ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ! ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ! ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_24-10-2022

    Διαβάστε σήμερα στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τη μοναδική εφημερίδα Αποκαλύψεων:

    «ΕΝΟΧΑ ΠΑΡΕ- ΔΩΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ- ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ. «Κομματάρχης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αρχιμαστροπός Μίχος». ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ένταλμα σύλληψης για τηλεοπτικό δημοσιογράφο».

    exofyllo24-10

    Διαβάστε ακόμα:

    Ρουκέτα ιδιοκτήτη μηχανημάτων: «Μου ΄ριξε κανόνι 1.100.000 ο Εμφιετζόγλου»

    Γυναίκα – Τίγρης Μαρία Σταυρακάκη: Την έδιωξε και τον έκαψε με βιτριόλι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σαφές το μήνυμα των συνοπαδών του ΠΑΟΚ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ.
      Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ

    2. Βγάλτε και τον παιδοβιαστή των Ιωαννίνων στη σέντρα, είναι κολλητός με συγγενείς και φίλους του Κυριάκου. Υποψήφιος του Τζήμερου και του Σκυλακάκη, με έντονη οικογενειακή σχέση με τη ΝΔ Ιωαννίνων.

    3. Δημήτρης Τσιόδρας: γνωστό στέλεχος της ΚΝΕ το 1985 στο Πολιτικό της Νομικής μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο επίσης ηγετικό στέλεχος της Πανσπουδαστικής, διέγραφαν μαζί με τη ΔΑΠ του Βουλγαράκη τον τότε τσεκουράτο Βορίδη για φασιστική συμπεριφορά. Τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στην κυβέρνηση των προδοτών μαζί με άλλα μπουμπούκια της τότε ΚΝΕ όπως ο Βλαστάρης και ο τελευταίος γραμματέας της ΚΝΕ το 1991 και νυν Υπουργός Δημοσίας Τάξεως Θεοδωρικάκος. Μπόχα και βρώμα!

    4. χακαρανε τη Χαλυβουργικη και εχουν διαρευσει προσωπικα δεδομενα εργαζομενων. Για αυτο τιποτα ???

    5. Ποιος ο Δημήτρης Τσιοδρας: Κνιτης που προσελήφθη στην εφημερίδα Πρώτη με την ίδρυση της το 1986, κοινή έκδοση των δύο ΚΚΕ Φλωράκη- Κύρκου.
      Εκεί και οι Νίκος Ευαγγελάτος, Σταύρος Θεοδωράκης, Ιωάννα Μάνδρου κλπ.
      Κατόπιν αρχισυντάκτης πολιτικού στην Ελευθεροτυπία μέχρι το κλείσιμο της.
      ,

    6. Όλα τα γαλάζια μπουμπούκια στη σέντρα, τα πάντα στη φόρα.

    Comments are closed.