ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ- 15-12- 2022. ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ. “ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ: Ή ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ”

Κοινοποίηση:
Im_radiomak_15-12-2022

Στο μικρόφωνο ο Στέφανος Χίος από το Radio MAK.

ΌΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ που κάθε μέρα βγάζει είδησεις, με καλή μουσική και ήχο καμπάνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ 2013..ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΝΤΟΥΕΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΕΝΤΙ

  2. τον Κούγια μην τον ρωτατε πολιτικά γιατί ειναι άσχετος.. δεν μπορεί ολοι να ειναι σχετικοί σε όλα! Ο γουρλομάτης δεν δημιούργησε όλη αυτή τη σήψη. Η σήψη προϋπήρχε αρκετά χρόνια πριν, τουλάχιστον μια 20ετία και πλέον. Ο γουρλομάτης, ως γεννημένος διεφθαρμένος, απλά με τις πράξεις, τις επιλογές και τις ενέργειες του, “έτρεξε” τις εξελίξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μ’ άλλα λόγια, πάτησε τέρμα “γκάζι” και ο βόθρος …ξεχείλισε, τα λύματα ξεχύθηκαν παντού και η μπόχα πλέον δεν αντέχεται!…

  3. Άσε το Βαγγελα ελεύθερο.
    Μη τον καταπιέζεις
    Άστον αρκεί να βάζει καλά όχι τόσο αργά μελωδικά κομμάτια
    Οι 57 ρηδες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η δεκαετία του 70 .
    Η μουσική προόδευσε !!
    Καλά τα παλιά ροκ αλλά να μη κολλάμε εκεί μόνο.
    Ο Βαγγέλας γουστάρει με τις Αμερικλανιες αλλά μερικές ήταν καλές κι είχαν πιο σύγχρονο ήχο από τα παμπάλαια ροκ.
    Καλά είναι όλα. Ένας συνδυασμός δε βλάπτει.Αν ήμουν εγώ στον θα έφτιαχνα τρομερό πρόγραμμα
    Γιατί γνωρίζω την πραγματική ροκ (όχι rock’n’roll του ’60) από το 1970 που ξεκίνησε πρακτικά με τον Richie Blackmore και τους Deep Purple μέχρι και σήμερα..

  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑ.. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ

  5. ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΓΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ. ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΤΙΔΟΥ;

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΧΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΕΙΣΑΙ ASSET ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ/ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ STAY SAFE

  7. Κάθε μέρα από 1 έως 3 το μεσημέρι. Ενημερώστε κάθε γνωστό φίλο να μάθει και νά ακούει την εκπομπή, πραγματικά αξίζει. Αύριο Στέφανε ελπίζουμε να έχει την τιμητική της η Σπυρακη, έκανε απάτη και τσεπωνε τον μισθό του υπαλλήλου της ! Χαχαχα, πόσο ξεφτίλες είναι. Οι δικαστές στην Ελλάδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα ε? Τι να πάρουν, όλοι μαζί τα φάγανε τα λεφτά. Μαφία πολιτική δικαστική, παντού βρωμιά και απάτες. Πόσο μ@λακας είναι κάποιος που ακομη πιστεύει αυτά τα λαμογια. Του κλέβουν τα λεφτά, του παίρνουν το σπίτι, είναι εθνικοί μειοδοτες και κυκλοφορούν ακόμη στον δρόμο!!!! Δεν πάτε καλά ειλικρινά, καθόλου καλά. Με τις ντομάτες από εδώ και πέρα, όπου πολιτικός και ένας απαταιωνας κλέφτης. Με τις ντομάτες, με τις ντομάτες τους π@@@δες.

  8. Δώσε μεγάλε Τιτάνα παίζει μια χαρά τουλάχιστον τώρα μέσω rumble σίγουρα!

  9. Ωραία αλλά μπείτε και σε καμία πλατφόρμα που μας βολεύει κι εμάς. Google Podcast για παράδειγμα.

  10. Καλα τα λες Στεφανε αλλα μονο με τα λογια δεν αλλαζει τιποτα.
    Κατεβα υποψηφιος με τους Ελληνες και τον Ηλια Κασιδιαρη,παρτο αποφαση και καντο.
    Ειχες κανει πριν ενα χρονο δημοσκοπηση για το αν θελουμε να συνεργαστεις με τον Ηλια και ειχες 86% θετικες ψηφους αν θυμαμαι καλα.
    Καλα τα λες στις εκπομπες αλλα μονο με τις εκπομπες και τα λογια δεν βγαινει τιποτα.
    Κανε πραξη αυτο που σου λεει ο κοσμος,το να κατεβεις υποψηφιος στις εκλογες με τους Ελληνες.

Comments are closed.