ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο “SLEEPY” ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: “Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ” – ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΑΙΝΤΕΝ

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως ένα δολοφόνο δικτάτορα και κακοποιό, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    Σε γεύμα στο Καπιτώλιο για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, ο Μπάιντεν είχε επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, Μίχολ Μάρτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα έχετε την Ιρλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία να στέκονται μαζί ενάντια σε έναν δολοφόνο δικτάτορα, έναν αγνό κακοποιό που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον του λαού της Ουκρανίας…

     Η Ιρλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάζονται. Για πρώτη φορά η Ιρλανδία είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΧΙΤΛΕΡ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ-ΣΤΑΛΙΝ-ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕ’Ι’Ν-ΜΟΑΜΑΡ ΓΚΑΝΤΑΦΙ-ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ-ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ!!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ..”ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ”…

    2. ΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ!!! J.P. MORGAN,WARBURG,ROCKFELER,ROTCHILD!!!!!!!!!!!!!

    3. Biden: ΌΛΟΙ γνωρίζουν κάποιον που έχει εκβιάσει με γυμνές φωτογραφίες κάποια!!!
      Η αντιπρόεδρος Kamala Harris κάλεσε τον πρώην πρόεδρο Clinton(και κολλητό του Epstein) για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών!!!
      Kamala Harris: το μεγαλύτερο πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι η δημοκρατία μας!!!

    4. Ο/Η ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΑΝΩ λέει:

      Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να βρίζω αυτούς τους γελοίους καλή ώρα σαν τον Μπάιντεν και την Κούλα.
      Χτυπάω στα ίσα εκεί που πονάει όποτε μιλάω. Γι αυτό και δεν μου λέει ποτέ κανένας τίποτα και με λίγους μιλάω. Χτυπάω κατευθείαν στο ψαχνό!

      ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
      ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ! ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!

    5. Αντε ρε βρωμιαρη που εχεις βαψει μεχρι και τις πατουσες σου με αιμα αθωων παιδιων ..

    6. Αυτά τα έχουμε ξανακούσει για τον Καντάφι τον Σαντάμ κλπ. Η διαφορά είναι ότι ο Πούτιν έχει πυρηνικά και δύναμη.

    7. Γι’αυτό πεταξαν τον Τράμπ απο την προεδρία και βαλανε αυτο το Ψάψαλο για να κάνουν την δουλειά τους.κατι τέτοια σκιάχτρα τα βάζαμε στο αμπελι να φοβούνται οι καρακάξες και να φευγουν να μην τρωνε τα σταφύλια.Που ήτανε η Προεδραρα ο Μπαιντεν όταν βομβαρδιζαν χωρις έλεος και χωρις λογο τη Γιουγκοσλαβία,το Ιρακ,τη Συρια,τη Λιβύη,οταν διχοτόμησε ο Κισινγκερ την Κύπρο μέχρι το βιετναμ φτάσανε αλλα εκει την πατήσανε.στη Γιουγκοσλαβία και ιδιαίτερα στο Κοσσυφοπέδιο την κοιτίδα του Πολιτισμού της Σερβιας δεν άφησαν εκκλησία και μοναστήρι τα βομβάρδισαν όλα φαίνεται η Ορθοδοξία τους καίει ,αλλά Εστι δίκης οφθαλμός ως τα παν’θορά. Οψόμεθα!!!

    8. Οι 3 άξονες που επιχειρησιακα οι Ρωσικοι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν στο προβλεπόμενο χρόνο

      Α)
      οι Ουκρανοί χαίρουν της απόλυτης στρατιωτικής καθοδήγησης
      απο το πεντάγωνο
      και χρησιμοποιούν όλες τις απαραίτητες γι’αυτους πληροφορίες δορυφόρων – CIA για τις κινήσεις του εχθρού

      Β)
      ο Πουτιν δεν θέλει να πλήξει αμάχους όπως συνηθίζουν κατά κανόνα οι Αμερικανοί βαφτίζοντας τις **παράπλευρες απώλειες** . Ξέρει επίσης τον επικοινωνιακο αποκλεισμό που υφίσταται και πόσο το θέλει η Δύση να τον παρουσιάσει σαν κτήνος στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης

      Γ) οι καιρικές συνθήκες. αλλά αυτό είναι μακράν το ασήμαντο απο τα 3

    9. Σύντομα θα δεις να καίγονται οι Αμερικανικές πόλεις σου! Μην ανησυχείς έβαλες την υπογραφή σου για να καταστραφεί η χωρα σου!
      Κανένας Αμερικανός να μην κοιμάται ήσυχος από εδώ και στο εξής!

    10. Η μασέλα του είναι μηχανική;; Με μπαταρία παίζει ;;το υπόλοιπο σώμα είναι εντελώς νεκρό!!! Αντε ρε σάψαλο πέσε να ψοφίσεις

    11. Ενώ οι Αμερικάνοι πρόεδροι δεν είναι τίποτα από όλα αυτά.

    12. Eνώ εσύ γεροκλανιάρη είσαι μεγάλος ΄΄Δημοκράτης΄΄. Για δεκαετίες αιματοκυλήσατε τόσες χώρες από το Βιετνάμ, Νικαράγουα, μέχρι τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Συρία κα. και τώρα σας ήρθε βαρύ που ο Ρώσος είπε εως εδώ και μη παρέκει μόλις ένιωσε απειλή στα σύνορά του. Τώρα πάρτε ποπ κόρν και απολαύστε Αμερικανάκια!

    13. Τα προεόρτια ενός Παγκόσμιου πολέμου ;
      Κάποιοι το θέλουν .
      Στην στέψη του αντι θέλουν αρρώστιες , αίμα , πείνα και δυστυχία

    14. Οι μάσκες έπεσαν κάθαρμα….τρεις Αμερικανοί στρατιωτικοί ένας Λοχαγός και δύο Υπαξιωματικοί σκοτώθηκαν από τον Ρωσικό στρατό ενώ πολεμούσαν μαζι με τον Ουκρανικό στρατό και εδιναν οδηγίες και οργανωνανε τους Ουκρανούς.
      Ο Κόσμος άλλαξε πλέων κανενας πολίτης καμιά χώρα και καμιά επιχείρηση πλέων δεν είναι ασφαλείς στην Δύση από τη Αθήνα μέχρι το Λονδίνο και την Αμερική .Εσεις δώσατε όπλα στους Ουκρανούς και από πίσω εσείς πολεμάτε και οργανώσατε τον πόλεμο στην Ρωσία.Θα διαπιστώσετε και θα βιώσετε όμως σύντομα τα αποτελέσματα των επιλογών σας και πραγματικά δεν θα σας λυπάμαι!

    Comments are closed.