ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΕ Κ@ΤΟΥΡΑ – Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ, ΑΝΑΦΩΝΩΝΤΑΣ «ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ». ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ “ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    2783776

    Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο βουλευτής τοιυ ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, να διαμαρτυρηθεί για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα αλλά και για τις δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

    Με τα χέρια ψηλά ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και επαναλαμβάνοντας τη λέξη «παραδίνομαι» ο Κλέων Γρηγοριάδης, να στηλιτεύσει τα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια συλλήψεων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή μετά το πέρας της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

    Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 θέλησε να αναπαραστήσει τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια λέγοντας: «Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Γιατί όλη αυτή η αγριότητα. Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

    Ο ίδιος περιέγραψε καρέ καρέ το βίντεο, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συλληφθέντες – ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής που έχει πυροδοτήσει την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη κυβέρνησης, ήταν σαφώς άοπλοι και παραδομένοι.

    GR1

    GR2

    GR3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Κωλοδάκτυλο δεν είδα κανένα σας να του βάζει . Του βάζω εγώ αφού το βουτήξω σε κόλα και μετά σε χοντρό χαλίκι . Τέλος

    2. Ότι λογής είναι οι ηγέτες τέτοιοι γίνονται λίγο πολύ και οι κυβερνώμενοι ( Ξενοφών Κύρου παιδεία 8.8.5).

    3. Ειλικρινά ΑΠΟΡΩ, τόσο κακούς ψηφοφόρους έχουμε σε αυτή τη χώρα, που ψήφισαν ξανά Βαρουφάκη και τον Γρηγοριάδη, για βουλευτές μας;;; Και κ.Κλέων, όσο όντως καλός ηθοποιός είσαστε, άλλο τόσο και περισσότερο κακός πολιτικός είστε!!!
      Αν πρωτού όμως σας εκλέξει ο Ελληνικός λαός βουλευτή και λυθεί και το οικονομικό σας θεματάκι, κάποια από αυτά τα καλόπαιδα που παίζουνε με τις μολότωφ, έκαιγαν κάποιο θεατράκι που βγάζατε το μεροκάματο σας και μένατε ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΓΟΣ, θα σας άρεσε;;; Απλά σας ερωτώ!

      1. ας ειχατε μυαλο να ψηφισετε ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    4. Ρε ανεγκεφαλοι ποιους ψηφισατε και στειλατε στην Βουλη;;;;;;;; Ο ανθρωπος ειναι καραγκιοζης!!!!!!!! Βρε απεριγραπτε τυπε για ποια αστυνομικη βια μιλας;;;;;;; Που επρεπε η Αστυνομια να τους σπασει τα κεφαλια ολων αυτων των αλητων, που καψαν την Μαρφιν με τους ανθρωπους, που εκαιγαν λεωφορεια και τρολεη, που σπαζουν και ρημαζουν τις περιουσιες αθωων πολιτων και τους χαιδευατε τεσσερα χρονια, θρασυτατε απλυτολαγνε, αντε να χαθεις αδιαντροπε, που θα μιλησεις για αστυνομικη βια στους αλητες που πετουν ψυγεια και γλαστρες απο τις ταρατσες, Ανεκδιηγητε!!!!!!!!!

      1. Μιλάει για την αστυνομική βία όπου σε λίγο θα σε παίρνουν το σπίτι γιατί δεν θα χεις να το πληρώσεις και θα τρως και ξύλο με τα γλκομπ

    5. Τετοια άσυλα ψηφίζει ο ελληνικός λαός …….με τέτοια άσυλα πορεύεται η Ελλάδα !!!!! Ρε αυριο το πρωί να μπουκαρει μέσα ο Τούρκος να τελειωνουμεεεεεεεε!!!!!!! Είμαστε μαλακας λαός !!!!!!!!! Άξιοι της τύχης μας όλοι !!!!!!!!

    6. Παραδινεται…παραδινεται ………….,σιγά σιγά βρε μπατσοι θα μου σκισετε το κολαν μου,…….μ……………μ…………μου.

    7. Εντάξει αφού παραδίδεται αυτό το αυτιστικό, ας μη το ξεβρακώσουμε χαχαχα.

      1. Χαχχαχχχχχχχχχ@χαχαχχχαχχχαχαχχαχ έγραψες!!

    8. Το μάθες καλά το ποίημα σου ρε θεατρίνε καραγκιοζοπαίκτη ε? Μπράβο, τράβα να ρωτήσεις τωρα τους μεγάλους σοβαρούς ηθοποιούς γιατί έμεινες στο πάτο μαλάκα

    9. το θεατρο ειναι θεατρο. .+- .ομως το φαινομενο της αναρχιας και των βανδαλισμων ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ ΕΑΝ επιβληθουν ΠΙΝΕΣ//.εαν δεν επιβληθουν ΤΟΤΕ ειναι ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.καταλαμβαινετε

      1. Αστο φιλε,σε αφησαν αγραμματο και πεινασμενο αυτοι οι φασιστες που ψηφιζεις…

    10. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν ψηφοφόρο σου. Έτσι από περιέργεια…

    11. Από το internet “Εκ του ασφαλούς , μάγκας. “διορισμενος” σε σειρες του Μεγκα λογω οικογενειας. μεχρι που τον εδιωξαν , δεδομένου οτι μιλούσε εναντίον τους, σκυλί που δαγκώνει το χερι που τον ταιζει. ζωή κότα με porche ,αγορασμένες απο τον μπαμπά γιατρό , δήθεν φιλάνθρωπο με ξέπλυμα χρήματος σε ακίνητα στη Μύκονο, και αγορά έργων τέχνης. Καταθέσεις σε ελβετία και υποστήριξη σχεδίου δραχμής, ώστε ο επαναπατρισμός χρημάτων να τα πολλαπλασιάσει. γενικά που να αρχίσεις και που να σταματήσεις…. ¨αριστεροί¨ βολεμένοι,πλούσιοι. που παρακολοθούν τα γεγονότα απο τη θαλπωρή της βίλας και την εξιστόρηση των , μεσω τρίτων ιδεολογικά αλληλέγγυων. ουτε για γελια, ουτε για κλαμματα.Όνειδος.”

    12. Άντε έγινε διάσημος και ο κοπρητης ο κάθε βλάκας λέι την μαλάκια του εκεί μέσα.

    13. ρε το σιχαμερο λεσι κεφια που εχει Βλεπεις το καθε σκουπιδι ζει απο τα ιδανικα που πουλαει

    14. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ………….ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ…….ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ…….

    15. χαχαχαχαχα τι γελοίο υποκείμενο… Ισάξιο του αρχηγού του. Τέτοιος μαλάκας λαός τέτοιους μαλάκες πάει και ψηφίζει.

    16. Αυτος ο ανθρωπος,Ελληνας,ηθοποιος ειναι μελος της βουλης των Ελληνων;
      Τι να πω;

    17. Εναςηλιθιος μαλ@κας αγραμματος ψευτο προοδευτικος ανθρωπιστης δηθεν βρε αι στο διαολο ηλιθιε τι σκατα εχει η βουλη μεσα ρε μαζεψαμε 6 πτυχια και ειμαστε με 600€ και πανιβλακας παιρνει δεκα ζεστα και μας δουλευει καλανα παθουμε αυτοιμας αξιζουν αλλαζω χωρα συντομα δεν ατεχω αλλο ρε αποπατε.

    18. Άντε ρε τον ΚΟΥΡΑΔΟΜ@ΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΣΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΔΥΟ.

    19. Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .»
      Πλάτωνας

    20. Όταν μπερδεύεις την Βουλή με την καραγκιοζοσκηνή ….

    21. Αυτά τα ξόανα ήθελα νάξερα ποιοι ηλίθιοι τα ψήφισαν;;; Βρε ηλιθιο υποκειμενο που μας το παίζεις και ηθοποιος, αυτο το Σιχαμενο πράγμα που κλωτσάνε, και αλλοι σαν αυτον, έκαψαν τους ανθρωπους στην Μαρφίν, έσπαςαν βιτρίνες καταστημάτων, εβαλαν φωτιά σε καταστηματα, πέταξαν μολότοφ, τρομοκράτησαν κοσμο. Αυτην την δουλεια κανει και αυτος, μαζι με τα υπόλοιπα κατακάθια της κοινωνίας. Τι πρεπει να τους κανουμε;; Να τους χαϊδεύουμε;;;
      Κι επειδη φώναζε παραδίνουμε, τι με αυτο;;; Και οι ανθρωποι μεσα στην Μαρφίν φώναζαν για βοηθεια, αλλα τα τομαρια σαν κι αυτον, απ´εξω φώναζαν κάψτε τους, κάψτε τους. Αντε στον διάολο, βλακα.

    22. Από τις παραμονές των ευροεκλογων καταντήσατε πουλημενοι ξεφτίλες εκεί στο μακελειό. Βάλτε το αν τολμάτε γιατί μόνο έτσι τ ανεβάζετε

    23. Αφού είναι προοδευτικός. Να έρθει με την γυναίκα του να κάνουμε προοδευτικό bisexual Sex….

    24. Αυτος ουτε εβρισε ουτε τραμπουκισε κανεναν ουτε ουρλιαζε σαν ουροκοταγκος μεσα στην βουλη. Καλυτερα ετσι παρα με τα ναζιδια και τους μπραβους της νυχτας που ειχαν συμπεριφορά χιμπατζήδων ουγκ ουγκ ουγκ,ουτε να μιλησουν δεν ηξεραν τα ζωα. Εξεφρασε με αυτόν τον τροπο την αποψη του για την αστυνομικη βια αλλοι συμφωνουν μαζι του αλλοι διαφωνουν ,αυτό είναι θεμιτο , όταν ο άλλος σηκωνει τα χερια του για να παραδωθει δεν τον τσακιζεις στο ξυλο ουτε τον πυροβολείς, καποιοι από εσας εχετε την ιδια αποψη ,όταν αναφέρεστε για την αστυνομικη βια στης πρεσπες και της διαδηλώσεις για την μακεδονια, τωρα εισαστε υπερ της αστυνομικης βιας επειδή αυτην την φορα ο στοχος της αστυνομιας δεν ηταν πατριωτες μακεδονομάχοι αλλα αντιεξουσιαστες;

      1. Μίλησε και η τσόντα της αριστεράς για ουραγκουτάγκους .

        1. Ποιος σου ειπε ότι είμαι αριστερος ρε βλημα;

          1. ΑΡΙΣΤΡΕΡΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ε?ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΜΛΚ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΚΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ Η ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΑΒΟΥΖΑ…ΖΩΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΤ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝ…ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΑΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΠΙΘΗΚΑΣ ΠΟΥΣΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΣΙΡΚΟ ΑΠΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

      2. κατσε και βλαπε το καναλι της βουλης να δεις τι καυγαδες γινονται μεταξυ βουλευτων τωρα που δεν ειναι τα ναζιδια οπως τα λες δεν ηξεραν να μιλησουν ενω αυτος ο αταλαντος ξεπεσμενος σαλτιμπαγκος ξερει και τοσοι αλλοι εκει μεσα ΤΩΡΑ ειναι αμορφωτοι απο κουνια η μια καθαριστρια η αλλη στην ευρωβουλη το αλλο παρταλι γεωργουλης στην ευρωβουλη τι προσφερουν αυτοι ολοι κυριε (αντε γεια) απολυτως τιποτα και ειναι και αλλοι και αστυνομικη βια δεν ηταν πως θα τον συλλαμβανανε τον αλητη με κερασμα στον (γρηγορη) η με εορταστικη επιταγη αυτοι ειναι αλητοθρασυμια του κερατα υπουλα ανθρωπαρια που μολις δουν στον τοιχο την σκια τους τρεχουν να κρυφτουν και μην μπερδευεις πρεσπες και μακεδονια και αυτοι στα εξερχεια ειναι ενα τιποτα ουτε αντιεξουσιαστες αλλα τεμπελομαλακες. και δες τωρα τι γινεται στην αθηνα αγιο παντελεημονα πατησια με ολα τα παρασιτα που κουβαλησανε στην χωρα οι μη (ναζιστες) οπως τους λετε εσεις ολοι οι αργοσχολοι αλλα οι δηθεν αλληλεγγυοι της κονομας . αλλα δεν παιρνουν κανεναν απο δαυτους στα σπιτια τους στω αλλων τα σπιτια να ειναι οχι φιλε μου ο καθε ενας στην πατριδα του στην συρια εχει ενα σωρο κρατη γυρω γυρω ομοθρησκα να πανε εκει γιατι ερχονται εδω για τα επιδοματα στην κρητη σιγα σιγα θα εξαφανιζονται και δεν θα τους βρισκουνε ποτε γιατι εκει δεν σηκωνει μαγκιες και ειδικα στα χωρια.

    25. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΗΡΙΑ ΤΗ ΛΕΤΣΟΣΥΝΗ

    26. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ???
      ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ???
      ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΧΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ….

    27. Είμαι Ψηφοφορος της αριστεράς και της προόδου.Ψηφισα και ψηφίζω δυναμικά δηλαδή μπαλαουρα,γαιτανη,αρκούδο,γιανη,και τώρα κλεοντα….Μήπως δεν στέκω τελικά στα μυαλά μου;

    28. ….ρε τον ασιατη τι κανει….καραγκιοσλικια του κωλου και φυσικα αντιανθρωπινα.

    29. Κλεων καραγκιοζοπαιχτης,γιος του γιατρου φακελακη.

      1. Μαρκελα μου; threemen Salonica? Κουκλί μου, ζωγραφιά μου..

    30. Αστα αυτα ρε θεατρινε της πλακας… για την γιαγια που δολοφονησαν οι γυφτοι ειπες τιποτα??? Μονο για τα συντροφια σου που ξεβρακωσαν εχεις να πεις?? Και εσυ αρθρογραφε ασε την Χρυση Αυγη στην ησυχια της και κοψε τα τρολαρισματα περι καραγκιοζιδων…

    31. Ο Τούρκος αλωνίζει στις θάλασσες και ο Κούλης με το Χρυσοχοίδη ασχολούνται με το να δέρνουν τους πιτσιρικάδες στα Εξάρχεια.Μόνο εκεί μπορούν να δείξουν το αντρηλίκι τους.Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια μας.

    32. Άμεση προσαγωγή και αφαίρεση βουλευτικής ιδιότητας για προτροπή των Ελλήνων σε αντι-κρατική βία με προεκτάσεις τρομοκρατίας.
      Πρόστιμο για Βεβήλωση του χώρου της βουλής με δρώμενα.
      Πρόστιμο για Απρεπή εμφάνιση και προκλητικότητα.

      Υποκρινόμενος θεατρική εμφάνιση, προπαγανδίζει υπέρ του αντεξουσιασμού, παρακινεί πολίτες σε βία .
      Προσηλυτίζει ιδεολογικά, σε ανθελληνική δράση ανοικτά, για να γίνουν ταραχοποιοί λέγοντας ότι ακόμα και αν πράξουν ένα τόσο μεγάλο τέτοιο αδίκημα κατά της δημοκρατίας η ίδια η δημοκρατία σαν βλάκας θα τους φερθεί όμορφα.

    33. Εισαγγελική πρόταση-καταπέλτης στέλνει στο εδώλιο του ποινικού δικαστηρίου την υπόθεση απάτης σε βάρος του Δημοσίου από την κλινική «Σωτήρ – Γρηγοριάδη Α.Ε.», στο τιμόνι της οποίας βρίσκονταν επί σειρά ετών ο «γιατρός της Αριστεράς».

      Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Γρηγοριάδη, χειρουργό που έγινε γνωστός από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συστηνόταν ως ανθρωπιστής και γιατρός που δήλωνε ότι «όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χρεώνω τους ασθενείς μου με επίσκεψη», και πατέρα του γνωστού αντιμνημονιακού ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη.

      Η υπόθεση εικονικών τιμολογίων ύψους 1,150 εκατ. ευρώ που κατηγορείται ότι εξέδωσε η κλινική προς ασφαλιστικά ταμεία για επεμβάσεις που τις δικαιολογούσε όλες ως «αιμορροΐδες» και «ακράτεια κοπράνων», παίρνει πλέον τον δρόμο για το ακροατήριο, με πρόταση που έκανε προς το Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας Ουρανία Σταθέα.

      1. Χόρτασε λεφτά ο γιός και το έριξε στην αμπελοφιλοσοφία.

      2. Άμα ήταν για αιμορροΐδες και ακράτεια κοπράνων, αληθινές πρέπει να ήταν. Ξέρεις τι βαριά χρήση του πρωκτού κάνουν οι συριζαίοι με τους λάθρο;

      3. Μαρκελα μου; threemen Salonica? Κουκλί μου, ζωγραφιά μου..

    34. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει , ο μ@λ@κ@ς ίδιος μένει.

    35. Η Ελλαδα χανεται και ο Γρηγοριάδης χτενιζεται
      Στ αρχιδια μας για τον απλυτο που τις εφαγε απ τα ΜΑΤ
      Τοσοι πολιτες εχουν δολοφονηθει απ τη λαθρομεταναστευτικη βια και την λιτοτητα, αλλοι εχουν χασει περιουσιες, αλλοι αυτοκτονησαν και αυτο το σουργελο κανει αναφορα μες τη βουλη για τ αναρχοπάρδαλα
      ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ
      ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΕΣ
      ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ

    36. ΑΧ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΨΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Ι. Χ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΞΕΦΤΊΛΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΛΑΓΝΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ…

    37. Καραγκιοζηλικια χαρακτηριζεις την εθνικη σταση της Χρυσης Αυγης στην βουλη λυπαμαι για τους γελοιους χαρακτηρισμους σου

    38. Όταν στέλνετε το απόλυτο τίποτα στη Βουλή, αυτά θα έχετε. Έχει γεμίσει η Βουλή αθλητές, τραγουδιστές, θεατρίνους, μοντέλα, γκόμενες και γόνους. Μισός επαγγελματίας δεν έχει μείνει από τους 300 που να ανήκει σε μορφωμένο επάγγελμα.

    39. Τελικά ήμαστε για σφαλιάρες , δεν φταίει αυτός ο καραγκιοζακος , αυτοι που ψηφίζουν φταίνε , μας κυβερνάν αυτοι που μας αξίζουν , εαν στην βουλη ηταν σοβαροί και οχι αστείοι τύποι ( να μην πω γελοίοι) σίγουρα θα ήμασταν σε καλύτερη θέση

    Comments are closed.