ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΕΒΟ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

    Κοινοποίηση:
    maxa

    Δορυφορικές φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα Δευτέρα δείχνουν ότι την μεγαλύτερη στρατιωτική φάλαγγα μετά τον Β’ΠΠ, ένα τεράστιο κονβόι με ρωσικά άρματα μάχης ΤΟΜΑ κλπ., συνολικά περί τις 2.500 οχήματα να πλησιάζει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο.

    Σύμφωνα με την αμερικανική ιδιωτική εταιρεία Maxar Technologies, διακρίνεται μια στρατιωτική αυτοκινητοπομπή που εκτείνεται σε μήκος 27 χιλιομέτρων.

    Άρματα μάχης Τ-72Β3, ΤΟΜΑ BMP-3, BMP-2, BTR-82, α/α Tor-M1/-2, Βuk M1/2 κλπ, μπαίνουν στο Κίεβο με αποστολή μέχρι την Κυριακή να έχουν ρίξει το καθεστώς του Κιέβου, να έχουν καταστρέψει τις παραστρατιωτικές ομάδες, τα κτίρια των μυστικών υπηρεσιών και τα κτίρια που εδρεύουν ακόμα δυτικοί μισθοφόροι, καταλαμβάνοντας το διοικητικό κέντρο της πόλης.

    Οι γέφυρες του Δνείπερου καταστράφηκαν από Ουκρανούς σαμποτέρ που υποχωρώντας καταστρέφουν τις υποδομές της χώρας και κατ’αυτό τον τρόπο οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις των Ρώσων είχαν μείνει χωρίς υποστήριξη έναντι τριπλάσιων ή και πενταπλάσιων Ουκρανών στρατιωτικών και παραστρατιωτικών (4.000 αλεξιπτωτιστές και ειδικές δυνάμεις έναντι 15.000).

    Οι ουκρανικές μονάδες έχουν οχυρωθεί σε μία ακτίνα 4 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου, καθώς οι αλεξιπτωτιστές δεν προχώρησαν στο εσωτερικό της πόλης, ενώ οι μεμονωμένες μονάδες Spetsnaz, καταδεικνύουν στόχους στο ρωσικό πυροβολικό.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η ρωσική Αεροπορία, με εξαίρεση τα επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα που στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανήκουν στην Αεροπορία και όχι στον Στρατό, όπως στις χώρες του ΝΑΤΟ, τα μεταφορικά αεροσκάφη και ελάχιστα εγγύς υποστήριξης Su-25, δεν έχει κάνει ουσιαστικά την εμφάνισή της, όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και σε ολόκληρη την Ουκρανία.

    Είναι σαφές ότι συντηρεί τις δυνάμεις της πιθανολογώντας σύγκρουση με τις Αεροπορίες του ΝΑΤΟ!

    Το κομβόι αυτό έφτασε ήδη στα βορειοδυτικά προάστια στην περιοχή του αεροδρομίου «Αντόνοφ», περιλαμβάνει εκατοντάδες θωρακισμένα οχήματα, άρματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα και οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και συνεχίζει να κινείται νότια, προς τη νότια διέλευση του Κιέβου όπου έχει διαρρηχθεί η αμυντική τοποθεσία.

    Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι και παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες, έχουν καταλάβει το Χάρκοβο, χωρίς να διαθέσουν φρουρά για την φύλαξή της, κατέστρεψαν όλες τις υποδομές του καθεστώτος του Κιέβου (βασικά το κτίριο της ασφάλειας, όπως μετέδωσε και ο διεθνολόγος Θρασύβουλος Ευτυχίδης) και αποχώρησαν προκειμένου να δεχθούν ενισχύσεις και να συνεχίσουν την προέλαση προς το Κίεβο!

    Μάχες διεξάγονται μόνο σε περιοχές εκτός του Χάρκοβου, όπου εκκαθαρίζονται ουκρανικές παραστρατιωτικές ομάδες.

    Το ίδιο συνέβη και στην Μελιτούπολη, αλλά και σε όλες τις πόλεις που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι και εκδίωξαν τις ουκρανικές δυνάμεις. Στην Μαριούπολη πάντως, η νεοναζιστική Ταξιαρχία Αζόφ ναρκοθετεί την πόλη και απειλεί να την τινάξει στον αέρα αν επιχειρήσουν οι Ρώσοι να εισέλθουν στην πόλη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. εξω απο το Κιεβο προφανως εχει ερθει η ανοιξη ενω μεσα εχει ακομα καταχείμωνο

    2. αν ο απεναντι μιμηθει τον πουτιν προσπαθωντας να αναθεωρησει τα συνορα , τι θα λετε τρελαμμενοι ταλιμπανεζοι ? οτι ναι ναι . Ευτυχως ειστε μια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ακραιων

    3. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή του Κούλη στην κατατρόπωση της ρωσικής αρκούδας τον ανακηρύσσουν αυτοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη και του χαρίζουν την Βασιλεύουσα!!!!!! XAXAXA….

    4. Ο Πούτιν έσωσε τον Καραμανλή απο απόπειρα
      Δολοφονίας μυστικών υπηρεσιών της δύσης
      Επειδή ήθελε να κάνει τον αγωγό μπούργκας
      Αλεξανδρούπολη. Μετά τον βγάλανε απο τη μέση
      Με το ανύπαρκτο σκάνδαλο Βατοπεδίου.
      Βάλανε το ΓΑΠ ακυρώθηκαν όλες οι συμφωνίες
      Και μπήκαμε στα μνημόνια. Αυτα γιατί πολλοί
      Δεν έχουν καθόλου μνήμη.

    5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    6. όταν προσπαθούσε ο Χίτλερ να καθαρίσει την βρώμα της Βαϊμάρης, των τραπεζών, των Άγγλων, και των Αμερικάνων, το παίζατε όλοι αντιφασίστες, αν και ο Χίτλερ ήταν προσωπο της χρονιάς το 1938 στο εξώφυλλο Times, τώρα ζητάτε να σας σώσει ο Πούτιν από την ανωμαλία….

    7. Ξεπάτωσε τους ανώμαλους αντίχριστους νεοταξίτες διεθνιστές παλίκαρε Βλαδίμηρε!!Και μετά έλα και καμιά βόλτα στο διεθνιστικό ανωμαλιάρικο νεοταξικό ελλαδιστάν έχουμε πολύ φύρα!!Κούλα τελείωσες!!Εμείς οι Ελληνες πατριωτες-εθνικιστες θα σε δικάσουμε για εσχάτη προδοσία.
      Βλαδίμηρε μαζί σου!!

        1. Έχεις δίκαιο ρε καλά έκαναν οι ναζιστές Ουκρανοί εδώ και 7 χρόνια στο Ντόνετσκ, στο Ντονμπας etc και σκότωναν πολίτες 13000+ νεκροί. Λογικά υποστηρίζεις και το ντου των Τούρκων στην Κύπρο. Επίσης δεν είδα ούτε κυρώσεις ούτε συγκίνηση για τους Αζέρους που μπήκαν στην Αρμενία. Ούτε για την ΗΠΑ που βομβαρδιζε την Γιουγκοσλαβία…

    8. Οι μισοί από αυτούς δεν θα επιστρέψουν στις οικογένειες τους.Ξέρουν βέβαια τι τους περιμένει.
      Η μισή πορδή άνθρωπος πάει να σκοτώσει αθώους και απλούς ανθρώπους σαν εσένα και εμένα.

    9. Τά γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τό κομβόι έχει 60 χιλιόμετρα μήκος.
      Γιάννης Λάκων

    10. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΌΣΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;;
      ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΊΔΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ κοροχτικιο ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΙΣ ΈΚΟΨΑΝ ΜΑΧΑΊΡΙ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ.
      έτσι να λιώσει τα ΕΡΠΕΤΆ ΣΤΗΝ ΑΥΛΉ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ.
      Θα επιτεθούν δριμύτερα. το εκφυλο διεστραμμένο ραμολι τους με προφορά γογο ανασυντασσεται.
      κατά τα άλλα πολλή ησυχίαστις πόλεις.

      1. Τι γράφεις ρε Ταλιμπάν;;;
        Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
        Πήγαινε σε κάποιον ψυχίατρο να κοιταχτείς.

        1. Οτι ναναι πραγματικά καλα εχεις μπερδeψει την συρματοβουρτσα με την. ούτσα φιλάρα να το κοιτάξεις…..

        2. Μπολιασμενε καρπαζοεισπράκτορα νεοραγιά του Κούλη αν δεν καταλαβαίνεις τι έγραψε φόρα το πάμπερς σου στο πρόσωπο κα κλειδώσου μέσα μέχρι να σου πούμε να βγεις.

          1. μην τον ξεφτυλιζεις ετσι, ολα τα εμβολιοπρεζακια ειναι περιορισμενης αντιληψης.

        3. Γράφει αυτό που σε πονάει, ανώμαλε και μειοψηφία. Όλοι όσοι είναι υγιείς συντάσσονται με τη Ρωσία. Ακόμα και στην Αμερική (η μισή και παραπάνω Αμερική που ψηφίζει Τραμπ – ο επόμενος πρόεδρος). Ξυδάκι ερπετά νεοταξίτικα…

      2. Αδερφέ από Καλαμάτα να ψωνίζεις. Το αλβανικό είναι σκάρτο πράγμα.

    Comments are closed.