ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΡΙΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ! ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΒΟΥΛΗ!

    Κοινοποίηση:
    fksq3ijwqagiy-0

    Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. 

    Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό αποφασιστικότητας.

    Ο Τριντό και η οικογένειά του δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, το Rideau Cottage, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κατοικίας του Γενικού Κυβερνήτη στη γειτονιά του Νέου Εδιμβούργου της Οτάβα – περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το επίκεντρο της διαμαρτυρίας.Στο μεταξύ οι διαδηλωτές έφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία που εκκενώθηκε

    Το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει πού βρίσκεται ο Τριντό για λόγους ασφαλείας. Το δρομολόγιό του, το οποίο συνήθως αναφέρει την πόλη όπου μένει, έλεγε μόνο ότι βρίσκεται στην «περιοχή της εθνικής πρωτεύουσας».

    Ο κυρίαρχος λαός έχει όλη τη δύναμη στα χέρια του και μόνον αυτός! Μπροστά στο μπόι του λαού που σηκώνεται τα πιόνια που οι μεγεθυντικοί φακοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ εμφανίζουν ανίκητους συντρίβονται ως είδωλα…

    “Freedom!” μια ιαχή ακούγεται …

    Το προληπτικό μέτρο επέρχεται μετά από προειδοποίηση από τον επικεφαλή Φρουράς του Κοινοβουλίου, τον υπεύθυνο για την ασφάλεια του κοινοβουλευτικού χώρου και των ενοίκων του, ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα σπίτια των πολιτικών.

    Ένας κυβερνήτης που κρύβεται σε κρησφύγετα σαν κοινός τρομοκράτης νομιμοποιείται να κυβερνάει το λαό; Έπεσε…..

    Κι όλα αυτά καθώς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι σ΄εξέλιξη ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα να ρίξουν τ’ ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας ”Πρωθυπουργό” του Καναδά,Trudeau!! Διεθνοποιείται το κίνημα. Πανευρωπαϊκό κομβόι για Βρυξέλλες.12.000 καμιόνια από ΗΠΑ προστέθηκαν στο κομβόι!!

    Δυναμιτίζει το κλίμα και ο Τραμπ με παρέμβασή του. Ο Τραμπ δηλώνει υποστηρικτής των Καναδών φορτηγατζήδων που πολιορκούν το Κοινοβούλιο στην Οτάβα: ”Eίμαστε μαζί σας!” Η επανάσταση εξαπλώνεται και στις ΗΠΑ;

    Σύνθημα γραμμένο σ΄ ένα από τα καμιόνια στον Καναδά: “τα δικαιώματά μας δεν σταματούν εκεί που αρχίζουν οι φοβίες σας”.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟ 2004 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΦΡΥΓΑΔΕΛΙΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΤΑ ΞΕΣΚΙΖΕ. ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ROOTS CANADA,(MICHAEL BUDMAN ,& DON GREEN BILL GATES. PAUL ALLEN, PAT REILLY ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ

    2. Κοιμόμαστε οι Έλληνες!!! Μπράβο στους Καναδούς!!! Κούλη και στα δικά σου και σύντομα!!!

    3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.ΕΝΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ,ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.

    4. Στον Καναδά κάποτε διεφηγαν πόλοι SS κάποτε απλά έπρεπε να δείξεις το τατού σου και έμπαινες στη χώρα και έχουν ακόμα και σήμερα υψηλές θέσεις σε σημαντικές θέσεις στην χώρα τα εγγόνια και δυσεγγονα αυτή είναι χώρα πραγματικά όχι χωράφι εδώ τέτοια ώρα στην Πατησίων και και καληφρωνα σκαγαν έξω από το προπατζιδικο μπάφους αυτό τώρα τι είναι και περνάει η Δίας και κοιτάει άμα φοράμε μάσκα????πάμε καλά???ρε ναζί ναζί για μια ζωή

    5. France Resistanc News.”Οί εκκλησίες τής Οτάβας άνοιξαν τίς πόρτες γιά τούς οδηγούς.Μπορούν να κοιμηθούν στίς εκκλησίες όπου τούς σερβίρουν καί φαγητό.Βιώνουμε μία ιστορική στιγμή”.
      Μία παρουσιάστρια τής καναδικής τηλεόρασης Canadian Broadcasting Corporation (CBC) ανακοίνωσε μία νέα θεωρία συνομωσίας.Μπορεί κάθεται πίσω από τό τιμόνι ή Ρώσία καί νά
      κατευθύνει τίς διαμαρτυρίες.
      Γιάννης Λάκων

    6. Γ@μημενοι προδότες Ανθελληνες τεμπέληδες και κοπριες!!!
      Ξεπούλησαν την πατρίδα μας τα τομάρια …
      Τα κατέστρεψαν ΟΛΑ!!!!
      Ξευτιλισμενοι !!!
      Στέφανε σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και το χωσιμο που τους κάνεις!
      Σε παρακολουθούμε ανελλιπώς!!!
      Ο Θεός μαζί μας αδέλφια

      1. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ο Θεός δεν είναι μαζί μας, γιατί ούτε και εμείς δεν ειμαστε μαζί μας. Φαντάσου μετά από όσα μας έκαναν αυτά τα σκουπίδια που μας κυβερνάνε και εμείς ακόμα καθοοοομαστε. Ποιος Θεός θα ήταν με έναν τέτοιο αδιάφορο, ηλιθιο και άχρηστο λαό; και γιατί να είναι μαζί του;

    7. Ο δικός μαςθα έχει χεστεί προκαταβολικα,να τους δω να τρεχουν να κρυφτούντο καλύτερο μου

    8. Αντε να πέσει ο πρώτος για να πάρει όλα τα παιδιά της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας μαζί του

    9. Έτσι γίνονται οι διαδηλώσεις με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορούν να σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο και στα χημικά. Και όχι μόνο στο κοινοβούλιο αλλά και έξω από τα σπίτια τους. Δώσανε το σύνθημα.

    10. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.Ο Καναδας εδωσε το δυνατοτερο συνθημα θα ακολουθησουμε κ εμεις,θελουν δε θελουν.Τα ντοπια ανθρωποειδη ΔΕΝ θαχουν την τυχη του Τριντω.Ζουν στην καρακοσμαρα τους,βυθισμενοι σε οτι ανωμαλια μπορει,η δε μπορει,να βαλει ο νους μας.Γιαυτο κ θα πιαστουν “αδιαβαστοι”Τσαουσεσκο,Κανταφι.Η περισσεια υπομονη,ανοχη,αναμονη που δειξαμε,θα βγει πυρινο ποταμι προς τα εξω,δε θα προλαβουν τιποτα.

    11. Τσιόδρα, θα έρθει και εδώ κάποια στιγμή παρότι άργησε. Και τότε σε βλέπω να ζητάς άσυλο στον τούρκο βαρθολομαίο που σε έκανε άρχων οφικιάλιο! Με τις ευλογίες των αφεντικών του. Στους 301 μην ελπίζεις, τους ξέρεις καλά ποιοι είναι και πόσο εύκολα θα τα γυρίσουνε! Τελείωσε το παραμύθι και έρχεται η Δικαιοσύνη για όλους σας!

    12. αλλος λαος αλλη κουλτουρα αλλη χωρα καμια σχεση με Ελλαδισταν οπου κυριαρχει το γλυψιμο το ρουφιαλινικη και η οικογενειοκρατια ,το τελευταιο το πετυχαν στον Καναδα να επιβαλουν δηλ τον γιο του Τριντο για πρωθυπουργο και να τα αποτελεσματα, μαχητικος λαος μπραβο τους

    13. Οι δικοί μας εδώ είναι μόνο γιά καμιά πουτανιά και καμιά μαστούρα. Η χαρά του κάθε αλήτη πολιτικού αυτός ο λαός.Ξεπλένηδες που μόνο για ψευτομαγκιά και αλητεία είναι ικανοί για τα υπόλοιπα ας αγωνιστούν άλλοι.

    14. Και κάπως έτσι, αρχίζει η χοντρή επισιτιστική κρίση! Αρχίστε προμήθειες! Τα supermarkets θα αδειάσουν! Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους Μαυραγορίτες της Νέας Εποχής!
      Το Great Reset απαιτεί ένα κολοσσιαίο, πλανητικών διαστάσεων Hunger Game για να επιβάλλει το τσιπάρισμα!

    15. Oχι μονο εξω απο τη βουλη αλλα και εξω απο το σπιτι του…
      Ποσο καιρο το φωναζω ρε μαλακες?Οχι μονο στο συνταγμα αλλα και εξω απο το σπιτι της Κουλας.
      Εξω απο το σπιτι της να μη μπορει να ξεμυτισει η κραγμενη ιουλιετα

    16. Ένας Έλληνας πατριώτης να συσπειρώσει τον κόσμο δεν υπάρχει ; Να γεμίσει το Σύνταγμα, να αποκλείσει τη Βουλή, με μόνο όπλο την Ελληνική Σημαία ; Ένας βρε !!!!!!!!

    17. Ο Τζάστιν Τριντό καί ή οικογένειά του τράπηκαν σέ φυγή .Εγκατέλειψαν τό σπίτι τους στήν Οτάβα καί κρύφτηκαν σέ μυστικό μέρος επειδή τό “κομβόι τής ειρήνης εισέρχεται στήν Οτάβα.Τό κομβόι χαρακτηρίστικε από τόν Τριντό ώς “μία περιθωριακή μειονότητα μέ απαράδεκτες απαιτήσεις”.
      Ο συντηρητικός πολιτικός Andrew Scheer δήλωσε ότι ό Τριντό είναι ή μεγαλύτερη απειλή γιά τήν ελευθερία τού Καναδά,διότι διακινδυνεύει μέ τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό τόν εφιδιασμό τών σούπερ μάρκετ.
      Γιάννης Λάκων

    18. Γιατί οι γιατροί και νοσηλευτές τι είναι; Δεν είναι “κοματοκινούμενοι” διότι ανταμείβονται όχι με την αξία τους αλλά με το κόμμα τους; Οι Καναδοί και Αμερικανοί ανέρχονται, πλην εξαιρέσεων, με την αξία τους, άρα διεκδικούν με τις ίδιες αξίες

    19. Οι Καναδοι δεν ειναι Ραγιαδες και Δουλοι,σαν κι εμας.
      Στο ελλαδισταν και στα τεσσερα αμα μας πουνε να κυκλοφορουμε απο αυριο,τα ΖΩΑ θα το κανουν.
      Ο πιο μ@λακας λαος στον πλανητη,και το καμαρωνει κι απο πανω.

    20. εδω θα βάλουν “κάποιους” να πετάξουν Μολοτωφ και μετά τα ΜΑΤ θα ρίξουν δακρυγόνα και θα τους πλακώσουν στο ξύλο
      άμα αυτό δεν δουλέψει κλειδώνουμε μερικούς σε ένα κτίριο και το καίμε
      μετά οι διαδηλώσεις καπούτ
      Οι Καναδοί προφανώς είναι βλάκες και δεν ξέρουνε πως να αντιμετωπίζουν τις διαδηλώσεις

    21. Π@υστηδες, παιδεραστές, παιδοφιλοι και ότι ανωμαλία θες, οι νεοταξιτες τον έχουν κάνει πρωθυπουργό και υπουργοί. Ο Μητσοτάκης εδώ έχει 2 ανωμαλους για υπουργούς παντρεμένους με άντρες, έχει διορίσει στο ΣτΕ έναν παιδεραστή π@υστη, διόρισε τον παιδεραστή Λιγναδη διευθυντή στο κρατικό θέατρο κτλ κτλ. Αυτός είναι ο πολίτης του κόσμου, ένας κόσμος που θα κυβερνούν παιδεραστές και ανώμαλοι.

    22. Οι Καναδοί είναι ένας λαός που λατρεύει την ελευθερία, απόπειρες να μετατραπεί η κοινωνία τους σε Νότια Αφρική του Μπόθα με κοινωνικούς διαχωρισμούς ή σε Ιράν του Χομεινί με απαγορεύσεις π,χ της μουσικής δεν θα γίνουν ανεκτές και θα έχουν αυτές και σκληρότερες αντιδράσεις, αναμένω τα ίδια και σε όποιες χώρες της Δ. Ευρώπης θα ισχύουν ακόμη τα ρατσιστικά μέτρα, εδώ στην πρώην Οθωμανική περιοχή δεν αναμένω τίποτα, μια ζωή ραγιάδες και γραφικοί.

    23. Όλες οι αδερφαρες της ντπ θα τα κάνουν πάνω τους συντομα

    24. Ακόμα και στον Καναδά που έχουν λίπος και στα αυτιά έκαναν επανάσταση.

    25. Αν δεν γίνουμε κι εμείς έτσι δεν υπάρχει σωτηρία…

    26. Υπερήφανο πιόνι του Klaus Schwab και αυτός σαν τον Κούλη. Προσπαθούν να επιβάλλουν νεοταξική χουντάρα στα κράτη μετατρέποντας τους πολίτες σε άβουλους σκλάβους,χωρίς κανένα δικαίωμα.

    27. Φήμες λένε ότι πίσω από την εξέγερση των φορτηγατζηδων στον Καναδά κρύβεται ο Elon Musk.
      Ο νοων νοειτω!

    28. Στο Φραπεδισταν όλα καλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αφού οι τσιφτετελληναραδες είναι όλοι Rambo μόνο πίσω απο το πληκτρολόγιο και στην πράξη μηδέν! Πολύ μάγκες τελικά οι Καναδοι ελεύθεροι Δυτικοι ανθρωποι που πραγματικά πιστεύουν στην αληθινή Δημοκρατία. Εδω εμάς μας γλεντάνε μέχρι και οι Πακιστανοί. Αφού την πρωτοχρονιά έκαναν κατάληψη στο Σύνταγμα και επίδειξη δύναμης αφου ύψωσαν μέχρι και την σημαία του Πακιστάν.

    29. Τα δικά μάς αγροτικά σωματεία και όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο να παίρνουν εντολές από τα κόμματα για να κλείνουν τούς δρόμους σε κάθε νομό, και εκμετάλλευση αυτών από τα πολιτικά κοπρόσκυλα! Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, ποτέ δεν είναι αργά!

    30. Αντε και στα δικα μας συντομα με το γουρνοπετσο επιτελικο δοσιλογο και συνεργατες ΑΕ! Η παγκοσμιοποιηση θα επανελθει αργοτερα με νεα κολπα!

    31. Συγχαρητήρια στον Καναδά. Εμείς ποτε θα ξυπνήσουμε

    Comments are closed.