ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Α. ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ – ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ; Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    rrrrr

    Αναλυτικά η δήλωση του Ακη Σκέρτσου στο facebook:

    Τα δικαστήρια δεν είναι «λαϊκή απογευματινή». Άλλο η ενσυναίσθηση, αναγκαίο στοιχείο για μια ισορροπημένη δικαστική κρίση, και άλλο η ταύτιση.

    Η εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου προϋποθέτει δικαστικούς λειτουργούς που αποφεύγουν τις συναισθηματικές ταυτίσεις ακόμη και με τα θύματα των πιο ειδεχθών εγκλημάτων. Ακριβώς διότι δεν πρέπει να αφήνουν καμία χαραμάδα αμφιβολίας ότι κρίνουν με βάση προσωπικές απόψεις και ευαισθησίες ή με το κατά που δείχνει το «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε άλλωστε σημαντική ανασφάλεια δικαίου.

    Τον δικαστικό λειτουργό τον θελουμε ψυχρό και αμερόληπτο πάνω στην έδρα διότι οφείλει να κρίνει ΚΑΙ κόντρα στις προσωπικές του απόψεις, να λαμβάνει ΚΑΙ αντιδημοφιλείς αποφάσεις, πάντα στο πλαίσιο όσων ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Διαφορετικά ο δρόμος προς τον δικαστικό λαϊκισμό, σε αποφάσεις δηλαδή που χαϊδεύουν την κοινή γνώμη, είναι ορθάνοιχτος και εξαιρετικά ολισθηρός για το κύρος της δικαιοσυνης και τη λειτουργία του πολιτεύματος.

    Εύχομαι από καρδιάς οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει.

    Και η εκ νεου δήλωση

     

    “Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

    Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης.

    Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου. Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    74 Σχόλια

    1. Άντε ρε ξεφτίλες Νεοπούστηδες της ψευτοδεξιάς ΝΔ, κρυφές αδελφούλες, που κράζετε την Εισαγγελέα που είχε τα κότσια να πει την αλήθεια, που σας πονάει!! Άντε γαμηθείτε, γιατί θέλετε να πέσουν στα μαλακά τα τσογλάνια , ειδικά τον Ροδίτη, γιατί ο μπαμπάκας του είναι δικός σας.Τομάρια θέλετε όλοι κρέμασμα μαζί και η ελίτ των χασοδίκηδων!!

    2. Σε μια σωστή κοινωνία οι δικηγόροι θες έπρεπε να είναι ελάχιστοι.
      Σκοτωσες αποδεδειγμένα? Κρέμασμα.
      Εκλεψες αποδεδειγμένα? Κόψιμο τα χέρια.
      Βιασες αποδεδειγμένα?Κόψιμο το πουλάκι σου.
      Και οι δικηγόροι να δούλευαν όταν είναι αμφισβητούμενο το δίκαιο καθώς και για υποθέσεις με χαρτούρα πχ κληρονομικά, περιουσιακά κλπ.

    3. Οι κύριοι Δικηγόροι δεν δέχονται κουβέντα για τον τρόπο που υπερασπίζονται τον κάθε κακοποιό όπως δεν έχουν και καμία ευθύνη όταν με ενέργειες τους καταστρέφουν κόσμο. Αλήθεια, πως θεωρούνται συλλειτουργοί της δικαιοσύνης οι δικηγόροι, τη στιγμή που σε μια δίκη σχεδόν ποτέ δεν έχουν και οι δύο διάδικοι δίκιο, και ο δικηγόρος της πλευράς που έχει άδικο, επιχειρεί να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο και να παραπλανήσει την δικαιοσύνη; Ε ρε Καλογρίδη που σας χρειάζεται…

    4. ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
      Γι αυτό εγινε η παρεμβαση του καραγκιοζη. Αληταρα.

      ΑΛΗΤΕΣ!!! Σε 3 χρονια θα είναι εξω αυτά τα κωλοπαιδα, όπως είναι εξω ο παιδεραστης της Κρητης, όπως είναι εξω το “τερας του καβου” στην Κερκυρα και τοσοι αλλοι. Πληρωνουν τον κάθε Κουγια, Κεχαγιουγλου, κλπ και βγαινουν λαδι.

      Εχω ένα τετοιο δικηγορο στη γειτονια μου. Το γκαραζ του είναι αντιπροσωπεια πολυτελων αυτικινητων. Porsche Cayenne, Aston Martin, κτλ.

      Οσο για το golden boy της κυβερνησης Κουλη που πηγε να επηρεάσει τους δικαστές. Θα ρθει και η σειρα σου πιτσιρικο. Από το κάρμα ουδείς γλιτωσε. Οσο ψηλες μαντρες και αν ειχαν τα σπιτια τους…

    5. πως ειναι λαμογια οι δικηγοροι το λεει ολος ο κοσμος απο εμπειρια.δυστυχως

    6. Το θέμα είναι αυτά τα τέρατα να μη ξαναβγούν από τη φυλακή γιατί όπου κι αν κατοικήσουν μαύρο φίδι που έφαγε τις γυναίκες που θα συναντήσουν και δεν θα ξέρουν το παρελθόν τους γονείς κοριτσιών στη Ρόδο ακούτε; Η εισαγγει είπε την αλήθεια ακόμα και τώρα γελανε είναι μαύρες τρύπες οι ψυχές τους και βέβαια δεν υπάρχει γιατρειά για αυτούς κίνδυνος για την κοινωνία τέλος…….

    7. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΗΡΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ……. ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
      Ο ΣΚΟΠΟΣ,ΝΑ ΜΗ ΘΙΧΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ Κ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ‘ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ’.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..,,,,,,,,,,,, ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ 90 %…. ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΗΚΕ Κ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ,ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΔΛΔ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΛΑΙΦΣΤΑΥΛ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥΣΑΣ.
      ΞΥΠΝΑΤΕ….. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟΟΟ!!! ΤΟΥ ΛΑΙΦΣΤΑΥΛ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ……………
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΡΕ!!!

      1. Τι δουλειά έχουν τα κόμματα σε ένα φόνο ρε
        αγράμματο σουργελο?
        Υποθηκε,άκου υποθηκε , μάλλον σου αρέσουν τα υπόθετα και μπερδεύτηκες.
        Ειπώθηκε είναι το σωστό,άμα θες να πεις τη μαλακεία σου τουλάχιστον πες την σωστά ζώον.
        Και μην βιαστείς, αριστερός δεν είμαι με τίποτα,αλλά ούτε και μαϊμού δεξιός νεοδημοκρατης.Πατριωτης είμαι ΜΟΝΟ.

        1. ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΚΑΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΨΥΧΑΚΙΑ Ε;
          ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ-ΓΚΕΙΤΣ;;;;;

        2. για το ορθογραφικο λαθος ηθελες να μου πεις,ιδεολογικε απογονε του ‘ΕΥΤΑΞΙΑ’;……….
          ΜΟΚΟ ΡΕ ΛΕΜΕ ΓΚΕΓΚΕ;

          1. Γρήγορα τα χάπια σου,προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις μιριγκόγκο

    8. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ Κ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΙΜΙΟΣ Δ.Σ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ Κ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ

    9. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΤΑ ΥΠΕΡ Κ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ?ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩς Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩς Κ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΧΑΜΟ ΜΙΑς ΚΟΠΕΛΙΤΣΑς,ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΥΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ Η ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 100 ΚΙΛΑ ΑΡ@ΔΙΑ

    10. Διαβάζω τα σχόλια και απορώ. Χάθηκε ένα νέο κορίτσι τόσο άδικα. Καλά έκανε η εισαγγελέας σε ότι και αν είπε. Είναι ένας θρήνος. Ένας θρήνος για ένα νέο κορίτσι που χάθηκε τόσο άδικα τόσο άδικα και τόσο άγρια. Όσο για τα λουλούδια που λετε. Οι γονείς έχασαν το παιδί τους. Υπάρχει κάτι χειρότερο; Στα λόγια της ένιωσαν συμπόνια. Ένιωσαν δικαίωση και αισθάνθηκαν πως έπρεπε να της προσφέρουν λίγα λουλούδια. Τι έγινε;

    11. Ο ανύπαρκτος Σκέρτσος είναι του κλίματος καθηγητού Χατζή-της επιτροπής Αγγελοπούλου ντε.Αυτός ο ευρωπαϊκός φιλελευθερισμός του σαλονιού και των δικαιωμάτων που τελικά είναι η δεξιά εκδοχή του σάπιου συστήματος.Μην απορούμε.Και οι Συριζαίοι τα ίδια επαγγέλονταν από αριστερή όμως άποψη. Η εισαγγελέας δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τον Αναστάσιο Πολυζωίδη που δεν υπέγραψε να εκτελεστεί ο Κολοκοτρώνης και αργότερα στην απολογία του έκφρασε το δημόσιο αίσθημα περί της καταδίκης του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα.Πηγαίνετε να διαβάσετε το θέμα,ή αν δεν μπορείτε,δείτε την ταινία με τον Κούρκουλο. Η εισαγγελέας έκφρασε την αγωνία του λαού που βλέπει να υπάρχει ατιμωρησία,είτε επί ΣΥΡΙΖΑ,είτε επί Ν.Δ.Βλέπει να υπάρχουν ποινές-χάδια.Βλέπει να μην υπάρχει σωφρονισμός,ούτε μεταμέλεια των όποιων εγκληματιών.Βλέπει να σκοτώνονται οι δικοί του άνθρωποι από μεθυσμένους οδηγούς που υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητα και στον τρίτο βαθμό να μην τους δίνουν καθόλου αποζημίωση. Βλέπει να μένουν ανάπηρα κορίτσια από τη δράση λαθρομεταναστών και οι θύτες να αφήνονται ελεύθεροι.Δε με ενδιαφέρει τί κόμμα είναι ο δάσκαλος πατέρας της Ελένης.Δε μ’ενδιαφέρει τί κόμμα είναι οι εγκληματίες.Δε μ’ενδιαφέρει τί κόμμα είναι η εισαγγελέας. Μ’ ενδιαφέρει όμως τί κόμμα είναι ο Σκέρτσος γιατί υποσχεθήκανε να κάνουν διαφορετικά πράγματα από το ΣΥΡΙΖΑ. Μ’ενδιαφέρει και η δράση του Κούγια που αυτός και άλλοι δικηγόροι με την εκμετάλλευση των δήθεν σύγχρονων νόμων,έχουν αλλοιώσει τον πολιτισμό της χώρας μας. Το χειρότερο:έχουν αρνηθεί στην πράξη τις δέκα εντολές: Ού ψευδομαρτυρήσεις,ού κλέψεις,ού μοιχεύσεις,ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ.

    12. Δεν πιστεύω ότι θα βγει δίκαια απόφαση με τους υπάρχοντες νόμους .
      Ένα θέατρο είναι οι αποφάσεις των δικαστηρίων σχεδόν όλες όπως και όλα στην χώρα μας .
      Διαφθορά παντού .
      Είμαστε τελειωμένοι . Πάρτε το χαμπάρι .

    13. Η οικογένεια του τσαμπικου έχει πάρα πολλά λεφτά.Το μπασταρδακι έχει ξανακάνει μαλακίες .. τελεία και παύλα.Ειναι ανισσοροπο και επικίνδυνο.Η δε οικογένεια ρίχνει φουλ φράγκα σε τυχάρπαστους για να πέσει στα μαλακά
      Οτιδήποτε και να χει κάνει η κοπέλα. Δε της άξιζε αυτό το τέλος.Προς το παρόν τα κολοπαιδα προαυλιζονται μόνα τους.Οταν θα μπουν σε κελιά θα μετράνε τα δεύτερα… Ο νόμος είναι νομος

      1. σιγα μην ειναι κ ο ωνασσης…….. παραληρημα συνομωσιολογιας ελληνακου.

        1. Επειδή είσαι άσχετος και δεν έχεις ζήσει στην κοινωνία της ρόδου, λες ότι σου κατέβει. Μάθε λοιπόν ότι η ομερτά για τα τοπικά ονόματα είναι ισχυρή. Δε γνωρίζεις ότι ο πρώτος του χωριού είναι ο τελευταίος της πόλης ;; Δε γνωρίζεις ότι : μικρό χωριό, μεγάλα προβλήματα ;; Τι σου γράφει ο άνθρωπος που απαντάς ;; Ότι ο δράστης και το αλβανό σφιχτάκι, είναι γνωστοί στη ρόδο για τος μ@λ@κίες τους. Εκεί, όλοι είναι μιλημένοι και καλύπτουν ο ένας τον άλλο. Διαφορετικά ΔΕΝ επιβιώνουν. Η κοπέλα ότι και να έκανε, ότι γούστα και να είχε, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ – τι δεν καταλαβαίνεις ;; Εκτός κι’ αν είσαι τσαμπίκος ή αλβανάκι – μάλλον για το δεύτερο σε κόβω, αφού είσαι – εκτός από μπετόβλακας – και ανορθόγραφος. Μια συμβουλή σου δίνω : πάρ’ το αλλιώς, γιατί θα βρεις, μεθαύριο στη θέση της Ελένης, μπορεί να βρεθεί το παιδί σου….

    14. Εισαγγελέας για πιτογυραδικο.
      Οι δολοφόνοι ισόβια κανονικά αλλά η εισαγγελέας πρέπει να πάει σπίτι της. Κατά τα αλλά ανεξάρτητη και αμερόληπτη δικαιοσύνη.
      Αλλά εδώ μιλάμε για 3 παραδικαστικα κυκλώματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και μια κοινοβουλευτικη ομάδα στη φυλακή με εντολή Σαμαρά…… Ελαδιστάν δεν υπάρχει πουθενά και περιμένουμε όλοι τον Ερντογαν να γίνει η εθνοκαθαρση και το restart.

    15. Ρε αθεοφοβοι οτι και να ηταν η κοπελα, αυτα τα δυο παλιοτομαρα επρεπε να την σκοτωσουν;;;;;;;; Αντε να χαθητε ρε κακεντρεχεις!!!!!!!

      1. από όλους ο ποιο σωστός συμφωνώ μαυτα που γραφεις

    16. Απο που βγαλατε το συμπαιρασμα ρε εξυπνακηδες οτι η εισαγγελεας ειναι Συριζαια;;;;;;;; Μακαρι η δικαιοσυνη να ειχε και αλλους εισαγγελεις οπως αυτη η γυναικα που εκανε το καθηκον της και τους κατακεραυνοσε στην αγορευση της τους δυο αθλιους δολοφονους της ατυχης κοπελας!!!!!!!

    17. Οι δικηγόροι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΨΕΥΤΕΣ καθώς σε κάθε δική ο ένας λέει ψέματα και ο άλλος αλήθεια οπότε για να τον υπερασπιστουν προσπαθούν να κάνουν το ψέμμα πιστευτό.
      Δικηγόροι: Επαγγελματίες ψεύτες
      Δημοσιογράφοι: Επαγγελματίες προπαγανδιστές
      Τραπεζίτες: Νόμιμοι τοκογλύφοι
      Πολιτικοί:Όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα

      1. Για πες μας εσύ τι επάγγελμα κάνεις να δούμε πόσο ψεύτης είσαι. Οι δικηγόροι που λες, υπερασπίζονται τον εντολέα τους είτε είναι θύμα είτε θύτης ώστε να κερδίσει τα δίκαια του είτε να φάει μικρότερη ποινή. Αυτή είναι η δουλειά του υπερασπιστή. Δεν βγάζουν όμως οι δικηγόροι τις δικαστικές αποφάσεις. Ο δικαστής της βγάζει αφού κρίνει σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία και τα τεκμήρια που παρατίθενται. Δηλαδή τι δουλειά ήθελες να κάνει ένας δικηγόρος υπεράσπισης; Να τον προσλάβει ένας κατηγορούμενος για να τον αθωώσει ή να φάει μικρότερη ποινή και ο δικηγόρος να πει στο δικαστήριο χώστε τον μέσα είναι κακούργος; Δε σου αρέσουν οι δικηγόροι; Άμα έχεις μπλεξίματα με το νόμο μη πάρεις δικηγόρο, να πας μόνος σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Και εάν το κράτος σε υποχρεώσει να έχεις δικηγόρο και σου διορίσει εκείνο, να πεις στο δικαστήριο δεν θέλω υπεράσπιση χώστε με μέσα ισόβια. Άντε με τον κάθε μαλάκα…

        1. Οι δικηγοροι πως υπερασπιζονται τον εντολεα τους;;Με αληθειες;;

    18. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΙΔΕΧΘΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ….ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ) , ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ….

    19. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΖΜΕΝΑ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ………….ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΤΖΙΧΑΤΙΣΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ,,,,, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ……….

    20. Έχουν πέσει όλα τα τρολλ, πληρωμένα με τα εκατομμύρια του Κούλη, από τη μία να παπαγαλίζουν τις βλακείες του Σκέρτσου και από την άλλη να κάνουν δολοφονία χαρακτήρα της εισαγγελέως και της Τοπαλούδη. Είναι πραγματικά ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.

      Λοιπόν για να τελειώνουμε, η Τοπαλούδη και παρτουζιάρα να ήταν, και με 200 άτομα την ώρα να πήγαινε άμα γούσταρε, το πράμα της δικό της ήταν όπου γούσταρε το έδινε, αυτό δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τη δολοφονήσει. Επειδή δηλαδή εσείς είστε αγ@μητοι και δε σας κάθεται καμία, βγάζετε κακία για κάποια που μπορεί να γούσταρε το σεξ; Από πότε το να κάνει σεξ μια κοπέλα πρέπει να τιμωρείται με άγριο ξυλοδαρμό και θάνατο από πνιγμό σαν σκυλί; Είστε τρελοί; Αν αμάρτησε ο Θεός θα την δικάσει, όχι εσείς. Εσείς μπορείτε να εκφέρετε γνώμη, αλλά μέχρι εκεί. Μπορείτε να πείτε “δεν ήταν σωστό που γύρναγε με αλητήριους”, και κανείς δε θα σας πει κουβέντα, κι εγώ τα ίδια λέω. Αλλά το να παριστάνετε πως πρέπει να πέσουν στα μαλακά οι αλήτες γιατί “τα θελε ο κώλος της”, ε τότε είστε σκουπίδια και τίποτα παραπάνω.

      Πραγματικά με αηδιάζει το γεγονός πως ζω στην ίδια χώρα με κάποιους από εσάς.

      1. Εάν αηδιάζει μπορείς και να ψοφήσεις μ@λ@κα.Ειδες κάποιος να είναι υπέρ ων δολοφόνων βρε ζώον; Άντε και στα ταξίδια που θα απαγορεύσεις στους σχολιαστές να μιλήσουν για την εισαγγελεα-ηθοποιο της κουμουνδουρου

    21. Βλέπω ότι κάποιοι εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζουν δολοφόνους χτυπώντας το πρόσωπο της εισαγγελέως.
      Θα είναι πολλά τα λεφτά Αρη φαίνεται, σκυλιά μαύρα!!!

    22. Θα κάνουν τα παντα να αθωώσουν τους αλητες ,επειδη ο μπαμπάς του ροδίτη είναι πλούσιος .Ισοβια στα τσογλανια .Σε αυτούς που προσπαθούν να τους καλύψουν και ψευδομαρτυρούνε (αδελφή ,γονεισ ,γιατροί ) τη μέγιστη των ποινών .Ελπιζω να σαπίσουν στη φυλακή η να βρεθούν βαρυποινίτες να τους βιάσουν .Τους αξίζει το ίδιο τελος με το Δουρη .

    23. Δείτε την φάτσα της εισαγγελέως και θα καταλάβαινε πολλά,καμπαρετζου φαίνεται πάρα λειτουργός της δικαιοσύνης έτσι εξηγείται γιατί ταυτίζεται τόσο πολύ με την κοπέλα θα την αρέσουν και της ίδιας τα ούζα χωριά ότι είναι του ίδιου κόμματος ..

    24. Απλα ακαταλληλη η εισαγγελεας.Δεν πρεπει να ξαναμπει σε αιθουσα.
      Οι συναισθηματισμοι δεν χωρανε στο δικαστηριο.
      Αυτη θα μπορουσε να δεθει συναισθηματικα και με καποιον κακοποιο υπο συνθηκες.
      Δεν κανει απλα…
      Καλα τους κατακεραυνωσε ως προς την πραξη δολοφονιας,τα υπολοιπα επρεπε να τα κρατησει για
      τον εαυτο της και απλα να ζητησει την μεγαλυτερη ποινη.
      Δεν ξερω τί δικαστηριο ειναι,αλλα εαν ειναι με ενορκους,αν ημουν δικηγορος των αποβρασματων θα ζητουσα
      αλλαγη ολης της εδρας για προσπαθεια επηρεασμου των ενορκων αλλα αλλαγη και των ενορκων αφου τα
      ακουσαν…
      Την κοβω για υπέρμαχο του φεμινιστικου κινηματος.

      1. Πολυ Σωστα μιλας.Λιγο ακομη και αυτο το αριστερο κατακαθι θα κανει αυτα τα κτηνη αρεστα στον κοσμο

    25. Πολύ σωστά όσα είπε ο Σκέρτσος και δεν είμαι καθόλου νουδουκράτης τους σιχαίνομαι κιόλας ως προδότες και ανθέλληνες αλλά εδώ ήταν απολύτως σωστός. Ο Δικαστής και ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να διακατέχεται από συναισθηματισμό, ούτε να επηρεάζεται από την κοινή γνώμη ούτε να παίρνει τη θέση του κατηγορούμενου ή του θύματος. Αυτά οφείλει να τα κρατάει μέσα του. Εάν δεν μπορεί απλά δεν κάνει για αυτό το λειτούργημα.

    26. Ναι Leon degrele, η όπως στο διάβολο σλενε να βάλουν άλλον εισαγγελέα να τους αθωώσει, ας σκότωναν το δικό σου παιδί και θα σου έλεγα τι θα έγραφες μετά βλακα

    27. Αφού δεν υπάρχει η θανατική ποινή ισοβια αλλά ισόβια όχι σε πέντε χρόνια έξω.Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος,είναι φρικτά αυτά που της κανανε αλλά όχι ρε παιδιά κορίτσι σύμβολο και αθωα παρθένα η Ελενίτσα.Δεν ήξερα ότι έτσι είναι οι παρθένες θα έχω μείνει πολύ πισω.Εξαλλου το μήλο κάτω από την μηλια θα πέσει ο νοω νοειτο.Υποτιμουν την νοημοσύνη μας,δεν είμαστε πρόβατα να τρώμε ότι μας σερβιρουν.

    28. Η εισαγγελέας έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, και λίγα είπε, κι αν την είχα μπροστά μου θα της έσφιγγα το χέρι. Χρειαζόμαστε περισσότερους δικαστικούς λειτουργούς με αυτό το φρόνημα, να μη χαϊδεύουν τα λαμόγια. Ναι οκ, οι κατηγορούμενοι εξακολουθούν να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και να δικαιούνται μια δίκαιη δίκη, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμη και ψυχοπαθείς αμετανόητους δολοφόνους να τους φερόμαστε με το γάντι και να προσέχουμε μη τυχόν και τους στενοχωρήσουμε, ενώ αυτοί πέταξαν τη κοπέλα σαν σακί με πατάτες στη θάλασσα για να πεθάνει. Νισάφι πια. Οι άνθρωποι δεν είναι “φερόμενοι” δολοφόνοι, όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως το έκαναν. Σε άλλες πιο σοβαρές χώρες από τον απόπατο στον οποίο ζούμε, θα τους είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες μετά από όσα έκαναν. Εδώ πέρα μέλη της κυβέρνησης επιτέθηκαν στην εισαγγελέα επειδή κατακεραύνωσε τα σκουπίδια. Ήθελα να ξερα αν τα είχαν κάνει στη δική του κόρη, αν θα έλεγε αυτό που είπε τώρα.

      1. Ηλίθιε, όλα, μα όλα τα μέλη που απαρτίζουν την δικαιοσύνη, πρέπει να λειτουργούν πέρα από το θυμικό τους. Αλλιώς δεν είναι δικαιοσύνη. Και μακάρι αυτό που λες να μην το συναντήσεις ποτέ μπροστά σου

        1. Δε με πειράζει που βρίζεις, ΝΔτικό τρολλάκι. Συνέχισε να βρίζεις για να δείχνεις ποιός είναι ο πραγματικά ηλίθιος. Μάθε λοιπόν πως στην Ελλάδα δικαιοσύνη ΔΕΝ υπάρχει, ακριβώς γιατί υπάρχουν άτομα σαν εσένα και ψηφίζουν, για να βγαίνουν όλοι με τεράστια εγκλήματα μετά από λίγα χρόνια από τη φυλακή…. Στην Ελλάδα μόνο οι κακοποιοί έχουν δικαιώματα, τα θύματα όχι, και ο λόγος είναι πως ΕΣΥ ο “μη ηλίθιος” ψηφίζεις.

          Κι όσο για τους δικαστικούς, όταν έχουν να κάνουν με περιπτώσεις σαν τα 2 καθάρματα που βίασαν και σκότωσαν σαν ζώο τη Τοπαλούδη, και όχι μόνο δεν έχουν μετανιώσει αλλά πουλάνε και τρελίτσα και βάζουν άτομα στο παρασκήνιο για να πιέσουν να βγουν λάδι, το δίκαιο θα ήταν να πάρει η εισαγγελέας μια καραμπίνα και να τους ανατινάξει τα κρανία μέσα στο δικαστήριο, για να μη χάνουμε χρόνο.

        2. Αηδιασμένε π@νίβλακα είναι φυσική η αντιδραση της εισαγγελέως όταν έχει μπροστά της στυγερούς και προπάντων αμετανόητους δολοφόνους.

    29. …….”πάντα στο πλαίσιο όσων ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι”.
      Και πως ο δικαστικός λειτουργός που τον θελουμε ψυχρό και αμερόληπτο πάνω στην έδρα θα λαμβάνει δίκαιες αποφάσεις, όταν με χιλιάδες νομοθετικές (και αντισυνταγματικές πολλές φορές) τροπολογίες που ψηφίζονται από εσάς τους πολιτικούς προσφέρετε την δυνατότητα για “παραθυράκια” ώστε να μπορούν να τα εκμεταλλευτούν όσοι διαθέτουν τα χρήματα για έναν “καλό” δικηγόρο και να πετύχουν μια “ευμενή” και όχι “αμερόληπτη” απόφαση;
      Έχουμε δει αρκετές φορές εξαιρετικά τερατώδη πράγματα να συμβαίνουν και δυστυχώς έχουν και οι δικαστικοί λειτουργοί την δική τους ευθύνη για αυτό, αλλά…. ας μην το κουράσω άλλο.

    30. Να σας θυμίσω Κε Σκέρτσο ότι είστε μέλος της κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν δικαιουστε όσο αξιώνεται αυτόν τον τίτλο να εκφέρεται απόψεις για τόσο σημαντικά θέματα ως δήθεν προσωπικές, η δουλειά των μελών μιας κυβέρνησης είναι να κοιτάζει πως θα βοηθήσει να βγάλει την χώρα από δύσκολες καταστάσεις. Άντε κάντε καμμία δουλειά που μου γίνατε όλοι υπουργοί του fecebook απορώ πραγματικά πότε βρίσκεται χρόνο όλοι σας για τα προβλήματα της χώρας όταν είστε συνεχώς στο facebook

      1. Γιατί, μπορεί η Εισαγγελέας να παίρνει θέση υπέρ του θύματος ή του θύτη και να κατηγορεί σύσσωμο το δικηγορικό σώμα πως παρεμποδίζει ή συσκοτίζει την ανεύρεση της αλήθειας; Οι δικηγόροι για να υπερασπίζονται τον θύτη και το θύμα υπάρχουν και οι δικαστές κρίνουν σύμφωνα με την αποδεικτική διαδικασία. Δεν βγάζουν απόφαση δικαστική οι δικηγόροι.

        1. Φυσικά και το έχει το δικαίωμα η εισαγγελέας. Έχετε πάρει γραμμή όλα τα πληρωμένα πιστόλια της Συγγρού και σεργιανίζετε στο διαδίκτυο και παπαγαλίζετε τις μ@λ@κίες του Σκέρτσου. Η Εισαγγελέας έχει δικαίωμα να τα πει όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα όταν κατά την κρίση της έχουν σημασία για την έκβαση της δίκης. Δηλαδή εσύ τι περιμένεις να υπάρχουν παρασκηνιακές πιέσεις και η εισαγγελέας να κάνει τη πάπια; Και από που κι ως που δεν έχει δικαίωμα η εισαγγελέας να κρίνει με βάση τη δικογραφία πως οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι και να πάρει θέση εναντίον τους;

          Που σας βρήκανε ρε, παπαγάλοι από τα λιντλ; Ακόμα και τα μποτάκια της Κίνας πιο πειστικά είναι από εσάς.

    31. Όταν ο νεκρός είναι αριστερών πεποιθησεων αγιοποίηση πέφτει

    32. από τι κατακάθια, καθιζήματα και καθάρματα έλκονται οι νέες προοδευτικές γυναίκες.

    33. εγω χτες επαθα πλακα οταν ακουσα το τι ελεγε εισαγγελεας
      Ηξερα ειναι σοβαρα ψυχρα ατομα και ανεπιρεαστα οτι πιστευουν για τον εαυτο τους το κρατανε
      Λουλουδια ακουσα αγκαλιες μεχρι λεει και στο φβ τα ανεβασε η λειτουργος τα ανθη
      Τι ειναι αυτα ρε

      1. Θα χασεις και τα μαλλια σου αν ηξερες το τί συμβαινει στην δικαιοσυνη….

    34. Ο γνωστός σκέρτσος άρχισε τα σκέρτσα! Σίγουρα δεν έπρεπε να παρασυρθεί η εισαγγελέας και να δείξει την λύπη της για το κορίτσι, αλλά εδώ συγκινήθηκα εγώ, και ο πατέρας δεν έπρεπε να δώσει τα λουλούδια κι ας τον συμπονώ! Εξίσου σίγουρα όμως δεν έπρεπε να παρέμβει, με σκοπό προφανώς να επηρεάσει την δικαιοσύνη, με τα σκέρτσα του ο σκέρτσος!!! Να του θυμίσω απλά ότι την απόφαση την βγάζουν οι δικαστές και αυτοί πρέπει να δουν τι λέει ο νόμος! Ο εισαγγελέας απλά εισηγείται. Το ότι υπάρχουν έντονες υποψίες ότι τα δύο ρεμάλια θα πέσουν στα μαλακά με αυτή την παρέμβαση (;;;) απλά επιβεβαιώνονται!!! Γιαυτό στις φωτογραφίες ήταν όλο χαρά και γελάκια!!! Ο σκέρτσος νάναι καλά (που φροντίζει για τα περαιτέρω) κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά! Κι αν βρε σκέρτσο είσαι τόσο ευαίσθητος, όταν ο σιχαμαράς έδινε εντολή στο ντογιάκο να γ@μήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους που ήσουν εξαφανισμένος;;; τώώώρα ευαισθητοποιήθηκες;;;

    35. Αφού ρε κοπριτες πολιτικοί οι δικαστές είναι υπάλληλοι σας, άστε τουλάχιστον αυτούς που έχουν τα αρχιδια να σας πάνε κόντρα να μπορούν να το εκφράσουν.

    36. Δεν τον ξερω τον κυριο,…..Αλλα απο οτι καταλαβα απο την κυβερνηση ειναι Απαραδεκτο η επεμβαση και η κριτικη στην δικαιοσυνηΣε λιγο θα ζητανε και συγνωμη απο τους δολοφονους τους παιδεραστες και ολα τα αποβρασματα της κοινων ιας Εμετικα κατακαθια σκολικια που ερπωνται μεσα στην βρωμια μιας κοινωνιας χωρις αυριοΑυτη την Ελλαδα θελουν αυτα τα μυνηματα στελνουν στους νεουςΚολυμπουν μεσα στην Μποχα κυριοι………………..

    37. Η Ελένη Μπουμπουλίνα και ηρωιδα,παρθένα και αφιλητη,κορίτσι σύμβολο και λαμπρό αστέρι..μαλιστα.Μακαρι να ήταν αλλά πες πες πες μπορεί να το πιστέψουν και οι ίδιο ότι έτσι είναι.

    38. Είσαι μαλακας εκ γεννηθείς η στη πορεία έγινες Σκέρτσο..τι δηλώσεις είναι αυτές προ της ετυμηγορίας…για κ.εισαγγελεα κάλεσε τον να εξηγήσει γιατί τόσο ενδιαφέρον για την αγόρευση σου….

    39. Εισαγγελείς αφήνουν ελεύθερους ή αποφυλακίζουν ή ρίχνουν γελοίες ποινές: Όλα μια χαρά
      Μια εισαγγελέας λέει τους δικηγόρους με το όνομα τους και ρίχνει σπόντες για το πόσο στα @@ τους γράφουν οι εισαγγελείς τις υποθέσεις βιασμών: μεροληπτική!
      Απλά δεν έπρεπε να πει στα ίσια τι σόι είναι η απόλυτη πλειοψηφία της φάρας των δικηγόρων.
      Αυτό ήταν το θέμα

    40. Η εισαγγελέας ξέφυγε του ρόλου της και χωρίς λόγο αποκάλεσε όλους τους δικηγόρους λαμόγια επειδή η δικαιοσύνη είναι τυφλή και γλυτώνουν οι πλούσιοι καρχαρίες ή πέφτουν στα χαμηλά.
      Αυτό που έκανε είναι απαξίωση του θεσμού της υπεράσπισης και του ίδιου του Δικηγόρου μέσα σε δικαστική αίθουσα και μπροστά στους ίδιους τους Δικηγόρους. Έπρεπε να είχε φάει πόδι ήδη.
      Όσο για αυτούς εκεί τους δυο λεχρίτες, κακώς βάλατε τις φάτσες τους, διότι τους βλέπει κανείς και αναρωτιέται τι σκέφτονται οι γυναίκες και κάνουν παρέα με τέτοιους υπανθρώπους.

    41. Ολα αυτα τα…..φιλελεδικα….Πο*στακια….
      Ολα θα γινουν… στην ωρα τους….
      Ολοι οι Ελληνες Πατριωτες….ειμαστε…εδω…
      Παρον….
      Και δεν θα ξεχασουμε…κανεναν…
      Για αυτα που εκαναν στη Χωρα και τους Πολιτες….
      Υπομονη

    42. Η εισαγγελέας είναι για τα μπάζα εκτός από ΣΥΡΙΖΑΙΑ,αυτά δεν έχουν γίνει σε άλλη δική αγκαλιές και κλάματα με τον πατέρα και επί πέντε ώρες με το ζόρι να κάνει την Ελένη
      Αγια,ηρωίδα και κορίτσι σύμβολο ΕΛΕΟΣ ούτε παιδί να την είχε.Σιγουρα είναι της ίδιας συνομοταξίας με τους γονεις της,τα πόσα πήρε δεν θα μάθουμε ποτέ.

      1. @Λυκος; Σωστη και ψύχραιμη η άποψη σου και πραγματικά χαιρομαι,μέσα από όλα αυτά τα τρολ που τελευταία ποσταρουν εδώ ότι να ναι.Εχουμε μείνει όλοι αποσβολωμενοι ειλικρινά,με τις ανθοδέσμες και τα υπόλοιπα καραγκιοζιλικια αυτής της υπόθεσης.Αυτα τα δύο καθάρματα δεν πρέπει να δουν ποτέ ξανά το φως του ήλιου,και η αριστερή Ελληνική αδέκαστη,ασοβαρη δικαιοσύνη να κάνει τελικά σωστά την δουλειά της.

    43. Δυστυχώς μόνοι τους οι δικαστικοί έσκαψαν το λάκκο στον οποίο έπεσαν μέσα.
      Όταν βασίζουν την πορεία με τα πολιτικά μιας χώρας και στο βάθος του μυαλού τους είναι μια μέρα να γίνουν και αυτοί Υπουργοί Βουλευτές ή να λάβουν άλλα αξιώματα τι περίμεναν.;;;;;;
      Το άσχημο όμως είναι ότι το μάρμαρο το πληρώνουν ευσυνείδητοι δικαστικοί οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις που δεν είναι στα πολιτικά πρόσωπα.
      Ας πρόσεχαν.

    44. ΚΡΙΤΚΗ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ !
      ΣΤΗΝ ‘ΣΥΡΙΖΑΙΑ’ ΣΑΓΓΕΛΛΕΑ Κ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΔΡΑΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟ….

    45. Τα αυτονόητα είπε ο άνθρωπος : 4,5 ώρες αγόρευση και να μπλέκεις το εγκώμιο κάποιου σαν να είναι ήρωας και εθνικός ευεργέτης δεν είναι στάση αμερόληπτης δικαιοσύνης. Λουλούδια στην έδρα κλπ δεν έχουν θέση σε ένα σωστό δικαστήριο και ευτελίζεται ο θεσμός. Σεβαστείτε ότι και οι φονιάδες μπορεί να έχουν και αυτοί το δικαίωμα σε μιά δίκαιη δίκη.

      1. Να υποθέσω, Νεοδημοκράτης ? Αν κόπτεστε για δικαιοσύνη καθαρίστε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, ενώ οι ληστείες αποτελούν καθημερινότητα. Άρα, καθημερινά καταπατώνται τα δικαιώματα των πολιτών από δική σας ανεπάρκεια. Όσο για τον εισαγγελέα, αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του, η κυβερνητική παρέμβαση είναι ωμή και παράνομη.

        1. Δεν είμαι Νεοδημοκράτης, έχεις δίκιο για την Αθήνα. Δεν υποστηρίζω τους δολοφόνους- απλά δεν μου αρέσει να βλέπω θεατρινισμούς μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Πάντως η δίκη έχει πολιτικά εκμεταλλευτεί από Αλληλέγγυους, Συριζαίους κλπ και αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο.

        2. @Λυκος; Σωστη και ψύχραιμη η άποψη σου και πραγματικά χαιρομαι,μέσα από όλα αυτά τα τρολ που τελευταία ποσταρουν εδώ ότι να ναι.Εχουμε μείνει όλοι αποσβολωμενοι ειλικρινά,με τις ανθοδέσμες και τα υπόλοιπα καραγκιοζιλικια αυτής της υπόθεσης.Αυτα τα δύο καθάρματα δεν πρέπει να δουν ποτέ ξανά το φως του ήλιου,και η αριστερή Ελληνική αδέκαστη,ασοβαρη δικαιοσύνη να κάνει τελικά σωστά την δουλειά της.

        3. @Σορακια για την ταμπακιέρα κάτι; Ξέρετε καλά εσείς οι διεθνιστές συριζαιοι να ελισσεστε όταν χρειάζεται.Οσο για την εγκληματικότητα να πας να βρεις τις δύο κοκκοτες που είχες στο υπουργείο,και ρήμαξαν την αστυνομία,είναι νωρίς ακόμα θα το συνηθίσετε συντροφε,όσο για τα καραγκιοζιλικια της συριζαιας τι να πεις.Ρεντικολα όπως πάντα ανθοδέσμες αηδιες,εμετός,τα ίδια κάνατε,και με τον αντάρτη ήρωα,του Κερατσινίου.

    46. Οι Ιλουμινάτι του Μητσοτάκη ξεσπάθωσαν, ωμή είναι η παρέμβαση – κριτική του κυρίου. Τι περίμενε, να μην αντιδράσει ο κόσμος? Το Μητσοτακαίικο, όπως και το Τσιπραίικο κόπτονται συνεχώς για τους εγκληματίες, έχουν παραδοθεί αμαχητί στο ίδρυμα Σόρος. Η Αθήνα στενάζει από την εγκληματικότητα, όλο της το ιστορικό κέντρο είναι ένα απέραντο γκέτο. Η δε κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα και τώρα ο άθλιος βρήκε να εγκαλέσει τον εισαγγελικό λειτουργό στη μέση της διαδικασίας της δίκης. Άει σιχτίρ άθλιε !

      1. Ο ΚΡΥΦΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!? ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ

    47. Γιατί τότε δεν περίμενες να βγεί η απόφαση του δικαστηρίου και μετά να κάνεις τις δηλώσεις αυτές???!!!!!!

    48. καλα της και τους λεει αφου δεν εχει και δεν εχουν κανει τιποτα οι εισαγγελεις και δικστικοι ολα αυτα τα χρονια μ αυτα που συνβαινουν παρα μονο να αντιδρουνε για τα φραγκα τους

    Comments are closed.