ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΓΑΜΠΡΕ». ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ» – Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

    Κοινοποίηση:
    teaser20-3

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΓΑΜΠΡΕ». ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. «Παρακολουθεί, υποκλέπτει και απειλεί τον πρώην άντρα της κόρης του, για να μην βλέπει το παιδί του. Ζητά 5.500 ευρώ διατροφή, με ψευτομάρτυρες, μπράβους αστυνομικούς». Η δικογραφία του τρόμου»

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Πούτιν – «Σας έχω»

    Η μαφία ξήλωσε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

    Αμαρτωλή αγορά Ραφάλ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. αφου παντρευτηκε την κορη του, καλα να παθει. πριν το γαμο, παιρνουμε πληροφοριες για το σοι.

    2. Ο Λευτεράκης είναι ένα ακομματιστο κομματοσκυλο.

    3. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!! ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ???

    4. Ο Οικονόμου μαζί με δύο συνταξιούχους διπλωμάτες, τους Πλατή και Ιωάννη Αλέξιο Ζερβό έστησαν εταιρεία για να μεσολαβήσουν στο Δημόσιο για προμήθεια ψηφιακών τσιπ για τα διαβατήρια.
      Ο Ζερβός είναι πρόεδρος της νεοταξικής Ενώσεως για Κοινωνία των Πολιτών, με οσμή Σόρος.

      1. Ο Αρτινος Αρχηγός με τα μεγαλα ” balls”. αρνήθηκε τα πάντα για τους συναδέλφους τους και την αξιοπρέπεια τους, έγραψε στα @ρχι@@@ του λεφτά και τα πολιτικά παιχνίδια για σώσει τ τομάρι της ελληνικής αστυνομίας που έχει αμαυρωθει πάνω στα παιχνίδια των πολιτικών και πάνω από όλα έβαλε το ήθος του και το φιλότιμο του προσωπικού που ο ίδιος γνώριζε καλά.

    5. Το νοσοκομείο ΣΕΡΡΏΝ δεν έχει ουρολόγο έκλεισε η ουρολογικη . Αχρηστοι βουλευτές των Σερρών ακούτε;

    Comments are closed.