ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ Ζ@ΛΙΖΕΙΣ” ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ…

    Κοινοποίηση:
    miblai

    Φαίνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν υπολογίζει καθόλου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μετά το φιάσκο της ακύρωσης της συνάντησής τους με απόφαση του Αμερικανού ηγέτη, την τελευταία στιγμή τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, τώρα αποφάσισε να μην υπάρξει καν κοινή παρουσία και δηλώσεις των δύο ανδρών προς τον Τύπο!

    Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργικού γραφείου και του υπουργείου Εξωτερικών, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

    Θα είναι ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο και δεν θα υπάρξει κοινή συνέντευξη Τύπου.

    Στη συνέχεια της πρωθυπουργικής επίσκεψης, ο Ντόναλτ Τραμπ, μετά την περίπου «αναγκαστική» όπως δείχνει, η συμπεριφορά του, συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, παραπέμπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε δείπνο με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τον υπουργό των Εξωτερικών, που και αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο αλλά στο State Department.

    Πάλι καλά που του έδωσαν βίζα, δηλαδή…

    Νομίζατε ότι η Ελλάδα θα περίμενε κάτι από αυτό το ταξίδι; Η απάντηση δόθηκε από την ίδια την είδηση. Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε από έναν άνθρωπο που μόνο σε ηγέτη μιας υποτιθέμενης αναπτυσσόμενης χώρας δεν είναι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Δυστυχώς δεν έχουμε πολιτικους με αρ;;δια , που άμα είχαμε θα έπρεπε να σηκωθεί να φύγει , δυστυχώς λυπάμαι τα παιδιά μας .

    2. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ???

    3. Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε από τον γουρλομάτη από έναν άνθρωπο που μόνο σε ηγέτη μιας υποτιθέμενης αναπτυσσόμενης χώρας δεν είναι… βουτιρομπεμπες τον αμερικανικών κολεγίων και που άμα γίνει κάνα μπαμ θα την έχει κάνει κάνα μίνα πριν γιατί τα παιδάκια του είναι είδη έξω δεν ανησυχεί αλά τα παιδάκια τις πλέμπας θα πάνε άκλαυτα για τα συμφέροντα τον ηγετών και μετά θα έρθουν και τα καλαναθρεμενα τους παιδάκια άπω το εξωτερικό να μας σώσουν και η πλέμπα θα βαράει παλαμάκια τελικά η ιστορία δεν διδάσκει διδάσκεται ξυπνάτε οζα και αφήστε τα επαναστατικά με αυτούς τους προδότες καλύτερα να κάτσουμε στα αυγά μας α και μην ξεχάσω μακεδονομαχαερες φάτε γουρλομάτη αχαχαχ αχαχαχα χαχαχχαχαχχχααααχχαααχαχαχαχα.

    4. Κυριάκο προσπάθησε, την στιγμή που είστε μαζί να πεις ίσα ίσα από μέσα σου σχεδόν, χωρίς να ακουστεί σχεδόν καθόλου,- και ανοιγοκλεισε τα χειλια-, την λέξη ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στα Ελληνικά χωρίς να σε καταλάβει όμως.. Να δεις τι θα γίνει μετά. Το γράφω πολύ σοβαρά.. Απόλαυσε το μετά..

      1. μεχρι και οι αντιφαδες με τον κουλη ειναι…ε ρε που φτασαμε…

    5. υπερβολες.εχουν σοβαρα προβληματα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ οι αμερικανοι.//απο την αλλη ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΜΕΝΟΙ ως ΣΥΝΗΘΩΣ, πεσαμε ΠΑΛΙ σε ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ και δεν αποσπασαμε” κοινη” συνεντευξη. σοβαρο κρητηριο!!!!!!ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ας γελασουμε βρεGreek

    6. Τον πειραξαν τον Τραμπ αυτοι οι χοχλιοι οι σκιουφιχτοι που του’φερε πεσκεσι ο Κουλης,και θα τη βγαλει στον καμπινε ολη μερα.

    7. Κάποιος πρέπει να πει στο παιδί του Αμερικάνικου Κολεγίου πως οι ΗΠΑ κάνουν μόνο business, δεν ασχολούνται με αυτόν που έχει προαναγγείλει (F-35) αγορές από την Αμερική (συμπεριλαμβάνω και τον Τσίπρα για τα F-16 Viper και τα P3 Orion) και δεν έχει πάρει τίποτα ως αντάλλαγμα. Καιρός να βρούμε τον δικό μας Ερντογάν που θα δημιουργήσει ανεξάρτητη βιομηχανία και θα φέρει την Ελλάδα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση ως ένα πλήρες κράτος και όχι ένα που θα απολέσει θαλάσσιο και εδαφικό εθνικό χώρο αλλά και που θα καταστρέψει την χώρα με άφεση της αθρόας εισβολής ξένων εποίκων.

    8. O Τραμπ απέφυγε τη συνέντευξη λόγω Ιραν. Αυτό βολεύει και το Μητσοτάκη έτσι ώστε να μην πάρει θέση εναντίον του Ιράν.

    9. Αγαπητοί Φίλοι,
      Θα Πρέπει Όλοι να Καταλάβουμε πως ο Κυριάκος Κάνει Φιλοτιμες Προσπάθειες για να Ανακάμψει η Χώρα. Περάσαμε Μια ΤΡΙΕΤΙΑ Αναρχοκομμουνιστων και Επιτέλους Πρέπει η Πατρίδα μας να Πάει Μπροστά. Όσον Αφορά τον Τραμπ Είναι Νάρκισος και Μηδενιστής.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ (ΤΟ ΞΕΡΩ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ. ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ)

        1. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αγγελακος απο το ΜΙΛΑΝακι που εβαλε την ουρα στα σκελια για ενα καλυτερο μελλον και δεν πα να Γα…..θει η Ελλαδα του, νομιζει οτι επαναστατει τωρα μεσω του πληκτρολογιου, γιατι βλεπεις ειναι πολυ μοδα βρε παιδι μου να εισαι Ελληνας μεταναστης και να δηλωνεις Υπερηφανος (ψευτο)πατριωτης.
          Σαν τον Τακη απο Αυστραλια.
          Λες και εμεις δεν θελουμε καλυτερο μελλον και καλη τσεπη με χρηματα.
          Ευτυχως που δεν σκεφτονται ολοι σαν αυτον, γιατι σημερα δεν θα υπηρχε Ελλαδα αν ολοι εφευγαν για Εξωτερικο…

          1. Ἄφρωνε κουμπάρε,ὅσο καί νά μή συμφωνῶ μέ τίς πολιτικές βλέψεις τοῦ Ἄγγελου,μπορῶ νά σοῦ πῶ ὅτι ἡ ἀπόφαση του νά ἀφήσει τό βιλαέτι πού κατοικοεδρέυεις εἶναι ἐπαινετή διότι ὑποδηλώνει ἄτομο σῶφρον καί μέ σεβασμό στόν ἑαυτό του πού δύναται μέ αὐτή του τήν κίνηση,πού ἐσύ ἔχεις ὁλιγωρήσει καί μέ τόσο φθόνο ἔρχεσαι τώρα νά ἐμπέξεις,νά προσφέρει ἐλπίδα καί μέλλον σ´αὐτόν καί τήν οἰκογένειά του κάτι πού ἐσύ δέν δύνασαι μέσα σ᾽αὐτό τό γιδοχώρη πού ἡ κακή μοίρα σ᾽
            ἔχει ρίξει.Κρείττον τοῦ λαλείν τό σιγάν,λοιπόν.

            1. Μπράβο σου για την απάντηση Αλλα και με την διατύπωση!! Αν κατάλαβε το γίδι τι έγραψες
              ΥΓ: ΤΙ ήθελαν οι σκατοψυχοι τέλος πάντων να μείνουμε εδώ στην μιζέρια?

            2. Αγαπητέ Φίλε,

              Πολύ Σωστά τα Λες.

              Να Πω Μόνο Ότι το Παραπάνω Σχόλιο ΔΕΝ το Έγραψα Εγώ, Είναι Κάποιος ( και Μάλλον Πρέπει να Είναι Κάποιος Κώστας ), που Χρησιμοποιεί το Όνομά μου και Λέει Ότι Είναι Δήθεν από το Μιλάνο

              Εντάξει Είμαι με τη ΝΔ, Αλλά Αυτό ΔΕΝ Έχει Καμία Σημασία, η Κρίτική Πρέπει να Γίνεται σε Όλα, και στο Θέμα του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ τα Έχει Κάνει Θάλασσα. Όχι Όμως να Λέμε Ότι ο Τραμπ Είναι Νάρκισος και Μηδενιστής, Αυτά τα Ακούς από Κάτι Αριστερούς…

              Του Αρέσει Φαίνεται, το ΠΩΣ Εκφράζομα, τη Σοβαρότητα στο Λόγο μου, με Επιχειρήματα, και Θέλει να με Αντιγράφει.

              Άγγελος από Μιλάνο

        2. Κώστα Προδόθηκες από Μόνος σου.

          Εσύ Είσαι Εκείνος που Χρησιμοποιείς το Όνομά μου. ΔΕΝ Ντρέπεσαι Λίγο, να Ασχολείσαι με Τέτοια Πράγματα:

          Άγγελος από Μιλάνο

          1. Άγγελος
            ΤΡΟΛ Είσαι Εσύ και Πολύ Πιθανό και Αναρχικός.
            Ο Στέφανος και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ Μπορούν να Διασταυρώσουν το Δικό μου email με το Δικό σου.
            Εσύ Άλλη Δουλειά ΔΕΝ Έχεις να Κάνεις από το να Τρολάρεις; Αντί να πας να Βρεις μία Δουλειά να Αισθανθείς Χρήσιμος στην Κοινωνία, Κάθεσαι και Ασχολείσαι με Τέτοια Πράγματα.
            ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!
            Άγγελος από Μιλάνο

      2. Ας ειναι καλα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που σε στηριζει ΠΡΟΔΟΤΗ… Εαν ποτε δημοσιευσει την αναρτηση. Επαναστατη του πληκτρολογιου.
        Ισλαμοποιειται η χωρα σου και επαναστατεις μεσω Ιταλιας… Επαναστατη του Ιταλικου νερου…

        1. Προδότης είσαι εσύ Ρεμάλι!!!
          Άθλιο υποκείμενο

    10. Ο Κυριάκος, καλώς ή κακώς, μας εκπροσωπεί, η άσχημη συμπεριφορά του πορνόγερου με την πρώην βιζιτού, δεν είναι προσβολή προς τον πρωθυπουργό, αλλά προς όλους μας. Το ίδιο θα έλεγα και για οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό. Μας έχουν ανάγκη τα αμερικανάκια, δεν τους έχουμε. Αν η Ε.Ε. τα κάνει πλακάκια με τη Ρωσία (υποθετικά), η Αμερική απλά δεν θα υπάρχει.

    11. Συγνωμη αλλα ο γουρλοματης φυσιολογικα θα ηταν καθαριστης βοθρων στην καλυτερη περιπτωση σε οποιαδηποτε αλλη χωρα , μονο στο γραικυλισταν θα μπορουσε ενας τετοιος υπανθρωπος να γινει πρωθυπουργος οπως και ολοι οι προκατοχοι του απο το 74 και μετα…Γιατι δηλαδη ολοκληρος πλανηταρχης να συναντηθει με τον αχυρανθρωπο των Ευρωπαιων γραφειοκρατων και εκλεκτο καποιων παρτακηδων ανηθικων και σκατοψυχων ιθαγενων?

      1. ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΛΩΝΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    12. Το κλείσιμο ραντεβού καί τών διαδικασιων τής συναντησης είναι δουλειά τής Πρεσβειας μας . Το ερώτημα είναι γιατί ξεκίνησε νά πάει όταν είχε ήδη φάει τήν χυλόπιτα τής μή συνάντησης . Στήν προκειμένη περίπτωση ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την Ελλάδα και οχι τον εαυτόν του . Εαν τελικά δεν δοθεί συνέντευξη δεν χάλασε καί ο κόσμος . Πόθεν προκύπτει ότι εαν δεν δοθεί κοινή συνέντευξη επειδή είθισται αποτελεί προσβολή γιά τόν Μητσοτάκη ή τήν χώρα μας ;

    13. Για τον Τραμπ είναι χαμένος χρόνος να πιάσει κουβεντα με τον Κούλη αφού ξέρει ότι εντολές παιρνει από την Γερμανία οπότε ο Τραμπ πιάνει κουβέντα μόνο Ερντογάν!!
      Στην Ελλάδα κουμάντο κάνει η Γερμανία στην Τουρκία η Αμερική!!!

    14. Μπουμπούκο μέχρι κι ο Τσίπρας χωρίς γραβάτα έδωσε κοινή συνέντευξη με τον Τραμπ. Μοδιστρο-υπουργέ που μας έλεγες ότι χωρίς γραβάτα δεν θα τον δέχονταν. Τελικά τον γραβατάκια Κούλη ξαπόστειλε.

    15. Ο Μητσοτάκης Τους ψηφοφόρους του τους ιθαγενείς στο Ελλάντα τους έχει Δεμένους και σίγουρους , Το ίδιο και ο Τσίπρας. Το μεγάλο ξεπούλημα έχει ξεκινήσει κυρίως από την εποχή του κύριου Σημίτη. Συνεχίζουν το ξεπούλημα της Ελλάδος με τις ευλογίες πάντα των ψηφοφόρων τους. Οι έλληνες ψηφοφόροι ,Δεν είναι προδομένοι είναι απλά πουλημένοι Και Και συνένοχοι στο έγκλημα.

      1. Δηλαδή εσύ τι προτείνεις; Να φηφίσουμε Κουτσούμπα;

      2. ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
        ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΚΡΙΑ.
        ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
        ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
        ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.
        ΜΕΤΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ,Ο ΠΟΔΗΤΑΣΚΙΑΣ ΠΑΣΠΑΣΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
        ΜΕΤΑ Ο ΣΑΣΜΑΡΑΣ/ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟ.
        ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΠΙΝΟΚΙΟ Η ΤΕΜΠΕΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΣΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΟΣ ΜΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.Σ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΓΟΥΡΛΟΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΝΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ.
        ΨΗΦΙΖΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

        ΨΗΦΙΖΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

        1. Μα έτσι κι αλλιώς το πολιτικό σύστημα θέλει ξεβρώμισμα από την αρχή.
          Μια χαρά το έκαναν οι αυτοκράτορες της ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που σκότωναν όποιον διαφωνούσε με την πολιτική τους. Εδώ ούτε θανατική ποινή δεν υπάρχει, σε 10 χρόνια πάλι έξω.
          Και φίλε μου το πρόβλημα ξεκίνησε από τον Παπαδόπουλο που δεν καθάρισε το προηγούμενο πολιτικό σύστημα αλλά το άφησε να τον ρίξει γιατί νόμιζε πως μπορούσε να γίνει πολιτικός.

    16. Ενω όλους τους προηγούμενους διεστραμενους που ψηφίζαμε για “καπετανεους” της χώρας τους περίμεναν με ροδοπέταλα!
      Για να σε σέβεται ενα κράτος, πρεπει να έχεις ισχυρούς πολιτικούς,ισχυρή οικονομία,ισχυρη εξωτερικη-εσωτετικη πολιτικη,διαπραγματευτικη ικανοτητα με πυγμη θαρρος αποφασιστικοτητα,και πολλά άλλα.
      Σε αντίθεση εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμαστε το κλωτσοσκουφι της αμερικης,της ευρωπης,των μογγολων,των σκοπιανών,των Αλβανών, των ΜΚΟ,των αλλοδαπών,των αριστερών, των δεξιών, της γραφειοκρατειας,των οπαδικων, της διαφθοράς,της μασας, και πολλά άλλα και όλοι έχουμε ξεχασει πως να είμαστε μονιασμενοι ανθρωποι για το καλο του τοπου και τον μελλον των παιδιών μας.
      Θαρρώ μετα απο τόσα χρόνια στην φάπα δεν θα έπρεπε να μας προξενει έκπληξη ότι κανένας δεν μας υπολογίζει. Οπότε περαστικά μας.

    17. Κανονικα θα επρεπε να ριξω χολη για τον Μητσοτάκη αλλα δεν θα το κανω…
      Απο τη στιγμη που ερχεται ο πρωθυπουργος της Ελλαδας, που τοσα χρονια η χωρα μας ειναι πιστο σκυλι των Αμερικανων και ιδρυτικο μελος του ΝΑΤΟ που πληρωνει και την συνδρομη,οπως παραπονεθηκε ο Τραμπ για αλλα κρατη, και δεν τον δεχεσαι οπως δεχτηκες και τους προηγουμενους, τοτε μιλαμε για μεγαλο ΜΑΛΑΚΑ προερο….κανονικα ο Κουλης ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ…ΚΟΤΣΙΑ να σηκωθει να φυγει και να κοιταξει τι μπορει να κανει
      για τη χωρα και να ξεχασει τις μαλακιες με τα λαθρο και ενα σωρο καραγκιοζιλικια και εγω θα τον ψηφισω πρωτος…..

    18. Μικρη χωρα με μεγαλους προδοτες. Αντε να χαθειτε ολοι σας πουλημενα τομαρια, κουμουνια. Ξεκουμπιστειτε απο την Ελλαδα και πηγαινετε στον αγυριστοοοοοοο

      1. Μας έχουν κάνει περίγελο της οικουμένης αυτοί που μας κυβερνούν……

    19. O Τραμπ ειναι ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία της Αμερικής,ειναι μεγάλος ναρκισσιστής και αμόρφωτος
      Η θέση της Ελλάδος είναι άσχημη για αυτό και πρέπει να μην αφήνετε τους λαθρομετανάστες να μπαίνουν απο τη μεριά της Τουρκίας,κλείστε τα σύνορα, βάλτε νάρκες, κλείστε τους λαθρομετανάστες στη φυλακή,απελάστε τους, κάνετε κάτι για να έχετε και την συμπαράσταση των αποδήμων Ελλήνων.

      1. Αυτό που υποστηρίζεις βλήτα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δες σε τι κατάσταση είναι η οικονομία των ΗΠΑ και ποσό προοδεύει και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      2. Είδαμε και τους μορφωμένους προκατόχους του,όλοι τους παρανοικοί εγκληματίες των λαών ήταν και θα είναι μέχρι να αυτοκαταστραφούν οι ΗΠΑ…..

        1. Οι ΗΠΑ τράβα στο Ιράν τότε εσύ που έχουν “δημοκρατία” και “ελευθερία” να παίρνεις άδεια απο τους Μουλάδες ακόμη και για το αν κλάσεις και το πότε θα κλάσεις

    20. Του είπαν ότι θα έρθει κάποιος Μητσοτάκης και όταν έγινε έλεγχος του διαβατηρίου έλεγε “Χρυσός”!!!! Λογικό ήταν να μην το συναντήσει, εσείς τι θα κάνατε στην θέση του;;;;

    21. Μην μου πείτε ότι πέσαμε τόσο χαμηλά νά εκλιπαρουμε γιά κοινή συνέντευξη μέ τόν αλλοπρόσαλλο !!!

    22. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ,για να μην ξεφτιλιστουμε περισσότερο ακόμη είναι να σηκωθεί και να φύγει και να δοθεί διαταγή να βγει όλος ο στόλος έξω και να μην ξαναπεράσει ούτε κουνούπι τουρκικό από το Αιγαίο.Α ξέχασα αφού σκουπίσουμε τους κώλους και τα σκατα των λάθρο από τα αρματαγωγά… ξεφτίλα.

    23. Εγώ πάλι θα χαρακτήριζα ξευτίλα τον αμερικανό πρόεδρο που σνομπάρει τον πρωθυπουργό μιας μικρής χώρας γιατι τον παίρνει να το πράξει ,ντροπή του λοιπον

      1. ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ “ΗΓΕΤΗ” ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ…ΣΙΓΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

        1. Έμαθα ότι κάλεσε στοΛευκό Οίκο τον Κουτσούμπα, τον πραγματικό ηγέτη.

          1. Τόν Κουτσούμπα τόν κάλεσε ο Kim Jong-un να πάει Β. Κορεά και να κάνουν σκί τα δυό τους στό κουμουνιστικό ski resort πού έχι ο Κιμ αλλά μόνο για προσωπιή και οικογενειακή χρήσι… Ορε γλέντια …

          2. Ναι …τον καλεσε για να του καθαρισει τα παπουτσια..

    Comments are closed.