ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ – ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ “ΠΟΡΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ: “ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΔΟ”

    Κοινοποίηση:
    6430106_0 0 3005 1691_1920x0_80_0_0_4acfd59ecec68278b495697df61ca6ff

    Όσο περνάει η ώρα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον κακομοίρη Πρωθυπουργό μας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Σαν τον λουστράκο κυκλοφορεί και παρακαλάει να μιλήσει με άλλους ηγέτες για να δικαιολογήσει σε ένα βαθμό τη θέση του εκεί και του ρίχνουν άκυρο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ελληνικό αίτημα για τετ α τετ Μητσοτάκη-Μπάιντεν αλλά το αίτημα έπεσε στο κενό αφού οι Αμερικανοί αξιωματούχοι βρήκαν μια θαυμάσια δικαιολογία για να τον αποφύγουν. Ενημέρωσαν την ελληνική πλευρά, ότι λόγω του φορτωμένου προγράμματος του Αμερικανού προέδρου αυτό θα ήταν αδύνατο. Τόσο πολύ υπολογίζουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα.

    Για να χρυσώσουν το χάπι, πρόσθεσαν ότι ευχαρίστως ο Τζ.Μπάιντεν θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό σε κάποια προσεχή διάσκεψη του ΝΑΤΟ. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.

    Από την πλευρά του ο Τούρκος πρόεδρος με κορδονάτο ύφος, είχε πυκνό πρόγραμμα επαφών. Συναντήθηκε τόσο με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, όσο και με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Ε.Μακρόν , δείγμα της αξίας που δίνουν στην Τουρκία οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ.

    Μάλιστα η Ντάουνινγκ Στριτ έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως:

    «Ο Βρετανός πρωθυπουργός καλωσόρισε την αποκλιμάκωση των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο και τόνισε τη σημασία επίτευξης λύσης του Κυπριακού μέσα από τη διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. γιατί να υπολογίσουν την Ελλάδα; αφού η Ελλάδα ψήφισε ηγέτη; ε βλέποντας αυτόν κατάλαβαν και εμάς τι είμαστε! Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτούς που σέρνονται για θελήματα και ξεπουλήματα δεν τους υπολογίζουν παρά μόνο όταν τους τα κάνουν, μετά είναι στο περιθώριο.. έτσι είναι και ο Μητσοτάκης. Τον Αλβανό τον έχουν σε καλύτερη μοίρα, γιατί; απλά γιατί γαυγιζουν , ζητά ,έχει θράσος, και τελικά παίρνει από λίγα κάθε φορά , έχει δάσκαλο τον Ερντογάν και είναι και αδέρφια , Αλβανοί ίσον Τούρκοι. Εμείς δίνουμε, πουλάμε, ξεχνούμε αλύτρωτες πατρίδες δεν διεκδικούμε γι’αυτό και μας έχουν χ@@@@@@ νους, αααα να μην ξεχάσουμε τα σπίτια σε λίγο καιρό που θα φτιάξουν η Γερμανία για τους λαθρομετανάστες..

    2. Μονο ο σκαι πιστευει οτι ο μητσοτακης εχει κυρος και αξια.υποθεση καρτουν δηλαδη.για γελια!!!!

    3. Τα μάτια τα γκουρλωνε ? Γιατί άμα δε γκούρλωσεις μάτια σαν τον βάτραχο δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά .

    4. Η ΝΔ με Μητσοτάκη πάντα χεσμένη βγαίνει

    5. Οι τουρκια ειναι η δευτερη δυναμη στο ΝΑΤΟ ενταξει καλο ειναι να μην συγκρινουμε σε αυτο ο μητσοτακης δεν εχει ευθυνη!.
      Στην οικονομια τα εχουν κανει θαλασσα χειροτερα και απο πριν που ειχαμε μνημονια ειναι τωρα…η ακριβεια εχει χτυπησει κοκκινο..καλα δεν τα βλεπουνε ειναι αδυνατο να ζουμε με 500ευρο τον μηνα.

    6. Ουτε καν να σε χεσουνε ρε Κουλη οι παγκόσμιοι ηγετες. Απορώ πως δε σου δώσανε και καμιά σφουγγαριστρα να ρίξεις ένα χεράκι τα παρκέ.Τετοια απαξιωση. Πιο πολύ μίλησε ο μπαιντεν με τους σερβιτόρους πάρα με τον κουλη. Τέτοιο φτύσιμο δεν ξαναγινε…

    7. αφου εχουμε σκατα ηγεσια που τους τα δινει ολα καλα κανουν και σνομπαρουν την ελλαδα δωστε και αλλες βασεις μαλακες αντι να τους πειτε οτι εχουν 2μηνες να παρουν τον πουλο απο ελλαδα και απο κρητη εχετε τα γκογκοδια? ειδαλως κατσε και ασχολεισου ποιος δεν φοραει μασκα και ποιος κανει παρτυ κακομοιρηδες πολιτικοι

    8. …μια ζωη για τον λουτσο μας ειχαν..!!!.με τετοιους κλοουν και μασκαραδες που βγαζουν τα ιθαγενη ελληνοφωνα ψηφοφορια της τσυριζονουδουλοπασοκας!!!!

    9. Ρεντικολα, σουργελα, γελοτοποιοι,χατζηαβατιδες,μασωναρια, καμπαλιστες,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ και κυρίως γραικυλοι ξενοκινητοι και μισελληνες!!!!ΤΗΝ ΟΡΓΉ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ(ΚΑΡΚΙΝΟΙ) ΕΔΏ ΚΑΙ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΊΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΏΣΕΤΕ ΣΎΝΤΟΜΑ…… ΈΡΧΕΤΑΙ ΟΔΥΝΗΡΌ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΤΏΣΗ ΣΑΣ……..

    10. Να μη ξεχάσεις να αγοράσεις τις σαπιο φρεγάτες των Αμερικανών βλακα.

    11. Κακά τα ψέματα, τα έχουν μαγειρέψει εδώ και αρκετά χρόνια τα πράγματα, απλά έπρεπε να φοβίσουν το πόπολο για να δεχτεί τις αλλαγές αλλά έπρεπε και να βγάλουν και χρήματα από οπλικά συστήματα που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ για την προστασία του έθνους μας αλλά για τις επιθετικές βλέψεις της Συμμαχίας. Δηλαδή και χαμένοι και πηδ…γμένοι και θα πληρώσουμε κι από πάνω το γαμ..σι που μας έριξαν και θα μας ρίξουν…

    12. Η ξευτίλα για εμένα δεν είναι του Μητσοτάκη ο οποίος Όπως λέτε παρακαλούσε να μιλησει με αλλους ηγετες,η ξευτίλα ανήκει αποκλειστικά στους ισχυρούς που για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ποσο σκαρτοί ειναι,

    13. αφού πήγε χωρίς σκούπα και φαράσι.. τι να τον κανει τον έδιωξε!

    14. γιατι γελα το βλαμμενο ; μόνον ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ (ψεκασμένους ) , ΑΠΕΙΛΕΙ, ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥ (ΠΦΑΙΖΕΡ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ . ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ . ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΧΑΖΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΕ@@@@ΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΆ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .
      ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ;

    15. Γελάει όλη η υφήλιος και στην Ελλάδα οι ιθαγενείς ενημερώνονται απο τα μπουκωμένα στο χρήμα κανάλια

    16. Θυμάστε τον Τσίπρα που είχε πάει Ρωσία και τον έκανε ο Πούτιν;; Ούτε σε λούστρο δεν συμπεριφέρεται κάποιος με τέτοια αγένεια!!
      Κι ο Τσίπρας έκανε ότι δε κατάλαβε τίποτα.

    17. Ο Μητσοτάκης δε στέφθηκε πρωθυπουργός από τους Αμερικανούς αλλά από τους Γερμανούς.

    Comments are closed.