ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ! ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ

    Κοινοποίηση:
    GHGHGHGHGHG

    Την εκτίμησή του αυτή, επανέλαβε και όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, λέγοντας πως οι Αρχές άνοιξαν την πρώτη κουρτίνα και τώρα πρέπει να ανοίξουν και την δεύτερη για να δουν τί κρύβεται πίσω από αυτή.

    «Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση για το πως είχε καταλήξει στο οτι αυτός ήταν ο δράστης.

    Αμέσως μετά μίλησε ξανά για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, λέγοντας: «Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους. Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

    Ολοκληρώνοντας μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν κατηγόρησε κανέναν, λέγοντας: «Σαν παλιός αξιωματικός ερευνητής, μπορεί να έχω διεστραμμένο μυαλό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ….Αλλος Σκιαδοπουλος κι αυτος!!!…τον θυμαστε τον Σκιαδοπουλο που του ειχαν παρει και συνεντευξη??… νομιζω τοτε ο ΑΝΤ1 που τους έλεγε : να !!..εγω εδω την ειχα αφησει ρε παιδια και αυτη εξαφανιστηκε!!!…και ο τυπος την ειχε τεμαχισμενη σε βαλιτσα!!!….

    2. Τελικά, τίνος είναι η εκτίμηση αυτή ;;; Μας είπατε την εκπομπή του Alpha («Καλύτερα δεν γίνεται»), αλλά δεν μας είπατε ποιός μίλησε σ΄αυτήν …

      1. Ο Κατερινοπουλος ρε μαστορα..αυτος τα ειπε.

    3. Άμα υπάρχουν πιθανότητες να παίζει τρανσπορτερ……. κόλα δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτα περισσοτερο.

    4. Λοιπον Ο Κουλης τριβει τα χερια του με αυτην την υποθεση. Μην ξεφευγετε απο το σκοπο σας ρε, να ριξτε τους πληρωμενους απο την ΝΤΠ κατω. Σας εχουν εσας στο χερι γιατι ανεχεστε μια κυβερνηση πουλημενη που σκοπο εχει ν αλλιωσει και να αλωσει τους ντοπιους. Καθε μερα τα νοσοκομεια βγαζουν κοσμο απο τη μεση και ο Αντωνιαδης εχει αποδειξεις. Χιο πρεπει να τους διωξουμε μ’ εκλογες και εχουμε ξεφυγει οπως φαινεται απο το θεμα μας μιλωντας συνεχεια για τον ελικοπτερα.

    5. Δεν θα μπορεί να πει ψεματα αν γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος στο χώρο που διεξήχθη Άρα το λοιπόν πρέπει να τον μεταφέρουν σύντομα στο σπίτι που σκότωσε τη άτυχη κοπέλα Να δείξει πως τη σκότωσε αυτή και το σκυλο και πως έδεσε τα χέρια του

    6. οτι υπαρχει ουρα υπαρχει και μεγαλη το θεμα ειναι οτι αυτη η ουρα δυσκολα θα ξηλωθει την σταματησες με το συνεδριο γονιμοτητας ,,,,, βρισκουν και κανουν ολοι ,,,, ειναι η ουρα η ιδια η οπια δεν αφησε ποτε την ελλαδα να εξελχθει αλλη την λενε παρακρατος αλλη αγιο ορος αλλη πολιτικα δρωμενα κλπ εδω διελυσαν ολοκληρη αμερικη την ελλαδα δεν την αφηνουν εχει ακομα ψωμι για αυτους

      1. Η Ελλάδα έχει ήδη εξελιχθεί καί βλέπεις τά χάλια της. Τό ότι κατάφεραν κάποιες νά νομιμοποιηθούν οι εκτρώσεις – φόνοι καί νά λέγονται “δικαίωμα στό σώμα μου”, ενώ τό νά καταστρέψης τά αυγά τού δρυοκολάπτη θεωρείται έγκλημα, είναι μιά εξέλιξη, δέν μπορείς νά τό αμφισβητήσης. Δέν ήταν έτσι η Ελλάδα 40 χρόνια πρίν.
        Θά δής καί πολλές άλλες διαφορές βέβαια μέ τήν Ελλάδα εκείνης τής εποχής. Επομένως, ποιά είναι η εξέλιξη η οποία παρεμποδίστηκε;;; Έχουμε εξελιχθεί, αλλά δέν έχουμε ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ!!!

    7. Ζητήσατε αναπαράσταση στον χώρο του εγκλήματος, που οι πρώην συνάδελφοι σας δεν έκαναν. Eίχατε δίκιο επ´ αυτού. Δεν έπεται όμως ότι ο Μπάμπης έχει μεταφέρει όλο το ουράνιο για τα πυρηνικά του Iράν. Λίγο οικονομία στο διεστραμενο σας μυαλό..Μη το κάνουμε και τζιχάντ και φάμε τα μουστάκια μας. Τι σου φταίμε εμείς k. Κατερινόποουλε..

    8. Αν εμπλεκονται στοες και πολιτικοι πισω απο την 2η κουρτινα,θα του το κλεισουν το στομα του ερευνητη.και θα πει στο τελος οτι:εκανα λαθος εκτιμηση,τελικα ηταν ενα εγκλημα παθους……..🤥🤥🤥🤥🤥

    9. κι όμως στην δολοφονία δεν είναι αυτός ο δράστης ή αυτόχειρας. Δεν θα το άντεχε και γι’ αυτό έβαλε άλλον να κρεμάσει το σκύλο του και να πνίξει την γυναίκα του σαν κουνέλι. Σε κάθε περίπτωση βρωμιά και δυσωδία υπάρχει από τον ίδιο και τους μαφιόζους συνεργάτες του. Η αστυνομία τα γνωρίζει όλα και κάνει τον κινέζο.

    10. Από 32 τον φωνάζουν 33 τώρα. Τί έκανε και έγινε 33άρης??
      ΟΕΟ???

    11. Ότι είπε είπε δεν λέει αλλά τελείωσε αφού τον περιποιείστε ισωσ η αστυνομία παίρνει εντολες Που είναι τα ωραία τα χρόνια που ομολογούσαν οι φονιάδες σε λίγα λεπτά Αφήστε τον ρεμπεσκεδες ξύπνιο μην τον αφήνετε να κοιμηθεί έως που να σπάσει Ρίξτε φώτισμο στα μάτια χαστούκια και ξυλιές κάτω από τα πόδια Πρέπει να τα ξεράσει όλα πριν τη Τρίτη αν χρειαστεί Καντε του εικονικό πνιγμό Βάλτε του του φίδια επάνω του Έτσι γίνονται οι ανακρίσεις στα τέρατα

    Comments are closed.