ΣΑΡΩΝΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΣΟΥ! “LANDINI, LANDINI VAFFANCULO – NO GREEN PASS”. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: “ΕΙΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Γενική απεργία και διαδηλώσεις σε όλη την Ιταλία κατά της πολιτικής Draghi και του pass sanitaire/υγειονομικού πάσου/πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα είναι υποχρεωτικό από τις 15 Οκτώβρη για να εργαστεί κάποιος.

    Τουλάχιστον 1.000.000.000 εργάτες απήργησαν σύμφωνα με τα συνδικάτα…Σκληραίνει τη στάση του λαός και συσπειρώνεται…..

    Οι dockers λένε ότι θα αποκλείσουν το λιμάνι από τις 15 Οκτωβρίου εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το υγειονομικό πάσο στην Trieste όπου διαδήλωσαν 10.000. Όχι στο υγειονομικό απαρτχάιντ έλεγαν τα πανό…

    όλοι εναντίον ενός..δεξιοί κι αριστεροί ενώθηκαν κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού…

    Στο Μιλάνο οι εργάτες φώναζαν “Landini, Landini vaffanculo…No Green Pass!” Η Landini SpA, είναι Ιταλός κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει τρακτέρ.

    Άγριο κράξιμο από αριστερούς διαδηλωτές σε ΓΣΣΕΕ Ιταλίας: είστε ξεπουλημένοι, είστε όλοι φασίστες!Συνδικάτα και διαδηλωτές εμφανώς αριστεροί κατηγορούν τη ΓΣΕΕ Ιταλίας ότι συνεργάζεται με κυβέρνηση στο υποχρεωτικό pass sanitaire ( εμβόλιο-νόσηση- αρνητικό τεστ) για να δουλέψει ο εργάτης κι ο υπάλληλος.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. εδω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    2. Ένα καναλοδελτιο να παρακολουθήσεις θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα που όλα τρέχουν ρολόι!!!!
      Άσε δε που ο μίσος χρόνος των καναλοδελτιων είναι ο Ερντογάν κι η Τουρκία!!!!
      Δηλ.ολα τα κακα της μοίρας του τα χει ο Τούρκος σε σχέση με μας που τα χουμε λύσει όλα…..
      Πρώτη φορά τέτοια δουλοπρέπεια απέναντι σε μια κυβέρνηση από τα καναλοδελτια…..

    3. RT
      Οί μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στραγγαλίζουν τήν Ιταλία δήλώνει ή δικηγόρος Ρενάτα Χόλτσάιζεν από τό ιταλικό Τυρόλο.8.000 χιλάδες γιατροί από όλο τόν κόσμο στήν Ιταλία υπέγραψαν τήν “διακήρυξη τής Ρώμης”καί επιπλήτουν αυστηρά τήν υγειονομική πολιτική τής κυβέρνησης Ντράγκι πού τήν χαρακτήρησαν αντισυνταγματική καί δήλωσαν ότι τά μέτρα κατά τού ιταλικού πληθυσμού είναι έγκλημα κατά τήν ανθρωπότητας.
      Γιάννης Λάκων

    4. Ελλαδα 2021. Μα τι επαθαν ολοι αυτοι και διαμαρτυρονται? Εδω ολα παντως δουλευουν ρολοι. Ευτυχως που εχουμε καλη κυβερνηση και αντιπολιτευση.

    5. Εγώ δεν βγαίνω ας βγούνε άλλοι, βαριέμαι να τσακώνομαι.

    6. η μοναδική χώρα που δ3ν θα αντιδράσει ειμαστε εμεις

    7. Green Pass,ένα εργαλείο που έρχεται απευθείας από την κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας για τον έλεγχο και των περιορισμό των ανθρώπων. Όπως και το Social Credit Score. Ποιος το διαφήμιζε στην Ευρώπη; Ο Κούλης, ποιος άλλος; Και εννοείται δεν ήταν δικιά του ιδέα όπως λένε οι κομματικοί γλύφτες,προϋπήρχε πολύ πριν το πει.

    8. άντε ελληνικά όρνια ξυπνάτε…βγείτε στους δρόμους, τσαακίστε τους στο ξύλο τους ψευτοειδικούς- ψευτογιατρούς της κούλας

    Comments are closed.