ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΙΑ: «ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»!

    Κοινοποίηση:
    ΡΩΣΙΑ ΝΑΤΟ

    «Πιθανή ένταξη της Σουηδίας ή της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα προκαλέσει άμεση στρατιωτική απάντηση της Ρωσίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
    «Όλα τα κράτη που συμμετέχουν στον ΟΑΣΕ υπό την εθνική τους ιδιότητα, συμπεριλαμβανομένης της Φινλανδίας και της Σουηδίας, επιβεβαίωσαν από την αρχή ότι η ασφάλεια ορισμένων κρατών δεν πρέπει να οικοδομείται σε βάρος της ασφάλειας άλλων χωρών.

    Είναι προφανές ότι η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, μια στρατιωτική συμμαχία  θα είχε σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές συνέπειες που θα απαιτούσαν από τη χώρα μας να λάβει αμοιβαία βήματα», είπε η Ζαχάροβα σε έκτακτη ενημέρωση.

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα νωρίτερα ότι «κάλεσε τη Φινλανδία και τη Σουηδία, που δεν είναι μέλη του οργανισμού, να συμμετάσχουν στην εικονική έκτακτη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας την Παρασκευή για την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία».
    Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sanna Marin δήλωσε σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση ότι η χώρα είναι έτοιμη να υποβάλει αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ εάν προκύψει το ζήτημα της εθνικής της ασφάλειας.

    Η Φινλανδία γλίτωσε μετά το Β’ΠΠ την ένταξη στο Σιδηρούν Παραπέτασμα, αν και ενεργός σύμμαχος της Γερμανίας, καθώς οι ηγέτες της δέχθηκαν να είναι «υπό επιτήρηση» οι κρατικές λειτουργίες τους από την Σοβιετική Ένωση

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Φινλανδοί…μάλιστα. Μιλάμε για τη χώρα που πολέμησε τη Ρωσία πριν το ΒΠΠ με Γερμανούς (τότε Ναζί) εθελοντές και τη ‘νίκησε’ και όταν ξέσπασε ο ΒΠΠ μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα και τους συμμάχους τους (πχ Λιθουανούς, Ούγγρους, Ιταλούς, Βαλλόνους, κλπ) συμμετείχαν στην εκστρατεία Μπαρμπαρόσα έχοντας στρατηγικό ρόλο στην πολιορκία του Λένινγκραντ που αν δεν απατώμαι εκεί σκοτώθηκε ο δεύτερος αδερφός που είχε ο Πούτιν.

    2. Όλη η Ευρώπη θα βρίσκεται σε πόλεμο, όπως το πάει ο Τζο… Εφηύρε βαρβάρους.

    3. Βλαδιμηρε πηρες φορα! Τελειωνε τις λουλες απ την Ευρωπη! Πορδες του “διεθνους δικαιου” οπου τους συμφερει! Θα σου κλ……μια μαντρα αρ…….α!

    4. Πούτιν με το καλό απελευθέρωσε και την Κωνσταντινούπολη και δώσε ένα καλό μάθημα στον βρωμιάρη Τούρκο αφού τα δικά μας ανδρείκελα είναι ανίκανα.

    5. Ψυχραιμία. Αν χτυπηθούν τελικά ΝΑΤΟ ΡΩΣΙΑ θα χτυπηθούν και οι βάσεις των Αμερικανών , εξάλλου το έχουν δηλώσει οι Ρώσοι αυτό. Έχουμε χονδρικά στην Αλεξανδρούπολη και στη Κρήτη βάσεις.Αν παίξει με πυρηνικά τσάμπα γράφετε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

    6. Η συνομοσπονδια της μεγάλης Ελλάδας Σικελία λέει αυτό για τους Πόντιους εδώ θα πάρουν θέση όπως γνωρίζουμε πήγαν με ρωσικό ημερολογιον ,Tutti noi siamo al fianco dei nostri fratelli Greci di Ponto ( Ucraini)

    7. Όλα είναι προαποφασισμένα.

      Είχα πει από το 2020 τα πλάνα του μεγάλου παγκόσμιου ερπ. …..
      PLAN A : εργα- στηριακός ιός ….
      PLAN B: μπόλιασμα -παγκόσμια δικτατορία…
      PLAN C: νέος εργ. ιός – δεν θα πιάνουν τα μπολια -μασκοφορία -κλεισίματα -…
      PLAN C: πείνα – θα αλληλοσφάζονται μεταξύ τους – χαοτικές καταστάσεις στη γη
      – στέψη – θα σκοτεινιάζει ο ουρανός και αυτοί θα το λένε κλιματική αλλαγή!!!!!!!!!

      Μα η βασιλεία του κακού θα είναι προσωρινή , γιατί έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο…

    8. Πήρε φόρα ο νέος χιτλερακος αλλά θα φάει τα μούτρα του αργά η γρηγορα

    9. Μέχρι εδώ ήταν δεν διαφενετε να εμπλακεί Νάτο ΕΕ θέλουν αιματοκιλισμα εδώ πρέπει να επέμβει Βατικανό φανάρι ρωσική εκκλησία συνασπισμός εκκλησιών γενικά κοίτα τη δίνει ο Γάλλος πρόεδρος ποιο πορομενος από των καθένα,,,El presidente francés afirmó que su país proporcionará una “asistencia presupuestaria adicional de 300 millones de euros” y “el material defensivo que necesitan”. Και ποιος νομίζει ότι είναι ο Γάλλος πρόεδρος εάν ήταν η Μερκελ επάνω δεν θα άφηνε των Πουτιν θα έβρισκε λύση κλπ δεν ακούγονται και οι νέα κυβέρνηση Γερμανίας υπάρχουν ,,, όσο είναι κεφαλή ο Ερντογαν Τουρκία δεν έχουμε πρόβλημα εμείς ας απειλεί τα λέει έτσι για το στρατό αν φύγει αυτός ναι ,,αρκεί και οι δικοί μας να προσέξουν Αιγαίο όχι μαγκιές

    10. Τα φέρε η μοίρα ο Πούτιν να γλυτώσεις τους ανθρώπους από το βόθρο της Δύσης και αυτό δεν έχει σχέση με κόμματα και αποκόμματα. Συστρατευόμαστε μαζί του. Δεν πάει άλλο η σαπίλα που ζούμε.

    11. Μέχρι εδώ ήταν δεν διαφενετε να εμπλακεί Νάτο ΕΕ θέλουν αιματοκιλισμα εδώ πρέπει να επέμβει Βατικανό φανάρι ρωσική εκκλησία συνασπισμός εκκλησιών γενικά κοίτα τη δίνει ο Γάλλος πρόεδρος ποιο πορομενος από των καθένα,,,El presidente francés afirmó que su país proporcionará una “asistencia presupuestaria adicional de 300 millones de euros” y “el material defensivo que necesitan”.

    12. Πριν 1 λ ρώσικα στρατεύματα παρελαύνουν μέσα στο Κίεβο εκτός αυτού το πολεμικό ναυτικό βομβάρδισε ένα μικρό νησί και σκότωσε όλους τους συνοριοφυλακες https://fb.watch/boRz43xLxT/

    13. ΕΥΓΕ ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΙΡΑΣΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…………

    14. Θα δείτε χτύπημα που η ανθρωπότητα δεν θα το έχει ζήσει από την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού.
      Αμερικανοί έχετε τελειώσει.Απο την Νέα Υόρκη μέχρι την Καλιφόρνια να τρέμετε!

    15. Οι Φινλανδοί είχαν νικήσει στο παρελθόν τη Σοβιετική Ένωση μόνο με σκιέρ.

      1. Ειχαν κερδίσει κάποιες μάχες οι φιλανδοι σκιερ συμμαχοι των ναζι αλλα στο τέλος υπέκυψαν .

    16. Παντελονατος και ο Ερντογαν ,χθες του ζήτησαν οι ευρωπαιοι να κλείσει τον βοσπορο και αυτός τους έριξε άκυρο,δεν το κλεινω για κανενα λόγο πάρτε τα @ρχ@δ@@ μου απάντησε.

    17. Βλαντιμίρ !! Δεν ερχεσαι και προς τα εδω να ξεβρομισει ο τόπος???

    18. Όλοι οι Λαοί που υπέφεραν όλο τον αιώνα από την Δύση πρέπει να σταθούν δίπλα στον Πούτιν της Ρωσίας για την Ελευθερία του κόσμου από την Νέα παγκόσμια τάξη .
      Ρωσία – Κίνα – Μέση Ανατολή – Αφρική – Ν.Αμερικη.

    19. Αν κάνουν ντου και εκεί πάμε για παγκόσμιο πόλεμο.

    20. ευρωπαϊκές αξίες, λοατκι, ισλάμ, εκτρώσεις….κάποιος πρέπει να τα υπερασπιστεί αυτά από τον κακό Πούτιν που θα τα εξαφανίσει….

    21. Σπάσε το κωλοΝΑΤΟ Πούτιν να τελειώνουμε! πολύ γουστάρω!!! Την είχαν δει γενικοί κουμανταδόροι σε όλο τον κόσμο! και τώρα σηκώνει κεφάλι η Ρωσία και κουρνιάζουν. Δεν πειράζει. Όχι θα κάτσει ο Ρώσος να φτάσει το ΝΑΤΟ στην πόρτα του και αυτός να σφυρίζει! προληπτικά κοιτάει τα συμφέροντα της χώρας του και καλά κάνει. Αυτό δεν κάνει και το ΝΑΤΟ μια ζωή;; Αυτό δεν κάνει η Ευρώπη μια ζωή;;; αυτό δεν κάνει η Γερμανία και η Αγγλία και η Αμερική μια ζωή;; Η Αμερική τι δουλειά έχει στην Ευρώπη και στην μέση Ανατολή;; H Αγγλία και η Γερμανία τι δουλειά εχουν να μπλέκονται στην ανατολική μεσόγειο;;; Κλείστε τα στοματάκια σας μερικοί που κράζετε τον “Κακούλη Ρώσο” γιατί είστε για γέλια. η ανοησία σας σπάει κόκαλα

    22. Αντε με το καλό Βλαδιμηρε κανε μπουκα στο Βερολίνο στο Παρίσι και το Λονδίνο, χεσμενοι ολοι τους είναι έμπαινε μεσα και παρ τους τωρα που πήρες φορά.

    Comments are closed.