ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ” – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    μανα πατρα

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μητέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος, η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχειά που διαβίβασε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία.

    Η κατηγορία που απήγγειλε ο εισαγγελέας πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

    Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσάγεται η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εγω πιστεύω οτι το εκανε για να εχει τον αλλο συνεχεια κοντα της μη τυχον και τον χασει.
      Τελικα χώρισαν ομως.
      Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα η μανδάμ.
      Αφου δεν ταθελες γιατι τα γeναγες μωρη;για να τον κρατας;
      Και σιγά τον μορφονιο δλδ

    2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ….
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΚΕΤΑΜΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…..
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ……

    3. ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ…ΟΜΩΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ….

    4. Το κοριτσάκι την εμπιστεύονταν ως το μονο ατομο κ αυτή του εκανε κακο σαν καμια γυφτισσα. Δεν το χωρα ανθρώπινος νους πως μπορεσε

    5. Γιατι η βιασυνη ,θα δουμε που υπαρχει αυτη η ουσια και τα λαθη και ολιγωριες γιατρων που σιγουρα υπαρχουν και θα γινει ανατροπη ..οσο για τον κοσμο σκαταδες ηταν παντα ,ταχα ειναι ευαισθητοι και ανθρωποι αλλα για το συμφερον τους ξεκανουν ολοκληρες γενιες

    6. Προσωπικά δε τους μισώ..
      ..τους λυπάμαι.
      Να τους φωτίσει ο Θεός να μετανοήσουν.

    7. Αυτό θα είναι το έγκλημα του αιώνα. Για μένα δεν υπάρχει ποινή.

    8. Τρελα σε πιανει…πως γινεται να βγαζεις 3 ζωες στον κοσμο και να τα σκοτωνεις οταν αλλοι δινουν γη και υδωρ και την ζωη τους ακομα για να γινουν γονεις και δεν μπορουν!!!προς τους φυλακοβιους ολης της ελλαδας,αν δεν (αυτοκτονησει)ειστε ξεφτιλες!!!!

    9. Να σαπίσετε στη φυλακή! Άλλοι κανουν πως και πως να κάνουν ένα παιδάκι, ελληνόπουλο κι εσείς τα καθαρίζατε. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    10. Θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα τώρα. Αν δεν το δέχεται η ΕΕ, φεύγουμε τώρα. Οι εγκληματιες σ’αυτη τη δισμοιρη χώρα, Έλληνες & αλλοδαποί, αλωνίζουν δίχως να φοβούνται τίποτα.

    11. ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΤΑΤΤΟΟ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΙΡΟΦ, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    12. Τι εκανε νιαου νιαου στα κεραμυδια! Ενα παιδι χανεις και κομματιαζεσαι! Η κυρια και ο κυριος σκουλαρικιας τρια στα τρια και ΟΚ χαλαρα!

    Comments are closed.