ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ – ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ Μ.Κ.Ο.

    Κοινοποίηση:
    archbishop_ieronimos

    Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας και το σχετικό άρθρο για την περιουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, αλλά και την εμπλοκή του με Μ.Κ.Ο, πολλά είναι τα μέσα ενημέρωσης που ασχολήθηκαν με το ζήτημα !

    1.indd

    Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που παρουσιάζουν διάφορα ΜΜΕ, η Εκκλησία  στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα.

    Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής στα Μέγαρα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίριά της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο. Το ζήτημα βέβαια το είχαμε αποκαλύψει εμείς νωρίτερα και με σχετικό άρθρο εδώ στην ιστοσελίδα μας από τις 15 Μαΐου..

    Χωρίς τίτλο-λαθρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Βαρθολομαίος ιερονυμος είναι ερετικοι οικουμενιστες προδότες της Ορθοδοξίας δεν έχουν σχέση αυτοί οι αλήτες με την ορθοδοξία είναι παπικοί μασωνοι ο μόνος που τα έχει βάλει μαζί τους και λέει όλη την αλήθεια είναι ο γέροντας Μεθοδιος της ιεράς Μονής Εσφιγμένου για αυτό τους διοκουν.να γυρίσει ο κόσμος στο πατριό ημερολογίο το γνήσιο.αυτοι του νέου σας περνούν τις ψυχές σας είναι έμμισθοι ο Χρήστος είπε να ζουν από ελεημοσύνη οι ιερείς που κυρητουν τον λόγο μου να μην ΚΑΛΟΠΙΖΟΝΤΑΙ πας εκκλησίες κ βλέπεις κάτι ΜΟΥΣΑΚΙΑ κάτι κοντά μαλάκια ζελομενα και το συντομότερο μηνμονευουν Ιερονυμο Βαρθολομαίο αυτούς που συμπροσευχονται με το παπα

    2. ΣΤΈΦΑΝΕ ΆΚΟΥ.

      ΑΦΙΣΣΑ – ΝΤΡΟΠΉ

      Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ Ν. ΣΜΎΡΝΗΣ ΚΑΛΕΊ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΙΣΛΆΜ.
      ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ…

      ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΆΝΕ;;;;;;

      ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    3. ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΛΩΤΑ
      ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ΤΑ…. ΜΑΛΙΑ!!!
      ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΨΗΛΑ
      ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ

      ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟΥΣ
      ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΤΟΥΣ ΚΟΛΙΟΥΣ
      ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ
      ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…. ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ!!!!

    4. KAI AYTΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ!!ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΗ ΞΥΛΟ!!!ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ! !ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

    5. Έχει ακουστεί πως εινε και Λαλάκης και οι πέριξ αυτού όπως επίσης και του Χριστοδούλου η παρέα ήταν ομοφυλόφιλοι παρά πόλοι και γνωστοί μητροπολίτες πηγαίνετε να πάρετε μεταλαβη και αντίδωρο από αυτούς

    6. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ηταν ο καλυτερος συνεργατης του τσιπρα

    7. jeronymo λιάπης… και τα κόλυβα στο ζωνάρι του!

    8. .Ο δούρειος ίππος κρατούσε σταυρό
      κι ο Εφιάλτης έκανε το σταυρό του…

      1. Ποιος Δούρειος ίππος και Εφιάλτης έκανε το σταυρό του ρε αμόρφωτε μπετόβλακα. Άμα σας έπιανε τους χριστιανούληδες ο Λεωνίδας με τους Σπαρτιάτες θα σας είχε ανοίξει καινούργιες κωλ@τρυπίδες. Αλλά είστε τυχεροί που είχε παρακμάσει η κραταιά Αρχαία Ελλάδα και βρήκατε ευκαιρία με την Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (το δήθεν βυζάντιο) και τους ανώμαλους αυτοκράτορές σας και μας κατσικωθήκατε μέχρι σήμερα. Γελοίε ελληνόφωνε ρωμιέ.

    9. Τεράστια περιουσία ο ρασοφόρος.
      Τι θα την κάνει το κουγελο;;
      Θα την πάρει μαζί του;;;;;;;
      Ρασοφόρος Εωσφόρος

    10. Μετά τον ΜΑΚΑΡΙΣΤΌ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟ τον ιεράρχη που μιλούσε στις καρδιές μας..το ΑΠΌΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ.

      1. Την …μανικετοκουμπου (ειχε αδυναμια στα χρυσα μανικετοκουμπα).?????

    11. Που εμεινε εν τελει το Μητε Λαβετε χρηματα, Δωρεαν ελαβατε Δωρεαν δωτε του Κυριου, ωρε Λιαπη. Στις βιλλες και στις πισινες και στα ξοχικα με ασανσερ, ωρεε λιαααπηηη. Να φιλοξενησεις εκει λαθροεισβολεις καλε μου “πασης Ελλαδος” να μπη το κερασακι στη τουρτα. Λαθροεπισκοπος μας βγηκε τελικα. ΑΝΑΑΑΞΙΟΟΟΟΣ!!!! και αναξιοι οσοι τον μνημονευουν. Εχουμε λοιπον και λεμε… Λαθροκυβερνηση λαθροδημαρχοι, λαθροβολευτες και λαθροιεροσυνη. Η σαρρα η μαρρα και το κακο συναπαντημα!!!! Σωσον Κυριε τον Λαον Σου…

    12. Τα γελοία ανθρωπάκια οι νοικοκυραίοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κι όμως επαναστάτησαν (από τον καναπέ φυσικά) επειδή έκλεισαν οι εκκλησίες και δεν γιόρτασαν το ΠΕΣΑΧ (το δήθεν πάσχα) και τις άλλες αραμαϊκο-εβραϊκές παραδόσεις που τις έχουν πλασάρει και για ελληνικές τρομάρα τους. Προσωπικά αφού η Εκκλησία ΑΕ ασκεί τέτοια επιρροή στους ελληναραίους είμαι της άποψης ότι αξίζει και την τελευταία δεκάρα από τα αμύθητα κέρδη της. Καλοφάγωτα να ευχηθούμε στον Τζερόνυμο και την παρέα του.

    Comments are closed.