ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΣΕΡΒΕΡ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Λευκός-Οίκος

    Νωρίτερα ο Ρεμπουπλικανός βουλευτής Louie Gohmert είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Newsmax ότι δικοί του άνθρωποι στην Γερμανία ανέφεραν ότι στα γραφεία της εταιρείας Scytl η οποία είναι υπεύθυνη και για τις εκλογές, έγινε επιδρομή από μεγάλη ομάδα του αμερικανικού στρατού στην Φρανκφούρτη και έγινε και κατάσχεση των σέρβερ.


    Επίσης η Andrea Widburg (αμερικανίδα δημοσιογράφος) είχε αναφέρει ότι η εταιρεία Scytl που εδρεύει στην Βαρκελώνη και έχει ως κύριο αντικείμενο να παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες καταμέτρησης ψήφων σε παγκόσμιο επίπεδο, αρκετές φορές έχει αποκαλυφθεί ότι έχει γίνει χειραγώγηση στο ηλεκτρονικό σύστημα.
    “Η εταιρεία Scytl αναφέρει ότι έχει (ή είχε ) διασυνδέσεις με τον Τ.Σόρος και το κόμμα των Δημοκρατικών!

    Ο συνιδρυτής της  Microsoft Paul Allen μέσω του δικού του οικονομικού οργανισμού έχει επενδύσει μέχρι στιγμής 40εκατομμύρια στην Scytl. Και σήμερα μάθαμε (σημειώνει η δημοσιογράφος) από τις δικές μας πηγές ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μερίδιο των μετοχών στην επίμαχη εταιρεία Scytl”.

    Δείτε τον βουλευτή Louie Gohmert του Τέξας τι έχει αναφέρει για την αναφερόμενη επιδρομή.


    “Σήμερα μάθαμε για την επιδρομή στην Γερμανία από πηγές μας”
    Η αμερικανική κυβέρνηση από την στιγμή που έχει στοιχεία ότι ο κύριος σέρβερ της εταιρείας είχε εμπλοκή με την αλλαγή ψήφων, μέσω των μυστικών υπηρεσιών ανακάλυψε ότι είχε έδρα την Γερμανία. Με σκοπό να διελευκανθεί η υπόθεση και να αποκτηθεί πρόσβαση στο ποιος και αν έκανε αλλαγές στις ψήφους με νόμιμο τρόπο έγινε συνεργασία των αμερικανικών υπουργείων Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για να ζητηθεί ταχύτατα από την γερμανική κυβέρνηση για να δώσει άδεια για την επιχείρηση.
    Τα απαραίτητα έγγραφα υπογράφηκαν ενώ έγινε γνωστό ότι έγινε και χρήση μονάδων του αμερικανικού στρατού. Βέβαια δεν ήταν επικεφαλής ο ο στρατός στην επιχείρηση. Όμως αυτή η κίνηση βοηθά στο να εξηγηθεί γιατί απολύθηκε ο Έσπερ και μπήκε στην θέση του ο Μίλλερ καθώς ο πρώτος δεν ήθελε να βοηθήσει στις αρχές σε καμία περίπτωση.

    Με τους σέρβερς στα χέρια πλέον οι ρεμπουπλικανοί έχουν την δυνατότητα να βρουν ποιοι σταμάτησαν την καταμέτρηση και ποιοι εμπλέκονται με τον αλγόριθμό που ξεκίνησε να αλλάζει τις ψήφους από τον έναν υποψήφιο στον άλλον.

    Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή της CIA ενώ για το θέμα η δικηγόρος του ΝΤραμπ Λιν Γουντ έκανε σχετική αναφορά.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!! ΚΑΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙΤΣ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ !!!!

    2. ΓΕΡΜΑΝΙΑ+ΜΕΡΚΕΛ+ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ+NΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΣΟΡΟΣ=ISIS

    3. κ.ΧΙΟ! Προτεινω, οπως εκανα και στον κο. Αντωνιαδη, να ανοιξουμε το θεμα, της εδω διαχρονικης, Νοθειας! Ειναι επικαιρο! Ο,τι πρεπει!

      ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΦΡΥΝΗ ΓΑΖΗ

      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

      Ειδικοί δικτύων επι των συγκεκριμμένων θεμάτων,μας πληροφορούν οτι:Τα περί κλειστού συστήματος (Το λογισμικό btw είναι της Singular Logic είναι κλειστού κώδικα) που δεν επιδέχεται «παρεμβολές» είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν.Και οτι αν κάποιος απο την ίδια εταιρεία έχει “τροποποιήσει” μια διαδικασία,ώστε να βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα,τότε τα ISO δεν διασφαλίζουν τη διαδικασία.Με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους,μπορεί να γίνει νόθευση και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

      Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα.Oπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο A ή στο Β κόμμα.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα,μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπερ του Α ή του Β κόμματος να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του Γ ή του Δ κόμματος,να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων. Με έναν αλγόριθμο,που είναι κρυμμένος στο πρόγραμμα του υπολογιστή,καταλογίζονται οι ψήφοι υπέρ ενός υποψηφίου και εις βάρος άλλων.

      https://www.olympia.gr/ellada/aitima-diasfalisis-eklogon-kai-eklog/

    4. Οι χασομέρηδες που σχολιάζετε μια φορά εδώ και μια φορά στο facebook, είσαστε πιο έξυπνοι από τον Τραμπ! Γιατί δεν θέτετε υποψηφιότητα, όχι για πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά για πρόεδροι τοπικών συμβουλίων δήμων. Ή καλύτερα, γιατί δεν ψηφίζετε; Θα δίνατε μεγαλύτερα ποσοστά στα κόμματα που συγκροτούν το κοινοβουλευτικό σκυλολόι.

      1. εκτός αν θεωρείς επαγγελμα τα 0,60

    5. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο Τραμπ έχασε. Και έχασε γιατί είχε όλο το σύστημα εναντίον του όπως κέρδισε εδώ ο Κούλης γιατί είχε και έχει όλο το σύστημα μαζί του εκτός από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      Με τέτοιο πόλεμο που δέχθηκε από το παγκόσμιο σύστημα εγώ του λέω και μπράβο που το πάλεψε με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος.
      Και αυτός το ξέρει ότι έχασε αλλά κάνει το παιχνίδι του. Δεν θέλει αυτοί που τον ψήφισαν να νοιώθουν ηττημένοι και δεν είναι ηττημένοι γιατί σε μία τίμια εκλογική διαδικασία με ίσους όρους θα είχε πάρει και τα σώβρακα του .
      Μπάιντεν. Αυτή είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση τη νοιώθουμε και εμείς στο πετσί μας τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά στο θέμα με αυτόν τον ιό που τον βάφτισαν πανδημία.

    6. στην ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.scytl.com/en/news/ αρνούνται τα πάντα. Όμως η διατύπωση είναι πολύ πολύ ύποπτη. Παίζουν με τις λέξεις. Ακόμη και για την φημολογούμενη έφοδο ΔΕΝ την αρνούνται ευθέως αλλά γράφουν ότι δεν κατασχέθηκαν servers από τον Αμερικανικό Στρατό. Δεν μας λένε αν ελέγχθηκαν ή κατασχέθηκαν από ΑΛΛΗ τοπική αρχή. Ύποπτο, ύποπτο, ύποπτο

    7. Αποδεικνύεται περίτρανα το σχέδιο της ΝΤΠ για παγκόσμια υποδούλωση,μένει μόνο να καταλάβουν κάποιοι τελευταίοι αμνοί,πως ο αγώνας για απελευθέρωση από όλους αυτούς πρέπει να έχει άλλη πλέον μορφή!!!!!!!!🔫🔫🔫🔫🔫

    8. Ο σέρβερ (Server) πού κατασχέθηκε εχτές τήν νύχτα στήν Φρανκφούρτη πού χρησιμοποιήθηκε γιά τήν εκλογηκη απάτη έχει λογοσμικό (soft ware) τό οποίο υπολογίζει πόσους φήφους παραπάνω χρειάζεται ο Μπαιντεν γιά νά κερδίσει τόν Τράμπ.
      Ο συνιδρυτής τής Microsoft Paul Allens Vulcan Capital έχει επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στήν εταιρεία Scytl.
      Γιάννης Λάκων

    9. Εεεετσι!!!!! Μ αρέσει!!! Να τους ξεβρακωσει όλους ο Ντόναλντ!!! 👌👌👌👌👍👍👍👍👍

    10. Πονταρω με χίλια πίσω από τη skyti είναι η καλύτερη Μ.Υ.του κόσμου.
      Σχολιαστή Jazzy είσαι πολύ μπροστα και σ’ αγαπώ.

    11. Νικος Τι λες ρε ασχετε? Τι δουλεια εχει το προξενειο για τους Αμερικανους πολιτες? Οι ψηφοι στελνονται με το ταχυδρομειο . Αντε ξερολα ασχετε

    12. Το λάθος του τραμπ που δεν ασχολήθηκε με την μερκελ και την γερμανια. Ακόμη και εάν τελικά δε βγει πρόεδρος, 2 μήνες έχει ακόμη να τους απαντήσει αναλόγως στον ύπουλο πόλεμο που του κάνανε.

      1. Νομιζω οτι ο λογος που δεν ειχε ασχοληθει τοσο πολυ ειναι διοτι οι εχθροι του ανοιξανε 10 διαφορετικα μετωπα εσσωτερικα.Τρεξανε και την απατη της ρωσικης παρεμβασης για 3 χρονια.

    13. Εγώ θα το γράψω κι ας είμαι βέβαιος πως θα λογοκριθεί! Αυτά που γράφετε είν’ λίαν επιεικώς αστείοι τίτλοι κι ακόμα πιο ανόητοι ισχυρισμοί. Η επιστολική ψήφος γίνεται στα προξενεία όλου του κόσμου! Υπάρχουν ανεξάρτητοι κι αδιάφθοροι παρατηρητές. Σφραγίζονται οι κάλπες με τις επιστολικής ψήφους την ίδια ώρα με την Αμερική. Η καταμέτρηση γίνεται στην Αμερική. Πώς μπορείτε νά’ στε τόσο αφελείς κι ευκολόπιστοι σ’ ότι σας σερβίρουν; Υ.Γ. Έχετε ζαλίσει τους αναγνώστες σας με τον κορονοϊό! Υπάρχει ή δεν υπάρχει; Παραμιλανε όλοι τους… Σοβαρευτείτε μάγκες….

      1. Το λάθος του τραμπ που δεν ασχολήθηκε με την μερκελ και την γερμανια. Ακόμη και εάν τελικά δε βγει πρόεδρος, 2 μήνες έχει ακόμη να τους απαντήσει αναλόγως στον ύπουλο πόλεμο που του κάνανε.

      2. Τι αρχιδιες μας τσαμπουνας; Τα βίντεο με τους αράπηδες που πνίγουν ψηφοδέλτια του Τραμπ; Κι αφού είναι αστεία γιατί ασχολείσαι; Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΑΛΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ Κ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ……ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ.

    14. Ο Κουλης δεν θα ηταν προεδρος της ΝΔ αμα δεν χαλαγαν τα computer της Singular
      και ακυρωνοταν η πρωτη ψηφοφορια
      Τωρα γιατι ο Μουστακαλης Μείμαρακης δεν χαλασε τον κοσμον πρεπει να τον ρωτησουμε
      Νομιζω εχει αρραξει στας Βρυξελας και ειναι και προεδρος της ομαδας αν και δεν ειχε παρει τους περισσοτερους ψηφους
      οι γονοι παντοτε εχουν τον πρωτο λογο στο Ελλαδισταν
      Τα προβατα παντοτε προτειμουν γονους

      1. Νικος_501

        Ετσι, ακριβως! Δεν θα ηταν προεδρος, ο Κουλης! Το φωναζω, απο την πρωτη, στιγμη! Κι’ εχω ολα τα στοιχεια, που το αποδεικνυουν! Επισης. Στην προκειμενη περιπτωση και αν θυμαμαι καλα, δεν συμμετειχε η Singular Logic! Οσο, για τον Μειμαρακη, οπως και για τον Αδωνι, δεν τρεχει τιποτα, γιατι προκειται, για μιλημενα και πουλημενα, ανθρωπαρια! Μια χαρα, βολευτηκαν!

    15. NAI ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΕΙΔΗΣΗ !
      Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

    16. Στην ελλάδα παίζει η νοθεια δεκαετιες

    17. Ο γ@μιολας ο πρωθυπουργός σας έχει δώσει εντολή στα μμε που ταΐζει να μην αναφέρουν τίποτα για την αυριανή απίστευτη για ακόμη μια φορά πρόκληση της Τουρκίας. Κατά παράβαση όλων των συνθηκών και όλων των ψηφισματων του ΟΗΕ θα ανοίξει την αμμοχωστο και θα κάνει βόλτα μέσα στην κλειστή αμμοχωστο. Στην εε η γερμανια έχει αφήσει το μακρόν μόνο του στον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας και των τζιχαντιστων, τον πολεμάει. Ο μ@λακας γερμανοτσολιας που βγάλατε πρωθυπουργό πιστός στις αξίες και τις αρχές του γερμανικού έθνους που προασπιζεται και μετά από σαφέστατες εντολές που δέχτηκε από την μερκελ δεν ασχολείται καν. Γερμανοί και Τούρκοι έχουν βρει έναν μ@λακα και χτυπούν την Ελλάδα ολομέτωπη. Αγία Σοφία, υφαλοκρυπιδα, Κύπρος, Θράκη, νησιά, Αιγαίο. Προχώρα λέει η μερκελ στον ερντογαν, ότι πώ εγώ θα κάνει ο μ@λακας, δεν θα αντιδράσει δεν θα μιλήσει πάρε ότι θες. Και επειδή κάτι ψιλοέλεγε λόγω αντιδράσεων του λαου αλλά και μέσα στο κόμμα ο κουλης, η μερκελ έβαλε τα μεγάλα όπλα. Συνάντηση του αρχιπρακτορα Σημίτη με Μητσοτάκη για να τον νουθετησει, για αυτό και ο πράκτορας των Γερμανών Σημίτης έκανε δήλωση στήριξης στον γερμανοτσολια Μητσοτάκη. Εάν δεν καταλάβει ο λαός πως ο Μητσοτάκης είναι εντεταλμένος του Βερολίνου και λυσσασμενο σκυλί για να εξυπηρετήσει τα γερμανικά συμφέροντα θα πάθουμε τεράστια ζημιά. Ο Μητσοτάκης με εντολή μερκελ παραχωρεί τα πάντα στην Τουρκία, θρησκεία υφαλοκρυπιδα νησιά Θράκη Κύπρο όλα θα τα δώσει στην Γερμανία για μοίρασμα με τον ερντογαν. Κάποιος να τον σταματήσει.

    18. Καπως ετσι μπαινουνε στη βουλη Βελοπουλοι και Βαρουφακηδες και μενουν απ εξω τα πατριωτικα κομματα.

    19. Στη Φρανκφούρτη βρίσκεται η έδρα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας CIA NSA, με 10,000 προσωπικό. Από εκεί μέσα ανεβάζουν και κατεβάζουν Κούληδες ανά τον κόσμο. Και πριν από την ψηφιακή εποχή. Τυχαίο που η scytl έχει επίσης την έδρα της στην Φρανκφούρτη; Δεν νομίζω.

    20. Μηπως και η Singular Logic ειναι καμμια θυγατρικη-οικοσιτη της Scyti?

      1. Παίζει.
        Το σίγουρο είναι ότι ανήκει στον Αμερικανοεβραϊκό όμιλο KKR.

    21. Ρε παιδια, η Μερκελ στο κολπο ειναι. Σιγα να μη βρουνε κατι στους servers. Ειδοποιηθηκαν και εσβησαν ιχνη. Εαν αυτα τα κανανε στον πλανηταρχη, φαντασου στη Χρυση Αυγη τι εκαναν και που να βγαλει ακρη η Χρυση Αυγη με ενα παγκομιο συστημα βρωμιας χωρις λεφτα, χωρις τιποτε.

    22. Αφού η γερμανική κυβέρνηση ήταν ενήμερη για την επιχείρηση, δεν είχε το χρόνο που χρειάζονταν η εταιρεία για να εξαφανίσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία;

    23. Σας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ο Τράμπ. Ξέρει ότι έχασε και πρέπει να.φύγει, αλλά θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Δήθεν με κλεψιά του πήραν την νίκη.
      Έλεος! Δεν μπορούν να γίνουν αυτά τα πράγματα που αναφέρει.Κάθε φορά σοφίζεται και κάτι.Και κάθε φορά κάνει κακό στην δημοκρατία.Αυτές οι ιστορίες που αναφέρει είναι για αγρίους και μικρά παιδιά.

        1. Αλλος ενας χρησιμος ηλιθιος ειναι φιλε. Μη νοιαζεσαι…

          1. Εχετε μέγα πρόβλημα με όποιο έχει διαφορετική άποψη από εσάς, γιατί αυτό είναι το επίπεδο σας. Τόσο δημοκράτες είστε.Από την άλλη σας δήλωσα πολλάκις ότι δεν νοιάζομαι για κανένα κόμμα πολλώ δε μάλλον το κόμμα το οποίο αναφέρετε και το οποίο το αντιπαθώ ιδιαίτερα με τα τόσα απαράδεκτα δεινά που έφερε στους Ελληνες και την αγαπημένη μου πατρίδα Ελλάδα.
            ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ. ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ; Βγάλτε λοιπόν αυτή την κασέτα, γιατί χάλασε. Παρουσιάστε απόψεις. Η μην γεμίζετε άσκοπα τις σελίδες γιατί εκτίθεστε.

          2. oι χουνταιοι ειστε κλασσικα οι χρησιμοι ηλιθιοι του συστηματος, παντου

            1. Άιντε άιντε το μηχάνημα χάνει παντού λάδια. Γιατί ρε βλήμματα κάποιος πρέπει να ανήκει σε κάποιο κόμμα ; Υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στους εαυτούς τους και δεν άγονται και φέρονται από το ένα ή το άλλο κόμμα.Για συνέλθετε λιγάκι. Μυαλό ανθρώπων λιγότερο και από το μυαλό ενός κουνουπιού.

      1. Κανε λίγο υπομονή κάποιες βδομάδες ακόμα και θα σου πεσουν τα σαγονια στο πάτωμα από τις αποκαλυψεις.

      2. Ρε ζώον Ο ίδιος ο sleeping jo ΕΙΠΕ έγινε νοθεία,συριζομαλακα,ΘΑ σας πηδήξει Ο ΝΤΟΝΑΛΤ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ,

      3. Ζεις στην υπό γερμανική κατοχή εε και μιλάς για δημοκρατία ρε όργιο?

    24. Έτσι κάνουν οι χουντεηδες δεν παραδέχονται την ήττα,και αν ήταν στο χέρι τους θα κατέβαζε και τα τανκς ο βαψομαλλιας…Γλύτωσε η ανθρωπότητα από δαυτον…..

      1. Και καλά θα κάνει να καταβάσει τα τανκς πολύ γουστάρω !

    25. ο αμερικανικος στρατος κανει εφοδο σε επιχηρηση στην γερμανια…. ποσο σανοφαγοι εισαστε δηλαδη… και ετσι για την πλακα η εταιρεια δεν εχει servers στην γερμανια αλλα στη αμερικη και καμμοια εφοδο δεν εγινε πουθενα

      1. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχει servers στην Φρανκφούρτη από το 2019……

      2. Για δοκίμασε να ανοίξεις την ιστοσελίδα της scytl (scytl.com)

    26. Ας ελπίσουμε πως μετά από αυτό ο Ντόναλντ τραμπ να καταλάβει πώς ήταν μεγάλο λάθος που δεν ασχολήθηκε με την γερμανια και τα μμε στην εε. Ο άνθρωπος δεν ενόχλησε κανέναν, ηθελε μονάχα το καλο της χώρας και του λαού του. Και με αρχηγό την Γερμανία τον πολεμούσαν με πλάγια και ύπουλα μέσα. Δεν ξέρω εάν αμερικανικές αρχές παρακολουθούν στην Ελλάδα διαδίκτυο ή ιστοσελίδες αλλά εάν βλέπουν πρέπει να μεταφέρουν στον τραμπ πως στην Γερμανία με εντολή μερκελ έσπαγαν τις κερινες προτομές του τραμπ και τον έβριζαν. Αυτόν την σύζυγό του ακόμη και το μικρό παιδί του. Αυτά ας τα μάθει και να δράσει αναλόγως….

    27. Ρε πούστη μου όπου λαμογιά φιγουράρει το ίδιο όνομα….Τ.Σόρος

    28. Φανταστητε τι γινεται στην Ελλαδα ποσο εγκεηρα ειναι ολα
      αν και οι απαταιωνες που εψχουμε εδω ειναι ανωτερροι απο της Φρανφουρτης

      1. Εδώ κάνουν ότι γουστάρουν…… εδώ και χρονια. Και η φάση η μεγάλη είναι ότι ο κόσμος την τρώει την παντόφλα και τους πιστεύει. Ρε για πολλά γέλια το έργο λέμε !!!!

    29. Και μετά κάποιοι πιστεύουν ότι έχουμε “Δημοκρατικές” εκλογές στην Ελλάδα.
      Οι ανεπιθύμητοι για το σύστημα μένουν εκτός Βουλής όταν είναι στο όριο του 5% και τα παιδιά του συστήματος μπαίνουν όταν είναι ακόμα και στο 1% !!!!
      ΨΗΦΙΑΚΗ ΝΟΘΕΙΑ

    30. Ρε τους νεοταξιτες πως λειτουργούν. Πουστια στην πουστια το παιζουν το έργο.

    Comments are closed.