ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ! ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: “Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ” – ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    sifis-valyrakis

    Σοκαρισμένη και εξοργισμένη είναι η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού. Ο Βαγγέλης Παπαθεοδώρου ,κουνιάδος του αδικοχαμένου πολιτικού μιλώντας στο e-reportaz.gr είπε ότι η υπόθεση τώρα αρχίζει. Χαρακτήρισε μάλιστα με πολύ σκληρές εκφράσεις τον συγκεκριμένο δικαστικό λετουργό λέγοντας ότι «είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκαλο!»

    Όπως λέει οι δολοφόνοι- σύμφωνα με τους μάρτυρες- του Σήφη Βαλυράκη δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. «Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν από πάνω για μηνύσεις».

    Ο ίδιος μας είπε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται: «Εμείς δεν μένουμε σε μία απόφαση ενός εισαγγελέα ,ο οποίος είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και τον έχουμε μηνύσει για αυτό το θέμα και θα μείνουμε σε μία δική του εκτίμηση η οποία ήταν δεδομένη από την αρχή ότι τη δρομολογεί για συγκάλυψη. Όσον αφορά τις μηνύσεις ,δικαίωμά τους να κάνουν όπου θέλουν μηνύσεις. Δεν μένω ότι θα δικαιωθούμε από τη δικαιοσύνη αλλά εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα είναι αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η υπόθεση ,αν θα εκτιμηθούν τα στοιχεία ότι πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο που τοποθετεί ο διαβρωμένος εισαγγελέας και οι συνεργάτες του λιμενικοί ,η συμμορία αυτών των τριών , και από το αν θα μπορέσει κάποιος εισαγγελέας -γιατί υπάρχουν και τίμιοι εισαγγελείς- να εξετάσει την υπόθεση μέχρι το κόκκαλο ,να μάθουμε και εμείς την αλήθεια.»

    Πηγή: e-reportaz.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. δηλαδη νομιζουν οτι ζουν στην παντοδυναμια του κλεφτοπασοκ με τα παμπερς , με τον Λαλιιωτη , ( απο τους πλουσιοτερους ανθρωπους της Ελλαδας απο ενα τζιν και ενα ζιβαγκο που ειχε ) με τον μασελα ,με τον ακη με το τζοβενο να κανει βιλλα εκατουριων ευρω ( με δανικα ταχα απο τον Ακη 80.000 δρχ )να κλεβουν και να κανουν οτι θελουν; τι δουλεια ειχε ο καραγκιοζης 85 χρονων μονς στην θαλασσα ; κανονικα ο προεδρος πρεπει να επιβαλει ποινη γιαυτα που του λενε …

    2. ….στον κρατικο μηχανισμο παντοτε κυριαρχουσαν οι ασιατες με τον ασιατισμο τους.

    3. Τό σημαντικό ερώτημα πού προκύπτει είναι γιατί δίνεται η δυνατότητα σέ ένα μόνο δικαστικό καί όχι σέ συμβουλιο δικαστών νά αποφασιζει γιά τήν τύχη μιάς υποθεσης χωρίς νά δίνει λογαριασμό σέ κανένα..

    4. νομίζουν ότι το κράτος ανήκει στο πασοκ και μπορούν να συκοφαντούν ανθρώπους

    Comments are closed.