ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ! Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ – ΚΑΛΑΘΑΚΗ ΤΟ 1998, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ! Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ… ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    stin-eisangelea-odigeitai-i-roula-pispirigkou-entopistike-ketamini-stin-mikri-tzortzina

    Το ενδεχόμενο να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους σκέφτεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

    Σύμφωνα με τον Alpha, το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία της 33χρονης με συνήγορο υπεράσπισης, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα η 33χρονη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η 33χρονη αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα της αποδίδονται, της ετέθη -κι εκείνη αμέσως αποδέχτηκε- το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ακουστε τον γεροντα που εχει δει πολλα καραβανια να περνουν.Η γυναικα εχει αγαπησει τον δαιμονα και εχει συνεργαστει μαζι του.Ειναι δυσκολο και για τον δυνατοτερο εξορκιστη,που δεν υπαρχει στην Ελλαδα,να την ελευθερωσει.Ο Θεος βοηθος.

    2. Πού τα έμαθε αυτά; απο τις αστυνομικές ταινίες που έβλεπε ή απο τα μαθήματα της εγκληματολογίας;;;

    3. ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΓΟΥ !!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧ
      ΑΧ
      Α
      ΧΑ
      ΧΑ
      ΧΑΧΑ
      ΑΠΛΑ,ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚ…..ΕΣ. ΧΑ
      ΧΑ
      Χ
      ΑΧ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!!!

    4. Έφαγε πολύ γιουχάρισμα ο κούλης στη θεσσαλονίκη από τους υγεεινομικούς που είναι σε αναστολή επειδή δεν μπολιάστηκαν με το πειραματικό εμβόλιο. Στέφανε, αυτό παίξε και το τέταρτο μπόλι που μας ετοιμάζουν οι εμβολιολάγνοι της μίζας την ώρα που οι ήρωες υγειονομικοί σε αναστολή συνεχίζουν την απεργία πείνας.

      1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ. ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

    5. Και οσο εμεις ασχολουμαστε με τους Πισπιριγκους, η Κουλα αποθεωνει τον Μπουρλα και ετοιμαζεται για λογαριασμο του να παρει τα λεφτα της Ευρωπης και να του τα δωσει για την 4η δοση εμβολιου, ενω επερχεται κριση τροφιμων. Νομιζω οτι καθηκον ενος ανεξαρτητου μεσου ενημερωσης ειναι να ξυπναει το ποπολο και οχι να του δινει οπιο (εγκληματα, αιμα και σπερμα).

    Comments are closed.