ΡΕΚΟΡ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ” ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΥΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΤΟΥ FUEL PASS [ΕΓΓΡΑΦΑ]

    Κοινοποίηση:
    98097

    Δεν έχει τέλος το όργιο αδιαφάνειας με απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς. Όπως φαίνεται από τα τελευταία επίσημα στοιχεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) το ποσό των απευθείας αναθέσεων και κλειστών διαγωνισμών έχει πλέον ξεπεράσει τα 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη του 2021, σε διάστημα δηλαδή 18 μηνών, το εν λόγω ποσό ανερχόταν σε 6,66 δισ. ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το σάιτ iEidiseis.gr, .

    Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΑΑΔΗΣΥ, από την 1η Νοεμβρίου του 2020 μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, το ποσό των απευθείας αναθέσεων και κλειστών διαγωνισμών ανέβηκε κατά σχεδόν ένα δις. ευρώ και ανέρχεται συνολικά στα 7,490 δισ. ευρώ.

    Από το 1 δισ. που δαπανήθηκε από το Δημόσιο σε ένα τετράμηνο, τα 0,556 δις δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις, ενώ τα υπόλοιπα με «κλειστές διαδικασίες», στη συντριπτική τους πλειοψηφία χωρίς να έχει προηγούμενη δημοσίευση για πρόσκληση ενδιαφέροντος.

    Το πάρτι λοιπόν δεν έχει προηγούμενο. Και ο λαός που στενάζει, ταΐζεται σανό με τα “χαρτζηλικάκια” του fuel και του power pass.

    Δείτε αναλυτικά τους επίσημους πίνακες

    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    thf

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ Η ΔΙΑΒΟΛΟΦΑΜΗΛΙΑ ΠΟΥ Γ…ΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΙΖΟΥΝΑΙ……..ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    2. Καποιος να τον κλεισει μεσα ρε παιδια , δεν αντεχεται αλλο ο τυπος

    3. Ρε κουληηηη κουληηηηη;;;;που λέει και ο Στεφανος!

    4. Η μόνη μας ελπίδα, να σκάσουν από το πολύ φαΐ ή να αποκτήσουν ζάχαρο. Δυστυχώς, ο μέσος Έλληνας θεωρεί φυσικό αυτόν τον κυβερνητικό ζόφο, τον φόβισαν με την υγεία και τον επίσης κάκιστο, τον Τσίπρα. Συνέλληνες, ψηφίστε με διαφορετική επιλογή, να αποκλείσετε από τις επιλογές σας το αμαρτωλό τρίο, τα κόμματα δηλαδή που ευθύνονται για τις συμφορές μας.

    5. Ειπα κι εγω γιατι ξερασα! Απο τη φωτο ητανε! Τις μιζες στο κωλο της θα τις βαλει η Κουλα της Ντορας! Ανεμομαζωματα διαολοσκορπισματα!
      Ενας νεοδημοκρατης του Κωνσταντινου Καραμανλη.

    6. Μέσα κοιν.δικτυωσης κάντε κοινοποιήσεις να τα μάθουν και τα βόδια που τους ψηφιζουν, ο ένας με τον άλλον να οργανωνόμαστε…

    7. Βλαδημιρε αργεις; έλα και από δω μια βόλτα να σφίξουν οι καλοί τους.

    8. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    9. Ωραιος. Ανεβαζε κι άλλα. Τα αποθηκευουμε. Θα παιξει βίντεο για τη βρωμοοικογενεια που 1.δολοφονησε τους Ελληνες μεσω γενετικων σκευασματων με μιζες στην Endeavor (instashop),2. εκαψε την Ελλαδα για να βαλει ανεμογεννητριες με μιζες σε ιδιωτικες εταιρειες οπου ειχαν διευθυντικη θεση μελη της βρωμο οικογένειας
      3.γεμισε την Ελλαδα με μεταναστες με μιζες απο δισεκατομμυριουχους και Ευρωπαικη Ενωση σε ΜΚΟ δραστηριοποιουμενες στο εσσωτερικο της χωρας, στις οποιες ΜΚΟ ειχαν διευθυντικη θεση μελη της βρωμο οικογενειας
      4.αναθεσε τη παροχη δημοσιων εργων και υπηρεσιών είτε απευθείας είτε κλειστά χωρίς επισημη προκυρηξη διαγωνισμων σε εταιριες οπου ειχαν διευθυντικη θεση μελη της βρωμο οικογενειας

    10. Συστήνουν το τέταρτο μπόλι χωρίς να ξέρουν αν υπάρχει ωφέλεια! Και αυτό με το αζημίωτο φαντάζομαι! Τέτοια μίζα ούτε με τις απευθείας αναθέσεις που κάνετε! Γιατί εδώ κάθε δόση και μίζα!

      1. Φίλε η μίζα του γουρλομάτη για τα εμβόλια θα δωθεί σε ανύποπτο χρόνο όταν δε θα κοιτάει κανείς, σε κάποιο συρτάρι στην Ελβετία.

        Έχει καταλάβει και ο κάθε ηλίθιος πλέον ότι ο γιος του Δράκουλα κυβερνά μια ολόκληρη χώρα προς ιδιον όφελος…

    Comments are closed.