

    exofillo2-6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Το “νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ” στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κολλάει!

    2. Ας πρόσεχε. Αυτά γίνονται όταν σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλι… Όποιος δεν έχει μυαλό…

    3. Και τι σχέση έχει η Μπικα που πήγε στο πάρτι με τη βίζιτα…;;; Άμα ήταν ετσι γιατί δν ασχολήθηκαν από την αρχή τελειώσει από τις πρώτες μέρες η υπόθεση;;

    4. Είτε τα λέγαμε είτε τα γράφαμε, η αρχισυνταξίαψκαι δεν δημοσίευε ούτε τα μισά από όσα αναρτούσαμε μας και είχε ταράξει στο δράμα της αδικοβιασμένης. Ξανά μανά, ο Μάκης και οι εκβιασμοί του για σεξουαλικό διασυρμό ευκατάστατων. Κρίμα, για το ότι ένας οργανισμός πληροφόρησης έστω και ολιγάριθμος, υποδαύλιζε το κλαψομούνι της συνοδού ανηλίκων.

    5. Αν ο γυμναστής είχε νταραβέρια με βιζιτούδες (δικαίωμά του), εμείς γιατί πρέπει να ασχολούμαστε; Ρε παιδιά, ο κόσμος πεινάει κι’ εσείς γράφετε αν η Γωγώ πήγε σε πάρτυ να σκιστεί; Πάτε… καλά; Εγώ πήγα να παίξω προπό, το γράψατε εδώ σαν είδηση; Προφανώς και όχι. Τι σας ενδιαφέρει εσάς αν εγώ παίζω προπό; Τι μας νοιάζει εμάς αν ο αναβολικάκιας είχε γκόμενες τσόντες; Ας πρόσεχε που έδινε τα λεφτά του. Τα πεντακό βέβαια σαν πολλά δεν είναι για γυμναστή;

    6. Η μπιζνα των metooδων με τους εκβιασμους πηγαινε καλα μεχρι που αποφασισαν να δαγκωσουν καποια μεγαλα ψαρια που δεν ηταν για τα δοντια τους. Εκει την πατησαν.

    7. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ
      Τωρα σαν τον μακαριτη που λενε οτι αυτοκτονησε- γιατι δε το πιστευουμε- υπαρχουν χιλιαδες γυναικες ΑΡΑΧΝΕΣ που απομυζουν τους ευαισθητους ανδρες και κανουν τις μπαζες τους.Και αφου κανουν τις μπαζες τους κανουν οτι θελουν στη κοινωνια.ερωτηση , μηπως ειναι και οι λοατκι μεσα σ αυτα τα κολπα, γιατι πολλα εχουν δη τα ματια μας

    8. αποδεινυεται οτι ειχα γραψει απο την αρχη
      η Γεωργια Μπικα ειναι μεγαλο πορν……διο

      1. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΑΝΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΛΕΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΤΟΠΑΜΙΝΕΣ;;;
        ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΣΑ “ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ” ΚΟΡΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!
        ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΤΟΥ JOHN WEIDER. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ; ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΥΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ. ΑΣΕ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η MAKIWARA ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

    9. Έδωσες τους κωδικούς σε μια που!άνα;

    10. το μακελειο ισα ισα ελεγε τα αναποδα και θυματοποιουσε τη Μπικα. Λεγατε οτι την εκμεταλλευτηκαν, οχι οτι αυτε εκμεταλλευτηκε κανεναν… οποτε μην τα γυριζετε τουμπα, παραδεχτειτε οτι ησασταν για ακομα μια φορα λαθος.

      1. προσπαθούν να είναι πάντα με τον νικητή και να εκμεταλλεύονται τον ντόρο, και με τον πορδοϊό έγραφαν ότι θα πεθάνουμε και ότθ απέτυχε ο Μητσοτάκης να διαχειριστεί την πανδημία και είναι πολλά τα κρούσματα ενώ τώρα λένε ότι είναι απάτη και σκοτώνουν τον κόσμο….

      2. Και μόνο που ακούς πριβε πάρτυ σε ξενοδοχείο καταλαβαίνεις αλλά αυτό το αθώο κορίτσι δεν το κατάλαβε μωε γουτσουγουτσου ψυχούλα μ “βιασμενη”

    11. Πόσο μαλακας μπορεί να είναι κάποιος για να την πατήσει από μία πατσαβούρα…. εκτός αν υπάρχουν κρυμμένα μυστικά στην υπόθεση….

    12. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΪ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ…

    13. Εδω η χώρα βουλιάζει και εμεις θα ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με τον κάθε πλακωμένο στα αναβολικά… Ε ρε κατάντια…

      1. Άμα δέν έχης ανθρωπιά μέσα σου, τί νόημα έχουν όλα τά υπόλοιπα ρέ;;;;

      2. Και ο μποντιμπιλντερας, και ο χαπακιας, και ο πυρηνικος επιστημονας, και ο βοσκος, και ο αθληταρας, και ο αναπηρος, ολοι εχουν την ιδια ψυχη μεσα τους, και το ιδιο δικαιωμα στη ζωη. Μην τα ισοπεδωνεις ολα…

    Comments are closed.